Японски министър подаде оставка след скандално изказване

Японският министър, който отговаряше за възстановяването след атомната авария в АЕЦ "Фукушима-1", подаде оставка заради изказване за бедствието от 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Японски министър подаде оставка след скандално изказване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с достойнство и отговорност

Оставката не е достатъчна. Трябва и харакири :)

Що е то отговорност? Ако кажеш нещо неправилно и подаваш оставка или да крадеш безогледно като се бориш за мястото си?

Помня, преди доста години беше, пак в Япония, министър на транспорта беше подал оставка, защото общото закъснение на влаковете за година било две минути и нещо. Кога ще ги стигнем японците?

За да се превърнеш в робот и да живееш по часовник ли?

КАКВО Е ИСТИНСКО МАЙСТОРСТВО ???? ДА НАПИШЕ СТАТИЯ ЗА ЧЕРНОБИЛ И СТАТИЯ ЗА ФУКУШИМА .... И НИТО ВЕДНЪЖ ДА НЕ ИЗПОЛЗВАШ ДУМАТА УРАН .... ЧЕ МОЖЕ ДА ПОТЕЧЕ ОТ ХАСКОВСКИТЕ ЧЕШМИ :)))

За нашите стандарти това е абсурдно. Тук сме свикнали управляващите да ходят с палка, пистолет на кръста, да бият, да псуват, да се друсат, да крадат пред очите ни, а се подиграват и после пак да си ги избираме. Пък иначе японците били извратени...

....и да ги охраняват....:)

А Лиляна Павлова пак ще бъде министър, въпреки смъртта на жената в тунела.

Щом не си е изсипал червата пред камерите, не му вярвам, че съжалява.

грешен,но доблестен. кога ще ги стигнем....японците?

Само Бойко Борисов спазва международните норми за етика и морал и подава оставка ! Спомнете си за Орешарски и назначения от него Пеевски.

Подаде оставка, за да се отърве от реформаторите. Намери си удобен повод и избра кандидат за президентските избори с ниски шансове, дори според неговите хора. Ама герберите още не можете да схванете и продължавате да се чудите къде да си събирате отпадъците от тоалетната, за да му ги носите като подаръци за тор за магнолията.

Ако Боисов имаше капчица достойнство, нямаше да бяга два пъти от власт и веднага след подаването на оставките да почва предизборни кампании.

След като натресе най-крадливото правителство, Румен Радев ще признае ли грешката си с една оставка? М? А Цацаров за срещите на ''кафе'' ?

Дай доказателства за кражбите на назначеното от Радев правителство? Щото ей сега излезоха отново данните, че при Бойко яко се е крало от магистралите. Десетки милиони се изпарили. Ама сега герберите ще мучите, че виновен е бил хан Аспарух.

е като в реклама за изкуствени зъби на кучета-невероятно! Мутро-милиционерите из територията ни обаче не могат даже да го асимилират такова поведение, липсват им подбни морални категории в подобието на съзнание.

Българското правителство, ВЕДНАГА извикайте този министър и му предложете министерски пост . Ценен кадър спрямо мнозина от вас, "реформираните".

Българското правителство да вземе пример и веднага да подаде оставка, че такива ги е наговорило и натворило...