Стачници в Гърция пак тормозят българи

Гръцки стачници продължават да тормозят български шофьори на камиони, полицията обаче бездейства.

Обратно в новината

Коментари - Стачници в Гърция пак тормозят българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, къде си бе? Гърците са много лесни просто им кажи, че ако продължават да закачат български превозвачи ще национализираме банките които имат в България. Хайде малко влезте си в задълженията а? Само на масата сме Велики, а?

в гр има стачка..а бг шофиори понеже са хитри..мислят че сте направят пари на гурба на стакъващите...логицно да го отнесат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сопри се малко, батко! Стига непрекъснато пичели! Стачки дигат гърците, ще ти потрошат камиончето!

Гърците са прави отстояват си правата.те са в собствената си страна. Това,че ние българите сме мухльовци и позволяваме да на настроиват едни срещу други и не можем да смачкаме няколко олигофрена с униформи решили да бият тези които им дават хляба,си е наш проблем. В България постояно увеличават данъците,намалят заплатите,стоките се покачват,вече освен заплащане от 20 % в болниците ще чакаме ред,като на пазара. Безработицата расте постояно,циганите мародерстват а властта си трае,като срани гащи. Гърците са прави,може само да вземаме пример от тях. Май Бг е по-фалирала държава от Гърция:(

Всички българи,които познавам, дошли в Малта от Гърция или Кипър казват едно и също:"Спасих се,родих се втори път!"

Ами да си стоят удома! Стига само БГ превозвачите да се правят на ощипани!

Каква демокрация, какви 5 лева. Държавата им е безсилна пред подивелите самозванци с претенции за монопол или други, обзети от болезнено нежелание да работят. Никъде го няма! Като се пенсионираш да продаваш на черно лиценз за цистерна за 300000 евро. Кой знае още какви "демократични" правила и изцепки ще излязат от шапката!

Ние пък сме безсилни пред държавата срастнала се с мафията и олигархията.Какво е това демокрация?Прах в очите на народа.Една хубава дума служеща за оправдание на 20 годишен пладнешки грабеж в България,нахлуване и окупиране от САЩ на независими държави и т.н.Благодаря,не ми трябва такава демокрация,в която ми свалят отпечатъци,за да получа лична карта.Гърците защитават интересите си и семейния си бюджет.За разлика от тях сме едно овче,робско племе,свикнало да го стрижат до голо и да си трае.Имаме си и такава поговорка:"Преклонената главичка,остра сабя не сече."Останала ни е от турско робство та до днес.Много е показателна реакцията на гръцката полиция,според която камионите се запалили случайно.Много ми е интересно как би реагирало родното МВР при аналогична ситуация в България.Сигурно ще изпопребият всичко живо,а на другия ден ще се нагъзят барабар с министъра пред посолството на засегната държава.

Нищо няма да направите,има много да се учим на демкрация от Гърция

Каква демокрация виждаш в Гърция? Виж ги, че стачкуват, защото си пазят монопола и изкуствено надутите цени. На това демокрация ли му казваш?

Това не е демокрация, а агресивен диктат на малцинството над мнозинството, толериран (както и други идиотщини) в Европа. Никъде другаде по света (вкл. в САЩ) държавата не допуска такива простотии (блокиране на пътища и т.н.)

права си, има да учим демокрация!! другото нещо което са открили те е любовта между мъжете. и нея не сме я научили.. а те трябва да земат да се научат да работят и да пукат само това което са изработили