17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главният изпълнителен директор на „Модерна” прогнозира, че съществуващите ваксини ще бъдат много по-малко ефективни срещу новия щам Омикрон на коронавируса. Стефан Бансел също така предупреди в интервю за „Файненшъл Таймс”, че ще отнеме месеци, преди фармацевтичните компании да могат да започнат мащабно производство на ваксини, насочени към специфични варианти на SARS-CoV-2. Големият брой мутации на Омикрон в зоната на шиповия протеин, с помощта на който коронавирусът прониква в човешките клетки и бързото разпространение на щама в Южна Африка предполагат, че може да се наложи модифициране на настоящите ваксини през следващата година. Те използват именно шиповия протеин, за да активират имунната реакция на организма с антитела срещу COVID-19. „Мисля, че няма как да е на същото ниво, което имахме с Делта”, коментира Бансел за ефективността на ваксините срещу Омикрон. „Смятам, че спадът ще е съществен. Просто не знам колко, защото трябва да изчакаме данните. Но всички учени, с които говорих, заявяват: „Нещата не изглеждат добре”.

ПРЕКАРАЛИТЕ КОВИД - С МНОГО НИСЪК РИСК ОТ ПОВТОРНО ЗАРАЗЯВАНЕ И ТЕЖКИ СИМПТОМИ Ще допълня, предвид 90% фалшиви позитивни тестове в Америка, това се отнася само за РЕАЛНО преболедувалите. Асимптомните са под въпрос. Само натуралният имунитет създава “колективен имунитет”. https://humanevents.com/2021/11/29/study-covid-19-survivors-with-natural-immunity-at-low-risk-for-reinfection-severe-symptoms/

ОМИКРОН - КРАЯТ НА ПАНДЕМИЯТА? Ако е вярна информацията от предишният ми пост, че новият вариант на вируса е с екстремално меки симптоми, и ако е вярно твърдението, че той е значително по-заразен от Delta, това ще бъде краят на настоящата Ковид истерия. Новият вирус ще доминира слеф месец по целият свят, заразените неваксинирани ще получат отличен натурален имунитет, а обществото - така желаният “колективен имунитет”. При тоя сценарий, остава неясна съдбата на ваксърите и напъните но самозваните господари на света и лакеите им за фашизъм. Вероятно ваксърите ще бъдат използвани срещу антиваксърите за установяване на повсеместен фашизъм, защото животът и здравето им вече са зависими от Big Pharma. От друга страна, ако не се установи фашистка тирания, ще започне международно разплитане на заговора и най-вероятно ше се стигне до осъдителни присъди и екзекуции.

биг харма ще вържат темата в новините още поне 5 години. независимо от болести, рлечени, мутации. те си пичелат безпрепятствено.

И на мен да ми дадат 100 000лв и аз ще кажа ,че действат! Предлагам професора за министър с портфейл отговарящ за масовата психоза и критикуващ всичко,различно от ГЕРП

Бай Шиле ги е тествал вече. Най действат като се пият в комбинация с разхлабително и виагра

Ти за Файзерската факсина тъй прупагандира ши проамериканска прупаганда. Кък гу разбра чи тез апчита действат кат онсимурона ощи ней стъпил на бг зимя.

Що ли не го вярвам това за хапчетата?! А, даааа, сетих се! Щото КОВИД-19 е вирус, а пък до сега няма открито нито едно лекарство, което да се бори с вирусите. Срещу микроби и бактерии има, но не и срещу вируси. За това и освен ваксини срещу сезонните грипове с ефективност 40-50% няма нищо друго, никакво лекарство, което да лекува от грип. Освен ако тези хапчета са първите... победили вирусите. А дано, ама надали!

..вариант ще се казва МЕТА

И Кунчо ще го ръси от МетаВселената :)

Бай шиле премина от продажбата на инцекции амулети и магии против уроки и маркуч в гърлото, към амулети във вид на хапчета. Дай да видим кога ще започнат с дрогата.

Най-просто,какво се случва! СЛЕД КАТО С МЕДИЙНИ ПРОПАГАНДИ,НЕ МОЖАХА ДА НАЛОЖАТ-ЕЖЕГОДНОТО ИНЖЕКТИРАНЕ С-“ПРОТИВОГРИПНИ ВАКСИНИ”,ПОРАДИ НИСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ (ВИРУСИТЕ МУТИРАТ,ИЗБЯГВАТ -“ВАКСИНАТА”)И НЕ ОСОБЕНО ОПАСНИТЕ -ЕЖЕГОДНИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ,ВКЛЮЧИХА ПОЛИТИЦИ И БЮРОКРАТИ(Зевтини проститутки) НА ПРОЦЕНТ ОТ ГРАБЕЖА И ПРАВОТО НА-НЕЗАКОННА,ИВЪНРЕДНА ВЛАСТ!!! ПОМНИТЕ ЛИ,КАК ВСИЧКИ НОВИНИ ЗАПОЧВАХА: ЯТА ПТИЦИ,ГЪЛЪБИ НА ПЛОЩАДА,СВИНСКИ ФЕРМИ С ХИЛЯДИ ПРАСЕТА,СВИНСКИ ДЗУРЛИ В БЛИЗЪК ПЛАН,ПРЕЖИВЯЩИТЕ КРАВИ....! ХОРАТА НЕ СА ТЪПИ,НЕ СЕ ЛЪЖАТ ЛЕСНО...СЕГА Е ПРИНУДИТЕЛНО+КЛЕЧКИ,МАСКИ,ОНЛАЙН ДОСТАВКИ ЗА ТРИЛИОНИ-ГОДИШНО!!! ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ТОВА ДА СПРЕ Е: ТРИБУНАЛ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Втвърдиха тона: До 7200 евро глоба или затвор, ако не искаш ваксина Неизпълнението на задължението за ваксиниране срещу коронавирус в Австрия ще се наказва с глоба в размер до 7200 евро, съобщава вестник „Presse“. Австрийският канцлер Александър Шеленберг обяви въвеждането на задължителна ваксинация срещу коронавирус от 1 февруари 2022 г. Според проектозакона местните власти ще призовават хората, които не са били ваксинирани, да се ваксинират. Ако не спазят заповедта, ще бъдат призовани втори път в рамките на четири седмици. Ако отново не спазят изискванията, ги грози административна глоба в размер до 3600 евро или четириседмична присъда за затвор вместо глоба. Глоба в размер до 7200 евро се налага на лица, които са глобени два пъти за отказ от ваксиниране, както и на тези, чиито действия са довели до "сериозна опасност за живота или здравето на хората". Работен документ показва, че задължителната ваксинация ще се прилага за всички хора, живеещи в Австрия. Изключения се правят за лица, за които ваксинацията представлява риск за здравето, за бременни жени и за деца под 12-годишна възраст. Според публикацията официалният проектозакон все още не е готов. Очаква се той да бъде публикуван след 6 декември.

Абе бай шиле е опасен от сичко разбира или е просто изкуфял

Верно, опасен е. Те всички доктори ги обърнаха на експериментиращи с живи хора.

Омикрон Омегатрон Десептикон СТРАХ, СТРАХ, СТРАХ! ХАПЧЕТА, ХАПЧЕТА, ХАПЧЕТА! Мухахахаха

Кога го откриха новия щам, че кога тестваха хапчетата срещу него??

Зарежете го тоя дърт присад. Стига сте ни го навирали в очите! Нали се намести на топло в столичната община под кълките на юрданка. Да си кюта там мерзавецът. Додея ни от него. Каже какво казва по въпроса главния здравен инспектор на републиката доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев? Какво е мнението му? Къде се скри?

я си ЕПММ

Много бързо се установи, че дейставт, а реално толкова болни няма.

Те тея хапчета и против шарка действат, и заушка лекуват и при репродуктивни проблеми помагат...

Как да вярваш на един клоун, който ни лекува с лимони със сода, домати и доматен сок, витаминчета, 3Д, 4Д и др...

Разкараш глупако, как и кога го установи?

Ама разбира се !! Колко предвидливо пуснаха тези ХАПЧЕТА ! ( после, разбира се, пуснаха омикрон)

Има си хас да е на пфайзер и да бе действа. Ако не действаше и парите щяха да спрат...

КантарМЕНТЕрджиев пий си хапчетата, преди да се изказваш

Отдавна са преминати-ВСЯКАКВИ НОРМАЛНИ,ЧОВЕШКИ ГРАНИЦИ!!! ОЧАКВАЙТЕ СКОРО,ДА ВИ ЗАДЪЛЖАТ,ДА ПОКАЗВАТЕ-КАСОВА БЕЛЕЖКА,ЗА ЗАКУПЕНИ ХАПЧЕТА,ЗА ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ В ПАРКА!!! КАК РАЗБРА,ТОВА-АДОВО ИЗЧАДИЕ...ЗА ЕДНА СЕДМИЦА!!! ТИЯ ОТДАВНА ВЕЧЕ НИ СЕ:ПОДИГРАВАТ-ОТКРОВЕННО И СЕ ГАВРЯТ С НАС!!! ТРИБУНАЛ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Е да. Това е другото измерение на пандемията. До колко си струва да се пазиме. Лошото е че върпоса не се поставя така, което кара недоволните от природните закони да обвиняват Бил Гейтс и еврейският заговор. Пандемия има, тя е смъртоносна за определени хора, ваксините са ефективни срещу конкретен щам НО до кога да бием ваксини и да се ограничаваме? Това е дилемата която никой не може да реши все още. Нито едно правителсво в света - вкл диктаторски като този на Северна Корея - не се наема да излезе и да каже "Правете каквото искате, па който умре..умре. Не можем да караме всички да страдат и да се пазят като не искат".

И как разбра?вчера го изолираха,а днес-хапчето помага!!

Важното според бай Шиле е, че пфедерайзер са №1

Сега ще глътнете ли по едно хапче пред камерите за да Ви повярваме?

Вие няма да повярвате дори ако Господ слезе на Земята и ви го покаже в прав текст. Гледай...напълни се с хора които вярват че Земята е плоска и никакви доказателства не помагат. Всяко едно могът да "оборат" с още по големи измислици и небивалици. За това и започна да се говори за задължителна ваксинация. Просто друг изход няма!

т.е. ако се въведе задължителната ваксаджийница земята ше се окръгли и плокоземците ше завярват, че е кръгла вече? ... това ваксаджията е тотален малоумник... по-скоро земята е плоска,. отколкото фарма мафията и правителството ти мислят доброто, овцо недоклатена

Да устискаме още няколко месеца и ще видим дал ще има ваксинация при това задължителна. Все повече хора осъзнават каква е истината за ваксините. И лекарите вече го знаят. Нормалните хора няма да позволят тази световна дресировка да продължи. Иначе щам след щам , ваксина след ваксина, така до пълно подчинение. После е лесно.

Как няма да действат, нали тия дето ръсят вируса, преди това измислиха и хапчето, и ваксината !?

Професора да обясни на хората. Делта варианта има 6 мутации в сравнение с Алфа. Омикрон има 32 мутации в сравнение с Алфа!!! Разбира се ваксините до сега няма да са особено ефективни, но пак по добре с тях от колкото без тях..все пак предлагат някаква защиата макар и малка. Също така, професора да обясни на плебса че мутациите най вече се получават в неваксинираните които служат като инкубатор. Ама аз си знам от опит че това е скучна и суха информация...Бил Гейтс с нанороботите е къде по интересно за дискусия, особено над чашка домашна ;-)

Мантрата, че мутациите се появяват САМО в неваксинирани е най-нескопосаната. Мутации могат да се появят във всеки организъм, в който влезе вируса. Той медиите не ги следи, та да си знае къде какво му е разрешено. Имат си случаен характер. А това, че ваксинираните не заразяват и при тях няма да мутира вируса, защото бързо го изчистват е като девизът на джигита на пътя, каращ със 200, че колкото по-кратко време е на пътя, толкова по-малко вероятно е да катастрофира.

кога ги изпи, кога подействаха, кога го получи това прозрение. Абе спрете ги тези капацитети... то доктори, доктори, ама, Гоше, те кокошките спряха да снасят от толкова стрес.