Махат календари с лика на Борисов от чиновнически бюра, преименуваха площад ”Бойко”

Общинският съветник от СДС и ДСБ Вили Лилков поиска от кмета на София Йорданка Фандъкова да издаде заповед, с която да задължи общинските чиновници да премахнат от работните си места портрети и символи на Бойко Борисов. Площад „Бойко" в София да върне старото си име „ Епископ Константин", реши Столичният общински съвет.

Обратно в новината

Коментари - Махат календари с лика на Борисов от чиновнически бюра, преименуваха площад ”Бойко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторът на платното бе младият софийски художник Антон Димитров Блиэачев

Страшно нещо е страхът....

Пичове, пазете си нервите! Това с календарите нищо не е! В най-скоро време се очаква, правоверни герберасти да гласуват, Боко да бъде и на банкнотите! Тогаз да ви питам какво ще правите - досега Боко само ви бъркаше в джобовете, а тогава направо ще живее там!

humfry

При Станишев поне си нямахме площад Станишко. Ама нямаше ли едно време навсякъде портрети на Тато?

кращаването на улици, площади, села и градове на комунистически терористи е традиця в балгаря. все още има много непроменени имена, защото ни управляват сащите тулупи и техните наследници.

Сакън! Дума да не става! Чий портрет сега ще топли самотните момински сърца, сърцата на парясниците и разведените невести, които единодушно и безрезрвно дават своя глас подтиквани от бушуващи самотни хормони...ааа, не е честно !

Време е да се замислят за нещо много важно.Да се подсигури место и да се отпочне строеж на ПИРАМИДА.Дека ще го сложат после Вожда,а що не и мавзолей.

е хайде де докажете че управлявате вие де с какво ще докажете с червейте по боба или по помощите с това че хората от бедни станаха по бедни ли или с това че вдигнахте само вашите заплати напрайхте ги от 3000лв на 6 000лв защо защото сте с прави черва или с по големи тумбаци ,ЗАЩОТО СТЕ МНОГО ЛАКОМИ ей на за това ,и чакате народа да ви избеле нямаа БСП може да са крадили ама имаше за пенсионерите ,айде дайте по 200лв коледни да ама не никога няма да стане

всеки който е във властта си ближе пръстите, ама тези, сега направо сърбат с големия черпак и на всичкото отгоре искат и да им се кланяме на снимките като на икони в църкви

Sacho

баба Ванга преди време каза за депутатите и заплатите им...е та тея да не са с две кореми и две гъзи та вземат толкова

Важното е да се сложат календари с полуголи фолкпевачки или манекенки!!! Само не ми е ясно тези образи нличието на какви ценности у "притежателите" им издават (след като сме против издаването на партийна принадлежност или симпатия!) и как да разбирам търпимостта на "ПОРЯДЪЧНИТЕ"към тях и нетърпимостта (или може би - ревността) им към лика на законно избран (със завиден изборен процент за съответната партия) премиер!??!

Ми и аз съм за това - нека ликът на красивия ни и законно избран премиер да краси чиновническите бюра - така, както преди го красяха други ликове, без да са толкоз красиви... Важното е да има красота и чиновниците за са деполитизирани, както законът го иска, нали2

А как ви изглежда, в приемната на н-к Неврология в б-ца " Св. Ана" до иконата е портрета на Б.Б.

защо се учудвате не само в болниците го има , оооооо аве Мария ооооооооооо Господи-Бойко , е и ако това не е култ към личността -Сталин ряпа да яде

Тъй като в България вече няма за какво да се пише, пишат се глупости И по новините се говорят врели - некипели.

енергията, бе човек - енергията! пък и според Айнщайн, заедно с масата /ама, не за ядене/ .. хаха

Мачкай Боце камунделите! Нека квичът.

И неграмотник.

сър

Ти какво очакваш от тия?Тъпи "Бил ГЕЙтсовци"

ПОСЛУЧАЙ ПОРЕДНАТА СИ ЗАГУБА НА ИЗБОРИ, СЕРГЕЯТ И КОМСОМОЛЦИТЕ ОТ "ПОЗИТАНО" СА СИ ПРИГОТВИЛИ ПО ЕДНО СКРОМНО ПОРТРЕТЧЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. С НЕГО ЩЕ УКРАСЯТ БЮРАТА СИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ... ТЕ И СЕГА ТАЙНИЧКО СИ ГО ГЛЕДКАТ И СЕ НАХЪСВАТ ДА ДРАСКАТ ПРОСТОТИЙКИ В ДИР-А.

Защо не му сложат ореол и да го канонизират ?

Ще се премахнат календарите с лика на Бойко мутрата, и ще се монтират нови, със за.ника му.Ще се целуват сутрин, преди и след обяд, както и при края на работния ден.

И ако на този за..ик му сложат и очила....

Очила може, само да не лапне някоя пура....

Е вие па сега то нашия народ е всеизвестен с подлизурстването тая направо се е изложила с това малко календарче...Иначе боко си е доста противна гад и вероятно я държи будна да не заспи на бюрото...

Великден, върви другаря Сталин към кабинета си, пуши лула. Насреща му бюрократ-подмазвач: - Другарю Сталин, Христос воскресе! - Благодаря, вече ми докладваха.

Държавният служител при изпълнение на своята служба трябва да бъде политически неутрален. Чиновници с портрети и символи на Бойко Борисов по работните си места противоречи на смисъла и предназначението на чл. 116, ал. 1 от Конституцията и трябва веднага да се освобождават от длъжност. Според тази разпоредба държавните служители са изпълнители на волята и интересите на нацията. При изпълнение на своята служба те са длъжни да се ръководят единствено от закона и да бъдат политически неутрални. Това обаче не важи за министрите които са политически фигури и за служителите в политическите кабинети на администрацията които ги обслужват пряко на базата на лично политическо доверие.

Каква "политическа неутралност" - тоя тиквеник е напуснал МВР заради любов към членската книжка на БКП....

Нека си ги има портретчетата и символите - те издават политическите назначения. Ами, благодарни са хората, какво лошо има?

Следващата стъпка е да го канонизират за светец: Свети Цървуланко от Банкя :)))

Освен това Диана Лизачева си гушкала портрета тайничко. Ами благодарна е, кой друг ще направи от една гювендия министър.

Нали култа към личността беше отхвърлен още в "началото" на "прехода" :)))

Точно тази наглост и арогантност на днешните управляващи ще накара хората отново да изберат на изборите червената бюлетина или бюлетината за партията на Кунева!

календари вафли коли слика на боко тиквата нормално е да пуснат и хартия зае клозети с лика на всевишния изрод

Отново само СДС и ДСБ са срещу мафията ! Браво !

Портрет не е необходим. За който иска да го види е достатъчно да включи телевизора.

Преди дни пък германската телевизия ARD показа как правосъдният министър Диана Ковачева работи до портрета на Борисов ? Поводът за телевизионния репортаж бе да покаже работния ден на министъра. Видеото обаче започва с точно определен кадър - календар на ГЕРБ с лика на Бойко Борисов, поставен на видно място на бюрото на Ковачева ? ARD се прави на прекален светец, а този светец и Богу не е драг. Начело на министерството е министър, който е и политическа фигура. Министрите ръководят, координират и контролират осъществяването на държавната политика според своите правомощия. На първо място, министърът е политическа фигура. Той е избран от парламента заедно с целия състав на правителството, като неговата кандидатура по принцип е посочена от съответна политическа сила. Самият министър трябва да действа като политическа фигура, двигател на промяна в министерството, а не обществен защитник обиращ пешкира.

А...търкате значи. Не ви изнася "мисълта". "Диана Ковачева работи до портрета на Борисов." Хммм.. работи върху какво? Върху себе си работи, за да получи.... оригами. Не отнемайте на държавните служители възможността да правят оригами редом до портрета на вожда. То цялата държава вместо да работи друго прави. ПП Подозирам, че и вожда "работи" до своя портрет.

Ех,язък...тъкмо там си лепях дъвката и си плюех на воля...отнеха ми и това удоволствие.:))))

Много кофти. Не се знае следващия календар на ГЕРБ с чий лик от партийното ръководство ще е, и как ще се отрази на трудовия процес на привържениците. Представете си календар с някое друго лице и ще видите.

-Имаш ли портрет на твоите близначета? -Ето. -Но тук е само едното? -Другото досущ прилича на него.

Тръпки ме побиват! Плюх си в пазвата.

То пък едни календаеиии,една голяма тиква и мнооого кратунки.А пък във Варна на колхозния пазар имаше на хелуин тикви с образа на ББ в черно,озъбен като Дракула.

А брадатия виш за бай Иван с 10 години политическа присъда: - в ТКЗС то щял да идва някои ГолЕм партиен другар, на стената висял портрета на Тато, а до него снимка на Теле. Предсестеля казал на Бай Иван: - Ма'ни туй теле от стената! а Бай Иван питал: - Куьо? и го пратили в Белене за 10 години.

Портрета бил не на теле ,а на говедо!

И двамата малко грешите - портрета бил на кравата - рекордьорка в млеконадоя

Лошо! Календарчето на бюрото или на стената пази от уволнение.

Тоэва е правилното решение, относно широкото разпространение на лика на Първия ръководител на Партията и държавата. Има много лоши хора, които без да се замислят могат да въздействат енергийно чрез фотографиия и това да доведе я до настинка, я до падане от власт. Да набодеш цялата фотография с пирони хубаво ли е?

А и той, само с едно червено конче се защитава, завалията.

и защо да ги махат нека всички да видят до къде е стигнал този прост народ в нищожеството си да издига в култ една некадърна мутра

как без бойко бе хора той вожд ли е или не май ще трябва и мавзолей да му правим много лизачи има около него че всичките с големи езици

Цитирам: "молба да не дразнят излишно хората" - значи осъзнават, че дразнят хората! Е?

Да се смееш или да плачеш, това е въпросът!?

На Нова България - "И да ми махнат портрета сега, утре ще ни изучават в час по история!" б.б.

А,не така!Сакън,недейте!Такова кощунство!Вместо да бъдат безприкословно задължени всякакви администрации,да работят "на терен",денонощтно,под портретите Негови,те щели да ги махат!Как така без Светинята,Бащицата,Вожда и Учителя по стените!?Моля Ви,недейте!И по времето на Неговите учители и кумири,другарите Сталин и Живков е било така,така да е и сега!Трябва да се знае,кой е авторитетът на авторитарния режим в България!Немците показали....ами като си нямат такъв Лидер,като нашият,ще завиждат и злобеят,то е ясно.

Ха-ха ... ма то било по партийно разпореждане онуй календарче на бюрото на кифлата Дидка Ковачева ... хахаха

"...маслен портрет на премиера не беше включен в изложба..." значи ли, че портретите на Иф.КостОв, ДоганОв, Симо двойката и "вся остальная" са били включени?!? :)) и второ: аФторът на платното - Ан.Димитров откъде е купил толкова масло да нафичи у тия бои де?!? :))) та е докарал цената на 2700 лева... и това с ДДС ли е или без...?!?... както казват еврейте: "не е важно колко струваш а за колко ще се продадеш!" всички сега които грачат с/у Боко, грачат... ама някак преяли и пребозали звучат... едва ли им вЕрва некой простосмъртен освен ако не е червенвенуш... повече от двайс' години гньетоха, кръкаха, гепиха и криминалстваха.. сега кво се маскират на мрънкофони - незнам! всичко за което обвиняват Боко са могли да го направят отколе и нине и во веки веков! амин!

... и да сложат лика на Цветелина.

как така ще махат портрета на повелителя на вселената б.б.,ами че то ще изгасне слънцето.не мой да прайте така бре!!!

В условията на диктатура независимо дали е на пролетариата или на мутрите не може да не стои лика на Ким или съответно на Бо.

Тези неща трябва да се уредят със закон - в публичните части на държавните и общинските учреждения трябва да се допуска само националният флаг, националният герб и флагът на ЕС. Всякакви други символи и "ликове" да се забранят.

Видяхме се що за народ сме дупедавци

ДА МАХНАТ МЪЖА И ДА СЛОЖАТ ГЕЙОВЕ!

sav27@

А вас ,мъжете най ще ви отива да гледате премрежено от руло тоалетна хартия

Календарите и портретите с лика на Бойко трябва да се раздадат на другарите от БСП. Да си ги сложат по бюрата на Позитано и червените пенсионерски клубчета в страната. И да се учат как се управлява държава в условия на криза. Защото другарите знаят най-добре само как се прави криза. Някои, за по-голям ефект, може да си ги вземат в къщи и да си ги окачат по стените - в кухнята, спалнята, дневната ... Няма да вземат портрети на Станишев или Доган и да плашат децата и домашните животни.

куха лейка

Странно защо крадецът вика дръжте крадеца. Ето ги въпросните анти комунисти. :))) 1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...