17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ситуацията беше по тежка през 1983г. в с.Равнец и с.Братово със загинали хора, но нищо не се чу и писа! Министъра да не се "превъзвася", след като не е наясно с проблемните бедствия за населението.

Не вярвайте на Гроздан! Той ако не захлеби за поне още един апартамент - не се захваща изобщо...

И е крайно време най-накрая да разберат и друго - колкото повече дървесни видове има(неизсечени) толкова по-малък ще е рискът от изсипвания на кални маси, и образувания на водни "маси". Инфраструктирата върви ръка за ръка с горските насаждения, защото последните действат като вид гъба и имат определен възпираща фактор при наличие на проливен дъжд.

Едва ли някой е виждал по голям КРАДЕЦ и От боклук от тоя солташак на Иван Костов

Почват оправдания колко лошо било времето. Тоест доста време ще си караме така, както Златоград е без път от миналата година. И все повече ще стават такива места, промяната са безсилни не могат да управляват.

Да щети имаше и при Борисов...и то големи,той и неговата хунта ограбиха българския народ.

Щети имаше и при Борисов и много по-страшни от тези. Тогава посрещнаха нуждите на хората що годе адекватно, ще видим вие какви ще свършите.

Явно Караджов не е живял в България,когато вилнееше СДС-Чумата.Иначе друга песен щеше да пее. Изобщо няма място за сравнение между щетите във Вършец и тези,причинени от Чумата, докарана в колонията на англо-краварските им господари.

КРАДЕЦА Караджов живее в центъра на РИМ луксозен апартамент за 5 милиона лева

Крадец, от кого е откраднал. Или ти, пролетариата, на онази партия-майка, псуваш всичко и всички, които ти пречат да си пиеш на аванта ракията. Нъл, тъй.

Анарахията е придобила чудовищни размери в тая държава ...

Светът едва ли е виждал по-некадърен министър ми звучи по-вероятно.

Верно е , и ние не бяхме виждали таково политическо чудо и това колко щети нанесе на България и ще продължава да нанася!

Питайте го тоя с камиона без номера, колко дърва е изсекал незаконно, за да се стигне до тук!!!!!!!!

Е тоя каво е очаквал да види. Време е да си ходиш , нали твойте те отзоваха.

КАТЕРИЦАТА В ГРАДИНАТА ГОНИ ЧИПМЪНКА ОТ ХРАНИЛКАТА И ГО БИЕ ....ЩОТО Е ПО ГОЛЯМА И СИЛНА .... ОБАЧЕ АКО ЧИПМЪНКА ИМАШЕ АВТОМАТ КАЛАШНИКОВ .... ... СИЛИТЕ ЩЯХА ДА СА ИЗРАВНЕНИ . И КАТЕРИЦАТА НЯМАШЕ ДА БИЕ ЧИПМЪНКА КАТО БГ МУТРА ИЛИ БЕЙ :)

Големите щети са две, но никой не им е обърнал внимание. Унищожен е казанът за варене на ракия в Заножене и е унищожен каптажа за питейна вода високо в планината. Сега вършечени вместо чиста планинска вода, че пият тиня от яз. "Сречанска бара". И ракия нема да пият шот вече немат казан. Другото са дреболии.

С водата как да е ще се оправим, но казана, КАЗАНА-А-А-А !

Грознико,къде ходиш,ще се удавиш некадърнико,вън от политиката с твоя началник,предателя Слави.

Барата минаваща през Вършец е мъничка. Тази беля стана защото през последните 30 години вековните гори в Балкана над Вършец бяха безмилостно изсечени. Тези гори дори комунягите не посмяха да ги пипнат но демокрацията им еба мамата.

Така, че това няма да е последното наводнение.

Грозданов ти си нелеп човек и управник...това не са ти пощите и комисионните...

Вършец беше все още приличен курорт до към две хилядната година, преди общината да попадне в ръцете на ГЕРП. От тогава насам е пълна мизерия, деградация и разруха.

Партия ГЕРБ е основана 2007г. През 2000г. Бойко още е бил гавазин на Тодор Живков.

Тук на Слънчака съм залят от украинки. Ситуацята става опасна, за малко да ме завлекат и съсипят.

Внимавай украинкоте много пият и харчат ща ошушкат за две бройки

От години де реже поголовно в горите ,а .по лошо ще става.

Дали ситуацията има нещо общо с масовата сеч в района или просто сме безсилни срещу природата ?

Господ е благословил Вършец с кмет от ГЕРБ въпреки че там всички до един са комунисти.

Да ви казвам ли че няма нито един застрахован или си го знаете? Дори казана за ракия не е застрахован.

Всички мрдии дават ЗиЛа на казнадията в Заножене, който ми е приятел. Това е по малката беда. барата е отнесла и казана за варене на ракия.

Е те т'вааа баш беля, да ти отнесе барата казана за рикИа!

Ако не знаете какво да правите, поне се обадете на г-н Борисов да ви научи, мърлячи такива!

Затвори тая уста, че завоня на бокони г.вна!

Ха сега де! Пострадалите твърдят, че такива бедствия не са виждали никога, а едни други пък твърдят, че климатични промени няма и това се случвало най редовно, всяка година. На кого да повярвам?

едно време не са му вярвали на Ной, когато 120 години е строял кораба, щото такова нещо не се е случвало. дано да повярваме днес на думите на Исус - "скръб, небивала откакто съществува света" и се опомним

Исус, а?! Който е хранил хората с умряла риба. А умрялата риба дали се интересува от бедите на "живите", ако изобщо схващаш кво ти казвам... Всичко останало си е чиста математика и всеки грамитен в областта човек, който е честен пред себе си, знае, ще света е създаден да върви към пълен разпад, а не обратното... Затова и джендърите отмъкнаха дъгата (разпада на светлината на цветове) за СИМВОЛ! ХРОСТОС ДА ГО Д...ХА!

Интересно мнение, за разлика от повечето банални и тъпи коментари. Поздравления!

Тук комисийка, там комисийка - цялата държава комисийки

Оставка, аматьори!

Въх, каква стана тя! Цяла година се занимаваме с лъжи и кражби, а сега ще ни се наложи да работим. Ужас!*

Киро-тъпото? Защо не е там?

живеят в друга орбита , те си нямат грам понятие от реалността!

Шъ местим селото...по евтино ще излезе

Фонд бедствия и аварии е напълно източен, сега за покриване на щетите с нов милиарден заем. А те бедствията сега започват, дано скъсани язовирни стени няма, че тогава маата се евало.

Миналата година изсекоха гората и сега аууу потоп!

Оставка и съд за управляващите канадски м.екерета долни и обслужващите ги Да България и БСП, както и за ГЕРБ и ДПС, които през предното управление на Тиквата изнесоха за 12 години 500 кораба с дърва, а колко тира отидоха за Турция и Гърция един Господ само знае. Гора не остана вече, само пръст и камъни. Народа сега бере последствията - природни бедствия и аварии.

Сега е момента да поискаш 3 - 4 млрд за ТОЧНО ЕДНИ КОНКРЕТНИЧКИ ФИРМИ НА ГРАБ, но никои други и задължително без последващ контрол.

"Понякога природата е безмилостно жестока и за минути може да разруши граденото с години..." - рече Караджов... Не, не природата е жестока, а вие управниците, вие сте виновни за безхаберието, което цари в държавата и, което е причина за подобни бедствия. Поголовната сеч на дървета, непочистените корита, препълнетите язовири и пр. са причината за подобни трагедии. Да, за хората са бедствие, а за Караджов и Сие е ПиАр - ей така да минат с ръце в джобовете за снимка и да обвинят Небето...как не го е срам да пуска дъжд....

Така ще е, като Киро и Асен откраднаха парите за пътища. За последната година не са направили НИЩО, и потрошиха и това,дето Борисов направи. Петрохан го направи ГЕРБ. От минно поле стана път без дупки, минавал съм го над 100 пъти последните години. Сега за една година Радево управление, вече НЯМА ПЪТ там. Нещастен тъп народ. Изчегъртахте не ГЕРБ, изчегъртахте 10 години труд на работещите. Но комуниста това не го интересува. Той смуче от другите, той никога не е свършил за 2 лева работа. Халал да са ви.

Първият път боли, втория се свиква, а третия вече не се отчита.

Качествена инфраструктура се прави с: 1. пари, 2. качествена технология, 3. качествени хора, 4. застраховка.

Грозданееее, предателко долна, извади си ръчичките от джобовете и се разкарай, че замърсяваш ефира! Със славуцата нагушихте като за подледно крадливите и некадърни герберастки пътищарски фирми и предадохте четата! Сега ходете някъде на тайно да си харчите 30-те сребърника, че ни писна от наглите ви муцуни долни! Три пъти излъгахте суверена в очите, сега се правите на загрижени за хората, лицемери! Защо дадохте на хидрострой и сие да строят тунел под Шипка, корумпета нагли? Във Варна им познаваме "майсторлъка"! През тунел правен от наши герберастки фирми е ОПАСНО да се минава!!! Нашите пътищари една шахта с асфалта не могат да изравнят, еднин наклон за отичане на водата не могат да направят, вие им дадохте толкова сложен обект!?! Маса народ се изпотрепа по "качествените" ни пътища! Извикайте читави западни фирми португалски, испански ... да ни довършат магистралите! Ще спестите пари от ремонти после! Еййй лукава мома мома излезе славуцата! Само боко симитлийската снаха може да се мери по гнъс с нея! Хайде сега поне официално ще си се вземат двете и суверена ще им вика: Горчиво!!! Герберастията Гроздане била по лоша и от педерастията! :)

Или всяка река превантивно да се чисти от клони, съчки и пръчки на 50 м. от нея? Това никъде го няма. Миналата година в Германия като беше почистено - какво? Пак наводненията заляха половина държава до втория етаж. Малки сме още да се борим с природата. Дори в Китай измират по 50 000 до 100 000 души всяка година под калта на наводненията. При тяхната организация.

Ако живеехме на брега на Ниагара, разбирам Обаче у нас винаги първия сняг ни изненадва , по силен дъжд е бедствие, а язовирите са на анонимни лица. Не сечете поголовно гората, бе, идиоти ! Гола сеч, щото ни трябват пари, после потоп.

Снимките са много яки, събрали се сульо и пульо и сочат с пръсти. Единият с коса и гледа през очила, тоя ще е с акъла. Другия с дънки и якенце да крие корема ама явно е станало топло и го е съблякал (вънка 20 градуса той с пуловер отдолу), явно жена му го облича. Третия прекрил устата в шок и ужас, как така се е случило такова нещо. А на видеото един плаче за V8 ЗИЛ-а че реката му го е завлякла обратно към Русия. Най лошо е така като няма кого да посочат с пръст за вината. Сега седят и се вайкат пред камерите. Че не бях аз там да дам интервю, щях да направя контра и да им кажа "вие луди ли сте, тази река си е тука от 20 години, а пътната настилка е така направена за туристи. Даже си има Aquaplaning знак още на завоя ..." Дали няма да ме гледат като изтребители а?

Ти си много отворен като си анонимен (почти) тук, хайде отивай да даваш интервю и после да се появиш тук да те коментираме.

скъсани били водопроводите, нямали вода... абе мързели Бог ви я изсипва водата върху главите, сложете две кофи на двора и ето ви вода, но нали трябва да вдигнете лоясалите си гъзове от телевизорите, това тъпо булгаристанско племе е генетично предопределено за изчезване

Не бе не. Никой не е виждал дъжд. През 2003 имаше 1.40 вода в къщите на хората. Къде е бил пътя не личеше. Имахме и комисия и министерство на бедствията и авариите. Чудно къде ли им е фонда. Караджов виждал за 1 ви път. Ми честито сефте. Другия път изберете някой с опит.

Според Ганьо причината за такива бедствия са единствено и само непочистените речни корита. Ганьо е убеден, че ако коритата са почистени, каквато и водна стихия причинена от проливни дъждове да дойде - почистеното корито ще поеме всичко и проблеми няма да има за улици, мостове, инфраструктура и т.н. Ганьо е убеден, че в Германия и Чехия, където почти всяка година се случват наводнения с много по-големи размери, в резултат на които се сриват къщи, мостове, пътища и дори магистрали, та там явно също не са им почистени коритата. Ганьо, бе, разбери тъпако, не разбираш от всичко, даже от нищо не разбираш. Понякога, Ганьо, каквито и предварителни мерки да са взети, природата е неудържима стихия и помита всичко по пътя си. И това е НОРМАЛНО. Такава е планетата ни. Няма, обаче, Ганьо да разбере. Няма. Такова е племето му.

Вършец си е курорт. Баш преди сезона, след све кодидови години и война. Нямат време да се оправят, освен за едни август и септември.

Това е за урок на всички населени места: кметове, вижте докъде можете да си докарате неприятности, взимайте мерки преди да ви се е случило...

Дори коритото и да е почистено, нали пак ще повлече всичко което е заляла? Няма как да стане тази работа. Задължителни застраховки, компенсанции от днес за утре, доброволци, гражданска защита. И после ЕС да плаща. Друго не можем да направим. PS: Това е една от темите, с които и най-развитите държави не са се справили.

кучета преди туризма. Кръвта на невинните на река стана. Наздраве, Вършец и убийците на бездомни кучета.

га не са почистени деретата и коритата на реките, га е пущинак, га някой не си е свършил работата, га някой не дава пари за заплати за достоен труд, га някой го мързи Природата НЕ прощава. Тогаз иде юзбашията от София и са тупа по плешивата глава и яката дуп.ра и са вайка.

Сега кметът да се оправя без да ощетява населениеито на България заради неговото нехайство...

Ех, Драго, Драго:) Все от твоите данъци плащат за чужди грешки, нали Драго?:) Обзалагам се, че 1 стотинка не внасяш:) Ама - накажете кмета, накажете ония, дето се изгуби в планината, няма да плащате за спасяването му и т.н. А Драго - перфектен, безгрешен и плаща яко данъци:))))))