Герджиков отсвири партиите

С уволненията искахме да изострим вниманието и да видим в кои министерства има съмнителни обществени поръчки и да ги предадем на съответните органи.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков отсвири партиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва веднъж завинаги да се разбере нещо много просто от хората в България, подвеждани, лъгани и манипулирани най-вече от управляващи и политици, от престъпници и мафиоти, които непрекъснато развяват лакардии за демикрация, човечност, милосърдие и права на човека, ЕДВА СЛЕД КАТО СА ПРИТИСНАТИ ДО СТЕНАТА И ИЗОБЛИЧЕНИ ЗА ТЕХНИ БЕЗОБРАЗИЯ, НАРУШЕНИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! Дайте още веднъж да го обясним и подчертаем - КОГАТО НЯКОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА И НАРУШАВА, ПРИ ТОВА ГРУБО И ПОСТОЯННО ПРАВИЛАТА, НОРМИТЕ И ЗАКОНИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО, или още по-лошото - КОГАТО ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И/ИЛИ ДЕМОНСТРАТИВНО, ТО ... ТОЗИ, ТАЗИ ИЛИ ТЕЗИ АВТОМАТИЧЕСКИ СЕ ЛИШАВАТ ОТ ПЪЛНИТЕ ПРАВА НА ВСЕКИ В ТОВА ОБЩЕСТВО Оше веднъж - всеки е невинен до доказване на обратното до дказване на вината му по съответния ред и начен, в съда, НО ПРИ ОЧЕВАДНИ И БЕЗСПОРНИ НАРУШЕНИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, И ДОКАЗАНИ В СЪДА ТО НЕ МОЖЕ ПРЕСТЪПНИК ДА ИМА СЪЩИТЕ ПРАВА КАТО ОСТАНАЛИТЕ, защото тогава се получава така, че ако се спазват напълно "човешките права" на престъпниците и нарушителите, се нарушават човешките права на останалите!!! Тоест - имаме очевиден конфликт на права и интереси и на чия страна трябва да е законът и моралът Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО В НОРМАЛНИТЕ ОБЩЕСТВА И ЗА ВСЯКА НОРМАЛНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО НЕ Е ПРЕСТЪПНИК, НАРУШИТЕЛ И ЛУМПЕН!

Каквото и да пишете г-н Борисов е най-можещия премиер и политик на България. Той направи новите магистрали и стабилизира държавата два пъти след управления ная на БСП+. Сега следва 3-то правителство, което ще е по-справедливо и ще въздаде на всекиму заслженото. ПУСНЕТЕ СЕ ОТ ЯД КОМУНИСТИ И ВИЕ СОСРОИДИ.

Виж ся, Герджикоолу! Не ни прави на глупави и неграмотни! България и българите (без продажните ни политици - слуги на олигархията) НЯМАТ НИКАКВА ПОЛЗА от еврокомисар. Това е чиновник, който изпълнява международни задължения и няма никакво право (да не говорим за желание) да защитава българските интереси. Който не му се четат нормативните документи на ЕС по отношение на ЕК, да си спомни, колко много пъти точно това са заявявали и М.Кунева - Пръмова и Кр.Георгиева.

Всички изборни лакърдии могат да се оправят,ако се приложи почина на Лаура Кьовеши!Но,засега сме й само фенове, а не съратници.Баси, само от един медиен магнат са прибрали 60 млн евро,защото купил нещо на занижена цена.Ква е оная държава,ве?

Съвместни Операции ? - За или ЗА ?

Прави изборите както трябва. Другото го остави настрана, има кой да му мисли след изборите. Впрегни всички заинтересовани страни в изборния процес и ги проведи така че хората да те запомнят с тава което ти е работата. Проверки, виновни, оценки на старите правителства остави настрана. Иначе олекваш в очите на хората.

...като под Избори - Следва да Е И за Процедирането, И за Кандидатурите.

..и така, Колеги : - Си ли Върши Работата г-н проф. Герджиков (и Екип) ?

Герджиков, а от ДАНС докладваха ли ти как Цекоцървулът на предишните общински и на по-предишните парламентарни са купували не гласовете, а цели секционни комисии?!! И това по новия закон за изборите не е престъпление, не е нарушение, а допустима норма на поведение - т.е. фалшифициране на изборните протоколи по усмотрение, или според пачките - който даде повече!!!

Другарката Нинова в дала разпореждане какво да се прави. Няма нужда от срещи с партиите.

Тая е Енторазредна.

Герджиков отсвири демокрацията - първо отказа правото на журналистите да задават въпроси на пресконференцията, организирана от Министерски съвет.

Това с оплюването на видни личности е стара тактика, използвана още от Фердинанд и запазена непроменена чак до наши дни! Какво е правел Фердинанд ли ? Създава 2 групи хора, дава им свръхвисоки заплати, като едната група го ругае, а другата превъзнася е венцехвали ! Човек, незапознат с подобна тактика, много лесно става жертва на едната или на другата група - било на групата на гамените, било на групата на хвалещите го ! Въпросът тук е, ако искате да оцелеете и дълго време да останете по Форумите, като част от Форумното Братство, е да не обръщате внимание и да не се впрягате от някакви си там лаладжии.

Премъдрост ! (..ама то И с Форумите - Същото кат с 'незаменимите' ...било 'личности' било Извори ;-)

Айде бе глупости.чистка си е и то партийна.за областните управители е логично да си отидат но всичките а не само определени хора след като са свързани с определено правителство.мотивите са смешни:има съмнения?!и в момента има съмнения че герджиков кадрува на позитано 20-назначенията са само и единствено кадри на бсп и дпс.на кого служи герджиков тогава?да не забравяме че този човек никой не е гласувал за него и е назначен и единствената му работа е да организира извънредните избори.и малко председателство на ес.а то започва едно трескаво ровене в обществените поръчки като досега няма нищо доказано:има само съмнения и то силни съмнения.също като областните управители.най ми хареса фразата:за 5 дни свършихме работа като за 5 години!това може да го каже само човек който през цекия си живот никога не е бил в производството като ръководител и не знае колко трудно се управляват хора.а ндсв какво направи бе герджиков?назначи един студент софиянец за генерален директор на пристанище Варна,Пеевски де.ако си спомняте той е царски кадър.

Някой да е чувал "пате в калчища?" Многоуважаемий професоре, никой не протестира срещу смяната на областните, а срещу мотивите: имало съмнения, че щели да повлияят на изборите - най-просташкият аргумент, след като тези управители бяха на работните си места по време на президентските спечелени от кандидата на БСП (Москва), подали молби за неплатен отпуск заради ангажименти с изборите - нагла лъжа, кореспондираща с аферата "Костинброд". И като не е морално, защо не ги смени всичките, а избирателно? В момента, професоре, правите това, което направиха Бареков, Цацаров и Мая - с непроверени твърдения и откровени клевети се стремите всячески да отнемете пак 3-5% от резултата на ГЕРБ, с единствената цел да не могат да съставят стабилно правителство след изборите и да потопите страната в хаос. Ако това вие наричате почтеност, моралните категории са непозната територия за Вас! В момента обслужвате БСП-ДПС-ДС така, както салонен управител в ресторант търчи след ВИП персона, от която зависи бъдещето му.

Човек,да стане,за резил,нали др.Герджиков?!...

Свирки ли,започна,да прави?!...

преди време великия жоро минчев пееше -няма да забравим няма да простим. българският народ много бързо забрави и прости.

Конституционно зададено: кабинетът се назначава от президента, за да обслужи изборите и да изпълни онези управленски функции, които имат текущ/рутинен характер. Те може да се изпълняват от държавната администрация и без наличие на правителство (справка- Белгия, която често попада в подобна ситуация). Работният режим на кабинета Близнашки, както и другият служебен премиер и настоящ самопредложил се и самоназначил се за посланик в Рим Марин Райков категорично се разминаха със законовите предписания и международните практики. Тогава станахме свидетели на модел на функциониране на изпълнителната власт, който се разминаваше съществено с конституционните предписания. Доказателствата са налице. Самият Близнашки не пропускаше периодично да напомня, че трябвало първо да се сложи ред в обществените ценности и едва на тази основа да се организират свободни и демократични парламентарни избори. Що се отнася до интензитета на кадровото прочистване, със сигурност служебните кабинети на Близнашки и Марин Райков биха всички рекорди на своите предшественици редовни и временни. С

Я си свърши работата с ревизиите Герджиков. Не виждаш ли батака.

Като сменят Цацаров може и да се промени нещо!

Вчера: "100 СДЕЛКИ НА ПРОКУРОР!!! ШОК И УЖАС!" Днес: "имаме съмнения за 8 сделки. Ще помолим Прокуратурата да ги провери" Това са чистите факти.

И ти четеш новините както дявола евангелието!

Да видим резултатите от проверките. Ако сте прав, ще има поне 90 дела.

Както и да се върти маймуната, винаги и лъсва червеният задник та и на тоя "независимият"....

Никого не си отсвирил бе Бай Кой. Те са си на Позитано. Анадънму

В правителството няма никой от БСП, никой.

Съвсем никой!...

да излезем от блатото, трабва ни нов Закон за защита на държавата. Пълна забрана на всякакви политически партии. Това е спасението. И да ви кажа, ще стигнем дотам.

Отсвирил партиите, ама слуша Нинова за всичко. За дълга няма правомощия, а и никой не иска да го връща накуп.

Джуджета не трябва да се избират на отговорни постове, защото се разболяват от мания за величие. Повечето кървави диктатори са джуджета: Наполеон, Хотлер, Лелин, Сталин, сега Путин и жалкия слуга нажкомунистите у нас Арпаджикоф.

Щом има съмнения ,ние питаме президентските избори честни ли са били като са проведени точно от изхвърлените ????????

аууу амчи той никога с никаква партия не е имал вземане даване да ти е драго да го слушаш кви ги говори

Отсвирил ги на приказки, а на дела е най- добрия послушко. Що ли се орезели в тия месеци?

Това е възможно най-невзрачният премиер, който България е имала през последните години..........

Не е красив като Борисов ли?!

Е, не е Плевньо, не е Тиквата, не е мутра! Какво да се прави! За бай Ганя само простак управляващ и той е щастлив!

Щото не ви ходи по гробаджийската гайда ли герберушке?! Друго си е близалков или оня педе-раст марин райков като гробаджийски "надграждания" на магнолията, а?!

Не му вярвам на този. Бързи ревизии, вероятно за укриване престъпленията на гейберастите. Разследванията трябва да са задълбочени и перманентни до пълната ликвидация на бандата гейберасти.

Само Ненчев да осъдят ще е успех за Герджиков и народа

А бе ти за болшевишкия народ ли говориш? И чевендалестия професор, а?

Пътищата на Биби към властта са затворени. Но са му отворени други пътиша с лош край

Мишок, изпълняващ поръчките на "независимия"/но както се оказа тотално зависим от гадните комунисти/президент.Огъваше се на всеки въпрос, още малко да се разплаче...........мишок

Народът предпочита професор Герджиков за премиер пред най Х..

Народа кво предпочита ще разберем на 26 март.

Биби е аут

Ооооо, Ши ва упрая за 800 дена. Ши ва упрая...ши ва упрая.....ши ва упрая...

Чудесно г-н Герджиков, работете в полза на нацията а БСП и ГЕРБ просто ги отсвирете.

И аз на това се надявам, заедно с Радев да управляват по-дълго време, а това е възможно само ако след изборите не успеят да съставят правителство, но се съмнявам, защото партиите ще приемат всякакви компромиси заради келепира - и БСП, и ГЕРБ, и "патриотите".

Пожелавам на Герджиков да бъде български премиер дълги години. От давна не сме имали толкова честен и почтен човек на премиерския стол. Герберите и соросоидите му заложиха няколко мини. Една от тях е машинното гласуване. Но може да се окаже, че герберите и соросоидите ще настъпват собствените си мини

дълго дълго колко да е дълго на тия години? Я пожелай на Ламбо още 100 години депутатстване

Толкова дълго, че да няма повече Борисов 3

познаваш ли го? Знаеш ли колко е лицемерен? Защото аз съм му сърбал попарата. По-гаден човек не съм срещал. Егоизмът и безпринципността му са мноого умело прикрити. Затова подвежда мнозина. Грозна душа под грозна външност.

Армията има за харч 1 000 000 000 лв. Догодина ще са 2 000 000 000 лв ако станат 2 процента както иска Тръмп. Тия пари сън не дават на ДПС и олигарсите на БСП. Натискат Герджика яко.

2% искаше Барак Хюсеин. Дончо иска 4%. На Ненчев ще му опада косата от такава цифра.

два милиярда по 4 годинки мандат са си 8 милиарда ДПС държеше воено-времените запаси Ти да имаш 8 милиарда да харчиш, как ще си ?

При машинното гласуване неможе да се контролира купен вот. Върхо това се съсредоточете ако наистина искате някаква промяна.

да ти схвана мисълта!При машинното гласуване може да има купен или не може?Какво искаш да кажеш?

Герджиков не прилича на мутра естественно,но определено е метреса на мутрите с физиономията на нагаждач,мазник,дупедавец,продажник,изпълнител на поръчки,кариерист,дребен селски хитрец и лъжец.

Трябва да си призная, че положително съм изненадан от премиера Герджиков. Запазва балансираната си позиция, а там където има очевидна корупция, граничеща с престъпления, не се свени да покаже ако не цялата истина, поне част от нея...

Машинно гласуване във всяка секция. Това ти е задачата. Стига ала-бала.

Както всеки български политик, Геджиков може да бъде нарисуван в черно или бяло. Всичко зависи от това, кой плаща тая рисунка. Едно обаче не може да му се откаже - той е умен и честен човек, поне в сравнение с останалите политици. За него със сигурност може да се твърди, че ще управлява по добре от всеки други, партийно избран кандидат. Герджиков не се натиска за кариера в политиката и за това няма нужда да се слага на партийни бонзи. Още повече, че той определено е по умен от тях. Нашето време мутринско ли е? Мутринско е. Герджиков прилича ли ви на мутра или метреса на мутрите? Определено не. Че какво тогава разни тролове се мъчат да му намират кусура. Търсят под вола теле ли?

Уволненията са човешки съдби, затова трябва да много внимателно, само когато са доказано виновни.

Герджиков ШЕГАДЖИЯТА!!!!!!

как Герберите си умират от яд,че няма да могат да фалшифицират цели изборни секции,няма да могат да носят чувалите с бюлетините.Ха,ха,ха... . На краставичари,краставици ще продават.Ние от БСП-то от 1989 г. насам какви фалшификации,манипулации,задкулисни номера сме правили/пример "КОСТИНБРОД 1/,сега работим по сценария на Костинброд 2 чрез нашия президент,Герджика и служебното правителство.Кънчовците от "КАЛЪП" само подклаждат огъня.

Имайте още малко търпение гласоподаватели! Има няма сле два месеца всичко ще бъде както преди!

А дано се е вразумил и спре да се подчинява на злобните реваншисти от БСП. И дано само тези изказвания не са с цел замазване очите и пак подмолно да се вършат безобразията, инспирирани от горепосочената партия

Човек без възгледи и програма се опитва да балансира между сегашните и бъдещите господари. Дали се надява на едно топло дипломатическо местенце?

как Герберите си умират от яд, че няма да могат да фалшифицират цели изборни секции, няма да могат да носят чувалите с бюлетините. Без коментар.

нека погледат това видео: Спомен - как ГЕРБ прави избори link

Че гноясалите гниди винаги са носили заразата и тарикатлъка, щом като успяха с фатмака и служебното му правителство да измислят новата Костинбродска измама.