7 души пострадаха в катастрофа край Велико Търново

Седем души са ранени, един е в критично състояние при тежка катастрофа край Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - 7 души пострадаха в катастрофа край Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете мантинели по осовата линия в "нервните участъци" и да се приключи веднъж за винаги с необмислените изпреварвания на разни зомби. Ама това щеше да го направи държава мислеща за здравето и живота на данъкоплатците си.

критично за цял живот. а защо? заради диващините на тоя и оня. невинните скоро да оздравяват-другите да се оправят сами... няма ли да има края тая буквална дивотия и кланница в страната??? всеки сам си е виновен! но има и невинни! нека бъдат здрави! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добре че няма жертви.кога ще станат тези шофьори по внимателни и да не се мислят за царе на пътя.А на някои светлините фарове ли са или електрожени.

.........държавата на прехада няма такава дума толерантност тя е смешна и е лукс. .............мутренски подход...ерчене . наглост и примитивизъм обхваща и нормалните хора. и депресия.

абе какво става в България, не минава и половин ден, без да ни уведомят за жерти, жертви и пак жертви, толкова ли лоши шофьори сме, толкова ли безрасъдни ли сме, толкова ли не ни се живее вече - нямам никакво обяснение, къде отидоха внимателните шофьори, толерантните, нормалните???

На това място за кратко може да се вдигне много висока скорост, тъй като пътят е еднопосочен и след това веднага се влиза в двупосочно движение в посока Велико Търново. Неопитен шофьор лесно може да се подлъже да изпреварва и изведнъж се озовава в насрещното ...

днес на астрите не им е ден