Международната коалиция разруши 3 рафинерии на джихадистите

Нови удари на международната коалиция срещу групировката "Ислямска държава" са разрушили три петролни рафинерии.

Обратно в новината

Коментари - Международната коалиция разруши 3 рафинерии на джихадистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kikuno

Спирането на печалбите от тези рафинерии не може ли да бъде ,чрез икономическа блокада а не чрез пряко унищожаване .Май ,целта е да се унищожи конкуренцията а не някакви си терористи.

Аз като прочетох, за толкова голямо количество Рафинерии си представях все нещо като Лукойл и си викам: Еся бензина му се такова мамата. Обаче всъщност, се оказва, че тези рафинерии са нещо тип "Голям казан за ракия". Те пак чрез нагряване получават нещо подобно на бензин 70 октана, а другото - мазута - го използват за горене. Или излиза, че такива "Казани" са много евтини и не са толкова важни като цели, защото лесно пренасят, а се изоставят. Та толкова ресурси за несъществени цели, ако е така нещо пак не се връзва, но след време ще разберем.

 

добрият терорист е мъртвият терорист :) хахха

Добрият терорист е покаялият се терорист. С това мислене не си по -различен от тази порода.

Май ще излезе, че колективната халюцинация ИДИЛ е контролирана от службите на САЩ. Лошите завладяват рафинериите на конкуренцията, а добрите унищожават рафинериите. Представете си, че ви откраднат колата, а добрите полицаи вместо да ви я върнат я унищожават - защото била под контрола на лошите.

Срещу основния враг всички средства са позволени, целта ги оправдава.

Никога никъде не е имало цел, която оправдава всички средства. Запомни го добре. Насилието е сигурен път единствено към ада. Нищо не решава.

ли се , че докато не си унищожил терориста, нищо не си унищожил. С други думи товане придвижва дори на милиметър към целта. Само създава един друг допълнителен враг - собственика на разрушеното.

edin77 Само Русия има интерис от скъп петрол! Вносителите от типа на САЩ и Европа нямат! Следователно само Путин е инициатор и е в основата на всички световни конфликти, които дигат цената на петрола! ----------- 1. ВСЯКА ДЪРЖАВА ИЗНОСИТЕЛ ИМА ИНТЕРЕС ОТ СКЪП ПЕТРОЛ. (САУД.АРАБИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА, ИРАН, ИРАК, РУСИЯ, НОРВЕГИЯ, ... СПИСЪКЪТ Е ДЪЛЪГ). 2. ВСЯКА МЕЖДУНАРОДНА КОМПАНИЯ, КОЙТО ПРОДАВА НЕФТ, ИМА ИНТЕРЕС ОТ СКЪП ПЕТРОЛ - ЕКСЪН МОБ..., БРИТИШ ПЕТРОЛЕУМ, ШЕЛ, ТОТАЛ ... СПИСЪКЪТ ПАК Е ДЪЛЪГ. 3. ВСЕКИ БОРСОВ СПЕКУЛАНТ ИМА ИНТЕРЕС ОТ СКЪП ПЕТРОЛ, ЗАЩОТО ПРОДАВА ФЮЧЪРСИ.... И Т.Н. 4. НАЙ-ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ОТ КОНФЛИКТИ ИМАТ ТЕЗИ, КОИТО ЧРЕЗ ВОЙНА СЕ МЪЧАТ ДА СИ ОСИГУРЯТ ЧУЖД ПЕТРОЛ. Путин не превзема чужд нефт - има си свой. Виж, американците, англичаните и французите си превземат чужди находища и си осигуряват договори и концесии (в Либия, Ирак... и т.н.) ТАКА ЧЕ ЛОГИКАТА ТИ МНОООГО КУЦА!!!!

Pesh0

Значи САЩ бомбандират рафинерии в Сирия , по молба на Путин . Така ли излиза от дългото ти писание ?

Паисий

не, така излиза от писанията на edin77 ! Аз го опровергавам.

И после ти разправят че парите от данаците отиват за борба с лоши с пушки пък те бият нефта на конкуренцията и се чудиш петролната компания ли управлява ти за кой гласува ,какво стана?

САЩ унищожи 12 петролни рафинерии на ИДИЛ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА РАФИНЕРИИ НА СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ. НЕ АТАКУВАТ ОБЕКТИ В ИРАК, ЗАЩОТО ИРАКСКИЯ ПЕТРОЛ Е ЗАПАСЕН ЗА АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ. Атакуват само петрола в Сирия! .. Демек, правят мръсно на Асад и Сирия. Това е цинично!

Точно така е. САЩ унищожават сирийските рафинерии, за да не може Сирия да се възстанови след войната. По думите на жителите на бомбардираните градове ислямистите от ИГИЛ са напуснали района още преди 15-20 дни и почти никакви жертви сред ислямистите няма. Най-вероятно ИГИЛ са били предупредени за бомбардировките от американското командване в Катар.

Само Русия има интерис от скъп петрол! Вносителите от типа на САЩ и Европа нямат! Следователно само Путин е инициатор и е в основата на всички световни конфликти, които дигат цената на петрола!

И как унищожаването , а не освобождаване на рафинериите, спомага да поевтинее петрола?

pmotikov@abv.bg

На гламаваците бе обЯснено, че теа рафинерии са много мънички и не играят в световното ценообразуване. Скоро чакайте весуелски изненади, кат ливне петролът им посвета, под USA контрол ъф корс.

днес е ден за четене . прочети пак какво е писал човека .

Вувузел

Ми там е проблема, Путин спонсорира унищожаването, за да поскъпне петрола, а Обама и Запада са тъпаци, щото се връзват!

Да бе,той и Путин започна ВСВ:))

Вувузел

Ми кой, ако не най-ВЕЛИКИЯ!

сталин беше !

Нещо съм назад с материала, някой би ли ми обяснил значението на думи като чизмари, орки, укри и т.н.?

Колкото и да обясняваш, тъпака винаги ще си остане тъпак и няма нищо да разбере!

Една група платени тролове, независимо от темата в новините, винаги дърпат към някаква тяхна тема пълна с чизмари, орки и т.н. Нещо като озни идиот с краставицата от едни стари смешки.

big_uncle@dir.bg

Да де - но Мирча Кришан и Сорина Дан поне бяха забавни...

Трябва да си абсолютен примитив, заслепен от злоба, за да защитаваш тези варвари от ИД, само защото мразят САЩ. Бог да ви е на помощ, нещастници!

Първо - никой не защитава ИД. Второ - под червената смет кого визираш? Тези зомбираните от червения щит ли ( Rothschild)?

Тези от ИД никога няма да могат да настигнат по зверства и брой "постижението" на колегите си комунисти. Комунистическите режими по света са отнели живота на 153 млн. души (повечето от които по варварски начин).

даа няма как.. когато се биеш срещу комунисти и те продължават да трупат в актива си и запазват преднината. Експерименст а комуизъм чрез революция от 1917 се провали, но експериментът за комунизъм,чрез централни банки все още е жив вече 101 г.

Волен Сидеров е призовал поддръжниците си да се обрежат и да се присъединят към ИДИЛ, за да громят американските колонизатори.

ХАХАХА, ДОБРАТА НОВИНА, ХАХАХА

не ме е яд на американците, че си гледат интереса и в процеса са готови да убият милиони и унищожат държави, яд ме е на нас че сме готови да целуваме американски адници само за едно потупване по рамото. ето иречек е типичен пример за американски-гъзоблизец.

Викаш, къде-къде по-добре е да целуваш братски православни задници?!

тя русия е от другия край на езерото а марика е от другия край на океана. милиони са руските туристи ж българия купилите имоти са също много за да могат такива като теб който не могат да покажат българия на картата да има какво да ядът. но ти поскоро ще стоиш гладен и беден само да са по глеми американци от американците.

Току-що съобщиха, че Путин е разпоредил Русия да достави оръжие на ИДИЛ.

Дъската нещо,а ?

pmotikov@abv.bg

Мисли логично и градифно, коет е недостъпно за некои популации.

РУСИЯ ДОСТАВИ РАФИНЕРИИ, АМА НАТОВСКИТЕ БОМБИ ИМ РАЗКАЗАХА ИГРАТА, ХАХАХА

Нищо ново, той отдавна го доставя! Той доставя оръжие на всеки който е против САЩ! Той доставяше оръжие на партизанските движения в Аржентина и Бразилия, а сега има наглостта да проси от тях мръвки и зеленчуци! А тъпите латиноси, вместо да го отрежат, ще ги доставят, връх на тъпотията, мъ нали Дилма Русев си е свръхтъпа българка!

Абе феликата чизмарска база край латакия нещо си трае, дал не би пък тихо изтеклата лани информация да е верна ???

Седят мирно, за да не протекат памперсите.

САЩ да те спасяват. Вместо да унищожат джихадистите, ще унищожат всичко друго, оцеляло от тях до сега.

Великите Американски Щати веч спасиха над половин милион Българи, коит чизмарския окупатор прогони от Родината им ! Ката Божа Година, на Трети Март, Денят на Триумфа на Победоносното Българско Оръжие над азиатски большевикистан, пред Чикагското Кметство се издига Триумфално Българският Трибагреник.

pmotikov@abv.bg

Хип-хип-Урааааа !!!

dsco@

От първо лице единствено число - Не руснаците ме прогониха от България, а дългата ръка на САЩ да правят революции без хората да ги искат. Ако си беше Соцът, аз щях да съм си в България. Не ми се натискай в България, подпомаган от фондации и да даваш мнение.

каква наглост, като става въпрос за ирак, два месеца превземаха рафинерията да не би случаино да се повреди щото им трябва на американците, а в сирия ги унищожиха всичките за да не може асад да възтанови държавата. америкнаците няма да си мръднат пръста за нищо и никого ако нестава дума за печалби и то големи печалби, а ни е ще се откажем и от майките си само да им угодим.

Ба си,нещо не мога да вдяна. Знаете кои са търговците на петрол,знаете къде се продава този петрол,ами затворете вратичката бе смотаняци......или не ви е изгодно....мърши.

на турците им беше изгодно /евтин петрол/и не се включиха в коалицията с/у ислямска д.

ВКЛЮЧИХА СЕ.

РУСОФИЛЬОВЦИ, ЩО РЕВЕТЕ В ЗАЩИТА НА ДЖИХАДИСТИТЕ? А В ЧЕЧНЯ НЕ РЕВЯХТЕ?

Те реват избирателно.

глупак може да руши...

А ДЖИХАДИСТИТЕ МОГАТ ДА УБИВАТ. И ПУТИНОИДИТЕ СЪЩО.

Микеланджело Антониони - Преди да съградим, трябва да разрушим, "Забриски пойнт".

ТЪПИТЕ РУСИФИЛИСТИЦИ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е АЙЗЕНЩАЙН, ТИ ИМ СОЧИШ АНТОНИОНИ.

Троловете на атака и братята им руснаци вият на умряло, щото като приключи всичко, ще изхвърлят руснаците от базата им в Сирия барабар с боклуците, които държат там.

ако беше толкова просто всичко - щеше да е започнала вече Третата... нещата са доста по-дълбоки от русофили и русофоби, приятелю... за жалост...

Аз тия работи ги пиша, за да ги дразня и да им гледам сеира после.

dsco@

Съдейки по никът ти, запознат си с политиката, колкото и с песните на Ози. Чувал ли си за War Pigs? Generals gathered in their masses Just like witches at black masses Evil minds that plot destruction Sorcerers of death's construction In the fields the bodies burning As the war machine keeps turning Death and hatred to mankind Poisoning their brainwashed minds Oh lord yeah! Read more: Black Sabbath - War Pigs Lyrics MetroLyrics

dsco@

ПОМОЩ!!! Помогнете ми да разбера демокрацията и още повече справедливата външна политика на САЩ и пуделите. Не мога да разбера как се унищожава инфраструктура на държава без да си във война с нея, без тази държава да е заплаха за някого и има избран Президент. Много Ви моля помогнете.... Голям проблем ми е.... Аз изкам да съм в хармония със политиката ма САЩ. Все пак живея тук и плащам данъци. P.S. Преместете статията в тема "Международен Тероризъм"

Светът не познава по лошо управление от демокрацията. Казал го е един от великите американски президенти . В американската конституция думата демокрация не съществува , както и в Хартата.

Олеле, че сте неграмотни... Чърчил го е казал - демокрацията е лошо управление, но за съжаление по-добро не е измислено. (Цитирам по памет, но смисълът е същия).

Ами някой специалист по американска външна политика да обясни по кой международен закон Асад е обявен за враг на Америка т.е какво лошо е сторила Сирия на америка-както е вижда единственият му грях е че не лапа американски пишки като ЕС например !!!

питай путин . той бомбардира украина , не е във война с нея , тя си има избран президент .

Който има талант да създава проблеми има пълна липса на талант да ги оправя. Едното означава да мислиш плодотворно и в интерес на хората, другото е да мислиш егоистично изхождайки от собственият си интерес, но пропускайки факта, че си зависим от всички. Да взимаш постоянно от другите значи да ставаш все по-зависим от тях. Това означава тотално непознаване на света в който живееш.

ИДИЛ се оказа голям автогол за всички последвали авантюрите на американските политици и олигарси напоследък. Да, има олигархия в Америка, но различно устроена от тази в Европа - това е друга тема. Автоголът е в ситуацията, която ги вързва в действия, които не могат нито да отложат, нито да откажат, докато в същото време всичко тече и всичко се променя на други места по света. Олигархията не е непремено зло, но увличането й по някакви "проекти" рядко преминава навреме и подобни ситуации са просто сигурни. В Русия и Китай тоя урок е извлечен и олигархията се държи на малко по-голямо разстояние от тоталната власт - такова, че все още е олигархия, но не и в пълния смисъл на думата. Свободният пазар по естествен път създава олигархия и дори радикални мерки в сферата на финансовите взаимоотношения не могат да го предотвратят - могат само да забавят процеса. Успешните империи успяват да създадат биферен властов слой, докато неуспешните пропускат тоя шанс. Американците трябва да гледат Украйна като пример докъде може да стигнат самите те, ако не вземат мерки, докато все още могат, а войната с ИДИЛ може и да им помогне, ако се загледат по-внимателно в миналото, в ролята на Ал Кайда, чие оръжие беше тя и да се запитат не може ли едно оръжие да се използва и за вътрешни цели...

ГейСАЩ що не бомбардират Турция, нали тя купувала нефта?

Ето затова ме забавляват маниаците от атака. Ходят да замерят джамията в София с камъни, бият се с мюсюлмани, а тук защитават едни доказани изроди и изверги, за които не само християните са врагове, но дори и другите, изповядващи исляма.

браво на коалицята!ако имахме боеспособни самолети и ние моехме да се присаединим.как мое да има хора които за пари ги бранят по форумите тя изроди от идил след като и самите араби поткрепят удаите и не самп с думи ами и с дела

Под прикритие за борба с тероризма, който сами създадоха, САЩ унищожават сирийски рафинерии и установяват контрол над страната. В стратегически план се осигурява коридор за нападение над Иран. Да живей демокрацията! Ура!

ПРАВИЛНО, ТАКА ТРЯБВА. ДА ГИ СМАЖАТ.

ОЩЕ БОМБИ ТРЯБВАТ ЗА ИЗРОДИТЕ ДЖИХАДИСТИ.

НАТО ИМА БОМБИ, ХАХАХА

РАЗРУШЕНИТЕ РАФИНЕРИИ СА ПОСТРОЕНИ ОТ ПУТИН. НЯМА ЛИ ДА ГИ ВЪЗСТАНОВИ СЕГА?

Егати тъпите идиоти. Унищожили 3 рафинерии. Ами предизвикали са още едно огнище на екологично замърсяване. Оправяйте се с джихадистите, а не с рафинериите. Те да не са поименно написани, че са на ислямисти. Тъпанари - изобщо не им е ясно какво правят и какво искат да направят.

ТЪПАНАР СИ ТИ, ЩОТО СИ БЕЗМОЗЪЧЕН РУСОФИЛ.

Напълно са наясно. Под предлог за борба с ИД, която създаха, САЩ ще установят контрол над Сирия, без наивниците по света да се светнат, че не става дума за борба за демокрация.

ТАКА И ТРЯБВА, ХАХАХА

Всъщност, Асад има авиация( но няма необходимите бомби за това), а ИД няма средствата да се справи с авиацията му Вместо някой отново да си играе на демокрация 2-3 години, и няколко милиона бежанци да залеят ЕУ и Турция, е най добре моментално да се продаде на Асад 30-40 5 килотонни вакуумни заряда: убеден съм че за 2-3 дни от ислямисти, чалми и дори бактерии в този регион няма да остане и помен

да, вярно. доларът е паднал до 39.15 рубли

ЩЕ ПАДА ОЩЕ - ДО 50 РУБЛИ СКОРО ЩЕ СТИГНЕ, ХАХАХА

Янките сдават багажа и туй то. Ми то не мож само да печаташ.Както другарят Маркс е отбелязал всяка стока носи овеществен труд,има цена и цената се отмерва в нещо дет има стойност. А янките въртяха-сукаха докат ликвидираха златното покритие,после засмукаха де от когото злато можаха включая собственото си население,на което само дет златните зъби не извадиха и щот нали само лапат печатат ли печатат. Обаче ни на локалните пигмеи политици ни на банкерите им отърва да спрат да изнасят местни стоки среален човешки труд срещу нищо незначещи зелени хартийки.Политиците си траят щот всички са прослушвани от най-демократичната империя и им знаят кирливите ризи.А пък на тез дет са по-читави направо им спретват една цветна революшън.Банкерите си траят щот лапат за сметка на масите.И БГ-то ви е типичния пример.Всички политици бягат до янките за консултации щот са измекяри.Шефът на БНБ лапа и се дупи на всеки за да остане да лапа. Ама хората не си задават въпроса що преди БНБ беше българска национална банка пък сега е българска народна банка.Направо да напишат-Федерален резерв-клон БГ. И добре,че отвреме на време се появи някой с твърда глава кат Путин да се опъне на освинването и осирането. И малко по малко идва края на таз далавера цял свят да налива пари в икономиката на янките.Етиопия тръгнала да пуска заем и хайде Федрезерва натиска бутончето за долари,а насреща получава облигациите на Етиопия.Ама етиопците нещо там правят,бачкат и срещу облигациите има човешки труд в квато щеш форма.А от другата страна-зелена боя и памук.Боята китайска,памука индийски. Така че другари Обонго и Ко.нека си бомбят.Там от пусто в празно се налива.И кат резултат после не 50 % от янките ми 60 % ще отидат на социални помощи.

Да, затова 1 евро е 50 рубли, а един щатски долар е 39 рубли.

ще разберете, че доларите и еврото не стават за ядене!!

вярно си чукча . сигурно спестяваш в рубли ??

Абе, тия американци що не ходят да налагат демокрация да речем в Сомалия,ами все около петрола се въртят.

Сега се изходиха в Хонконг.

Там пробваха и много бой отнесоха... техните тюфлеци с еизбиваха един друг кой да докопа място в хеликоптера и да духне.

Иречек, аз по добре зная от теб какво представлява управлението на Путин. Нито е идеал, нито е образец за подражание. Но щом има такава голяма народна подкрепа, значи все пак е най доброто за тая уникална страна. Вече писах-защитавайки интересите на Русия, в същото време той защитава двуполюсният модел на стабилност, на която се крепи нашата политическа система. А в Близкият Изток преди намесата на американците, имаше ли ги всичките тия безкрайни кръвопролития, за които и ние плащаме?

Недей да спориш с него. Истината е, че сатаниститке намериха повод да доунищожат Сирия. Лигимираха сами бомбардировките над промишлени обекти под претекст , за да не задействат ПВО-то на Сирия, ако имат такова.

И КАКВО Е УНИКАЛНОТО НА ТАЯ СТРАНА? ДИКТАТУРАТА? ПИЯНДУРЩИНАТА? ПРОСТОТИЯТА НА МУЖИЦИТЕ? РУСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ САМО Е НА НИВО В ТАЯ СТРАНА.

Пълен "Параграф 22" + още нещо. 1) Австралия няма да бомбардира Сирия, защото не признава правителството. Демек, ако не признаваш една държава, няма как да й обявиш война. 2) Турция е дясната ръка на Америка, но не пречи турски търговци да въртят алъш-вериш с ИД! 3) Всички са в очакване най-сетне Годо (ролята се изпълнява на ротационен принцип от Обама и Плевнелиев) да дойде и да опрай нещата!

НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА!!! РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-НАКРАЯ!!! СТИГА ВЕЧЕ!!!

Може пък да повлечем крак? ;)

Бомбардировките "вървят",ама нищо не се чува за санкции,като замързяване на авоарите на джихадистите на "запада",нали...... Като чели не знаят кои са,и къде са им сметките...... Ама,удряйки само петрола,контролираме поидводството батка!! Ако им замързим авоарите,откъде ще имат пари да продължат да "тероризират",за да имаме повод да бомбардираме,и да продаваме бомбите а?? Освен това,не забравяйте,че и при Садам така... По времето на бащата Буш,няколко десетки милиарда долара отидоха на Садам(с разрешението на Министърството на Земеделието на САЩ),за "земеделски програми"...`Щото както е всеизвестно,пустинята е идеална среда за гледане на марули и портокалови дървета!! След това,вече,екзекутираш "лошия"(както стана и с Бин Ладен)`щото ако си отвори устата-неудобно,разбираш ли......,

Кюрдите се бият с ИДИЛ покрай турската граница. Коалицията може да опука машините на джихадистите от въздуха за нула време, ама по някаква причина не го прави.

И все пак Усата пак напукаха Сирия. Изглежда, че там не е имало някакви митични руски бази и кораби, от които янките се насират :)))))))))))))))

Да-така "изглежда".... другият вариант,е да са се разбрали с руснаците,докъде да стигнат,за да е изгодно и за двете страни,с бомбардировките срещу тези животни, на които Маккейн допреди няма и два месеца правел фелацио.....

Животни са тези, които ги създадоха. С тях може да се договаря само от позицията на силата. Прочетете интервюто на националния предател Шаламанов, за да разберете какво ни се готви и на нас: ''Един от най-големите ни рискове за България е неосъзнаването на високата ни уязвимост''

Странна военна стратегия правят американзите-вместо да прекъснат снабдяването и финансирането на тази пасмина ИДИЛ която се намира в центъра на пустинята и се снабдява през Турция -те бомбардират цели който вече рязко завиват към Сирия и Асад! Само глупак не разбира че краината цел е да се свали Асад / както казаха ВВС преди малко - Асад е големия враг на Америка - как Асад стана голям враг-КОЛКО АМЕРИКАНЦИ УБИ АСАД,КОГА НАПАДНА АМЕРИКА АСАД- някой разумен да си каже мнението !!!???

Със Сирия,вероятно ще "лапнат дървото"!!! Ако армията е лоялна към Асад(и не се получи както с Ирак),те не могат да се доближат до истинскат си цел.... Противовъздушната отбрана на Сирия,е с такива възможности,че ще ти подпука за нула време!! А,освен това,Асад се оказва далновиден... Последно време,едни сирийски противовъздушни установки се забелязват,да се навъртат на планините контролирани от кюрдите,точно на границата между Турция и Ирак!!!

Сирия има газ и петрол. Това е повече от достатъчно, за да се намеси "демокрацията"!

Защото после ще дойдат отново, но в ролята на "спасители" и американските фирми ще ги възстановят на тройна цена. Та те затова...

Трябва да се направи нещо за изравняване на стандарта в различните страни! Така няма да има джихадисти, комунисти, екстремисти и международин жандарм!

Това е самата истина! Но няма как да стане докато следваме доктрината Тачаризън или Рейгънизъм. За да има малцина с по няколко яхти и частни самолети, трябва една страна като България да мизерства и да плаща дотации чрез Мариците, примерно. Най-важно, за подобно развитие, е първо да се премахнат международните офшорни зони. Да го видим нашият мистър Пластик.

dsco@

На практика ти си Марксист без да го осъзнаваш. Като премахнеш религиите няма да има всякакви перковци и малоумни зомбита, стандарта ще се изравни, като се премахнат границите и средствата за производство са общи. Както и да го сучим няма друга теория за бъдещо справедливо общество освен тази на Маркс. Не ме репликирайте със Северна Корея, защоте там е феодализъм, не социализъм, а камо ли комунизъм.

САЩ като се справят с терористите от ИД да се прехвърлят и на наша територия.

ПИПО

Ако не знаеш, те вече са тук. България се управлява от САЩ, имаме си американски войски които да ни пазят. Та, повече от това няма какво да се "прехвърлят".

Как така са те пропуснали?

pmotikov@abv.bg

Теа ги разпраай на Баба Ми, се йощ България е под сальфецка окупация, спецназофците в росенец що дирят там ???

dsco@

Ако България започне да води не зависима политика, ще дойдат. Но първо ще ни стъкмят една етническа война и после ще бомбандират "Козлодуй" и ще пощадят " Мариците". Те методите на "Демокрацията" са не променени от Соломоново време.