Карикатуристи пускат сатиричен вестник ”Прас прес”

Дружеството на невъзпитаните карикатуристи пуска и свой печатен орган – вестник "Прас-прес", чийто първи брой излиза на 1 март.

Обратно в новината

Коментари - Карикатуристи пускат сатиричен вестник ”Прас прес” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес вече е 1-ви Март, а от обещания вестник следа има, но бегла. "ЛаФка" им било забранено да го разпространяват, това ми го каза, тази сутрин, служителка от щанда им на колелото на тролей 9. А останалите разпространители на преса в кварталите - Павлово, Бъкстон, Борово и Красно село, дори не са разбрали, че ще има нов вестник. Разбира се се натъкнах и на един частен случай, от който заключих, че на индивидите, споменати в пресата, не им е много приятно и поради тази причина решили да забранят разпространението му.

не се ли уредят с финансиране от Открехнатото общество са си умрели от всякъде Гледам правят намеци че ще са политкоректни малко плахи ама ще видим

каквото и да пишете, засега в-к Сега е най-предпочитаният всекидневник за тези не от лошиятматериал. След като закриха в-к "Преса" друго не остана. Лошият материал си купува Телеграф и Монитор и си пълни кратуните със шменти-капели, че и в-к Стършел стана подлога на власта .

Прекрасна идея за вестник, но присъствието на алячото Самуил Путканов трябва да се ревизира. Поради тази причина за момента не бих си го купил. П.С. Ама жена му на Самуилчо бих си я взел на лизинг...

да не забравите да споделите карикатура, как убивате Присмехулник с камъни, вестник сега!

та, ето как "действат" "свободните" медии... хахахааа. дори и аз се съгласих с тях, че педофилите имат права, ама над чужди деца! ахахааааааа.. какво вика макрон по повода? аче трябвало сме били да свикваме и интегрираме с тяхната педофилия. и защо?

окей окей, само не се вълнувай, цензураторе. та за какво идеше реч? за свободата на словото на червения килим с белите петна? хахахаа

а все пак модераторът на радан може ли да ни обясни защо не можем да попитаме за педофили? да не е самият той такъв?

името е некак си изтъркано. или как да се каже, до болка протъркано и не предизвиква смях.не предизвиква потрес, а само лека прозявка на свиналост с реалността. Аз, като присмехулник пожелавам творчески успех на създателите на този присмехулен вестник и им пожелавам успех в громенето на врага без партиен билет, но с билет за отстрелване нам присмехулници. дано цензура не ви лови! че при тая "демокрация" знае ли човек на каква либерална мина може да стъпи, или да го очистят с дрон, само защото се е смял-не е оцелял. не е ли смешно?

Аз пък ви пожелавам да нямате забрадени теми! ограничението на фантазията води до уродщини, които са одобрявани от днешните толерастки цензури! и разбира се води до тероризъм. тероризъм, който е подкрепян от онез, които ни обвиняват в нетолерантност, защото не подкрепяме тероризма им не само в медиите! някой иска да ни набута фалшива реалност, а ние Виждаме, като окото от пирамидата на долара!

Желая попътен вятър !Концентирайте се само за нещата случващи се в нашата страна.Не навлизайте в чужди територии и религии/като колегите Ви от Париж/.

Дали това не е НАЧАЛОТО на закъснелият български ренесанс в душите ни: пробуждане и отваряне на очите ни !

тц.

Как може човек да се абонира?

То в нашата преса възпитание и без това трябва с лупа да се търси. Дано се забавляват докато печелят и не забравят, че всички човеци ги боли от злобни подмятания, на които не могат да отговорят подобаващо, поради липса на собствен вестник или друга медия.

Поредни руски инструмент който се прави с цел да зомбира българите. Мейд ин Лфка.

Успех !!! :)

Желая им успех,творчество и чиста съвест!

Ето "печатен орган", който ще си купувам с кеф;) И не е заради името на Шиши, а заради възможността да му се "любувам" в карикатурен вид;))

чакам с голямо нетърпение