Калина Константинова отвърна на Иван Демерджиев: Обвиненията за бежанската криза са несъстоятелни

Зам.-председателят на ПГ на ПП обяви, че редовното правителство е оставило на служебното "готов план за временна закрила с разработени интеграционни мерки, за да ги улесним максимално в работата напред"

Обратно в новината

Коментари - Калина Константинова отвърна на Иван Демерджиев: Обвиненията за бежанската криза са несъстоятелни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тая в пп и викат калина балкона не е известна с нищо, освен с големите си бомби

Не ни трябват "интеграционни мерки"!!! Трябват ни "депортационни мерки". Путко вмирисана.

върнете парите на държавата, джендъри крадливи!!!!

Поредната акция на руzzия, радев и дпс срещу евентуално проевропейско правителство.. за кеф на всички боклуци, които им лижат гъза!!

Сега е ред да ви съдят ,че прахосахте пари на държава за едни доказани мошеници ! Да ви припомня ! Някои от тези бежанци си имаха апартаменти в БГ , но живяха по хотелите ! Други си тръгнаха на 3 месец щото нямало да им пазят работното място ! А трети тъй като не могат да се хранят с пластмасови прибори си взеха такива от апартаменти си !

Опппааа, поредната пачавра се размириса.

Тази кака я искам ей така само по очила и парфюм. А после нека да се чува скърцане и шляпане…

"Назад, Назад,....Моме Калино" !;) Гузен, негонен бяга ...да не излезе , че роклята и очилата са купени с "Едни пари"...Споко ...има място, "на ПАРАПЕТА"!!;)

Ясно, и тази е мазала филията от парите за бежанците.

Таа е с рунтава подка и големи цомби.

Където и да бръкнеш при тях е далавера.Тепърва ще се размирисват пеперасите.

Сельо България има нужда единствено от българско правителство и всички прота като теб да се разкарат от БГ !

ама ще му пуснеш и ще те пусне

не знам кой прав, кой крив, ама като видя някоя пача да размахва назидателно показалец когато говори от трибуна побеснявам! що не се пробва с това държане в кварталната бакалия, примерно??

фистингосвани, сър!

Хардвардските Измамници вън от България....

не и са големи цомбите! малка и е главата, та затуй тъй изглежда!

с хищната физиономия !

Какво като са големи? Увиснали са и шкембенце има. Може да зарадва някой дядка на 65.

Разбира се, че реакцията ще бъде: ама не съм, ама как, ама защо, ама то такова... Не ни занимавайте с тези самозванци аматьори, прекалено много внимание им се отделя. Това е балсам за егото им. Те се унасят когато се говори за тях, когато са на сцената. Затишието около името им за тях би било наказание.

която си заусти пералнята в шахтата, вместо в мръсния канал и наводни половината вход, каза: Обвиненията ви, съседи, са несъстоятелни. :)

Тази Тъпа чайка иска да излъже ! Стига Лъгахте , а си хващайте пътят и кой от къде е да си ходи !

Всичко в кауша!

Аааа, не. На дофтурката ми рекла да не дъфча нищо по твърдо от 20-триеесе годишни цици, а на тааа пача шъ ми съ зафанат у мачканио лак, и шъ ги затриаъ негде.

може всичките ПП-та да са толкова отвратителни. всички до един са гнусни и гадни.

ВИЖДАМ, ВИЖДАМ, ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ, А И КРИСТАЛНОТО КЪЛБО КАЗВА СЪЩОТО: ТОВА МАЛКОТО КОРВЕ МНОГО СКОРО ПРИ ИВАНЧЕВАТА В СЛИВЕН, А КИРТАКА В НАЙ-СТРАШНИЯ ЗАТВОР В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО 95% ОТ ОБИТАТЕЛИТЕ МУ СА "РИМЛЯНИ" - ПАЗАРДЖИШКИЯ. БАЙ ГЕШКО ЩЯЛ ДА ИМА ГРИЖАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА.

Този сайт е много проЗ

Калина от кравешките звънци и глупавите очила не ѝ се разбира каква и е функцията всъщност ! И тя никога няма да го разбере.

Излъчва неистово желание за садо-мазо кинки

Бих я опраскал...

Тая дето я баха хвнанали за дупарата на общтата снимка.

Значи по 40 лева на ден, на човек. Което прави приблизително 5000 лева на месец на едно четиричленно семейство. А нашите пенсионери по селата ги пребиват за 20 лева. Бах ти и държавата.

Еха, всички тролчета на крак, златно време ги връхлетя. И се почна,глупости се леят на воля в нет-а. Изчисляват парите - помощ за украинците, а те са от ЕС и нямат нищо общо с пенсиите на пенсионерите. В хора се включи и Демерджиев със "сразяващи" данни . Най-много пари били преведени на 24 фирми.Ами , естествено, само на тия , които си отвориха хотелите и работиха в началото със собствени средства. А заради някои ,които са подавали некоректни данни бавеха превеждането на средства на всички. Абе , отлично знае Демерджиев , че грам вина няма там дето я сочи, ама нали е в ансамбъла на президентските хора......

Като чуя някой да внася сигнал срещу "правителство" и ми се повръща. Нали си министър на вътрешните работи, че и адвокат? Нали имаш цялата необходима информация. Как пък не внесе сигнал срещу конкретно лице, та срешу "цялото правителство на Петков". Или така ти нареди смешния президент? И веднага в медиите. И точно днес, а не преди седмица, или преди месец, или преди 6 месеца. Вчера ли го забеляза това?

У сливенския! Кокорчо да и носи краставици криви си чеши катерицата рунтавъ

Всички от ПП противни некадърни лъжци.

Нагушили е и тая, но несъстоятелно.

То коньо уйде у барата, каквото и да орати таз калинка.

Прав си! Ама и ние не падаме по-долу, дето го четем и коментарим!

Г-жа Константинова,свържете се с бившата кметица на Момин проход за обмяна на опит и евентуални бъдещи ангажименти...

Тая мериносова офца и за клатене не става даже, нерде депутат...

На тази нищоправещата, каква и беше функцията през цялото време, така и не разбрах?

Тая малката, палава калинка не беше ли онази същата, дето преди 1-2 години някъв бастун я беше награбил за гъза?

Тази овца съсипа пощите. Сега българските пенсионери не могат да получат информация какво взимат. Тия изроди от ПП откъде ги доведоха. Искат да не остане нищо от България. И кои ка тия които гласуват за тях?

Това очилато барби нали се сещатате що го държат в ПП !? Разхлабванията са му специалитет

Може па да става за стрижене ....

Калинка май пак не е разбрала, че еврофондовете са също част от нашите данъци. Не знам защо трябва да се харчат идиотски и за глупости.

Ще я ближа от дупка до дупка без прекъсване

Епа , нема да я бава!

Цялата. Пасмина. Пп. Дб. Вън. МРЪСНИ. Боклуци. От. Парламента. Не. Тили. Стига. Че. Съсипа. .пощите. .а. сега. Плюеш. Дерменджиев. Патка. Заспала