Обвиниха Никола Саркози за ”пасивна корупция”

Бившият френски президент Никола Саркози е получил обвинения от френския съд във връзка с финансиране на предизборната му кампания през 2007 г.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Никола Саркози за ”пасивна корупция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

върви към оправдателна присъда. И този и Блеър трябваше да са отдавна в затвора,ама с тези темпове на съдебната машина едва ли ще им се случи тази случка. Жалко за стотиците хиляди невинни жертви!

"Обвинен съм без да ми бъдат представени каквито и да са веществени доказателства, само по изявления на близки до Кадафи - неговия син, негов братовчед и бившия му прес-секретар", заяви Саркози пред "Фигаро". Пасивна корипция? - нагъл, та нагъл! Сина на Кадафи, единия, който успя да се покрие и не успяха да го намерят, за разлика от другия, който го ликвидираха, показва документи пред журналисти във видео излъчено в медиите и го обвинява директно и ясно говори за милиони, дадени му в куфари. Саркози прави "copi - colé" на това, което направиха кланът Буш със Бин Ладен! И двамата ликвидираха кредиторите си. И тия ще ни обвиняват в корупция, като причина за отказа да влезем в Шенген. И Саркози и Фийон са директно за затвора.

А парите за Радев?

Те му навирали пари, а той не се дърпал. Викал Още, Още, Още....

В днешно време е по-лесно да си пуснеш серия от АЛФ и да повярваш на Мелмак-овеца и неговите истории отколкото на масата от политически лидери. Фантастиката и комедията се замениха с политика в обществото. Този е абсолютно невинен, а починалият Кадафи е още виновен. Ами да си сменят местата.

Непрекъснато наблягат на името на Кадафи... само че разследването не се ограничава само с либийските милиони защото французите помнят и по дребните закононарушители дарили пари за предизборната кампания на Саркози през 2007 станали известни покрай скандала Вьорт-Бетанкур, а следователите отново са се разровили в делата му покрай продажбата на три френски подводници на Пакистан. А когато премълчаваш част от информацията, дори всичко останало което си написал да е вярно, крайния резултат е фалшива новина;)

"Гнили ябълки!"Йес!Даа...Да!

Видя се, че става дума за война между бандитски групи във Франция. Интересно на колко милиона ще го ощипят "колегите" му?

НЕ Е ПЪРВИЯТ СЛУЧАЙ И СИГУРНО НЯМА ДА БЪДЕ ПОСЛЕДЕН, ПРЕДИ ГОДИНИ РАЗСЛЕДВАХА ЖАК ШИРАК ,КОГАТО БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ТОВА ЧЕ КОГАТО БИЛ КМЕТ НА ПАРИЖ, ПЛАЩАЛ ВИНАГИ САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ В БРОЙ А НЕ С БАНКОВА КАРТА, А БЕРНАР ТАПИ, БИВШ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА НА ФРАНЦИЯ, ГО РАЗСЛЕДВАХА И ОСЪДИХА, ЧЕ НЕ СИ ПЛАЩАЛ ДАНЪЦИТЕ

и двамата бяха съдени за други неща .за данъците беше съден министъра на бюджета жером каюзак след голям скандал ,а ширак беше назначил калинки в кметството в париж .

познавайки честния саркози ,муамар кадафи е решил ,че може да го купи само ,ако му сложи 55 милиона евро под възглавничката докато спинка .

е те тва е интелигентния европеец Прибира парите с отвращение, омерзен и това ще е повод за смегчаване на присъдата Друго нещо е аз ако ги барна дивия полуидиот на село Ще танцувам сиртаки цяла седмица Ола меса опа опа та бозукя и то гленди мин ксехнас

Само един може да е виновен!Йес!Даа...Да!

свиквайте да има голословни обвинения. нали не мислите, че ще се спре след сладкия опит с #metoo и глупостите за новичок и русия? ще им се услади...

Ма га идеше кифтета - ни рива !

Тоя свят или поне тия дето го управляват или са абсолютно луди, или са пълни идиоти , или са безскрупулни до безкрайност. Не съм му адвокат на това франсе, обаче замислете се за какви обвинения става въпрос : Едни хора казаха.... ,че преди години съм бил направил еди какво си?! - Представяте ли си за какво става въпрос?! Това даже и през социализма го нямаше!!!

Не луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава, т.е. лудите сме ние, че ги избираме!

така ми се иска някой да ма корумпира ако ще активно ако ще пасивно само да е огромно Та да лъхна и я и фамилийката че ми омръзна само да гледам и чакам реда си

"Пасивна корупция"?! Това ще да е, когато насила ти тикат парите в ръцете, а ти се дътпаш и крещиш - "Не, не искам!", но в крайна сметка не ги хвърляш, а си ги прибираш в джоба плачейки от болка ... ;)

ДА БЕ-ПРАВ СИ демек прибираиш ги но с омерзение