Командир от таджикските спецчасти ОМОН премина към ИД

Командирът на таджикистанските спецчасти ОМОН премина на страната на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Командир от таджикските спецчасти ОМОН премина към ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбят ги кукумявките, затова отиват.

Ислямът може да се пребори само с още Ислям,над един милиард вярват в тази религия,тя е част от нашия регион, затова трябва да се познава много добре-не трябва да бъде предоставена с лека ръка на полуграмотни фанатици-има велики течения в Исляма като Суфизма,с голямо историческо наследство в Североизточна България,където е епицентърът на въстанието на шейх Бедредин,велик суфи,всичко забранено е интересно за младите,затова нека да имат толкова много ислям,стаи за молитви,книги,учебници,дрехи,че да им втръсне и да загуби мистичния си ореол

Статията започва бомбастично как цял полковник се е цанил на служба при ИДИЛ заедно с още 5-6 другари по оръжие, и завършва скромно как някакви си 550 непълнолетни са направили същото. Само дето полковника е човек на възраст и може свободно да пътува, докато евро девойките трябва да представят на границата и документи от родителите си позволяващи им да напуснат родината, с или без придружител...

Като има толкова жени искащи да бъдат джихадистки, защо ислямистите отвличат други жени - от язидите например?!

При исляма е легализирана полигамията - един мъж може да има до четири жени. Което значи, че в техните общества жените винаги не достигат и младите мъже трябва да водят войни срещу други групи за да набавят достатъчно жени. Поради тази причина, в Исляма и робството е легално, и там един мъж може да има наложница (пленена от някъде), наместо жена. Липсата на достатъчно жени е също една от мотивациите на мюсюлманите да емигрират на Запад. Ако случайно сте забелязали, около 90 процента от имигрантите от Близкия Изток и Северна Африка са млади мъже.

... нещо бъркаш, воаиоре... до четири съпруги, но ако предишната не може повече да ти роди деца... някои спекулират с това, ама ... те си знаят... колкото до това, че жените са малко - в саудитcка арабия жените са 80% от населението... 58% от жените са завършили университет... не се изказваи неподготвен, батка... първо се изучи!

"Западните общества трябва да осъзнаят, че мотивациите на тези жени са разнообразни" Една мотивация, която не бе спомената, е връзката с арабин, или друг мюсюлманин. Във Великобритания мнозинството които приемат Исляма са жени - от 10 бели англичани приемащи Исляма, 7 са жени, което е най-вече заради влюбване в мюсюлманин. Аз отдавна казвам, че западната жена има скрити мазохистични наклонности. В САЩ обича приключения с негри, в Европа - с араби. Може би това е някакъв ген, който идва още от разюзданите нрави и секса с роби в Римската Империя. После следват не особено приятни преживявания от рода на "Не без дъщеря ми". За китайските и японските жени обаче съм чувал, че презират връзките с "по-нисши групи". За това китайка и японка с черен или мюсюлманин е изключително рядко явление, и такива биват презирани в обществата им.

А защо не ти хрумна че проблема може да е в мъжете европейци а не в наклонностите на жените?

Ами мъжете европейци и евроамериканци са популярни сред японките, корейките, и китайките. Този тип жени имат и по-високо IQ от европейките. И не се интересуват от черни и араби. Така че явно проблемът явно не е в евро мъжете. Моято хипотеза е, че дългите години на империализъм от страна на различни евро-цивилизации, като Римската Империя и различните европейски колониални империи, и заробването на азиатци и негри от страна на европейците, и съответно сексът между робите и господарките им, са довели до генетично заложено поведение, при което негрите и арабите са считани за екзотична играчка за развлечение от евро жените. Такъв интерес към черни и араби не се проявява при други расови групи. Споменах вече за ситуацията при източно-азиатките, а също така черните жени не се интересуват от бели мъже, и белите мъже не се интересуват от черни жени.

просто като всички расли в западните общества девойки - копнеят за власт, самоизява, забогатяване, адреналин и романтизам - голяма част са почитатели на американските филми вкл. с ужаси и насилие, а къде по-голяма възможност за това от войната - плячкосване, забогатяване и самоопиване от пълна власт над страха и живота на пленени хора. Това е чисто по Фройд - комбинация от нагона към смъртта и нагона към любовта/ като физическо преживяване най-вече/. Тези нагласи са много опасни, защото водят до озверяване и кръвожадност, т.к. това се насърчава и това е бъдещато на света, ако тези обстоятелства се подценяват. За да цениш и пазиш живота трябва да си уседнал човек, да си създел и градил, за да ти е мило. А те не са такива.

Е кои са тия американски филми дето алкохолизма и убийствата на обикновени хора се величаят?Може би Конан Варваринът ама тва са единици.Виж че гледат некви розови сериали и сълзливи военни филми където американският супергерой "задължително негър или цветнокож" громи германци с една ръка а с другата прегръща бяла жена която е влудяващо влюбена в него.

"ЧОВЕК предполага, ГОСПОД разполага"? " Неведоми са пътищата господни?-бг.-пословици .

Това си е ОМОН!!!

100 процента САЩ са му платили, а Путя е велик, ще му направим паметник в МаскваБад !!

Ясно е като бял ден че тоя не е читав.Такъв бил онакъв бил ордени награди и медали и най накрая да стане терорист.А да не забравяме и осемте му деца.Сега остава да се разбере ,че наградите му за достойни държавни заслуги са заради изнасилвания на камили и нападения над кервани с жени и нещата си идват на мястото.Интересно жица крал ли е?Най-вероятно се занимава с наркотрафик и продажна на оръжие сигурно са го сложили шефче някакво.

организацията на тероризма -ИД съществува не заради идеологията си а заради високите заплати които плаща на войниците си.В момента в който спре плащането на тези заплати армията и ще се разпадне на мижави групи бандити. Интересното е че в крайна сметка част от финансирането на ИД става чрез търговията им с петрол и произведения на изкуството с така наречения "демократичен свят",правоохранителните органи на който по незнайна причина не предприемат действия за блокирането на подобни сделки и конфискуването на стоките от тях.Освен това сделките биха могли да бъдат криминализирани и участниците от тях да отидат в затвора,но това не се случва,защото явно имат протекции от най-високо ниво.

ЧАСТ ОТ ПЛЕМЕНАТА В АФГАНИСТАН СА ТАДЖИКИ ... ТАКДЖИКИСТАН И АФГАНИСТАН ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА ... ЯВНО САЩ СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛЕЯТ ПАРИ В НОВ ГРОНТ СРЕЩУ РУСИЯ :)))

Русия и без фронт е заминала

С ТАНКОВЕ ИЛИ БЕЗ ТАНКОВЕ Е ЗАМИНАЛ РОГОЗИН ЗА БРЮКСЕЛ :))

много ми е интересно американците как ще победят цяла религия..

Ами то не е нужно.Просто едните маймуни трябва да убият другите маймуни които от своя страна са надъхани да правят същото.Колкото по-интензивно се избиват толкова по-добре.По-принцип ако се избиват с по-висока скорост отколкото се раждат рано или късно нещата ще стигнат до успех.А религията им- ми те си се избиват помежду си заради религията им а и вярванията им са за каменната ера.Когато убият всички щяло да стане рая.Е не всички де ще си оставят жени за ебане.

дано само да не се окажем ние маймуни..

Симона показа само спортни качества, а все пак това е шоу. Тя е студена и скована, няма изражение, много злоба показа, не прави шоу, просто показва класата си от гимнастиката. Рачков се бъзикаше за нагласените предавания на Халваджян, но това си е самата истина. В Две капки вода спечели негов служител-Ненчо, това е конфликт на интереси. Тук също подпряха Симона. В това шоу най-много се раздадоха Яна и Ники, някой от тях двамата трябваше да спечели, те наистина показаха комплексно и Аз го мога.

Обърках статиите:)

Ти да не мислиш, че другите коментиращи тука са по-адекватни от тебе....

Ислямската държава се разрастна след водещите от САЩ въздушни удари в раьона.ИД имат войска около 30000 екстремисти.От цял свят са .Екстремисти има от около 81 държави.В батальон Азов-частен ,украински са участвали и бойци от ИД.Батальона Азов е известен със своите жестокости.ИД се разширява-територии от Сирия,Ирак,Либия Нигерия.Претендират и за части от съседни страни.Джихадистите им са от цял свят.Стремят се към шериат.Това са хора с промити мозъци.Считат ,че ако убият неверници ще попаднат в рая.В Багдат -Ирак Американското посолство е с огромна площ.Имат и десетки бази.Бази имат в целия Близък Изток,но явно това не помага.

С идеите не се воюва с топове! /отказ да прати руската войска да смачка революцията в Франция/

Братя и сестри в Румелия! Скоро ще живем в ИДИЛия! Таджиките и арабите са вече там!

този Халилов сега ще се завъди едно харемче с хубави булки. Пък и парата добра.

Меккейн, който миналата годинахсе снима с щатското създание Багдиди, отдавна е в ИД.Пишете и за него !

Другарки и другари демократи, нали трябва шоуто да продължава, щот демокрацията е в опасност,тя загива без държавата на неограничените възможности. А за нея действително й се пише финансов колабс.

Както писах веднъж, всеки ден живот на тази терористична организация, означава нови и нови терористи, които дори и след разгром им, ще оцелеят достатъчно, за да ни безпокоят десетки години след това!!!

Таджикистан и Русия са от бившия СССР и са в настоящия ОНД. Имат обща система за сигурност. Общ пазар и общ съюз с Китай. Този таджикистанец едва ли ще е заплаха за Русия, но спокойно може да промива мозъци на таджики, узбеки и прочие мюсюлмани от региона.

НАЙ СТРАШНОТО ОРЪЖИЕ Е РЕЛИГИЯТА. Не е необходимо да се доказва, че този който владее душите на хората, той диктува и поведението им.

никав профи не е тоя ,на когото имаме снимката :D

Тоя път Запада му хвана цаката - трепаници между сунити и шиити докато им свърши петрола. Малкото останали после ще се молят за коричка хляб.

"Четирисетгодишният полковник" ??? Я пак...

Какъв е проблема

... ако е тръгнал от фатмак... сега трябва да е "ленче"...

Под прикритие - 3 !!!

Искам да вмъкна малко яснота. Русия не е Таджикистан. И втора яснота. Какво е общото между Булгари - 'стан' и Таджики - 'стан'. И една друга яснота. Онези отгоре не използват първосигналния си нагон. Те използват жените само като инкубатори колкото и да е цинично.

Много хубава статия, ДИР! Почваме със снимка на някакъв разкрачен на дивана с възглавница между краката и завършваме със сложен психологически анализ на хормоналните промени сред забулените тийнеджърки в Западна Европа.

ИДИЛ е в Интерес на САЩ и на Русия. Да продаваме оръжие дружно

не само на Русия. Защото петролопроводът и газопроводът за Европа трябваше да мине през Сирия. Те край ИДИЛ американците ще се разберат с Иран. Сети се за какво намеквам-за петрола на Иран.

Абе аре стига манипулации! Колко са 550 малоумнички -нямат и половин процент! Как може арабския свят с армиите да не може да сравни със земята банда диваци със заварени картечници на пикапи! Само Иран,Ирак и Саудитска арабия са им достатъчни! Защо Щатите и Русия се правят на ощипани,като за седмица могат да ги сравнят със земята! Навремето същите така виеха за непобедимите сомалиски пирати! Аре у лево!

Ех така, както не можаха и Русия и САЩ да се справят с Афганистан.

Ето затова е нужно да има военно образование и казарма, ама не от типа да те е..ват да миеш туалетни с четки за зъби и да те обучават как да можеш да защитиш отечеството си и семейството си. Баба Ванга беше казала, че Европа ще бъде превзета от Исляма и честно казано тея от Идил се преместват все по-на запад и все повече напредват без да бъдат спрени. В БГ не бива да си въобразяваме, че някой друг ще ни свурши работата, а ние трябва да бъдем готови, по всяко време да се защитим. Швейцария е една от най-добре подготвените военни нации- там всичко е спокойно и върви, но недай Боже ако има нещо, всеки мъж има оръжие и е слъжил и може веднага да бъде мобилизиран. Така че нека да не се занимаваме с паради на различните, а да помислим малко и за реалните опасности пред страната ни и да бъдем готови.

Някой по-отворен българоезичен москал и почитател на евразийския съюз няма ли да ни осветли . все пак този идва от евразийските пространства. Гледам , че и оръжието им е тамошно, според някои над 50 процента от бойцитеоттам.са оттам и си прескачат до сирия и обратно все едно ходят на лов за уикенда.

DIDA

Ами щом в ИД плащат повече отколкото в ОМОН, защо да не премине човека?! Нали винаги става въпрос за пари!

плюс това има осем деца ! във възраст да бъдат ученици и студенти. да си покаже договора с благодетелите.

по-скоро възраст за самоубийци

Голям травик тече и двете посоки: едните отуват и се връщат в Европа, другите само идват в Европа...важното е че при всички случаи трафикът на обратно е по-голям. А господата "икономисти" от Европейската комисия само пренареждат бежански квоти и форумни формати...

ИДИЛ носи белезите на класически организиран, финансиран и управляван лабораторен проект, с конкретни цели. Някой подобни проекти успяват да се еманципират и оцеляват самостоятелно. Други ги унищожават или се разпадат след като изпълнят поставените задачи и спре финансирането. Държава - зомби.

точно така - лабораторен проект! Чудех се как да го нарека. Само ще добавя - катализатор на съзнание, както всеки конфликт. поуката е за нас. Да не спим.

Най-после истината лъсна, Русия обучава спецчастите на ИДИЛ! И добре ги обучава! Вече са пред вратите на Дамаск и сапунисват въжето за Асад!

ТИ ОТКЪДЕ НАПРАВИ ТОЗИ ИЗВОД. ВЪПРОСНИЯТ ПОЛКОВНИК Е БИЛ ОБУЧАВАН И В САЩ. А ТОВА, ЧЕ Е БИЛ ОБУЧАВАН В РУСИЯ СЪВСЕМ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ РУСИЯ СТОИ ЗАД ИДИЛ. ЛОГИКА И ЧУДО. РУСИЯ НЯМА НИКАКЪВ ИНТЕРЕС ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ТАКЪВ ХАЛИФАТ ПРЕД ЮЖНИТЕ И ГРАНИЦИ.

Иди на площада в Грозни в петък и тогава приказвай.......и НЕ ВИКАЙ ВЪВ ФОРУМА

не е лесно да си на заплата при сорос! трябва ве едно изречение да се опитваш да обясняваш как Русия хем подкрепя Асад срещу 'демократичните' мюслимански революционери, хем обучава същите тези мюслимани да свалят Асад. не че е невъзможно да го направиш, но никой не те взима на сериозно! мъкаааа!

Русия е зад гърба на Асад , нещо си с еобърАл мънико!

Тоя явно е добре обучен. И сега с техните камъни по техните глави.

Да де ама колегите му са също добре научени. И са извесни с това, че не търпят предателства.

Всеки иска прости решения на сложни проблеми, но накрая, теорията на Дарвин ще си свърши работата. Не оцеляват най-силните, най-умните, най-красивите и т.н. Оцеляват най-приспособимите. Ще поживеем, ще видим. Аз на предсказания не вярвам вече.

Защо правите реклама на ИД? Кой ви плаща за това?

"Джихадиски булки"... "ислямска утопия"... Трябва да се говори с тези жени, да им се разясни, че освен за "ислямски утроби", за друго няма да ги ползват. "Сестринската общност" с други такива жени не ги интергрира социално в обществото.

Гена, имам познати по цял свят, включително и доста мюсюлмани. Наскоро един беше постнал клипче във ФБ за забрадката. На арабски е хиджаб. Изключително умело направено, убеждаващо жените, че хиджаба им помага да не бъдат опредметявани (което, според мен е точно обратното, ТОВА е предназначението на всяка УНИформа). Много манипулативно и много убедително видео, ползващо доводи, че в почти всички религии жените покриват главите си, че ако си грозна, хиджабът ще то помогне да не те възприемат такава, че всъщност, носейки хиджаб, мъжете ще те възприемат каквато си отвътре, а не каквато си отвън... бе страшна работа, чак на мен ми се прииска да си увия главата... Така, че, пропагандата е страшна работа, не трябва да се подценява... Това тук е линк, ако някой му се прииска да го изгледа (трябва да се добави след линка за фейбук): WorldHijabDay/videos/843740885702054/?pnref=story

Полковник в ОМОН не се става току-така. Ако наистина е преминал, до няколко месеца няма да го има (физически). Руснаците са изключително системни и последователни в тази насока. Няма НИТО ЕДИН останал жив командир от лидерите на чеченския 'чуждестранен легион). Нито един. ФСБ ги изби по най-различни начини, включително с насочени ракети (по сателитен телефон), снайпери, преследване като кучета, взривени с бомби, отровни писма (за най-трудните). По-вероятно е, както колегата по-надолу споменава, да е внедрен. Пак ще се чуе скоро (ще има масови арести в Русия и наказателни операции).

Това ОМОН откъде идва? Бодилът тръни ражда,не ражда хризантеми!

От Wikipedia: ...ОМОН (акроним от руското "отряд мобильный особого назначения", в превод отряд мобилен с особено предназначение")... Имаше едно време един руски филм, "Отряд със специално предназначение"... по старите вероятно помнят... Бяха отряд елитни убийци, на заплата в армията, поне на филма, де...

ОМОН = Отряд милиции особого назначения

Бяха изявени спортисти събрани за унищожаването на пленена от немците установка за залпов огън, Катюша както са им казвали по онова времe-)

ще се върне в Москва и ще ги подкара там. Само чеченци и дагестанци не са достатъчни - ще се включват и таджики, и тюркмени и азери....до пълната победа!

Той изразява недоволство също от състоянието на руско-таджикистанските и руско-американските отношения, макар че е преминал обучение в спецчастите на Русия и САЩ. Мисля , че натози руснаците няма да му простят.Няма да му е много дълъг живота.

Руслямска държава

ПАРАТА,ПАРАТА,МЪНИ,МЪНИ ПРАВИ ЖИВОТА!!!

Абе тия жени там не ги ли праскат всички подред ? И то по всякакъв начин ? Както са загорели ония пръчове.

Сигурно. Ама куче от салам не се плаши. Нито шаврантия от йух. Те затова и отиват.

в затвора попаднал на хора и станал човек Перифразирайки нашенски поет звучи така Обучаван в Русия станал полковник с чест и слава дарен ,с медали окичен Но попаднал в Сащ и от мозък лишил се и станал джихадист кОМАЙ В САЩ си ги развъждат кат бройлери тия изперкали джихадита

И тоя е изтрещел.

Що бе - мюсулманин е, дават доста пари. Може и да му се убива. Що да не отиде. А жените в ИД сигурно са чисти проститутки, но го научават като отидат на терена.

Изтрещели са тия ,които подпалиха войните,техните действия създадоха ислямска държава,те ще поемат ли отговорност за стотици хиляди жертви от тези войни.Не няма да поемат,те се чувстват недосегаеми и че могат да си играят със съдбите на милиони хора,докога ли ?