Каракачанов: Нарочиха Нено Димов за виновник

Един арест няма да реши водната криза, казва вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Нарочиха Нено Димов за виновник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от този на снимката,Цветанов и Плевналиев го слагаха в джоба ,но тях вече ги няма ,този ще го няма чак на следващите избори и до тогава трябва да го гледаме и повръщаме.....

Водната криза Няма да се реши, защото ви е казано да не я решавате и националните богатства вода и земя да ги подарите, водата на американските ви кукловоди, земите на евреи, а суверинитета на територията България на турция. Жалко, и Историята приначихте за да забравим, какви сме, от кого сме. Благодаря, управляващи демократи от 30 години, видяхте ни сметката ио за жалост това вече е необратим процес, показахте ни че няма да БЪДЕМ. Обезверихте Българите, бавно, полека, с лъжливи мантири и обещания. Бог Вижда и Не Забравя. Да сте живи и здрави всички долни, мръсни, продажни политикани.

Виновен е този,който не е казал на Нено Димов,че за април и май няма да има вода за язовира,поради изпускане и така нормалните 8% за промишлеността са станали може би 40%.

Тебе пък за продавач на гражданство те нарочиха. Добре, ама милиардите за самолети дет ги няма що ги даде бе търбъх крадлив. Що присвои имотите на македонските организации бе дебелак крадлив?

Да щкембе воивода е прав един арест няма да оправи кризата с водата. Трябва да се арестуват всички които са участвали в власта през последните 30г. Включително и всички главни прокорори до днес.много е прав продавача на паспорти

е като правителството ни - единият глух, другият сляп, а дечинята - нями.

Един "голям" човек застана на амбразурата. Един арест няма, а едно назначаване ще го реши ли ? МОСВ е в престъпна безтегловност от години. Закрийте го и хората в Перник и другите градове ще ви аплодират.

Защо ли все като ви открият далаверите е ''нарочване'' а преди това е ''рационално'' властване??? Питам се как може да се появи тоя в тази смешна, тясна униформа дето са му я ''ушили по поръчка с негови пари'' при поредната разходка с боко ама иначе се перчат че ни ''забелязвали'' в чужбина без да си дава сметка че го правят заради резила им.

ТАКА Е- УЧАСТИЕТО ВЪВ ВЛАСТТА СТРУВА СКЪПО ...АМА ИЗПАДНЕТЕ ЛИ - ДРУГО ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА- ДЕТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ " ТО НЕ МОЖЕ ХЕМ ТУЙ В ОНУЙ ,ХЕМ ДУШАТА В РАЯ..."

Кой зне и ти какви далавери още вършиш ,освен с паспортите.Какво ли друго умееш ,освен да крадеш."Нарочели го"Очи нямаш ли да видиш в какво сте превърнали България.В пустиня и в бунището на Европа.Сега юнкер,опа урсула ще ви отпусне пак пари за крадене с договорката половината да и върните.Затова ще сме все на последните места по стандарт на живот ,само първи по бедност,смъртност и корупция.

Боже Господи, народът е толкова наивен, чак до глупост. Баламосвания, лъжи, полицейски акции от страна на висшестоящите “желаещи да оправят нещата”. Те не желаят това, така им е добре!!... Всеки ден нови бомби...коя от коя по-големи. А Той (народът) нищо не прави, за да се спаси от всичко, което управляващите (не)правят и го мачкат във всяко едно отношение. Няма вода, мъкнат се кофи и всякакви съдинки с някаква вместимост....какво падение, Народе! Де да беше само водата....Боклуци, пътища с дупки приличащи на дантели и т.н., няма място и време да се опише. Покажи на онези, които те унищожават и то толкова успешно и бързо, главата ми не го побира, че не си глупав и можеш да промениш нещата. НИТО ЕДИН НАРОД, ама НИТО ЕДИН. не би търпял подобно нещо! Унизени сте до неузнаваемост и как не го разбирате. “Протестите” от по няколко души тук-там нищо не могат да оправят. Те се потушават с раздаване на дребни суми и обещания, които издържат ден до пладне. Само голямата народна маса, чиято сила НИКОЙ НЕ Е в състояние да спре, е спосбна да “бутне бетонната стена”. Това е доказано в историята на много Велики народи, народи с достойнство. Струва ми се, казвам го с голямо съжаление и дано да греша, че Българинът е без уважение към самия себе си и му липсва самочувствие и лично достойнство. Той търпи и търпи каквото и да му се случи. Мнооооого жалко и тъжно, Народе.

Ами ти кажи тогава виновника

по делата ще ги познаете и по златните подписи не се чудете защо е толкова голям интереса да станеш кмет-министър или друг власт имащ

Каракачанката, той социализма си отиде преди 30г и Перник си имаше ! Като дойде Нено и водата свърши, мога да се съглася че и предишния управляващ има вина, ама и той е от времето на ГЕРБ!!! От мен да знаеш Нено трябва да има за компания в затвора всички управляващи в последните 10г!!!!

Начело с Тиквата,ще излезе че тежат повече от прасетата на средно голям свинекомплекс.Нашите политици,сякаш ги избираме за угояване,а не да вършат някаква макар и малко работа.Срамна работа.На срещите с чъжди политици,прриличат на прасета до пастири.Че напоследък и с дисаги.

следващия път вземи набучи за министър някой психично болен с регистеация в психиатрията, така наистина няма да носите отговорност щото ще сте официално с жълти книжки, квито напълно и заслужавате, психопати, социопати, безсрамни некадърници и неквалифицирани шкембаци

Перник, докога ще ги слушаш, гледаш и ТРАЕШ?1

Дебелакът да каже КОЙ е виновен за кризата, щом не е димов! А не само да клати въздуха пред микрофоните. И за боклука да каже също така. И за продажбата на български документи да каже.

Целта на ареста на Димов се оказа, че не е кризата в Перник. Бушона Нено, бил против схемата за Климатичните промени. Вчера се разбра за подписването на дог за спиране на въгледобив. Нашето правителство ще получи почти 500 млрд евро за това. Ще ни стимулират по тази причина да не използваме нашия естествен ресурс-въглищата а да използваме ток или газ, за които ще плащаме солено. Когато един министър не слуша и пречи отива в ареста. В по-добрия случай като соц ексминистър Бикер Петков, който доброволно напусна за да не се стига до арести.

А нещо за стотиците хиляди тонове вносен боклук, складиран из цяла България, вкаран в България с разрешение на МОСВ, дали ще кажеш? Или там пак димов няма никаква вина? Изобщо, министрите ни никога анямат вина, щото не разбирали, не знаели, техните подчинени били виновни.

Не съм фен на Каракачанов, но в случая е прав. Проблемите с водите и тока са наследени от преди 10 ноември. След 10 ноември услужливо се оставиха да бъдат окрадени и занемарени водните съоръжения, с цел дискредитиране на демокрацията, която е свобода, а не слободия. Много хора натрупаха лични пари за сметка на искараните от нас и за съжаление те нямат определен цвят - червен, син, лилав, зелен и т.н. Питам: 1.Защо не беше потърсена отговорност от концесионерите на язовира в с. Бисер - там загинаха хора? - вероятноата причина е, че са от ДПС. 2. Защо журналистите не направят ретроспекция на проблемите с язовирите и по време на социализма? Вероятно - тогава съгласно Конституцията цялата власт беше в ръцете на БКП, сега БСП. поради алчността им

Пич ( ко) що не се върнем във времето при хан Крум,може да се окаже, че той е виновен за водната криза...

Абе плащат ли ви за такива малоумни коментари. "Проблемите с водите и тока са наследени от преди 10 ноември." да от тогава са защото тогава ги построиха и заради това създават проблеми!!!! 30 години минаха няма ли да спрете да прехвърляте вината на другите и да почнете да търсите отговорност от хората който взимат заплати за да решават точно тези проблеми.

Прав е човека, един арест няма да оправи нещата, цялата шайка политичеки кръвопийци трябва да арестуват начело с Каракачанов!

Гледах шишко по телевизията. Направо беше смешен! Време е шайката суджуклии да бъде изритана от властта!

Добре де, кой го нарочи? То бива наглост и безочие... Член на правителство нарочило за виновен вой колега, се прави на луд, все едно не е член на същото... кокала е сладък за всеки помияр

Праслакачанов, твоя НенУ вместо да ти докара американските кенЕФки, ти довлече боклуци от Италия.

Всички по веригата в затвора. Да оставиш цял град без вода а скоро и други не е престъпление по служба а национално предателство. Толкова сме зле,че дори и останките от комунизма не може да поддържаме... Какво значи 60-80% от водата се губи и ВиК били виновни. Ами като не се справят-спираш концесията, нали затова е държавата, да управлява а не само да се оправдава...

Тиквата и Шкембето досега винаги са приемали водата и доставката и до хората като даденост...Тяхните ограничени мозъци са организирани като кръвоследници да се насочват към местата в държавното управление дето комисионната е с главна буква...Но еволюират...Почнаха и да създават фондове с нашите пари....нови възможности да ограбят нещо за напред.....Дебели папагали!

Такъв грях си слагат управляващите - да тровят нарочно собственото си население с боклуците на цял свят за да се нагушат с някакви си милиончета. Да внасят медицински боклуци от Африка със СПИН, Ебола и какво ли още не. Не знам какво трябва да им се случи за да изкупят греховете си. Цяла България ги кълне до десето коляно.

Какво ще кажеш, ако с боклуците са свързани фирми на ДПС? А това е така, те затова ще подкрепят БСП за вота, за да прикрият следите. Нямам нищо против редовите турци, но ДПС трябва да бъде разформирована като етническа партия, прикрила се зад шепа национални предатели.

Първо се питам има ли осъществен престъпен състав и кой е той, защото не се сещам? До момента никой не казва какво точно е престъплението , за което е повдигнато обвинение на Нено Димов? Досега фактите, които са изнесени пред медиите показват, че няколко пъти е бил уведомяван за намаляващите обеми на язовира, но е разписвал да се пуска вода за Стомана Перник. За това определено е виновен. Но заедно с него като съучастници са всички, които са по административната редица, заедно с подбудителите от Стомана Перник, защото те също са съзнавали какво искат и какво ще предизвикат.

За Стоманата не си прав. Не е луд, който яде зеленика, а който му го дава! Определено Ненчо не е единственият виновен, подкрепям.

Тумбака е прилапал нещо от Батко за да си седи на задника!

Нено да пледира за невменяемост.При него не толкова, но при тиквун си е направо очевадно.

Нено е невинен. Той просто не знае какво да прави на този пост е ултра мега некадърен.

Тъй като изправи държавата пред екологична катастрофа , което доведе до смъртта през 2019 на ненормално голям брой хора ( къде е национална сигурност и ДАНС , не го ли регистрират, та това измиране се случи пред очите на всички), включително ученици почнаха да получават инфаркти

Оооо ама нека търка наровете тоя Нено! Той е виновен генерално за това, че е един нагъл подлизурко, който правеше всичко друго, но не и да се грижи за околната среда.

ОНИЯ ДЕТО ПОРЬЧАХА ПРЕДИ ВРЕМЕ РОЗОВИТЕ БМВ СА ГО СЛОЖИЛИ ТОА КАТО ИЗТРИВАЛКА НА ВХОДНА ВРАТА

ОНИЯ ДЕТО ПОРЬЧАХА ПРЕДИ ВРЕМЕ РОЗОВИТЕ БМВ СА ГО СЛОЖИЛИ ТОА КАТО ИЗТРИВАЛКА НА ВХОДНА ВРАТА

Присъствието ви във властта ще се запомни с най-патриотичното източване на язовир Студена, за да останат перничани “на сухо”, с най-патриптичното внасяне на 25 000 тона боклук за да дишаме всички ние “чист въздух”,с най-патриотичното застрояване на зони от Натура 2000, с най-патриотичното пускане на търг на апетитни имоти на МО по черноморието.

С изключително патриотичното ПРОДАВАНЕ на българско гражданство на ислямисти.

Също не знам що не се говори че това човекоподобно нено е плащал милиарди най-вероятно с тежки метали на корпорацията уедър модификейшън асосиешън инкорпорейшън, която пише на сайта си, че правителствата на държавите поръчват това пръскане и че то не е никак евтино и че правителствата са длъжни да кажат с какво пръскат. Оказа се че бариевия оксид и алуминиевия оксид, с които сеят изкуствените облаци нарушиха тотално водния цикъл и дъждовете и доведоха до катастрофалната суша. ..Айде сега търгашите в бели престилки, наричани "лекари" да кажат колко стотици хиляди българи измряха в резултат от инфаркти и колко развиха тумори, тъй като тежките метали потискат имунната система..автоимунни миозити, раздразнения и сърбежи по кожата, шум в ушите, смръдня на химия, чувство за повръщане....тоя Нено е за разстрел, също и всички от криминалната партия към която последно се прикрепил. .тая партия някак си реши че като се е продала за долари на чужда армия, може да краде безнаказано колкото иска из българия

Мухльо, гледай скоро тебе да не те нарочат, че продаваш военни имоти и купуваш самолети, дето може и да не дойдат...

Демокрацията 30г нямаше време да оправи ВиК проблемите, пътищата, здравеопазване, образованието и др...от крадене. Та сега сте се сетили да мрънкате. Явно Димов е дигнал ръце сакто соц министър и побързаха да му видят сметката но той ще почака малко в ареста.

Държавата е ПЪЛНА КОЧИНА ГЕРБЕРСКА.Родината за тях е дойна крава да си оправят живота. някой вярвяа ли че фалшивия главен прокурор с подправена справка за внесени обвинение ще наорави нещо против господарите си борисов и пеевски.Цдели 7 години ще е така, както досега. Кражби, източване на еврофондове и пълна ненаказуемост на мафията крепяща статуквото.

Съмневам се Нено Димов да е за затвора, но отдавна требваше да го махнат от министерлъка- та той през целото време работеше за унищожаването на природата.

Баш в затвора за непредумишлено убийство чрез мръсен въздух на десетки българи и за екологичната карастрофа с водата, въвздуха и боклука, а за презстрояването на Пирин и много защитени територии да се обеси направо тоя идиот мръсен...не бил за затвора

Прокуратурата се е взела на сериозно по този казус,ама друг път.Че и си вярва.Има толкова много извършители" свидетели" на свобода които се наговарят да се измъкнат,като прехвърлят топката на екокоминистъра.Чудно ми е как така ВИК точно преди проверката смениха измервателните уреди на язовира,били неточни ,амортизирани,та ги смениха с нови,а старите изчезнаха.И никаква отговорност,както върви няма и да има.Е щом е така с уредите,верни ли са били справките,едно на ръка ,че те изобщо не стигат до министъра,а по експертините отдели и така една шапка хора подготвят графиците ,стигат до ресорния,а сега ни лук яли.При загуби от 80 куб.м/ сек,почти колкото притока,къде изчезват,къде е експертизата,а язовира в същото време пълен на 44%- справката за юли,без изходящ номер,а разхода 620 куб.м./ сек.Басейнова дирекция определя нивата на язовира,изглежда само от кабинета,но и тя получава справки от ВИК.Мътна е картинката,дано я осветлят,но не личи.Всички подчинени носят лична отховорност,а на местно ниво са най големите злоупотреби системно.Та да не влязат през лятото в режим са оставили да пресъхне язовира,до последно са искали големи количества,но има нерегламентирано източване,чак такива загуби.

На г-н Кр.каракачанов, следва да му се напомни,че само фашизирани мутромаймуни с националсоциалистическо мислене, но под маската на антикомунизма и за демокрация , могат да допуснат и да извършат деяние с което да оставят около 130 хиляден град на водомор. Още повече същите типове да симулират, че водата която подават в режим на спиране и пускане е годна за пиене от отчаяните жители. Да не говорим и за обгазяването на този град. Също така,само подобни типове, са способни на антицигански изстъпления и да правят митинги с разни генерали пред циганските махали и да бутат с багери без влезли в сила решения на съд, жилищата на тези хора. И той трябва да знае,че отговорност за всичко това ще се търси. Няма да мине безнаказано,каквато и маска да си надяват! Аферата с паспортите тепърва трябва щателно да се разследва, и не само тя. Фашизирането на определени групировки, под маската на антикомунизма в името либералнодемократически ценности,няма да мине. Нсяко неспазване на закона и демократичните устои на конституцията на републиката, води до фашизиране и безумни мотрфашитски идеи,които не само подриват но и убиват. И ако той си мисли или се надява,че подобни прояви остават незабелязани,горчиво се лъже !

Само на мен ли ми се струва, че ГЕРБ направиха директен удар върху ВМРО, забивайки им мнооого голям нож в гърба!! Чудя се как им вярват хората, при положение че ГЕРБ владеят ПЕРНИК от 6 години - кметовете са техни, предишният межу другото е разследван и махнат за злоупотрени, и точно за тези 6 години Перник остава без вода !!! КОЙ ли е накарал "Стомана Перник" да купува по 300 000 кубика вода на месец, при положение че са потребявали само по 100 000 м3 ?!! И къде ли са отивали парите от тези допълнителни 200 000 м3 ?? Пък и от токът, произведен от тях в местния ВЕЦ ?!! Това няма начин да е дело на министъра на Регионалното развитие ................

Исканията за Стомана ги подготвя ВИК.Получават разрешение и дават .Но не са 300 хил кубика,много по малко.Ако ВИК им подава извън разрешените,на своя глава е друго,но старите уреди вече липсват.Та след мъглата....пак мъгла!

Не са го нарочили. Като министър той отговаря за ползуването на водните ресурси. Без негов подпис нищо не се прави. На бюрото му са постъпвали становища и докладни подготвени от неговите експерти. Той ги е подписвал, защото сто процента им е вярвал. Поне така казва той. Проблемът е, че въпросните "експерти" в това министерство са измислени експерти. Те са назначени по партийна линия, а не заради компетентност по темата. Така е във всички министерства. Казват им "калинки". Те са на хранилка и са най-дисциплинираните по време на избори. От тях работа не чакай. А Нено Димов да се сърди на себе си. Би трябвало да е наясно какви "експерти" го съветват. За безхаберие се плаща.

Имало и с 15 години трудов стаж хидролози,каза една шефка на отдел.И тя разчитала на " експертите" с " опит'.

Ей, нерез, айде махай се, че че ти йебем мамицата свинска мръъсна!

Бахти. В тази държава няма един човек който да признае, да поеме своята отговорност и да излезе от цялата провалена работа поне с достойнство.

Най-голямата грешка на Нено Димов е, че влезе в кладенеца с въжето, дето го държи Каракачанов. Ама и Каракачанов се е прекарал яко. Щото когато дойде време него да го тегли Бойко, ще му светне как се е нахендрил.

Добре, че е Ананиев, да ни вдъхне малко кураж.

Айде на БиБитките!Аз съм у Кабо Верде.

този охранен мех, излага страната ни с външния си вид и с тъпизмите, които непрекъснато бълва