17-11-2017 20-11-2018

Коментари

300лв, книжката за месец, че и регистрацията на камиона... А кръщелното няма ли да почнете да взимате на хората бе, помии нещастни!

помия - сигурно ти е първа година на волана и не си разбрал, че по празниците е силно желателно да не проявявате пълното си безхаберие и незачиатане на правилата за движение по пътищата! Кажи му тираджия и повее не го обиждай, както и ктаджия!!!

"Ще бъдат използвани новите правила на Пътна полиция - тировете да не се спират от полицейски патрули, а сами да ограничават движението си по празниците" Бля, бля! От всякъде прозира стремеж за печелбарство, а не за подобряване на движението по пътищата. Първо, въпреки забраната, до сега се налагаше ТИР-овете да се спират принудително.А сега, като не ги спират ? Колко от тях ще проявят съзнание ( !?). И дали чужденците знаят за тази наредба? Не, тук уловката (далаверата) е съвсем друга, и няма нищо общо с безопасността на движението! Просто, до сега ги спираха, ама печалба ( глоби, далавера) нямаше. Сега ги пускат на пътя, и почват да ги дебнат за 300 лв!. А безопасността на движението - кучета я яли!

Ами така е, както със всичко останало -държавата ни оставя да се самоизяждаме, имате етажна собственост - оправяйте се, твой контрагент не е внесъл ДДС - ти го отнасяш с ревизия и трябва да му внесеш дължимото от него и т.н. и т.н. Те всичките им органи, агенции и тем подобни никой не знае за какво са

Сега искам да видя турски ТИР с отнета регистрация. Ма, понеже ушевите са пuтки, пак ще страдат само българи.

Ако от КАТ започнат да си вършат стриктно работата, няма да имат до две години такава! Но държавата няма да допусне да има ред и спазване на законите, не е на сметка просто!

Този нарочно ли е хванал така палката, като че ли показва среден пръст на всички водачи!?

И аз в това се загледах . Верно им показва един четвъртит !!!

Със сигурност тая снимка кърти - ей шефовете, те така си вършат работата всичките ви подчинени, показват ви го, и ви го слагат, явно обичате да ви е така а?

ТО ТАКОВА ПОРНО Е И НИВОТО НА САЙТА ВИ! ЕЕЕХ, ТОВАРИЩ СТАНИШЕВ...

Не "ТОВАРИЩ СТАНИШЕВ" , а другарката СТАНИШЕВА.......