Коментари - Каракачанов: Неразумно и недобросъседско е настаняване на мигранти до границата с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох и тоя взе да се разпорежда на чужда територия какво да правят хората също като ердоганя.... Нали не са дошли у нас какво се пенявите или искате в центъра на Атина да ги направят..

Гърците са лукави и подмолни.

Нашите веднага да разкрият свинарници откъм българската граница.

PEYTSCH

Искаме си Беломорието ! На наша територия гърците градят концлагери...

Може, но ако синът на австрийския пияница не беше отказал офертата на Сталин. А той приел офертата на Хитлер и на изхода - греда.

Просто правителството се сърди заради корицата на Барба Ганьос.

PEYTSCH

А шумкаря Добри Терпешев заповяда на армията ни да се изтегли от Беломорието за да не „пречи“ на гръцките партизниски яаб в Ксанти 1946 година!

"Когато мечката играе в комшиите, винаги е проблемно", каза ибрикчията Борисов преди време относно проблеми в Гърция.

Жалко за Сандански... Беше хубаво градче!

Аналитично погледнато,всяка държава прави подобен лагер близо до външните си граници и далеч от столицата и големите си градове.Например-бежанския център Харманли.Както гърците , така и турците могат да възразят ,че ние сме направили бежански или емигрантски лагер до техните граници.Не може да се очаква Гърция да направи такъв лагерна хълма Акропол в Атина,нали ?

PEYTSCH

мамка ви комунистическа, фашисти недни

Да дадат акъл на Ердоган да си ги прибере в турско.

турчина съпровожда драгите гости към границата на ес, германците ще приемат дечицата, гърците строят лагер. Кажете, как да не идват нови хиляди? Нещо спира ли ги, или обратно, насърчава?

Каракачанов да ходи на дебелариум.

Да, що не ги настаниха на границата с центъра на вселената - великата северна македония...?

Не шумкаря, а Великите сили ни заповядаха за една седмица да си изнесем дрипавите задници от окупираното Беломорие.

Май ще се окаже, че ограда на българо-гръцката граница би била по-полезна сега.

От БГ страна да се отвори клиника за трансплантация....

На гърците въобще не им пука какво мисли шкембе-войвода ! Нещастник !

и към САЩ!!!

Гърците преди няколко дни прибраха парите от Евросъюза. Сега разбрахте ли защо са били тия пари ?

До Шкембе Войвода: Понеже там горе сте прости и сте се качили не защото умеете да мислите а защото умеете да лижете да не казвам какво, нека ти обесним за кво става на въпрос! България 30г се огъва под турски натиск по всички въпроси и допуска тюркието не само да се бърка във вътрешните неща на България неофициално (като агитира българските мюсюлмани че са турци) но си позволява и да го прави съвсем официално (Местан в турското посолство и приказките на Гьокче). През това време, Гърция си отстоява интересите! По едно време, Ердоганя решава че ще накаже ЕС и Гърция - едните че не им удариха едно рамо в НАТО, а другите че слаби шматки с много пари. ТИ..по скоро Българското правителство в лицето на Тиквата, веднага скочихте и отидохте да се лензите на турчина и да говорите против ЕС - все едно турците ви хранят а не европарите от ЕС! И какво да си помисли Гърция? Като тези българи са толкова ербап и защитават позицията на Ердоганя, съвсем честно си е да им дадем малко бежанци от Турция! С лизане толкоз се постига!

Добросъседско ли беше да се договорим с Ердо да не минават през нас, а да ги пращат в Гърция? Га ядохте кифтета, не ривахте...

Никога нищо добро не сме очаквали от тези, които се настаниха на чужда територия, изгонени от някаде. И веднага започнаха да обсебват и да присвояват като "тяхно" всичко, до което се докоснат - от ИСТИНСКИТЕ, ОТ ДРЕВНИТЕ ГЪРЦИ, ОТ СЪСЕДИТЕ, ОТ ВСЯКАДЕ, ОТ КЪДЕТО ИМ ПАДНЕ.

Гърците не са по-лукави от която и да е друга държава. Гърция както и всяка друга държава си гледа интереса, което не изключва и лукавство когато се наложи.

Ти откъде знаеш какво точно се е договорил Бойко с Ердоган?

Ами да направи и той такъв лагер на Дунава, че да му кажат румънците "не е добросъседско". Гърците, за разлика от България, се поддават много по-малко на опитите на трети страни да им дават акъл. Що не попита в голямата бяла сграда в Южния Парк, те ще му кажат къде да прави какво...

Пращайте армията да варди!!!! 40-годишните войници. страшилищата на бг командосите....кат хукнат из балканя 20-25 годишни джагали...Кой ке ги гони бря....Кат направят лагер за 200 000 джагали.....ще видиш нощно време как щъкат хлибарки....мууааа ...викай динко от ямбол..ама и той завалията остаря.....

Колкото пъти сме застанали срещу Гърция са ни отнасяли, защото цел свят ги пази. Така, че по-кротко с Гърция все пак не е Северна Македония, с тъпо дуене на бузи неснява. Не става с влахорусенски плам.

Изглежда Турция си е извадила поука от минали грешки и предпазливо се пази да не ги повтаря. Знаят много добре какво им носят войните с Русия и хитро отлагат сблъсъка за по-подходящ момент. И добре помнят какво се случи, когато обединените балкански държави се изправиха срещу тях (Първата Балканска война 1912-1913 г.), за това сега забиват клин в българо-гръцките отношения, и изглежда успяват. Първо Борисов яростно нападна гърците, а сега и Каракачанов. За съжаление умни са и се учат от грешките, а ние...? Ох ние, по-добре да замълча...

Сега е момента да почнем да копаме магистрала 'Струма' . Никой няма да може да премине на север.

Политика не се прави с Фейсбук, там се прави Популизъм.

Оди му на крака. Не е за да подписват договор за износ на тоалетна хартия...

"написа във Фейсбук".... Сигурно очаква гръцкият министър на вътрешните работи да му "лайкне" поста:-) Политици с Фейсбук политика, леле мале...

Е от такава политика на биене на гол тумбак и тъпо партньорство гърците са ни взели цялото Бело море, а нашите предци са ги изгонили като добитък от Беломорието. Следващия път, когато губим територии, предлагам да отстъпим София.

А ние с какво им помогнахме? Поне казахме ли нещо в тяхна подкрепа? Щот така правят добрите съседи! Не...свали гащи, надупи се на турчина, плю по ЕС и сега се сърдиш че гърците ти се сърдят.

Не се научихте от 14 век, че когато анадолските орди чукат на вратите, точно тогава е времето да се показва солидарност а не да се спасявате по единично. Щото после по единично ще ви го наковат за още 500г!

По западно радио казаха, че ще увилечат броят на корабите които ще помагат на мигрантите тъй като много са потънали и следващите трябва да бъдат спасявани.

И какво като е в Харманли? Да не мислиш, че бежанците ще се върнат към Турция или пък Гърция? Това е все едно ние да построим лагер до Сърбия! - да им е максимално удобно на бежанците да продължат по пътя си към Западна Европа!

Правилно е да е чисто до Българската граница ! Нали Борисов се разбра с Господин Ердоган , че няма да има до Българската Граница Пришълци ? Каракачанов трябва да повдигне този въпрос сутринта когато се събират при Премиера !

Така. Безплатна идея за бурето с лой: нареждате к`вато там войска имаме. Всичките 1000 единици на границата. БПЦ прави едно усилено освещаване на вода в достатъчни количества. Раздавате 1000 водни пищака на "войската". Пълнят ги със светена вода и почват да пуцат. Който бъде намокрен - кръстен е и вече е християнин. Проблемът е решен. По-варварско, според разбиранията на мекия ЕС, и по-миризливо, според действителността, ще е да ги пръскат със свинска тор. Пак ще свърши работа.

а в южната част на страната. А не да ги преведат през цялата си територия и да ги стоварят до нас.

А защо си мисля, че всъщност " приятелят Му Тайпи" ги " натрупва" по границата;)

какво като е на 8 км от нашата граница? Гърците в тяхната територия не могат ли да строят каквото си искат?

Са важни. Тия лекета византийци прибраха парите. А пък на Турция всички тирове минават през нашата територия за без пари.

И показаха какво изобщо мислят за нас с "грешката" върху корицата на гръцкия превод на "Бай Ганьо".

Категорично беломорието е българска земя.

каракачнка, ти като не можеш да пазиш граници и като се налага ГЪРЦИТЕ да ги изнасят урок по родолюбие и защита - кво се ежиш!

И кой е виновен, че те могат да си правят политиката, а ние не можем? Пак ли руснаците?

Пак фалшива новина!