Калина Константинова отвърна на Иван Демерджиев: Обвиненията за бежанската криза са несъстоятелни

Зам.-председателят на ПГ на ПП обяви, че редовното правителство е оставило на служебното "готов план за временна закрила с разработени интеграционни мерки, за да ги улесним максимално в работата напред"

Обратно в новината

Коментари - Калина Константинова отвърна на Иван Демерджиев: Обвиненията за бежанската криза са несъстоятелни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадлата Калина Константинова сега ще краде от Брюксел Ха, ха, ха

Цялата. Пасмина. Пп. Дб. Вън. МРЪСНИ. Боклуци. От. Парламента. Не. Тили. Стига. Че. Съсипа. .пощите. .а. сега. Плюеш. Дерменджиев. Патка. Заспала

Епа , нема да я бава!

Ще я ближа от дупка до дупка без прекъсване

Калинка май пак не е разбрала, че еврофондовете са също част от нашите данъци. Не знам защо трябва да се харчат идиотски и за глупости.

Това очилато барби нали се сещатате що го държат в ПП !? Разхлабванията са му специалитет

Тази овца съсипа пощите. Сега българските пенсионери не могат да получат информация какво взимат. Тия изроди от ПП откъде ги доведоха. Искат да не остане нищо от България. И кои ка тия които гласуват за тях?

Тая малката, палава калинка не беше ли онази същата, дето преди 1-2 години някъв бастун я беше награбил за гъза?

На тази нищоправещата, каква и беше функцията през цялото време, така и не разбрах?

Тая мериносова офца и за клатене не става даже, нерде депутат...

Може па да става за стрижене ....

Г-жа Константинова,свържете се с бившата кметица на Момин проход за обмяна на опит и евентуални бъдещи ангажименти...

То коньо уйде у барата, каквото и да орати таз калинка.

Нагушили е и тая, но несъстоятелно.

Всички от ПП противни некадърни лъжци.

У сливенския! Кокорчо да и носи краставици криви си чеши катерицата рунтавъ

Като чуя някой да внася сигнал срещу "правителство" и ми се повръща. Нали си министър на вътрешните работи, че и адвокат? Нали имаш цялата необходима информация. Как пък не внесе сигнал срещу конкретно лице, та срешу "цялото правителство на Петков". Или така ти нареди смешния президент? И веднага в медиите. И точно днес, а не преди седмица, или преди месец, или преди 6 месеца. Вчера ли го забеляза това?

Еи боклук. Преди. Да. .плюеш. Дерменджиев. Първо. Помисли. .със. главата. Си. А. Не. Със. Задникаси .чифутчия. такъв.

Еха, всички тролчета на крак, златно време ги връхлетя. И се почна,глупости се леят на воля в нет-а. Изчисляват парите - помощ за украинците, а те са от ЕС и нямат нищо общо с пенсиите на пенсионерите. В хора се включи и Демерджиев със "сразяващи" данни . Най-много пари били преведени на 24 фирми.Ами , естествено, само на тия , които си отвориха хотелите и работиха в началото със собствени средства. А заради някои ,които са подавали некоректни данни бавеха превеждането на средства на всички. Абе , отлично знае Демерджиев , че грам вина няма там дето я сочи, ама нали е в ансамбъла на президентските хора......

Значи по 40 лева на ден, на човек. Което прави приблизително 5000 лева на месец на едно четиричленно семейство. А нашите пенсионери по селата ги пребиват за 20 лева. Бах ти и държавата.

Тая дето я баха хвнанали за дупарата на общтата снимка.

Бих я опраскал...

Излъчва неистово желание за садо-мазо кинки

Калина от кравешките звънци и глупавите очила не ѝ се разбира каква и е функцията всъщност ! И тя никога няма да го разбере.

Този сайт е много проЗ

Прав си! Ама и ние не падаме по-долу, дето го четем и коментарим!

ВИЖДАМ, ВИЖДАМ, ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ, А И КРИСТАЛНОТО КЪЛБО КАЗВА СЪЩОТО: ТОВА МАЛКОТО КОРВЕ МНОГО СКОРО ПРИ ИВАНЧЕВАТА В СЛИВЕН, А КИРТАКА В НАЙ-СТРАШНИЯ ЗАТВОР В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО 95% ОТ ОБИТАТЕЛИТЕ МУ СА "РИМЛЯНИ" - ПАЗАРДЖИШКИЯ. БАЙ ГЕШКО ЩЯЛ ДА ИМА ГРИЖАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА.

може всичките ПП-та да са толкова отвратителни. всички до един са гнусни и гадни.

Тази Тъпа чайка иска да излъже ! Стига Лъгахте , а си хващайте пътят и кой от къде е да си ходи !

която си заусти пералнята в шахтата, вместо в мръсния канал и наводни половината вход, каза: Обвиненията ви, съседи, са несъстоятелни. :)

Разбира се, че реакцията ще бъде: ама не съм, ама как, ама защо, ама то такова... Не ни занимавайте с тези самозванци аматьори, прекалено много внимание им се отделя. Това е балсам за егото им. Те се унасят когато се говори за тях, когато са на сцената. Затишието около името им за тях би било наказание.

Хардвардските Измамници вън от България....

Всичко в кауша!

фистингосвани, сър!

не знам кой прав, кой крив, ама като видя някоя пача да размахва назидателно показалец когато говори от трибуна побеснявам! що не се пробва с това държане в кварталната бакалия, примерно??

ама ще му пуснеш и ще те пусне

Където и да бръкнеш при тях е далавера.Тепърва ще се размирисват пеперасите.

Таа е с рунтава подка и големи цомби.

Ясно, и тази е мазала филията от парите за бежанците.

"Назад, Назад,....Моме Калино" !;) Гузен, негонен бяга ...да не излезе , че роклята и очилата са купени с "Едни пари"...Споко ...има място, "на ПАРАПЕТА"!!;)

Тази кака я искам ей така само по очила и парфюм. А после нека да се чува скърцане и шляпане…

не и са големи цомбите! малка и е главата, та затуй тъй изглежда!

Опппааа, поредната пачавра се размириса.

Сега е ред да ви съдят ,че прахосахте пари на държава за едни доказани мошеници ! Да ви припомня ! Някои от тези бежанци си имаха апартаменти в БГ , но живяха по хотелите ! Други си тръгнаха на 3 месец щото нямало да им пазят работното място ! А трети тъй като не могат да се хранят с пластмасови прибори си взеха такива от апартаменти си !

Поредната акция на руzzия, радев и дпс срещу евентуално проевропейско правителство.. за кеф на всички боклуци, които им лижат гъза!!

Сельо България има нужда единствено от българско правителство и всички прота като теб да се разкарат от БГ !

върнете парите на държавата, джендъри крадливи!!!!

Не ни трябват "интеграционни мерки"!!! Трябват ни "депортационни мерки". Путко вмирисана.

На тая в пп и викат калина балкона не е известна с нищо, освен с големите си бомби

с хищната физиономия !

Какво като са големи? Увиснали са и шкембенце има. Може да зарадва някой дядка на 65.

Аааа, не. На дофтурката ми рекла да не дъфча нищо по твърдо от 20-триеесе годишни цици, а на тааа пача шъ ми съ зафанат у мачканио лак, и шъ ги затриаъ негде.