17-годишен уби двама връстници в катастрофа

Момче и момиче на по 17 години загинаха при поредната тежка катастрофа, станала тази нощ около 4.00 часа в тетевенското село Градежница, съобщиха от Областна дирекция на МВР в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен уби двама връстници в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз работя като шофьор.Трябва да ви кажа,че има безброй много правоспособни шофьори с опит,които направо са за бесилката.Справка-ту тираджии.Примерно.Аз съм от Русе-Дунав мост,прочутия участък Русе-Бяла и т.н.Всеки ден съм на война.

не държавата или някой друг е виновен ... виновен е единствено младежа! ГЛУПОСТИ на търкалета!!!! Хората са продукт на средата в която живеят. Тъй че виновна е именно държавата! Най-много! Защото Държавата - с правилата и законите и тяхното (не)спазване - формира начина на поведение и мислене, особено у младежите. Ако всеки знае че като шофира пил или пък превиши скоростта няма да му се размине, тогава всеки ще спазва правилника и няма да се стига до такива инциденти. Така че ВИНОВНА Е ДЪРЖАВАТА! Искаме РЕД!

mnenieto mi e slednoto,mnogo jalko za decata 4e sa se otrepalii da jiveqt v mir duhuvete im.no te sa za primer na vsi4kite kele6i bez knijki koito vzemat na mama ina tati kolata da si poigraqt neka se trepqt takiva kato tqh samo da ne otrepqt i nas edin den eto za tova ima durveta po puti6tata da gi sprat.jalko za decata

Хора,родители , не мисля че трябва да се прехвърля вината на държавата и на други хора които нямат ни най малко вина за това.Ние родителите сме главните виновници за това което се случва с децата ни.И точно ние сме хора които трябва да контролираме недораслите си деца.А не като им позволяваме да се качват на колите ни и да убиват невинни хора.А най лошото което правим е когато им копуваме колите .И колкото е по мощна колта и по скъпа по нея може да се разбере и имотното състояние на родителите. А не се прави сметка за последствията.Моите съболезнования за родителите на загиналите деца.

prosty kakty e pisano taka i 6te stane nikoi ne e inoven za slu4kata nikoi nesa vkarali na sila v tazi kola 6ofiorat nqma vina

da taka e i az sam na tova mnenie nikoi nee vinoven nito mladeja koito e karal imalo e da stava da poshivat v mir decata mn e tajno i gadno tova Poklon

Никой не е виновен. Това,че са карали пияни,просто така им е писано и така е станало.Не са виновни родителите-това което, сами си правим никой неможе да ни го направи.След като колата се гътне пътища много.ПОКЛОН ПРЕД ЗАГИНАЛИТЕ!

за това са виновни тези които са им давале алкохол има закон няма ли 18 години не трябва дасе дава алкохол на тоз които няма 18 години

Вече всякакъв род коментари за излишни,жалко само за загинаото добро момиче,което си отиде в разгара на живота... Мога да кажа само,че неправиспособните шофьори и алкохола УБИВАТ!!! Нека това бъде поука за всички нас без значение възрастта! Мир на прахта им!!!

nikoi ne e vinoven taka si e pisano i taka 6te stane leka prast

Лайнар с кола - луд с картечница!

Нали уж забраниха дискотеките за ученици. 11-12 годишни не можеш да се разминеш. И тези деца като са тръгнали от кръчма в Градешница, та на дискотека в Галата, после в Глогово, и после завой завинаги. Кой им дава алкохола? Обществото, в което влизат и родителите.

Жалко за децата, но вина имат родителите. Кой им даде ключовете ?? Аз ли?? Или са били много заети, за да им пуснат клипа на КАТ с катастрофите? Оставете ракиите и салатите една вечер и поговорете сериозно с децата си- че всяко действие си има и последствие, че автомобила не е само гъзария и удобство, а и машина за убиване на невинни хора, когато попадне в неподходящи ръце! Ако пък няма резултат- скрийте си ключовете!!

Родителите са виновни!Каква работа имат 17 годишни келеши в кола в 4 часа сутринта?

Неизпитвам никаква жал към недисциплинирани нарушители. Нагли и прости хора, които не уважават нито законите на обществото, нито Живота. Изпитвам жал към невинните жертви, в каквито се превръщат хората срещнали се с тях.

Bog da gi prosti..I posle nekvi tupaci po4vat da ni savniavat neopitnite 6ofiori vzeli knijka na 18 sus neopitnite na 50 godini. Moje i dvete grupi da imat 1 godina staj i dori na teenagerite reflexite da sa mnogo po dobri - no vuzastnia i ulegnal 4ovek riadko 6te podkaa kolata kato du6manin i pod vlianie na alkohol i droga nali..taka 4e novite merki za mlkadite 6ofei sa nujini!

Спрете с това безумно шофиране без книжка и в пияно състояние бе хора!!!!!!!!!НЕ ДАВАЙТЕ на НЕ-правоспособните си ХЛАПЕТИИ колите си!!!ПО-ДОБРЕ ХЛАПЕТО ДА ВИ СЕ СЪРДИ ДЕН,ДВА НО ДА Е ЖИВО, ОТКОЛКОТО В СТРЕМЕЖА СИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ДОБРИ ДА ГО ПРЕВРЪЩАТЕ В УБИЕЦ И САМОУБИЕЦ.ВСИЧКО Е В НАШИТЕ РЪЦЕ! НЕ МОЖЕ ЕДНО 17 ГОДИШНО ЛЕКЕ ДА СЕ НАЛАГА И ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА,ЗАСРАШАВАЙКИ ЖИВОТА НА МНОГО ХОРА.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ:КОЙ БЕЗУМЕЦ ГО НАУЧИ ДА КАРА ТОЯ ПИКЛЬО, ТА НА 17 години е карал с 200???ТОВА Е СКОРОСТ ЗА СЪСТЕЗАНИЕ ОТ Ф-1, А НЕ ЗА ШОФИРАНЕ НА ОБИКНОВЕН АВТОМОБИЛ ПО РАЗБИТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЪТИЩА? ... ИНАЧЕ МОЙТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ПРЕД БЛИЗКИТЕ НА НЕЛЕПО ЗАГИНАЛИТЕ ДЕЦА!

стига вече с тези поклони трябва друго нещо да се направи с поклони се зари в земята цяло поколение за 10 години една армия си отиде и все от млади хора . КАТ да се съберат с министерството на образованието и всички снимки от тежки катастрофи да се разпратят по училищата и всеки петък след училище /в горния курс на обучение/ да им се показва една черна презентация пък дано не попаднат в нея. Като не вършат друго от КАТ поне това да направят.

къде са ония дето обвиняваха билборда за двамата загинали на магистралата , или мантинелата или знака или дърво , стълб и така нататък неудошевени предмети , айде карайте всички със 40- 50 км/ч пък да видим ще има ли жертви на пътя

Всяка смърт на млади хора поражда въпроса за вината. Но в случая явно вината е на родителите.Не може детето ти да е вън цяла нощ и да не си заинтересуван как и с какъв транспорт ще се прибере.Липсата на контрол, желанието за нощни забавления, умората и неопитността/неправо зад волана водят до фаталния край.Лека им пръст на младежите...

Да не забравяме пълната липса на прегледи за техническа изправност на автомобилите - всичко става само на документи. Убеден съм, че поне 50% от превозните средства са технически неизправни и не отговарят на нормите за емисиите изгорели газове.

Ех,как не се разбраха тези млади хора,че след употреба на алкохол или пък,когато са неправоспособни НЕ СЕ СЯДА зад волана.Стига жертви и осакатени !!!

На калпава ракета космоса и пречи.

patistata ni sa v bezobrazno sastoqnie,samo kadeto si plastame vinetkite,v shveicariq ne e taka,zatova i nqma tolkova ubiti

nqmam dumi prosto ot tupite vi komentari ... ne moje mom4etata da sa po4inali i vie da sipite obidi sreshto tqh ! ima li zna4enie koi e vinoven . Sushtata rabota stana i v Stara Zagora ... za jalost . Tova bulgarite sme losh narod postoqnno obidi i tva e . Poklon pred UCHENICITE !

тези, които пишат в коментарите с латиница да имат предвид, че това, което пишат, ще бъде четено от други хора. Затова е необходимо да пишат със стандартната транскрипция, коята е утвърдена в България, а не с измислена от тях, за да бъде по разбираемо това, което се пише, а не да затрудняват четящия. Моля Ви, съобразявайте се с това и уважавайте другите.

Така става когато боят е забранен ...... ако играеше дървения господ по самозабравилите се деца гарантирано нямаше да се стигне до тук. След като на родителите е забранено от семейния кодекс да управляват децата си ще е така .... родителя трябва да може да налага физическо наказание на гадните си деца докато не започнат да го слушат. Само боят оправя нещата не закона !

това е родната деиствителност

a za toq det kazva 4e e zasqkal kilometraja na 200 qvno nee dobre sas o4ite ili luje to4no na 90 km e zasqkal ne 4e ima nqkakvo zna4enie no prosto da ne lujat i trimata sa mi suy4enici mn jalo za tqh no ve4e e prekaleno kusno

Бащата на шофьора е за затвора - как може да даде на сина си, който е на 17 г.такава кола. Съгласно закона той(синът)няма право да управлява.

Аман от тъпи, самонадеяни, безмозъчни пикльовци! Трябва да се дава книжка на 21 години, не, че тогава на простия народ ще му дойде акъла.

Оххххх, кага ще им дойде ъкъла на тези дечурлига. Дано има край!

само не мога да разбера какво общо има чалгата в случая. Когато си роден тъп, колко и да слушаш мейдън и аксепт няма да поумнееш.

не държавата или някой друг е виновен ... виновен е единствено младежа! има глава на раменте си знае какви са мъ възможностите и пак се е качил, другите да са отказали да се качат! могли са да го направят! и наистина тъпото е че никой не си взема поука но всяка вечер преди и след новинарските емисии на телевизиите трябва да има кадри с ей такива катастрофи за да се стрестнат малко тея дечица.

Само едно може да се каже - ПРОСТИ СЕЛЯНИ. Оня идва в насрещното и се удря в някакво ауди, ама и тоя в аусито пиян, олеле майко. Какви са тези родители идиоти който даваят колите си на тези малки деца. Абе хора по провинцията вие кога ще се научите да възпитавате децата си, да разговаряте с тях, да мислите за тях!!

Да подведат под отговорност родителите и да има затвор така ще се променят поне малко нещата. За съжаление господата управляващи няколко години немогат или не искат епо точно да гласуват закони със строги наказания. Ще продължът за съжаление тежките катастрофи и случаи като този с Максимчо.

Защо винаги така става че виновните оцеляват а невинните загиват?Сега този малък копелдак ще го осъдят ли?Или ще получи поредната условна присъда за убийство по непредпазливост.

направо ме е страх!А бе напишете нещо позитивно!

Писна ми непълнолетни да взимат колите на родителите си, да се мислят за безсмъртни и след това да патят новите шофьори с някакви измислени и глупави закони! А за жертвите, всеки си носи кръста!

Най-тежките катастрофи стават през нощта межу селата. А мен катаджиите ме спират за това, че ми била мръсна колата. Абсурди!

Пежото беше с застинал на 200 км километраж!!

Абе хора за вас празници няма ли ??? Какво ми давате в новините само катастрофи . Дайте нещо позитивно :-( И ДА ГИ ДАВАТЕ НЯМА ДА ГИ СПРЕТЕ .

В петъчното предаване по програма Хоризонт на БНР участваше и артистът Тодор Колев. Той каза, че от статистически данни в Швейцария през 2006 г са загинали от пътни катастрофи за ЦЯЛАТА ГОДИНА САМО 6 /шест/ човека!!!

жалко за младежите и аз съм шофьор но никога не бих карал като побеснял

Българчетата с промити мозъци загиват, мангалите без мозъци се размножават на наш гръб, ако това е демокрация, здраве! Не знам вече...

бащатата трябва даси го отнесе сега че е дал колата на сина си

ДО ТАКИВА НЕЩА ВОДИ ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВА.И ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

На нас не ни трябва 'някакъв си грип',ние сами ще се избием!

чалгария просто няма бъдеще!

Селото се казва Градешница, не че е важно. Бог да ги прости децата. Много ми е мъчно когато си отиват млади хора и то по този начин.