Кабинетът пасува за Митрев и ”Азербайджанската пералня”

Финансовият министър Владислав Горанов обяви, че засега правителството се въздържа да заеме позиция срещу представителя на България в ЕБВР Калин Митрев.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът пасува за Митрев и ”Азербайджанската пералня” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДрОгарите у форума не отричат, че дрОгаря Митрев и дрОгарката Бокова са корумпирани. те просто казват, че всички са корумпирани и затова всичко е наред. Не, не е наред дрОгари.

Слугите на КГБ винаги пасуват едни за други. На тях винаги Сорос им е виновен и няма доказателства. Милионите са им винаги чисти като момини сълзи, спестени от закуски.

корупция има навсякъде, но да не забравяме правилото, че винаги страда този, когото хванат. останалите са невинни, докато не ги хванат. защо западните банки приемат руски пари, след като са мръсни.

И що в азерската перачница - по Гардиана, не прочетохме за НЕШЪНЪЛ ГЕОГРАФИКА? В момента там върви филм - каква прекрасна страна е АЗЕРИЯ.. Страна на огъня, хамама, калните вулкани и пр... красоти, убавини и стремеж страната да стане център на културни, политически и пр. ЕВРОПЕЙСКИ мероприятия. Спонсорирани от петродолари.. Те не перат ли пари на фамилията АЛИЕВИ??... За лъскане на имидж..

ти требеяе да плащаш даници в БГ, ако ги беше платил в някоя ЮРОбанка нямаше да имаш ядове

Егати лицемерието, егати простотията. Сигурно светското правителство е единственото в света, което си плаща за реклама. Сигурно американците и Сорос са капчици. За нашето пък да не приказваме. Достатъчно е само заглавията на свободните ни медии да се прочетат, за да се разбере кой е получил пари, за да рекламира успехите на боковото управление. на 5.09. доста се чудих, дали не е станала грешка и да са препечатали заглавия от Работническо дело.

Ники

Тука е като в казармата: Събират ни на всички мръсните гащи и ги омешват и перат заедно, а после кой познал познал, а кой не си познал гащите обува чуждите! Никога и под никакъв предлог нямаше караници или обвинения. военна дисциплина братче.

Тази немска и английска преса няма ли да публикува нещо за др.Прелевски ,та да се сезират.То не бяха Дунарити,Булгартабаци...

симо

Явно и Алиев ще го ,,огрее,,демократичният цветен хибрид....Нашите са само ,,плънка,, и тоалетна хартия,колко пъти ни употребиха вече.

Гарваните няма да извадят око на гарвана Митрев

Питанка: Народ мърша ! От каде идват управниците .... Отговор: Ами хора от народа Гнус ме е да ги гледам , гнус ме е да ви чета мизерията Вместо да се вдигне всеки и да ги изринат всичките до последния жив ... Те се делят на кои яде лайна и кой само им ги ближе .... Това ни се пада , така ще е винаги Терминал(НО) 2

Ако ставаше дума за немска, френска, английска или италианска пералня - нямаше да има проблем, но азербайджанска пералня звучи скандално за някои ощетени. Има си "канали" които трябва да се спазват и лепти които да се дават.

Какво говорят против държавата нали и България дама милиони на някви да ни рекламират ама не ги знаем кой са и къв е ефекта от даването на пари

нали всички взв властта крадат и се прикриват.....

...Колкото и пари да нагушат, накрая ще си запълнят собствените дупки, не нечии други. И нищо няма да вземат със себе си.

бЪРЗО, БЪРЗО, ПРОВЕРЯВАЙТЕ! вДИГАЙТВ ПУШИЛКА! зАЩО НЕ БЯХТЕ ТОЛКОВА БЪРЗИ , КОГАТО цВЕТЕЛИНКА СИ СТрОЕШЕ ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ, А ДРУГИ ДЕМОКРАТИЧНИ МУТРИ= ГОЛФ ИГРИЩА В ЗЕМИТЕ ЗА нАТУРА? и СЕГА НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ ГЛОБАТА ЗА ТЯХ.

на кого ще плащате глобата на крадливите и ненаситни отрочета на БКП пардон БСП ????Нямат насищане

има ли нещо общо със самолети на азърбайджан товарени с оръжие на летище софия и бургас?

Всичко това са глупости. Наблюдаваме класическа подготовка за цветен преврат в Азербайджан. В организацията се виждат стандартните участници за такива мероприятия. Цялата терминология и събития са едни и същи както при Янукович, Асад, Кадафи. Където има петрол и пари, следва една и съща схема, началото на която наблюдаваме. Азербайджан ще започне поставки на газ в големи количества за Европа. Това са огромни пари. Те превръщет притежателят им, ако не е член на еврейския престъпен синдикат или не плаща такса спокойствие, в диктатор. Това е начало на операция по ограбването и съсипване на Азербайджан по отработената схема. Въобще никой не го интересуват мръсните пари. Ако американците толкова ги интересуваха, нямаше да поддържат офшорни зони. Или това са официалните еврейски перачници на пари, където като си платиш таксата, вече стават чисти парите ти. Изключително грозно, малоумно и тъпо театрално изпълнение.

Има един фактор там Казва се Русия-Китай. Сметай Гнусните Кравундели, колко бой ще отнесат

смЕтай колко си проЗд:))))

Ако някой плати данъци върху незаконно придобити пари, това прави вече парите "законно продобити", така ли! Ето затова хората ги наричат червени бок.луци!

така е по американските стандарти

Много, много далече си от истината, пич:) Нямаш идея колко делече!

Кой каза че са незаконно придобити?Парите са получени по договор,обявени са и са платени данъци!Не виждам проблем,освен на нашта откачалка от биволъ,дето се вре за мангизи и си измисля истории.

Пасуват, щото в Пералнята са и много Киртаци от ЕНП.

Щом има далавера Герб винаги са пас.Те години наред пасуваха да изтече срока на давност.Оказа се ,че са продължители на комунетата с девиз,,кражби до дупка,,

Тези минаха всякакви граници или ни мислят за тъпи, кухи лейки. Митрев бил си платил данъци върху тези парички, допълнително над редовната заплата. Министърчето рече "Това лесно може да се провери". Ами хайде провери го де. Или чакаме да утихне вятъра и да си ги делнем.

Ето за подобни комунистически утрепки, ни смятат в европа за втора ръка хора. Преди 6 месеца Елена Поптодорова сега Калин Митрев!

Шило

Нещо в доказателствата куца. Иначе що да не се опитат пак да "опраскат" Бокова? Вече го играха това.

В подобни корупционни схеми винаги нещо "в доказателствата куца":) Няма да докажат нищо, това е повече от ясно. Но и за най-непредубеденото око е ясно, че на Митрев е плащано за услуги от Бокова. маскирано , разбира се, както винаги в такива случаи като "консултации":) Най-често срещаната практика е когато се ползват услугите на високопоставен служител, да се заплаща на негов близък, а не на него самия... А че Бокова е замесена в подобни схеми от десетилетия е факт нееднократно изплувал в журналистически разследвания. И до там...следва мълчание и тишина:) Твърде много високопоставени хора са замесени за да излезе истината наяве.

А как става плащането у нас по ВСИЧКИ ПРОГРАМИ с еврофондове и държавни субсидии?

ГЕРБ са абсолютни смешници!!!

Чакат последните нареждания дето ще им дадът заинтересованите от махането на Митрев...защото не могат да защитават интересите на България и българите защото отдавна всичко това е продадено на чужди интереси

Ида псува и да не псува все тая

Като чета всички коментари се давам сметка защо България е на последно място по развитие в ЕС. Просто злобата ще разяде всичко. Ако имаше възможност да унижат Бокова и да махнат мъжа и щяха да го направят още днес по време на съвещанието. Просто Боко е злобен комплексар и щеше да се възползва моментално. Щом изчакват, значи нещата не са толкова лесни и прости. Освен това през 2012 г Гардън писа за нашия министър председател ,че е бандит и наркотрафикант . Никой не му повярва и в момента той пак ни е премиер.

Значи и Горанов е вътре !

БСП = Копупция!

За съжаление и двамата Бокови ще отърват панделата, както стана и с Р.Овч, Станишев, Масларова, Доган, Бисеров, Пеевски, и Нинова. После могат да се включат в "антикорупционния" закон на Нинова!

Явно правителството се чуди как да замаже и азерската далавера на Боковия Митрев!Излезе съмнението,като че ли и правителството има някакво участие в облатите,напомнящи золума в КТБ!

The Gardian, vol.234,2012: "Министър председателят на България е бандит и наркотрафикант----а първия му помощник Цецо Кеца----публично опозори пет почтенни лекари от Горна Оряховица, за което България си плати!" ....фейк или трю?:)))))))))

Един уважаван вестник като Гардиан не публикува прякори а имена.Така че това твоето си е чиста проба фейк.

Мара Габриелова---спи ли?:))))),,, ...фейковете-ГЕРБ ги произвежда!:)))

А защо мислите ,че трябва да се вземе позиция след като това е публикация на вестник.Има ли официално разследване от специализиран авторитетен орган. Ако няма ,най-нормалното нещо е да се изчака. Идва ми и нещо друго на ум ,може би Бокова я гласят за някой пост в света и тъй като не са намерили госпожа за мръсни поръчки като кСталинка Георгиева ,сега се търси по друг начин да я атакуват. При това те знаят ,че ние българите сами се дърпаве в казана и очакват нашите не особено умни политици да свършат мръсната работа.

Ако ги е декларирал и си е платил данъка ще му пр.днат на дедовия. Там има едно чудо "декларация за произход", ако искат да се поровят властите (ако искат, казах) ще им хванат края. Ха дано, ама надали...

То и Искров шеф на БНБ получаваше по 400 000 лева на месец , но никой не му каза нищо когато срина КТБ ! Тук Митрев взел някога си един път 400 000 долара и ще му изядат ушите , нали е мъж на Бокова , която ББ направи да не стане Ген секретар на ООН , макар да я бяха приели ! Този маймун на снимката се прави на много важен , Асен Йорданов да бяга при Сорос да си вземе парите и повече никога да не види това Бургаско хюмне пари в живота си ! Виж Шиши , Цачева , Бориславова и други корупционери и мошенници разследвай , не ти стиска ще те смачкат като фашкия на пътя !

Предлагам консултантски услуги по отбиване на вода от селски вади към бахчи / зеленчукови градини/.Хонорар - по договаряне.

За герберските суджуци ---е важно да се пусне фейка! Да омаскарят противника! .... и после, като шефа си, Суджук паша---да смутолевят:"доган не е вземал пари за Цанков камък..."-----пред младите суджучета, преди 5дни, във Варна!:))))))))

Ауде у лево с тия дреболии.Лукойл за 10 години има 60 млрд оборот и не е платил лев данъци-така каза един по ТВ.

Дежулните контрольори в данс се здасегнаха и напраскаха минуси.Вълната ли си чепкахте та не видяхте преводите,откъде идат и платените данъци за тях.

Това семейство е атакувано още от времето,когато се забавляваха с кражби на автомобили.

много спекулации, много нещо... и все "видни" комунисти засегнати

дира -сайта на моника станишева отново отново бълва лъжи калин митрев е назначен по предложение на орешарски ЕБВР може да го уволни,другарката станишева много добре знае че сергея лобираше за него тогава

В това правителство само плъхове ли има? Няма ли поне един с ТОПКИ ? ОК, не можете да го уволните, но сте ДЛЪЖНИ да заемете позиция! И ръководството на ЕБВР ще вземе решение на база вашата позиция! Но вие сте такива МУХЛЬОВЦИ, че директно прехвърлихте "горещия картоф" на ЕБВР, те да се оправят! Все едно тоя не е ВАШ представител!

... да козируват и да действат без много да му мислят!

slavy_@abv.bg

Те трябваше да заемат Позииция - или подкрепят до доказване на вина, или снемат доверие, на база срината репутация! Но не, те се покриха като плъхове! А Сорос какво е казал не знам, явно ти си по-запознат ...

За да се перат тия пари нали трябва да поне малко поизцапани, та да питам откъде Алиев има "мръсни" пари, а и след толкова много прегръдки и целувки гарнирани с азербайджански инвестиции у нас само един български пезевенк ли участва в далаверата около препирането на Алиевите пари;)

Кой го е предложил за представител на България в тази евробанка и защо?Финансовото разузнаване,което се готви за антикорупционната комисия,кво е проверявало, вълната ли си е чепкало?

И защо не могат да го уволнят????? Щото е наш човек???? Естествено- от ДС.

ДС агент СИМЕОНОВ

Горанов, при обвинения и/или съмнения за пране на пари Е МНОГО ЕСТЕСТВЕНО И ЛОГИЧНО ТЕЗИ ПАРИ ДА СА В ЛЕГИТИМНИ СМЕТКИ НА ЛЕГИТИМНИ БАНКИ И С ПЛАТЕНИ НАДЛЕЖНО ДАНЪЦИ! Да, и това трябва да се провери, но СМИСЪЛЪТ НА ПРАНЕТО НА ПАРИ Е НАЙ-НАКРАЯ ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ОКАЖАТ В ЛЕГИТИМНИ СМЕТКИ КАТО ЛЕГИТИМНИ ПАРИ И С ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ!!! Така че проверката трябва най-вече да се концентрира ВЪРХУ ПРОИЗХОДА И КАНАЛИТЕ (веригата от фирми и първоначалния източник и крайните бенефициенти) на парите, защото не става дума само за този половин милион близо, който Митрев лично е цапцаросал, а и за 1.4 МИЛИАРДА, КОИТО СА ПРЕПРАНИ, КАКТО И ЗА ТОВА, ЧЕ МИЛИОНИ СА МИНАВАЛИ ПРЕЗ СМЕТКИ И ФИРМИ НА СОЦИАЛНО СЛАБИ, КОИТО СА СИ НЯМАЛИ И ХАБЕР ОТ ПОНЯТИЕ ЗА ТОВА, А СА СЕ ВОДИЛИ ТИТУЛЯРИТЕ ИМ! И за това, че "консултираните" от Митев НЕ СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ ТОЙ ГИ Е КОНСУЛТИРАЛ! И че той е финансист и банкер, а бил консултирал ... ХИДРОМЕЛИОРАТИВНИ ПРОЕКТИ!?!? Да не би пък този да е плагиатствал от Доган? За тези проекти, имам превдид! Защото ако е така то тези хонорари трябва да се предадат на "втория Левски" в сараите, мисля!