При US въздушна атака е убит лидер на ”Ислямска държава”

Американската армия съобщи, че при въздушен удар на коалиционните сили в Сирия е убит високопоставен член на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - При US въздушна атака е убит лидер на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още един звяр е пречукан - още по -добре!!!

Тези Араби май са били големи криптографи. 1776+100=1876 точно 100 разлика между независимостта на САЩ и все още потурчена България. С малко числени комбинации и един десетичен множител 10x100 американците може да си изкарат атентатите от 11 септември. Иван Вазов си го е написал в книгата "Под Игото". И ние цял живот им ползваме шибаните числа, че по лесно да се радикализират.

Pesh0

САЩ всяка седмица взеха да убиват този лидер и все с въздушни удари . Колко живота има ? Или е касчей безсмъртнии ?

Ще бъде заместен от следващия възпитаник на Уест Поинт.

Щом казват по новините значи е така. Поредното успокоително хапче за международната общественост. В последното десетилетие Фабриката за илюзии работи извънредно.

В България без въздушен удар за едно денонощие загинаха 5 души в автомобилни катастрофи и един се самоуби. Изводите оставям на всеки прочел нещо от последните новини.

someone

по такъв начин няма да постигнат нищо особено. ще го сменят с друг.

мдаа

Айде стига с тези новини за пореден убит главатар на ИД. Писна ми, защото файда няма - джихадистите продължават да се ширят все повече. Пуснете новина, когато са ги натикали в миша дупка и са им разказали играта, но защо ли си мисля, че още дълго ще ги оставят да си разиграват коня необезпокоявани...

Под подобна новина повечето от коментарите са иронични,, защото е очевидно, че това е една лъжа, повтаряна вече от много време. Ако са унищожени толкова големи и значими лидери на ИД, колкото ни съобщават, отдавна тая организация да се е разпаднала. Но тя става все по-силна и организирана! Или пък е възприета идеята на ИД, че всеки боец на Всевишния е велик. Та на лъжливите и нищоневършещи военни и на марионетни медии, които ретранслират лъжите им ли да вярваме, или на фактите, които говорят точно обратното? Ама то и руската икономика се беше разпаднала още миналата година, според същите лъжци! А на тези факти не вярват и създателите им, които във военните си доктрини говорят точно обратното. Те са само за консумация на балъците и за чешене на езиците и стържене по клавиатурата на хора като нас.

Браво на НАТО, всеки ден убиват по един лидер. След 100 години може и да се справят с ИД, а до тогава ще са си разпродали и раздали и на едните и другите последния стар танк.

муриканците колкото повече лидери трепят, толкова повече територия заемат идилистанците

Модераторът,не ти ли омръзна да цензурираш? Лъжа ли казвам,какво? Цял свят знае,че това са еврейски и американски дрогирани фанатици.

по-скоро глупости но са и лъжи как не ви е срам

Сноудън го каза, Кадиров го отправи като официално обвинение,иранците го твърдят,"най-великата нация САЩ" не се разправя с група чалми вече година и половина-кое е лъжа? Евреите са управлявани от луди войнолюбци,използващи терористи за мегаломанските си цели.Хора,които не се колебаят да принасят в жертва свои съграждани,включително и на българска територия.

Ебаси, те всичките от ИД са лидери :D. Всеки ден по двама и пак никнат :D. Ай стига ни правете на глупаци. ИД - няма, има Вашингтон!

що не отидеш да го кажеш тва на терористите от ид....

защото в Русия нямат работа. Пък и да не му тежат на отънелия бюджет.

Ок, уважаеми модераторе,ще перифразирам: няма никакви,ама никакви доказателства за реално извършени въздушни удари върху нещо различно от камъни и пясък. ИД укрепва колкото повече "удари" /т.е доставки/ и нанася коалицията. По същия начин ти и аз бихме укрепнали в талията,ако ни замеряха с филе "Елена",пушени свински бузи,жива бира, шоколад и други "нискокалорийни" неща. Хайде сега наздраве /мина 10 часа/ и не се сърди повече:-).

Щатите имат доста неадекватна тактика. Харчат милиарди за да избиват никому неизвестни "лидери". Може би по този начин се прави естествен подбор на най-силния и подходящ за такъв (нещо като едноокия от Либия убиван и след това възкръсвал няколко пъти). В същото време всякаква световна измет се стича към Сирия и Ирак, с цел да преспи с "девици" и да се снима с отрязани глави. На всеки изрод се подсигурява оръжие, като в наличност има дори танкове. Какво ли ще стане, когато ИД се добере до самолети и кораби?

Стара прабългарска тактика-човек по човек и накрая масово клане.

набираше за ИДИЛ основно мераклий руснаци. Знае перфектен руски, защото е завършил в Москва.

Абе по европейските медии все за англичани, французи, холанци... се говори, ама ти сигурно знаеш повече, на батко умника:)))

Щели да затруднят прехвърлянето на бойци от Ирак. И малките деца знаят, че лагерите за обучение на новонаетия башибозук се намират в Турция, на един хвърлей място от Сирия. Само ЦРУне са го разбрали. Ха-ха, корабчета плуват ли?

големият кораб минава. Плават, плават, и то големи корабчета с площадки за излитане на самолетчета. Тук са - в Черното море и ни пазят от братската обич на жужето, което се намърда в Крим....

Еми явно са му намерили по-квалифициран заместник...

Като начало, американците страшно лъжат. Така убиха мъртвият над 10 години Осама. Стандартна пропаганда. Не е тайна за никого, че САЩ и Израел са създателите и финансиращите ИДИЛ. Ако пък случайно отговаря на истината, това означава, че САЩ разчистват неудобните за тях шефове. Непослушни и идеалисти. За да сложат верни свои хора да управляват ИДИЛ.

Държавен тероризъм в действие.

Браво, по лъжичка на един месец. И как бързо разбраха кой, как и къде е убит. Но разбира се нали САЩ ръководят и въоръжават ИД!

даже ги внедриха в Русия, да видят хубаво ли е!

Има ли още лидери на ИДИЛ за убиване, че да почнат пак от индианците и негрите!!!

Заглавието е неправино. Трябва да бъде "Нова терористична акция на САЩ"!

Защо САЩ не каже колко са лидерите, за да следим за напредъка им в борбата с ИДИЛ?

Китай отново го начука на Путин и Русия. Преди седмица декларира че поддържа териториалната цялост на Украйна т.е. не признава анексията на Крим. Преди ден пък направиха официално заявление, че нямат никакво намерение да сключват военен съюз с Русия още повече ако той е насочен срещу трета страна. Третата страна разбира се е САЩ, който е основният търговски партньор на Китай. Силата на Сибир остана да се финансира само от Русия. Руските ура патриоти са попарени като попикано мушкато....ха..ха

Абе ти добре ли си или имаш някакви фикс идеи.Това, което пишеш няма общо с темата за ИД.

Тва кой поред убит лидер е? Последния път, след като убиха лидер, ислямистите влязоха отново в Кобане, на границата с Турция. После изклаха още няколко десетки затворници, включително жени.

сащ всеки почти всеки ден убиват по някой лидер на идил. Браво! Капка по капка - вир, както казва нашата поговорка. Значи ако на година убиват по около 200 души, то за около 150 години, може да ги избият всичките терористи. Значи за американската армия е осигурена дългосрочна поръчка. След това ще се намери друг враг, е, ако я има цивилизацията дотогава, де?!

дано по-скоро стигнат и до теб. Така светът ще стане по-добър!

То тя американската армия сама не си вярва вече. Тека трепят - затова им плащаме от нашите данъци! Иначе, ще излезе, че не правят нищо.

"Американската армия съобщи, че..." Не започвайте така, защото никой няма да повярва на написаното след това :D

изяжда децата си...

Сащ са извършили убийства с безпилотник на 41 "идентифицирани терористи". В резултат са убити 1147 цивилни. От 41-ият, най-малко 7 са живи. Общия брой на цивилните жертви, убити с безпилотник са над 6 000. Данните са за безпилотник MQ-9 Reaper, с ракети AGM-114-Hellfire.

САЩ създадоха талибаните, муджахидините, Ал Кайда, сомалийски пирати, Ашли, идил бандеровците. Само униформите на тези терористи са различни.След известно време те разбират, че манталитета на Америка е единствено и само наследствен манталитет на заселниците-говедари/каубои/.Т.е. абсурде е подобен генетичен материал да не прояви своята историческа същност, а именн да граби и убива.Така, именно отрочетата на САЩ се превръщат в нейни врагове. Понякога робите вдигат въстания.Справка : Спартак !

безпилотник - такава дума на български няма, руснако! говорете си па рускии в руското посолство!

Да бе няма, то и мозък няма в главата ти.

Баааа му. Тия само лидери избиват, а ИД все още съществува. Това е необяснимо. Значи тактиката е грешна.

Те като разберат, че са затрили някой и веднага го изкарват лидер, талибан, главорез, човекоядец. Е, понякога стават грешки - има/няма в в 60% от случаите са жени и деца, просто защото те са 60% от населението, хахаха

Колко цивилни са били убити от американците, покрай лидера? Колко невинни жени, деца, цели семейства на някоя сватба?

Може и да не съм прав, но в този регион няма цивилни. Даже това разделяне е по-скоро в западната цивилизация. В исляма от деца всички са бойци за правата вяра и войната ще е до налагане в целия свят.

Тоя е разпределял оръжието което Путин им е продавал чрез Башар Асад.

"Ние дойдохме в Русия въпреки съветите на някои сили да се откажем от това посещение", заяви иракският премиер само преди месец, а кажи като си толкоз осведомен КОЙ натискаше Ирак да се откаже от сътрудничеството с Русия в борбата му с ИДИЛ-)

Айде, сега уточнете кога са били въздушните удари...на 15 или 16 юни... ?!?!?

Една година САЩ и 5 нейни арабски съюзници "бомбардират" своето отроче ИДИЛ.Ликвидираха всички командни пунктове и шефове, а ИДИЛ превзема град след град.Сигурно ги бомбардират с възглавници. Не е изключено след време великият Гетсби, т.е Маккейн да се снима с този убит вожд на терористите.маккейн има сигурно копия на своите снимки, но българските антируски тролове изглежда че нямат архив. Последните да попитат правителството колко и какво оръжие Съветски образец сме изпратили на ИДИЛ? Не сме платили даже лиценза на руснаците, а го произвеждаме това демократично амортизирано оръжие.

Те тоя беше най-последният от ИДИЛ... Подготовката за всенародни веселия може да започне, ама друг път...

Тук виждам две-три опорни точки на проруски (или руски) тролове, но тези опорни точки не са убедителни за интелигентния читател.

Ха ха ха ха ха ! На тия " новини" вече и в детските ясли ще се смеят ! Дори уличните врабчета вече знаят , че именно САЩ създаде ИДИЛ ! И продължава да ги подкрепя както финансово , така и с ОРЪЖИЕ , между което съвсем случайно се оказа , че има И БЪЛГАРСКО такова ... А балъците нека си верват в приказките за " умерена опозиция " и "ликвидирани" лидери ...

Защо няма атака от Русия? Това показва, че Русия е създател на ИДИЛ. Това е истината.

Истината е , че спешно се нуждаеш от лечение ...

Иракчаните си казаха бре, като стане дума за помощ срещу ИДИЛ Русия е надеждния партньор... На теб безимения ли да вярваме или на иракският премиер Хайдер ал Абади.

Дали ще чуем за акция на СССР-то срещу ИДИЛ? Дали този въпрос не е отговор? За някакъв съюз?

ти от умрел писмо получавал ли си? СССР не съществува от миналия век. Ела най после в 21 век!

тия всеки ден убиват по един лидер на ИДИЛ. Абе всички камилари ли са лидери? И колко атаки ще правите докато избите всички един по един?

Не искат да се съберат заедно

Ако вярваме на US или нашите медии то следва да се зачудим как ИДИЛ все още има лидери?! Според тях на седмица поне по 3-5-ма 'лидери' убиват...