Джихадистите призоваха за нови атаки на Синайския полуостров

"Ислямска държава" призова бунтовниците в египетския Синайски полуостров да засилят нападенията си. Барак Обама пък обяви, че няма данни за атаки срещу САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Джихадистите призоваха за нови атаки на Синайския полуостров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да ти казват Обонго и да те плюят, че си черен, но аз съм с теб. Само бой за джихадистите - такива изроди друго не заслужават - които пленят, да ги пратят в лагер и да им наложат трудово-възпитателни занимания и нека си получат свободата едва, когато се докаже, че им се изменил промития мозък и са станали цивилизовани хора.

Вкарвайте самолетите и искам всичко да е на пепел там за да им дойде акъла!

САЩ, Меркел, Путин аре почвайте ги тия мизерници от ИДИЛ бе. Искам да хвърчат ислямски фесове само. Не може да плашат цяла Европа тия смешници.

Да се екстрадират всички ислямисти от христянският свят, има къде да отидат, да си ходят!

Сами си създадоха ислямската държава, за да има кого да бомбардират. За целта се настройва общественото мнение срещу тези хора. Това го измислят в ленгли.

Ние сме настроени още от времето на Османското "присъствие" срещу такъв тип "хора"

мнение: НЕФТОХАДИСТИ

интересно какво ли са се договорили турците с тия ислямисти,че им освободиха заложниците веднага

Ще има ядове с тази "Ислямска държава", доста територия контролира и население от 8 милиона. Без пехотна операция нищо няма да стане, само със самолетни атаки какво ще им направиш, дупки по черните пътища, те веднага ги заравят и пътя е отремонтиран, или каменните къщи ще им срутиш, те строят с кал и вода, за седмица си е построил нова. Отделно повечето са цивилни, жени и деца. Няма ли най-сетне по не един от организаторите и създателите на "Ислямска държава"да отиде в затвора. Няма ли отговорност в това НАТО, в крайна сметка десетина планери от НАТО и ЦРУ са направили плана за въоръжаване, обучение и финансова подкрепа на "Ислямска държава" и политици са го приели и изпълнили. Сега правят гениален план за създаване нова добра "Ислямска държава 2" в Сирия, която да победи лошата "Ислямска държава 1". Няма нито политическа отговорност, нито срам, да кажат ето сбъркахме, бяхме подведени от планерите, тръгваме си, отиваме в затвора заради създаване на терористична група...

Грях ми на душата, но започвам да си мисля,че този обама е някакъв мюслюманин.Много ги жали тези джихадисти.

Барак Хюсеин Обама-прав си ,

много хора около него са членове на Мюсюлмански братя

До кога ще сеете ужаси по света!

Обещали да дадат своя принос!Аз пък обещавам да не се пийвам но уви!54държави се правят че нещо правят!Гледам докато съм трезве че американци говорят как не може да се борят против ИД защото нямали идентичност и локализация!Никой не говори за борба с идеологията им!С религиозните им лидери и вярвания!С финансирането им!В началото някакви богати държави ги финансирали!Сега само богати араби и търговия с петрол!Къде са ембаргото арестите на свързани с терористи лица?Кои бяха богатите държави дали пари и оръжие!ЕС либералните нещастници ще докарат на България големи проблеми с неадекватната реакция и политика спрямо ИД!

Аз съм сигурен че САЩ и ЕС могат да ги смачкат тия за две седмици. Не знам какво ги чакат.

Ако никой не се меси на Израел и не ги спира да ударят и те триглавия ислямски змей, досега в Близкия Изток да се е възцарил мир. Израел знае най-добре как да се справи с радикалите, но все някой ги спира. Преди години ги спряха да участват на арената на Войната в Залива, след това ги върнаха от Ливан, неотдавна ги ограничиха в операциите им в Газа, и всички виждаме какво става, когато Израел не участва активно в ударите срещу ислямския радикализъм. С мижавите операции на американците се постига само обединяване на арабите. Дайте свобода на Израел да унищожи завинаги тази ислямска епидемия.

Ами да, нали знаеш какво става ако Израел се намеси- всички ще гракнат против Израел, колко са лоши, какви са терористи, такива били, онакива били. Затова засега Израел си трае- за да не каже после половината свят, че "Израел са лошите агресори". И без това самия факт, че Израел съществува именно на това място, на което е, е много по-силно и сериозно оръжие против исляма, от разните там "въздушни" и прочее операции.

Ей исраел, нали тези терористи са създадени, въоръжени и обучавани от Исраел! Нали всичките им вождове са евреи, агенти на МОСАД. Исраел определя и политиката на САЩ и Великобритания, на ЕС, Канада и Австралия. А са и братя, семити, дали евреи или араби, без значение.

Има джихадисти-има проблеми, няма джихадисти-няма проблеми!!! Ха ха ха...

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че американското разузнаване няма данни бойци от групировката "Ислямска държава" да подготвят терористични актове срещу САЩ. Обама, през 2001 г.нямаше също никакви данни, а тези взеша , че ви бутнаха небостъргачите в центъра на Ню-йорк, а един самолет падна върху Пентагона. Толкова ли сте тъпи и прости, че не осъзнавате необходимостта да оправите кашите,които забъркахте в Либия,Ирак и Сирия.

Те сами си си ги бутнаха.

Те имат интерес да има такива "каши" за да оправдаят действията си. Не знам обаче как още има хора дето приемат за абсолютна истина всичко което се представя като официално обяснение от Обама!

Бомбандировки денинощни,не знаете къде са или какво?Трябва смазване още в рародиш на та такива организации,да не стане като с алкайда...

В РУСКИТЕ МЕДИИ СЕ ПОЯВИ ЙЕМ ЙУБАВО ХЕМ ЛОШО СЪОБЩЕНИЕ - ХУБАВОТО Е ЧЕ ИРАКСКАТА АРМИЯ Е ИЗПОЛЗВАЛА ЗА ПЪРВИ ПЪР РУСКИ ПТРК КОТНЕТ И Е ПОРАЗИЛА 5 ТАНКА НА ДЖИХАДИСТИТЕ - ЛОШОТО Е ЧЕ ТАНКОВЕТЕ СА БИЛИ ОТ НАШАТА МАРКА M1A1M Abrams КОИТО ДЖИХАДИСТИТЕ ОТНЕХА ОТ ИРАКСКАТА АРМИЯ .... СИРЕЧ РУСКИЯ ПТРК КОРНЕТ ДУПЧИ НАШИЯ ОСНОВЕН БОЕН ТАНК ОТМАЛАА :)))

Luna0102

"В изявлението на ИД се отправят хвалебствия към египетските бунтовници за "благословените им операции срещу стражите на евреите и войниците на Сиси, новия фараон на Египет". Тея ползват опорните точки на наш Волен или им ги пише един и същ.

Защо просто един бомбандировач не отиде до там и да се върне? Всеки ден за тях ли ще четем?! Приключвайте още днес и да си продължаваме живота.

Сигурно са обмисляли и този вариант, но има и много мирно население. Би трябвало съседните държави да решат проблема, като ги оградят с кордон и не им купуват петрола, ама и това звучи като фантастика.

За да се коментира такъв тип новина, трябва да си спомним, що е това милитантен ислямист. Милитантните ислямисти са създадени с пари от англосаските. Всички забранени ислямски организации оперират от Лондон. Целта на англосаските е да създадт ислямски халифат по границите на Русия и Китай, който да приобщи териториално бившите съветски републики и китайските провинции с мюсюламснксо население. Та, както фашистите навремето, както болшевиките преди тях, ислямистите също го раздават първи дружки с англосакските глобалисти(неоконсерватори и неолиберали).

да бе и всички такива организации ползват руско оръжие(разгледаи добре снимката), познаи кои им го дава, за отвличане на вниманието

То ако става въпрос и Доналд Ръмсфелд даваше ядрена технология на Северна Корея.Търговията с врага и двойните стандарти ги е имало винаги. Много неща не са такива каквито ги представят официално.

сахалин + руско знаме - какво да говорим. а на български милитантен трябва да значи военизиран.

докато има кой да им обръща внимание Войната с тероризма трябва да се води с контратероризъм, с техните методи, а не с армии.

Консерваторите радикално ще решат проблема. Няма да им подават логистична инфо. Няма да им дават пари! Няма да ги представят медиийно като борци за свобода и за една година изчезват от лицето на земята Обаче УСА остава с вътр. дълг от 120% към БВП, а Китай и Русия им дишат във врата. Ето какво е проблемът на краварите в горно мехико))))

Къде го чукаш - къде се пука...

Интересно, дали следващият президент на САЩ - явно републиканец - ще се заеме да ликвидира агресивния ислям по света? :))))

Ще не ще, като няма кой друг.

путин ще ги ликвидира, ама първо трябва да приклучи с непокорните христянски демокрации, тогава сте се заеме с арабите, като парво спре да им дава оръжие

по кое явно, че следващият ще е консервативен републиканец, а не неоконски глобалист???? Как ги прогнозираш тез неща?

ще се подмени куклата "президент", а кукловода и сценариста ще останат същите! Та викаш, дали ще се промени нещо? Ха, ха, ха

vav99w

Едва ли - противоречи на икономическите интереси на САЩ. Трябва да започнат с източника - Саудитска Арабия и Катар.

Спомням си когато Хараланчо Александров манипулираше, че вярата в конспиративни теории е някакъв примитивен страх към неизвестното. Обаче платените манипулатори като него удобно си премълчават, че всъщност плашенето с Осама, ИД или Ал Кайда, е внушаване на точно такъв страх за който говори той. Въобще всичките ни "интелектуалци" са една платена пасмина, която се интересува само от търбуха си.

Загледайте се в снимката.Само Едното око е открито.Антихриста в Корана,за не знаещите там също пише за второто пришествие на Иса , е едноок.Вижте в интернет за артистите снимани и едно око и символизма му според илюминати.Тази снимка наистина говори повече от хиляди думи.

Пич, стегни се у кръста! Кви илюминати, кви 5 лева, кви пришествия. Не виждаш ли, че тоя на снимката е снайперист и превръзката му помага при стрелбата с пушката!

Рязането на глави не е толкова плашене, колкото е чиста касапщина :)

Въпросът много лесно може да бъде решен, но американо-ционистката пасмина няма никаква изгода от това!

Американо-ционистката пасмина е създала въпроса, какво да му решава. Той работи по предназначение. Целта не е Ирак, целта е Сирия и пътя на газа.