17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозданееееее, нали хвърли оставка бря ??

ко да кажат обитателите на Черноморието при чупенето на ледената бариера при Босфора? Че и авабогичен процес е имало със Средиземно Море когато Европа и Африка са били сляти

С тая поголовна криминална сеч на горите....

Половин година БЕЗХАБЕРИЕ(непочистени канафки, отводнителни шахти) и една минута страдание и щети за 10 000 000 …. Така е в Харвард! Хахаха Кироооо смотльо

Тия измамници нищо няма да направят. Вече са откраднали парите

Ти не подадели оставка бе?

Чакаве и Киро мошеника да изчезне!

Чалгара не беше ли подал оставка. Айде бегай да правиш преизборна агитация другаде и с мутрафона ви да лижете кура на путкин. Ние ще си искаме Бойко той решава нашите проблеми без да се обяснява на кой щял да предложи да ни ги реши.

Изтеглих Гроздан от правителството обаче той си е още там и действа. Харесва ли ви шоуто, а ? Само заради вас ! И само заради вас !

Това беше работа шо не свърши същия този грозданков

И какво нещо бе министърче? Сега ще го напопмаш до национална катастрофа да има да лапате милиони с инхаус поръчки!

е това е нормално, казва се "министър в оставка". ще работи докато 1) не му гласуват оставката в НС и 2) дори след това, докато не е ясен заместникът му

Kак добре герберастието ги разбирате тези далавери!

Ще си го искате Боко, ама вече останахте един файтон герберасти. Можете да забравите отново някога да сте във властта.

Е това са факири. Хем в оставка, хем сега ще ремонтират фирмите на Пеевски.

Мн добре ги разбираме

Стига с тоя Гроздан бееее Пишете за интервюто на Слафчуууууууу Какъв нов виц е казал? Как се е обянсил в любоф на Бойко и Доган ??

путин е виновен. гаранция

след оставката стана по-активен

Чалгарски, побликувайте списъка на членската си маса и членския внос. Лапате от парите откраднати от народа . Членовете ви са по малко дори от чалга групата на учиндолеца.

Като гледам и сравнявам,не може да се сравни с наводнението в Бяла Слатина прдди няколко години,когато река скът излезе от коритото си за цели 3 дни и потопи всичко на 500 метра в диаметър под вода и тиня до 2 метра... И тогава пак нямаше виновни,а държавата раздаде по 325 лв на пострадалите и малко храна,колко да изкарат 1 седмица,после кучетата ги ядоха...

Нищо чудно с тези замърсявания на въздуха от бомбардировките в Украйна. Ако българите бяха умни досега трябваше да са завели дело за зърсения въздух срещу онова руско фашистко джудже путкин

Фашиста путин е виновен това е от замърсяването на природата от руските ракети

"Щом имаме отнесени и разрушени основи на мостовете за пешеходци, това означава, че силата на стихията е била невъзвратима." ............ Какво означава "невъзвратима" сила? И дали някога ще случим на политици, които знаят български език и могат да използват правилните думички?

Шантава вода няма! Ако коритото бе почистено преди потопа едва ли щеше да се случи това... Масово речните корита не се почистват,въпреки,че се отпускат на общините пари всяка година за почистване,те не си чистят коритата на реките и после реват,че имало потопи.

Нещо не виждам опит за анализ на причините за това "нещо". Подобни дъждове са падали и други години, но сега няма достатъчно дървета да задържат водата. Безконтролното изсичане на горите е в основата на всичко.

УКАЗ № 209 На основание чл. 98, т. 4 от Конституцията на Република България ПОСТАНОВЯВАМ: Да се обнародва в „Държавен вестник“ Законът за изменение и допълнение на Закона за защита при бедствия, приет от ХLI Народно събрание на 29 септември 2011 г. Издаден в София на 12 октомври 2011 г. Президент на републиката: Георги Първанов Подпечатан с държавния печат. Министър на правосъдието: Маргарита Попова

Каква отговорност носят кметовете вл селищната система при подобни случаи? Имаш село, имаш река, територия, за които трябват грижи? И какво сега? Непочистени корита, затлачени от треви и дървета... Да си строят мост...

Боко и чекмеджетата му са виновни, нали така?

"силата на стихията е била невъзвратима"... какво ли точно означава това невъзвратима сила...?? а възвратима тогава какво ли ще да е? а пък комисия за обследване на щетите направо заслужава награда за незнание на изразните средства в българския език.... може би са искали да кажат за установяване на щетите ама беден им е речника.... щото и чардака им е празен....

По една бутилка минерална вода и това е, че требва да се въоръжава Украйна....

Затова корито на река не се коригира! Природата си знае работата!

Не по малко злобен от Петър. Какво и кога ти се случи така необратимо? Как да ти се извиня? Първо ми кажи какво ти сторих. Моля те. Хайде. Нека.

Ама те и укрите стрелят. Техните ракети не замърсяват ли? Или те са демократични и са без парабени?

га не са почистени деретата и коритата на реките, га е пущинак, га някой не си е свършил работата, га някой не дава пари за заплати за достоен труд, га някой го мързи Природата НЕ прощава. Тогаз иде юзбашията от София и са тупа по плешивата глава и яката дуп.ра и са вайка.

Вършец си е курорт. Баш преди сезона, след све кодидови години и война. Нямат време да се оправят, освен за едни август и септември.

Сега кметът да се оправя без да ощетява населениеито на България заради неговото нехайство...

Обясни нещата без да намесваме комплекси. Моите грешки са ясни. Но минаха години. И двамата не работим на едно и също място. Ти все още ли си така морално ангажиран? Ти си голяма загадка за мен. Честно. Ами като си по-голям пусни подарък. Благородно е. Разбрахме, че можеш. Не ти ли мина? Не знам. Обясни се бе, човек.

Това е за урок на всички населени места: кметове, вижте докъде можете да си докарате неприятности, взимайте мерки преди да ви се е случило...

Според Ганьо причината за такива бедствия са единствено и само непочистените речни корита. Ганьо е убеден, че ако коритата са почистени, каквато и водна стихия причинена от проливни дъждове да дойде - почистеното корито ще поеме всичко и проблеми няма да има за улици, мостове, инфраструктура и т.н. Ганьо е убеден, че в Германия и Чехия, където почти всяка година се случват наводнения с много по-големи размери, в резултат на които се сриват къщи, мостове, пътища и дори магистрали, та там явно също не са им почистени коритата. Ганьо, бе, разбери тъпако, не разбираш от всичко, даже от нищо не разбираш. Понякога, Ганьо, каквито и предварителни мерки да са взети, природата е неудържима стихия и помита всичко по пътя си. И това е НОРМАЛНО. Такава е планетата ни. Няма, обаче, Ганьо да разбере. Няма. Такова е племето му.

Не бе не. Никой не е виждал дъжд. През 2003 имаше 1.40 вода в къщите на хората. Къде е бил пътя не личеше. Имахме и комисия и министерство на бедствията и авариите. Чудно къде ли им е фонда. Караджов виждал за 1 ви път. Ми честито сефте. Другия път изберете някой с опит.

скъсани били водопроводите, нямали вода... абе мързели Бог ви я изсипва водата върху главите, сложете две кофи на двора и ето ви вода, но нали трябва да вдигнете лоясалите си гъзове от телевизорите, това тъпо булгаристанско племе е генетично предопределено за изчезване

Ех, Драго, Драго:) Все от твоите данъци плащат за чужди грешки, нали Драго?:) Обзалагам се, че 1 стотинка не внасяш:) Ама - накажете кмета, накажете ония, дето се изгуби в планината, няма да плащате за спасяването му и т.н. А Драго - перфектен, безгрешен и плаща яко данъци:))))))

Снимките са много яки, събрали се сульо и пульо и сочат с пръсти. Единият с коса и гледа през очила, тоя ще е с акъла. Другия с дънки и якенце да крие корема ама явно е станало топло и го е съблякал (вънка 20 градуса той с пуловер отдолу), явно жена му го облича. Третия прекрил устата в шок и ужас, как така се е случило такова нещо. А на видеото един плаче за V8 ЗИЛ-а че реката му го е завлякла обратно към Русия. Най лошо е така като няма кого да посочат с пръст за вината. Сега седят и се вайкат пред камерите. Че не бях аз там да дам интервю, щях да направя контра и да им кажа "вие луди ли сте, тази река си е тука от 20 години, а пътната настилка е така направена за туристи. Даже си има Aquaplaning знак още на завоя ..." Дали няма да ме гледат като изтребители а?

Ако живеехме на брега на Ниагара, разбирам Обаче у нас винаги първия сняг ни изненадва , по силен дъжд е бедствие, а язовирите са на анонимни лица. Не сечете поголовно гората, бе, идиоти ! Гола сеч, щото ни трябват пари, после потоп.

Едни ги цапат като изхвъркат отпадацит от всеки ремонт. Другите не ги чистят антрето се давят. Добре известно е че спасяването на давещите се е работа на самите давещи се. Ама на тях им пука след като се удавят. На мен пък хич.

Или всяка река превантивно да се чисти от клони, съчки и пръчки на 50 м. от нея? Това никъде го няма. Миналата година в Германия като беше почистено - какво? Пак наводненията заляха половина държава до втория етаж. Малки сме още да се борим с природата. Дори в Китай измират по 50 000 до 100 000 души всяка година под калта на наводненията. При тяхната организация.

Грозданееее, предателко долна, извади си ръчичките от джобовете и се разкарай, че замърсяваш ефира! Със славуцата нагушихте като за подледно крадливите и некадърни герберастки пътищарски фирми и предадохте четата! Сега ходете някъде на тайно да си харчите 30-те сребърника, че ни писна от наглите ви муцуни долни! Три пъти излъгахте суверена в очите, сега се правите на загрижени за хората, лицемери! Защо дадохте на хидрострой и сие да строят тунел под Шипка, корумпета нагли? Във Варна им познаваме "майсторлъка"! През тунел правен от наши герберастки фирми е ОПАСНО да се минава!!! Нашите пътищари една шахта с асфалта не могат да изравнят, еднин наклон за отичане на водата не могат да направят, вие им дадохте толкова сложен обект!?! Маса народ се изпотрепа по "качествените" ни пътища! Извикайте читави западни фирми португалски, испански ... да ни довършат магистралите! Ще спестите пари от ремонти после! Еййй лукава мома мома излезе славуцата! Само боко симитлийската снаха може да се мери по гнъс с нея! Хайде сега поне официално ще си се вземат двете и суверена ще им вика: Горчиво!!! Герберастията Гроздане била по лоша и от педерастията! :)

У панделата.

Качествена инфраструктура се прави с: 1. пари, 2. качествена технология, 3. качествени хора, 4. застраховка.