Каракачанов: Нарочиха Нено Димов за виновник

Един арест няма да реши водната криза, казва вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Нарочиха Нено Димов за виновник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русенският македонец не се наяде!! С такива жалки червеи, България е пред капитуллация..

След обяснението, Димов какво е правил цял ден в министерството? Носил е политическа, а не наказателна отговорност, според адвокат Лулчева....

Ми да бяхте турилили някой от спортната академия....щеше да е идеален.

А ти не ставаш за нищо. Хайде да ви видим, като дойдат с кирките пред парламента. Аз знам кога ще дойдат. А вие знаете ли ?

Ми какво да каже Шкембе войводата!?...Той е патерица на власта и пеят с Тиквата в един хор...Обаче фалшиво и хора оредява като и на двамата косата...обратно пропорционално на шкембетата им!...Папагали!

Не се накрадохте, не се наядохте, бе! И тоя, и оня... Всички! Нещастници долни и на вас ще ви дойде края.

Празни приказки! Я виж,как набързо го смени Нено Димов с Ревизоро. Тези обяснения са "пунта мара"/по премиера/.Дъра.бъра. Като си толкова сигурен,че е невинен,застани яко, като мъж зад него. А не да търчиш и плямпаш.

Защо където има замесени македонстващи (ВМРО) ,навсякъде има проблеми ? Македонците са били проблем в царска България,проблем са ни вардарските македонци . А най голям проблем -нашите родни македостващи.

Е този е най-големия червей!!! Продължавай да пълзиш шкембе войводо!

кой нарочиха за виновен, кой за зам. премиер....

Като ти е толкоз скъп оди и сподели с него килията! Дебел мазник продажен и корумпиран! Ти какво от Тиквун очакваше? Друго не му одобрявам! Но това,че ви преебава наред ми харесва! Защото сте жалки и алчни нищожества! И той си ви ебава с лекота

Да бе прав е Кара Калиманов..Министерския съвет е орган с колективна безотговорност.Защо един от безотговорните да е виновен.Нали колективна вина няма

Логиката на Каракачанов е следната: "Е аз взех от сделката за F-16-ките 60 милиона долара, а Нено от далаверата с водата взе само 1 милион, и от италианския боклук още 3 милиона, та защо той е в затвора, а аз - не" :)))

Ако има виновен то това е Шкембе войводата Каракачанов . Определено е виновник за Димов ,а сега и за Ревизоро да не говорим за паспорт гейт.

Къде забрави ББ? Нали той каза, че отговарял за министрите.

Екато са го нарочили що не вземе да се махне от правителството,а? всички в тая държава знаем кой праща великите ни прокурорчета пи проверки... Егати и плужека..тея като захапят кокала ..няма пискане ...нещастник !

В нормална държава и Шкембелията ще си подаде оставката, защото Димов е от квотата на ВМРО, но това е България, а не нормална държава. Гледайте какво става тази година. Още много общини ще въведат воден режим, заради престъпното неглижиране на задължения и целенасочена кражба на водни ресурси.

е да де .. то в тая държва един няма виновен.. източиха КТБ..Перник без вода.. боклуци от Италия.. ама няма виновни бе.. как .. а тиквата ви разправя..колко сме добре.. прост народ..

Да-да, вината на ЕКО Нено била МЕХАНИЧНА, а не лична и според другия патриотар В. Симеонов. Кьорав карти не играе!

ВМРО поема цялата политическа отговорност! Заяви Каракачанов.

Държавата ни се превърна в кочина,а виновни няма.виновни са извънземните.

Министър на Околната Среда и ВОДИТЕ. ПОВТАРЯМ . В О Д И Т Е

Какъв Нено, бе??? Българското гражданство, водата за Стомана, сега и нелегалните боклуци са разписвани все от ВМРО. От хайдуци са създадени, бандити си останаха.

Виждали ли сте апартамента на този толуп в София, тан са парите и от паспортите и от боклуците и от язовирите

Каракачана е прав- ЕДИН АРЕСТ НЯМА ДА РЕШИ- ТЪРСЯТ СЕ НАЙ- МАЛКО 300 КИЛИИ- ЗА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

Сичкити са руски кавали

Водите изтекоха, докторе...

Да де, пък ГЕРБ нищо не знаел...от къде ви копаят такива?

Ти гледай да не дойдат самолетите от краварско ще видиш кво те чака . Защото се очаква да ни го сложат като на Турция.

Може ли някой да ми обясни, какво общо има тоя шкембар с автенточното ВМРО!?

Досега Бойко Борисов беше преследвача на лошите, той беше съдника, а сега нещата се обърнаха.

Тоя да си ходи че омръзнахте на хората с тия простотии !То бива човек да алчен но вашето няма мярка!

Кой е виновен, бе? В нормална държава трябваше вече да е осъден, защо се правите на незнаещи? 50 000 тона боклук..... така ли се пренася от Италия, без знанието на такива, като вас? Криете се, като плъхове!

Кметът на град Пихел в Австрия беше осъден на 15 месеца ефективен затвор. Според австрийското обвинение градоначалникът Йохан Допелбауер не е изпълнил законовите си задължения да осигури надеждна водопроводна и канализационна мрежа за доставка на питейна вода за местното население. Кметът е бил арестуван и осъден с ефективна присъда по бързо съдебно производство. След като Допелбауер влезе в затвора, неговите задължения ще бъдат поети от заместника му.

Замълчи Тумбак Ваеводо; Водопроводната мрежа била по-стара от него. Да така е, напр. стария рилският водопровод на София. И още функционира. В някои страни дори ползват водопроводи от римско време, т.е. на 2,000 години.

Има: прилича на отходната яма на воеводите на ВМРО!!! Как да не забележите до сега?

На колко трябва да бъдат осъдени Нено и сие за задаващия се безводен апокалипсис за областен град в ЕС? С предпрриятия с хиляди работници? КОлко десетилетия за задаващите се епидемии и жертви?

Абе ако има нов Народен съд..... ще сте в една килия!

Как Ковачки гори боклук https:// www. youtube. com/watch?timecontinue=8&v=w6t4aE7tLPQ&feature=emblogo

така е. Тоя шкембелия ни е гнус да го гледаме. Кой го вкара във властта е въпросът? Простоватите избиратели, или манипулации на вота?

Шкембе, европейската преса широко отразява ръкотворното африканско бедствие. Ако в Индия сушата се дължи на климатичните особености, то у нас е плод на златните ръчички и кухите главички на управляващата коалиция. За половин година изпразниха почти пълен язовир. Сега ровят по пещери, обикалят да търсят дупки с багер, опъват пожарникарски маркучи.... Идиоти,този изсъхнал язовир сега и потоп няма да го напълни. Тинята е като сюнгер ще попие всички пролетни дъждове.

ВМРО е била горда организация, където четниците не са се предавали един друг. Преди 10 дни министър на ВМРО влезе в кауша и другарите му на бърза ръка намериха негов заместник. С цел да не изтърват гювеча. За какво ВМРО си говорим и кой ще гласува за тези близачи на задни части? Нямам симпатии към Нено Димов, но ми е кофти как другарите му постъпиха с него.

абе какво поема, да отиват в затвора и там да го поемат.. прост народ..

аха.. и да не би да си мислиш, че някаой ще влезе в затвора.. я гледй Стависки, КТБ.. Галеви.. ама вие стойте..прост народ...дерме и чака някой да го ..н...

какво образование има и какво е направил за нас...освен да лапа и тарикати за пари...боклук..

Доган е слънце на фона на тези безотговорни, корумпирани политици, жадни за власт и пари!

Като е тъй, ти чий го крепиш в скута на Боко, що крепите герберастите бе ?

Шкембака дрънка разни простотии. Ако Нено е невинен, защо не го защити. Шкембето има достатъчно възможности да въздейства на ББ. Но не го прави ... Службицата му е като солунската митница

zeddd

Как да няма суша бе? Откога не е валяло смислен напоителен дъжд? То и сняг няма, и зима няма...

Еми подавай оставка, бе, бъмбел. Поне един път прояви характер, торба!