Коментари - Каракас войнствено вдига залозите, а Бразилия трупа войски на границата с Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Уикипедия - Гаянската армия разполага с 3 самолета и 3 хеликоптера. - та те имат повече самолети от България?!?!

На някой Мадура мой ще му резнат мадурите. Исторически винаги разни диктаторчета като дойдат на власт съсипват икономиката на страната с краденето си и нападат някой слаб съсед за да отвлекат вниманието на народа. Тези номера вървят само пред слабо образовани и прости хора, като руснаците, арабите и разни латиноси.

"Потенциално нахлуване в Гаяна може да стане само през бразилска територия" Чета това изречение, гледам картата на Южна Америка, чета пак изречението и си мисля, колко зле трябва да е журналиста, за да напише подобна велика глупост!

Памперса е пълен!!!

Британска колония от 1796. Преди това е била холандска колония. Първият европеец стъпил там е британец. Никога не е била испанска колония а, Венецуела добива независимостта си от испанската корона през 1821. Двете държави нямат нищо общо освен непроходима граница...

Самолети и хеликоптери на България. МиГ-21 изтребител СССР 8 МиГ-21 УМ учебно-боен изтребител СССР 4 МиГ-29 изтребител СССР 12 МиГ-29УБ учебно-боен изтребител СССР 3 Су-25 щурмови самолет СССР 14 Ми-17 транспортен хеликоптер СССР 5 Ми-14 хеликоптер за нуждите на ВМС СССР 3 Ми-24 боен хеликоптер СССР 6 AS532 транспортен хеликоптер Франция 12 AS565 хеликоптер за нуждите на ВМС Франция 2 Bell 206 учебен хеликоптер САЩ 6 L-39 учебно-тренировъчен самолет Чехия 12 PC-9 учебно-тренировъчен самолет Швейцария 6 L-410 транспортен самолет Чехия 2 PC-12 транспортен самолет Швейцария 1 C-27J Spartan транспортно-десантен самолет Италия 3 Ан-2 транспортен самолет СССР 1 Ан-24 транспортен самолет СССР 1 Ан-26 транспортен самолет СССР 5 Ан-30 самолет за разузнаване и специални мисии СССР 1 Airbus A319 транспортен самолет. Използва се от Авиоотряд 28 Франция 1 Туполев Ту-154 транспортен самолет. Използва се от Авиоотряд 28 СССР 2 1 Dassault Falcon 2000 транспортен самолет. Използва се от Авиоотряд 28 Франция 1 AgustaWestland AW139 хеликоптер за нуждите на МВР. Италия 1 AgustaWestland AW109 хеликоптер за нуждите на МВР Италия 3 Piaggio P.180 Avanti транспортен самолет. Използва се от Авиоотряд 28 Италия 1 Ми-8 транспортен хеликоптер. Използва се от Авиоотряд 28 СССР 2 Сори пич, опорката ти умря.

И кой ще му ги резне?!? САЩ ще влязат на реен в джунглите ли? Или Бразилия? МНого е съмнително!

Мн Няма да бъде !!! Краля да целува памперса

Бяха споменали в предна новина че път между Венецуела и Гвиана няма. Единственият е през Бразилия. А да пресичаш джунглата в латинска Америка с танкове и БТР.... Мисия невъзможна.

Венецуелците ще му ги резнат. И то баш неговите хора. Така си заминават всички провалили се пишман диктаторчета. Защото ако той наистина нападне ще яде голям бой. И му е спукана работата.

Кажи му Мадуро и не го обиждай повече.

Гарнация, тези са направили път на венецуелска територия, много преди да започне този цирк. :-) При това не е един път. Това е подготвена операция. Абсурдно е да минат през Бразилия. Най-малко биха изкали Бразилия да се меси в това анексиране! Със сигурност имат по-добър план. Може да са комунисти, но не са малоумни!

И Балкански сомалиици..и там минават с премиера Магнитски и ДС кмета

Кравите мучат нервно

Ще ме извиняваш ама щом са комунисти значи са си баш малоумни. За справка можеш да видиш историята на всички държави минали през комунизма. А сега ще те открехна още нещо - един път който да води през джунглата до територия която ще нападнеш - ужасно удобно място за засада. Сигурен съм че ще опита да нахлуе както съм сигурен че ще го смачкат. Тоя направо се самоубива.

Достоен ученик на Уго Чавес

Ми върви ги издои де. Кво киснеш цял ден тук да спамиш? Марш в обора да бачкаш.

Нищо повече

Кихато и тия изпляскат бинденко, накрая тайван сам ще се присъвдини към КНР

Ти пъня издой той е твоят кумир осран

Саддам Хюсеин помниш ли го, червен папагал. А Муамар Кадафи ? Слободан Милошевич ?

Ще те извиня..ма малоумните са соросоидите... И спести ни трепетите си...мачкане..самоубиване... Нали знаеш че Мадурите се клатят..ма не падат... Трети фронт срещу Хамбургерия е супер добра идея

Я вземи хамериканския флаг и го развей гордо в Багдат или триполи победителю

Ма да..Милошевич го помним..и бомбардировките на Белград... Путин да не дреме че Киев чака...да го срутят

Това е работа на кремълския психопат. С един Мадуро убива два заека. Поскъпване на петрола и създава хаис на двете крачки от Америка, а те са най важната страна за Украйна.

В най-скоро време Мадуро ще бъде кастриран. Петролното находище в спорната територия Есекибо е част от интересните на САЩ. Тяхна компания разработва находище. Сега обаче мадуро решил да присъединява… Не е познал!

Веницуела оспорва решението от 1899 г. Тогава посраина никой не е знаел че ще се появи някога след сто години

Путкин, Мъдуро, все джендъри , полови недоразумения

На.пъня той грошi дае

Lyubomir

Сега пък Южна Америка. Стана ни множко,а ?

Идиотите от целия свят са се активизирали, от азия до южна америка

Как е кастриран Путин А тези от Венецуела са в този хор

Байдън тъкмо горе-долу разбра къде е Украйна, и трябваше да му обясняват къде е Израел, Тайван, а сега и Гаяна, и ситуацията там. Ами много му стана! Той има проблем - не може да се качи или слезе по стълба, а го карат да се прави на спасител на света ...... УжасТ!

БРИКСа нещо пак напърдяха гърнето ха ха. Индия и Китай не са ли се трепали скоро по границата си пак?

Оплачи се на Дуда...Шляхтова

...Ама вече всеки я знае.

Крайна все бити и ебани

А не, стига вече. Връщайте ковида и маските.

Днес пятихатки вземат ли или към кийоф тръгнаха а хохли

Русия-Палестина-Венецуела …..Българите!сме с вас !!!!!

Всякакви путьовци и мадурковци си разиграват коня ..

Януари изборите в тайван чакаме и четвъртия фронт... На хамбургероядците свят ще и се завие...

Ти не си българин, с прост тъпанар.

Вече немогат да се правя на мъж

ТЕРИТОРИЯТА Е ОКУПИРАНА 19 ВЕК ОТ БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ .... И ОСНОВНОТО Е ЧЕ БРИТИШ ПЕТРОЛВУМ И ФРАНСЕТАТА ИСКАТ ДА КРАДАТ ОТ ТАМ ... ВЕНЕЦУЕЛСКИ ПЕТРОЛ :)) .....

Ти пък що го приемаш буквално, образно казано е така!

тоя поне мъжкарска фамилия има не е като птИн. :)

След като путлер реши безнаказано да загграби територии, ред е на всички диктаторчета по света да продължат светлия му пример и да разнесат заразата.

те работите ако бяха толкова прости кат тебе :)

Еми то ... такова .. Сега на кой по-напред да помагаме , хахахах