Руско издание: Ванга предсказа ядрената катастрофа в Япония

В резултат от радиоактивно замърсяване в Северното полукълбо няма да останат нито животни, нито растения. Това предрекла пророчицата Ванга за 2011-а година, сензационно съобщи вестник "Комсомолская правда".

Обратно в новината

Коментари - Руско издание: Ванга предсказа ядрената катастрофа в Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето едно твърдение 100 % комунистическа пропаганда - върхът на простотията!!!!! Ми тя защо не позна за аварията на "сигурната" Чернобилска АЕЦ, която ни облъчи така, че и днес народа ни умира млад и като мухи...?!?!? И сега искат и втори саркофаг да ни натресат сх АЕЦ Белене... Ей хора опомнете се и не вярвайте на шарлатаните и техните комунистичесик последователи!!!!!! И на първите ком клакьори и "десиденти" Нешка Робева и любовникът и Светлин Русев... Боже какъв тривиаялен комунистически романс боже...

Тези мръсни черни хлебарки при соца бяха натикани в миша дупка- сега обаче са наперили тумбаци и пеят ли пеят и крадат като за световно.ДА ИМАТЕ СПОМЕН нашата ЦЪРКВА да е помогнала на болно дете, на сираци, на хора в беда. Чудомир ги описа такива каквито са в действителност - алчни, мазни, похотливи и гнусни. Такива си и останаха. Като видя поп и ми се повдига. А колко богата е нашата църква,колко имоти притежава у нас и в чужбина - свят да ти се завие. Мръсни извратени типове.

Дано да няма трета световна война, разбира се, но кой може да каже това със сигурност. Дали, когато Хитлер е анексирал Австрия, някой е мислел, че започва Втората Световна Война? Случайни ли са събитията в арабските държави в Африка? И ще спрат ли дотам?

Кой от вас е чел деведте Божи заповеди ? Една од тях гласи - Не пожелавай роба на ближния си . Айде вие праведни попчета кажете . Това Господ ли го е рекъл ? И защо омерзявате името Господне и превърнахте вярата в бизнес ???

Ванга е предсказала дръжки. След дъжд качулка. Ако беше предсказала и изобщо някой я бръсне за слива , кой луд не би взел мерки. Как няма да бъдем калпава държава, когато тук на почит са хора, като врачки и баячки, фолкпевици и Нешка Робева. Пълнят главите на хората с щуротии, а върха на глупости е Боко тиквата, защото точно такива се падат на един прост народ.

Според мен има достатъчно основания да се мисли че тези "предсказания" са провокация. В матрицата се опитват да ни вкарат, така че нищо ново под слънцето

Аз съм чел много книги за Ванга, пък никъде не видях такова апокалиптично предсказание. Тея предсказания излизат след като се случи нещо и са спекулативни.

Какво да искаш от народ, който казва, че Ванга е антихрист, Бербатов некадърник, Стоичков простак, Пиронкова и Григор Димитров случайни играчи на тенис....и т.н. Хора ние не уважаваме себе си и тези около нас ?! Как да успеем? Бъдете позитивни и обичайте ближния си !

Ама Стоичков си е простак!

а ти какъв си???????????

Бих добавил "Уникален":о)))!

БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПОПОВЕТЕ.НАЧЕЛО С МАКСИМ ОТ ДС ТЕ ПОНЕ 90%СА КОМУНЕТА. ВАНГА Е ПОЧИТАНА В ЦЯЛ СВЯТ. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ЧЕ ОТНОВО ИСКАТ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ.

Боже, що глупости са изпонаписани тук. Имам чувството, че цялата попска задруга (от новите де - дето ползват богоугодния ИНЕТ) се е включила да плюе по хора, които са известни с това, че са направили нещо добро. Вероятно защото не са вземали пари (а нашите продават свещите - за сравнение, в гръцките църкви те не се заплащат). Същите отци баши не заклеймяват врачки, гледачки, магьосници всякакви, както и сектантите, макар че са под път и над път. Вероятно защото са от една черга - и на тях господа им са парите. Като се прибави и факта, че колкото попа има, толкова са и синодите, като се сетим как Фори Светулката стана духовно лице, как разграбиха ценностите на църквата, как някои попове продаваха църковна утвар (на такъв случай съм свидетел).... Да продължавам ли? Ха сега се замислете всички вие, които се упражнявате в плюене - на кого сте помогнали ЛИЧНО ВИЕ, какво сте направили, кой ви познава и кой ще ви запомни...

Не заклеймяват другите, защото отношението на обществото не е толкова насочено към една личност. Какво искате? Да се пуска поименен списък на гледачките, сектантите и т.н.? Какво добро е направила Ванга? Вярвате в мними пророчества и изцеления? Църквата е с душеспасителна дейност. Ванга кого е призовала към спасение? Чии грехове е опростила, кого е накара да се поправи? Слепи и глухи сте за да не се поправите и спасите.

Хайде стига с тая защита на църквата! Всяка религия на тая земя е създадена с една-единствена цел - да държи в подчинение и заслепение масите, за да бъдат лесни за управление и манипулиране. Това е и ролята на всички духовници. Ако наистина човекът е Божие творение, създадено по образ и подобие Божие, следователно той е съвършен. Тогава за какво спасение на душите призовават? Писна ми от заплахи, че трябва да живеем в страх и подчинение на Бог, че трябва да се изповядваме, да се поправяме, да молим за опрощение на греховете. Това са абсолютни глупости!!! Как е възможно човекът да бъде раб Божий, след като той е най-висшето творение на Бог? Излиза, че Бог е изперкал! Не че всички хора по света са добри и не вредят на останалите и на природата с действията си, но не мисля, че един поп може да опрости хорските злодеяния. Ако човек сам не се опомни и не промени съзнанието си, никой не е в състояние да му помогне! Не мисля, че човек има нужда от посредник, т.е. от някакъв си поп, за да общува със своя Бог!

Що се отнася до въпроса ти "Какво добро е направила Ванга?", лично аз смятам, че е помогнала на страшно много хора със съвети и рецепти за излекуване, поне така твърдят самите те...

Ванга е предсказвала винаги и резултатите от изборите - печели ги този, който вземе повече гласове! Българино, учи и чети повече, защото иначе циганите, които природно са по-интелигентни от нас ще ни смажат. Виждали ли сте българка да гледа на цигани?

Братушките експлоатират имиджа на Ванга, както си искат - в т.ч. и като икона-линк за платени хороскопи. Да има глупаци да се впрягат... Всеки човек се уповава и служи на някаква смешна вяра - в монарх, бог(ове), ясновидец, небесни светила и пр. А животът е просто смъртоносна болест, която се предава по полов път.

Просто при руснаците има повече Глупаци , както процентно така и количествено. Докато при нас "ЗАПЛЕС-а" е хроничен , поради което имаме имунитет подплатен с доста скептицизъм. Ванга е една лъжа, използвана от кликата покрай нея , за техни си цели.

Нерде световна война за пет години, нерде изтичане на радиация в Япония... Тя жената казала компоти, ама сега руснаците го четат като компютри, защото така повече съвпадало...

В България обаче църквата клейми Ванга, но боготвори аверчетата си от ДС: Гоце, Бойко, Цецко, Симеончо и т.н.

Ето какво още е предсказала Ванга - на кое да вярваме сега ------------------------------------------- След 2000-ната година няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие. Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост десет пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус... Това ще стане не по-рано от 2050 година."

Извинете господине,но това може да го пророкува и всеки студент първокурсник по физика и астрономия.Пък който си няма работа,може след 1000 години да провери..Не е зле още от сега да си го запише ,за да не го забрави дотогава....

Българската църква към момента е много ДАЛЕЧ от НАРОДА, както никога във вековната българска история!!!! Духовните водачи обругаха Ванга защото ТЯ ги разобличи!!! Защото те се интересуват само от имоти, пари и блага!!! Когато Българската църква се освободи от поставеният от комунистите за "патриарх" де-се агент Максим да се меси! А след като НЕ МОЖЕ и "бъка" от де-се агенти да... МЪЛЧИ!!!

Истини говориш, но защо тогава народът се обръща именно към ТАЗИ църква да провъзгласят Ванга за светица, а не оставят нещата като досега и да я пазят вътре в себе си такава каквато е била?

Абе бате Круме, чудя ти се на акъла - заначи махаме Максим и на секундата ВСИЧКИ попове стават ангели. Много си далеч от българския манталитет !!!

Малка грешка.Атентатът на свет.търг.център-11.09.2001

вържете църквата за да е мирна държавата.

толкова лесно може да се види дали е преди или след катастрофата публикувано link/users/648425/post68768269/ вижте датата когато е публикувано и прочие... аз намерих това с гуугъл за 2 минути ама то принципно не е лесно да се сетиш че има търсачки :D аа и освен ако руснаците не са знаели 6 дена преди земетресението в япония и това което ще се случи съм склонен да повярвам че Ванга е права.

Повечето говорят за Ванга, без да са чели почти нищо за нея. Купете си книгата на Жени Костадинова и тогава говорете.

абе Боби, ти да не се казваш Жени Костадинова :)))

Не, приятел - Боби се казвам. Книгата е на пазара и далеч не съм единствения й читател, ако това намекваш:).

Когато бях дете страдах от неразгадана болест. Баща ми, който не беше вярващ, след три години ходене по доктори, решил да отиде до Ванга! Имало много народ при нея, но тя казала: " От Северна България има човек, да дойде той! С влизането тя казала на баща ми, за какво е дошел и, че ще ми мине болежката, като влеза в пубертета след 6 месеца. Така и стана. За мен баба Ванга е биле надарена с добро сърце и голям ум личност! СВЕТЛА И ПАМЕТ!

И аз имам познати, на които е помогнала, след като официалната медицина е стигнала до задънена улица.

1.Тази история с познатият човек от Северна България циркулира вече над 20 години в различни варианти.Аз лично съм я чул още ,докато гонех ученичките.Интересното при нея е че,всеки се кълне ,че точно на него се е случила или на негови познати,нещо от сорта -на баба Гина,на шурея,шуренейка му-зълвиният син! 2.Или само въпросният татко е бил в такава голяма навалица от Северна България или само въпросното семейство живее в Северна България ! .3.Постовият милиционер няма нужда да е с паранормални способности ,за да познае по регистрационният номер от коя част на България е колата, в края на краищата, затова го и руча държавниот леб ! 4.Връзката между двата обекта може и да не астрална,най прост белограчишки телефон ТА 150 ,също върши работа..

Тия журналисти правят ли разлика между АСТРОНОМ и АСТРОЛОГ????

Наистина Рупите излъчват нещо таинствено.Наистина Ванга е била нещо по вече от обикновен човек.Нс нека не се заблуждаваме:тя не е предсказала нищо! Моите уважения към Ванга.Вечна и памет!

Аз искам да прочета нещо което е предсказала преди да се случи,дори и да е с недомлъвки,пък аз как ще си го тълкувам си е мой проблем.То така след като е станало и аз много познавам,че и евтинко вземам.Желаещите да им позная да си оставят координатите. С уважение:Гледачка Миналовкова

Как къде е? Вижте какво става в арабския свят. Доколкото помня, Ванга имаше пророчество, че от там ще почне, от ислямския свят, и ще се води на верска основа.

kgb777kgb

Изразът не е на Ванга и е " от Изток ще дойде ................................... " и след това всеки малоумник си го преиначава както му хареса !!! Същото като с календара на маите и някои пророчества , където се казва " идва нова ера " и веднага се намира малоумник който почва , края на света , загиваме , земята се разпада и кво ли не !!!

Никой не може да е 100 % сигурен, че календара на маите е разтълкуван вярно. А и самата цивилизация на маите е много загадъчна - потресаващ е техния култ към смърта. Въобще, кой знае дали изобщо техния календар касае планетата Земя.....

Ха, още ли съществува в-к "Комсомолская правда"??

Как всички врачки са познали ама след като се случи! Много са жалки хората които вярват на такива глупости! Къде е 3тата световна дето почваше преди 1г?

Само като погледна лицата на леля Ванга и Петър Дънов мога да кажа, че от тях струи интелект и светлина и благост и смирение. Лукавата физиономия на този поп, който ги ругае и оплюва е отвратителна- потънали в лой очички гледат хитро и вече си брои парите от зловещата си книга. Ама как пък сме царе да оплюваме светините си. Тези две светли личности са известни в цял свят и уважавани и ще бъдат и след 100 години, а този мразещ ги тип иска да свърже името си с техните по един отвратителен начин и да стане известен. Какъв духовник е той след като е потъпкал "за мъртвите или добро или нищо" - него трябва да отлъчат.

ох недей .. тази струйка почти ме изпръска

Тебе друга струйка те пръска, а ти си мислиш, че дъжд вали :D Не намесвай професионалния си живот тук, не ни засяга

Ходил съм няколко пъти за 20 години на гледачки. Полза никаква, не само не ти решава проблема, а се чувстваш още по-кофти. В храм или манастир човек може да се зареди положително, някои успяват и просто сред природата. Та не ми ги хвали какво излъчване имали, щото предизвикваш смях.

Ти минаващ случайно, накъдето си се запътил с тези размишления и злоба в сърцето ще стигнеш до една пропаст, към която вървят всички като тебе по широкия друм на света, излъгани от "светлите личности", зад които, стоят "светлите ангели" изгонени и паднали тук на земята. Ако ти си на 20, 30, 60 години, те мой човек, са на хиляди години, имат интелигентност, каквато не можеш да си представиш, а в лъжите и измамите са първокласни специалисти и затова колко му е да те излъжат и измамят, за да ти затрият душата. Я се опомни! Попът не ги мрази, а казва само, това, което казва Бог в Словото Си, че са мерзост пред Бога, защото служат на злите сили.

Аз така само да попитам : равнява ли се сегашната ядрена авария на бомбите от Хирошима и Нагасаки като ниво на радиоактивност? Ако е така, значи няма място за паника. Виждате, че светът е оцелял.

Не се равнява,превъзхожда със 400%,ако гръмнат реакторите.

kgb777kgb

Не се равнява по мощност , но времето , в което се изпускат изотопи е в хиляди пъти повече , взрива е секунди а това десетки часове , не че на света ще му стане нещо !!! Това са поредните игри на пресата - да си продават парцалите и на икономистите да играят с цените на борсите и да ОБЕРАТ поредните мухльовци !!!

шом рашаните тачат нашата вешица,наистина не и,е чист косама.покаите се уроди комунистически.и шо все на комсомолските и партиини другари,,помагаше,,и даваше инервюта?

Пиши грамотно, детективе!

Ванга е била напълно сляпа.Тя е виждала с третото си око.Ориентирала се е с него.При човека все още не е развито.Търпи еволюция.Доста отдавна четох,че истинските пророци,ясновидци,това са преродени пророци от стария и новия завет.Стига са плюли по Ванга?Рупите е свещено място и тя е усещала това.

kgb777kgb

Що не слушате някой , който НАИСТИНА поне веднаж е виждал ВАНГА на живо !!! Все цитирате разни смешници и попове като тоя от Атон !!!

Хан Кардаме, отлага се за края на 2012 г., извинявай - уважителни причини. Има нова прокоба от прокобесника Nenner - потърси го в Google.

тея хора кога ще престанат да ни се подиграват. първо да си признаят за унищожената ни история, за езика, азбуката и преди всичко дали българския има славянски думи или тези славяни не са ги получили от по големи народи, чиято история са заличили и продължават да разиграват света не само с газа

Какво за азбуката? Прочети малко за кирилицата - все още не се знае как е възникнала. Смята се че е дело на Климент Охридски, но са намерени доказателства които показват, че кирилица се е ползвала доста по-рано от времето когато се е използвала в Охридската школа. Наша си е глаголицата. Кирилицата не е сигурно, че е наша.

Всеки има право да вярва в каквото си иска и в когото си иска, стига да не вреди на другите и да не насажда омраза и разединение между хората!

Първото разумно мнение което прочетох. Де да можеше всички да мислят като теб.

Не става! Все пак сме българи.

Глупости за наивници - винаги се оказва, че някой уж го бил предсказал едва, когато се случи ! Защо като го е предсказала не предупредихте никой ? Прост народ ... докато има балъци да вярват сляпо на измамници - ще има и тарикати като ясновидците, които да им събират парите !

потвърждавам :))

Който отрича гаданията на баба Ванга-не е бил при нея.Някой от глобалните и предсказания са сбъднати-това за Япония-също.Атеистите нека се гризкат от яд,но тя си беше богоизбрана.

Всеки, който дръзне да напомня на хората значението на Божията Любов, Мъдрост и Истина е обречен на порицание и обругаване от "силните" на деня! Сиреч може ли да си на власт, ако не лъжеш?! Може ли да си на власт, ако си състрадателен!? Може ли да си на власт, ако търсиш Мъдростта от Бога!? Къде, къде по- лесно е да се съюзиш със "силните" на деня и дружно да яхнете стадото!!! Само, че сега става все по-трудно! Светът е вече "глобално село"! Ако някъде, нещо се случи, веднага всички научават! Страданията, заразяването, насилието и прочие "човешки" изобретения и природните катаклизми веднага се отразяват и върху уж "отдалечените" от мястото на бедствието общества и територии! Що се отнася до възможностите на многобройните и алчни кандидати за богатство и власт след безобразията си да се скрият някъде на тихо, спокойно и сигурно масто по света нещата са още по-зле! Все още не е започнало населяването на друга планета! Ще им се наложи да се съобразяват с ограниченията, които им налагат правилата на Човешкото общежитие!

Журналистическо разтягане на локуми. Все ще се намери някой да каже, че еди кой си /някой, който вече го няма/ е предсказал еди какво си. Като почина пророчицата находчиви шарлатани издадоха какви ли не книги. Спомням си една от тях. Нещо от сорта на лечебни рецепти от Ванга. Да бе, тя е бездействала по цял ден и седнала рецепти да пише. Дрън дрън.........

Стига с тоя Висарион от Атон! Ванга си е наша, а този кой знае от къде се е пръкнал! Тук пеше, че Ванга е познала 68% от които е казала, а колко познават например за времето учените астролози? Престанете да говорите за тоя Висарион! И не му продавайте книгата у нас! Той има да драпа да стане любимец на народа ни като Ванга- светла и памет!

Гинче, Гинче, простотията не ходи по гората, да беше се малко ограмотила бе, мило. Че Ванга си е ваша се вижда, само гледай да не идеш там където сега се мъчи женицата. Имаш още време и го използвай за да се покаеш и да на пишеш повече такива недомислици. А астролозите не са никакви учени, защото астрологията не е наука. А тези, дето "познават" времето се наричат синоптици. Ако ние престанем да говорим за истината, то "камъните ще проговорят"! А книгата казваща истината за дяволските слуги като Ванга и Дънов, продали си душите на дявола за слава и пари ще се продава! И ще се купува и много хора ще разберат кое е истина и кое е гнусна лъжа и заблуда. А ти и без това, както те гледам много не четеш книжки, така,че спокойно.

Како Гинке,ако тейко ти навремето те пращаше повече на училище ,,отколкото с овцете на къра,сега нямаше да кудкудякаш така ...Имаш ли поне 4 отделение завършено държавно или си доучвала горе ...в катуна ви Рила ?Големо образование ви дават там-един скрибуца с гъдулката,а другите правят физзарядка и си бройкат някое хубаво женско дупе за купона вечерта..

От цялото словоизлияние прозира, че си около 40-50те , необразован и незадоволен... Но и такива самотни безделници трябва да имат поле за изява :D

Юначе-ПРОСТАЧЕ висчето образование не те прави по-интелигентен и ментално развит и особено ако то е получено в милата ни татковина. Подиграваш се за неща, които плоският ти мозък няма как да побере, понеже капацитетът му е запълнен. За твоя информация голяма част от хората, които днес посещават църкви и манастири в страната и се обръщат с молитва към Създателя са именно хора които са подтикнати от Дънов и Ванга. Хайде бягай да си четеш книжлето на онзи измисления проповедник и не ни занимавай с мислите си. Когато това книжленце достигне тиражите на книгите написани от Дънов и когато тоя измисления "автор" напише нещо смислено може да дойдеш и да се обясняваш.

Да бе, руснаците и те са потънали в окултизъм като нас, вярват в "предсказания" на разни слуги на дявола. Има една единствена книга, където е написано всичко и всичките предсказания в нея наречени пророчества СА СЕ СБЪДНАЛИ ДО СЕГА - ХИЛЯДИ! И ВСИЧКО, КОЕТО Е ПРЕДСКАЗАНО ДО КРАЯ НА ВРЕМЕТО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ. А и днес пред очите ви се случват! Само, че има една подробност само ВИЖДАЩИТЕ могат да ги видят. Тази книга се казва Библия. Прочетете я пък може да прогледнете. Ако ви мързи, поне прочетете Новия завет - само 250 страници е.

Да не е,,Алиса в страната на чудесата" тази велика книга ?

Лекувай се - имаш нужда. Прочети си книжката и ми кажи какво ще се случи утре ? Или следващият месец ? Не можеш нали - едва когато се случи започваш да нагаждаш случилото се с това, което е написано ! Елементарно е, не е за интелигентни хора - като се излекуваш се образовай и ще ти олекне ! Живей си живота, помагай на добрите и не се налагай на останалите - не го пише в книжката, но помага да живееш нормално ! Не е нужно да живееш по написани от психично болни хора книжки - имаш мозък - използвай го ! Или ти е по лесно друг да го прави вместо теб ... ти само да изпълняваш написаното ...

Да оставим на страна баба Ванга и Петър Дънов. Руснаците си имат един Волф Григориевич Месинг. Този човек е постъпвал с "комунистите" в СССР така, както и нашите екстрасенси. Атеизъмът на "управляващите" се подкрепя от простите наивните люде. Адвокат на Дявола е и този атонски монах Висарион. А като говорим за книги, нека всеки прочете "Майсторът и Маргарита", от Михаил Булгаков. Който иска да си има глава, а не закачалка за шапка, ще го стори с любознание.

...само виждащите, могат да я четат..." боже, прости и/му, тази/този не знае какви ги бръщолеви...амин! за браилова азбука да сичувал? "по - страшно от изкуствения интелект е естествената простотия".

Аз вярвам само на октопода Пол. Той си познаваше резултата точно преди мача по телевизия съвсем обективно. При Ванга не съм ходил, но мой приятел я е будалкал, а тя не го е усетила.

Така е .. и мен да ме хранят на 3 дена, пък да ми сложат две кутии ,като едната да ухае на кебапчета ,все нея ще избирам !!!Пък вие пишете на нея ,каквото си искате ,съобразно размера на залозите -Германия или Патагония ..

Този Висарион ли е някакъв си е чикиджия то си му личи а май беше и дрoгиран .Този нещастник е срам за вярата в бог.

Драги Брадко, не знаеш ли, че който засяга божиите хора, "засяга зеницата на Бога", затова не се изхвърляй толкова да не те постигне нещо, защото с живия Бог шега не бива!

"божиите хора"...?! това "звание" къде и кой го рзадава? църквата ли? дядо Максим и "отбора" му ли? Ти се опомни , че тея превърнаха храмовете в тържища и продават вярата и добротата. Никой не иска да види какво е правил Исус на земята , а иска да се кланя на пияни и уяли се попове дето са слепи за страданието на хората. Срам са много от така наречените "божи люде" щото расото не прави душата и човека, а делата му. А и не знам БОГ и ДС да са едно щото дядо Максим имаше вземане даване с тая "миловидна" структурка преди години.

Висарионе, оставяй компютъра и стига търси порно в нета :D

През 2007г. във фишки.нет някой беше качил снимка на хартишка, която приличаше на смачкан откъслек от вестник, с предсказания на Ванга - по години. Наистина - за 2011г. се говори за радиационно заразяване - вследствие на ядрена ВОЙНА !!!(Хм,Кадафи с какво ще го стрелят как мислите? Защото това в Япония определено не е война, а авария- явно няма да е оттам) . Но - няма място за паника, според нея краят на света ще настъпи някъде след 3000-та година. Така че -хора живейте и нека помогнем с каквото можем.

Тази лъжепророчица Ванга, както и смахнатия Дънов са изчадия адови и каква погнуса , е че толкова много хора им се кланят. Всичко това говори за моралното падение на човека, което е повсеместно явление, не е само тук. Но браво на тези свещенници! Тези, които се интересуват от истински пророчества да вземат да четат Библията, не че ще им стане нещо ясно но поне това биха могли да разберат, че ако не се ПОКАЯТ ОТ ГРЕХОВЕТЕ СИ всички ще погинат...

Не си виновен ти, виновна е майка ти, че не те е абортирала навреме

ако всичко което ванга е казала тогава трябва да сме глъпави че не и вярваме,но аз няма да мога да повярвам на неините измишлиотини... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре, че ти се разбра какво искаш да кажеш.....

Тази мръсна гадна стара вещица-стига сте писали за този уруд!

Ауууу, така да говориш за жената, която те е родила, срамота. Ужас! Възмутен съм, а иначе темата е за Ванга, защо намесваш твои роднини в нея?

Е недей така да намесваш майка си в темата за Ванга, де . Какво ни интересува майка ти каква е :)))

За сведение на всички пишещи тук. ПРЕДСКАЗАНИЯ НА ВАНГА ГИ ИМА ПУБЛИКУВАНИ ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ. Това не е днешна измислица. Казала го е и тя и Нострадамус и всичко се сбъдва.... Поровете се в чичко GOOGLE и ще ви се изясни.

Числата от тотото има ли ги?

Чети повече книги приятелю. Интернет културата е за простите хора. Образовай се! Знай, че всеки човек, който не може да разбере науката (а тя е сложна) си измисля за свое оправдание свръхестествени явления. По този начин той се самоиздига в очите си и забравя, че е посредствен.