Путин и Абе говориха 3 часа за спорните Курилски острови

Президентът на Русия и японският премиер обсъдиха въпроса за спорните Курилски острови на среща на четири очи в японския град Нагато, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Абе говориха 3 часа за спорните Курилски острови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1) Курилските острови НЕ СА спорни ! Щото са си 100% Руски , точно какъвто е и Крим ! ( Който не вЕрва , да отиде и да си изкара виза от Украинското посолство за Крим , че да видим КАКЪВ точно документ ще получи) !!! 2) Благодарение точно на Курилските острови , Русия успя да вземе Охотско море и да го обяви за вътрешна територия на Руската федерация ! Тази територия (Охотско море) е 100% Руска което е признато от целия свят ! 3) Още от времето на Йосиф Сталин , Курилските острови са се превърнали в подземно ядрено страшилище, чиито ядрен мегатонен потенциал НЕ Е известен на никого ! Такива неща НИКОГА и от никого не се подаряват , не се преотстъпват и даже НЕ СЕ ПРОДАВАТ ! Така , че Японеца да отиде и да сръбне едно саке , и хич да не си помисля да се гъбарка с Братският Православен Христиенски Народ ! Курилски острови за Япония нЕма и НЕМА да има !

Бо Бо

Виц на деня: Путин към премиера Шиндзо Абе: Ще ви дадем Курилските острови, само ако присъедините и Русия към Япония.

И накрая се провел следния диалог : - Абе, Абе. Абе дай по едно саке, бе Абе.

Кремълските колонизатори няма да отстъпят Курилските острови, но веднага след предстоящата война японците ще се върнат на островите, защото Русия ще изчезне от картата на света.

Аааааааа ха ха ха ха ха ! Ти бре Смешко , дали си наясно , че ако Русия изчезне , то това всъщност означава , че и планетата ще изчезне ! Не си пожелавай чак таквизи работи плийс ...

Изглежда, коментиращите тук не искат да знаят, че заедно с островите, които са малки по площ, трябва да отстъпиш и прилежащите води, а това е много по важно. Освен това, на въпроса на господин Путин, дали ще цъфнат американски бази на острови, ако те са японски, отговорът бе положителен (както би станало и с Крим). Така че, съвместно използване е от общ интерес.

Съвместно използване на островите е много добро решение за всички. Утре ще се срещат представители на всички заинтересовани министерства. Дано да стане.

Няколко пъти става дума за Форбс нека тези които го цитират да кажат кога руско издателство ще обяви неруски лидер за най- влиятелен?

Най-влиятелните личности на света Публикувана: 6 Декември, 2012 08:36 Публикувано във факти.бг: Американският президент Барак Обама остава най-влиятелната личност в света и тази година, според класацията на списание "Форбс". След него е германският канцлер Ангела Меркел, която изданието нарича "гръбнакът на Европейския съюз, който носи бъдещето на еврото на раменете си". Трети е руският президент Владимир Путин, следван от Бил Гейтс и папа Бенедикт XVI. Изглежда си тролл, нали!

факти.бг-руско ли е?А това с тролството е банално и елементарно,има хора и с друго мнение различно от Вашето.

Коренното население на Курилските острови и на цяла Япония са айните. Японците са нашественици. Айните са европеидни.

Затова, когато са се появили руснаците в тези територии в средата и края на 18 век, айните са били естествени съюзници на руснаците и са им помагали срещу японския окупатор. Физически се различават много от японците, по-високи и снажни са, имат леки европеиднш белези и имат бради за разлика от кьосетата японци.

Ако Русия сключи мирен Договор с Япония и позволи на японците да се завърнат по родните си места, всички руски граждани ще поискат да станат поданици на Императора - хахахахаха

От Украина ли сте, само там все предсказват лоши работи за Русия.

Японците едва ли в близко бъдеще ще се откажат от идеята Курилските о-ви да бъдат отново част от държавата Япония, но в момента явно са преценили, че могат да се задоволят са мо със съвместни проекти с Русия на територията на островите. Японците явно не искат конфронтация с когото и да било на този етап.

От едната страна лъха на висок стандарт на живот без 70 да се искали да строят комунизъма, от другата мъка, алкохолизъм и тъга що са си губели времето в разни химери.

Япония е победена страна във ВСВ. Руснаците взимат Курилските острови, а американците бомбардираха невинни хора и превърнаха Япония в колония, подобна на Гермония. И двете страни нямаха армии, затова развиха промишлеността. В противен случай нямаше да имат подобно амвтомобило строене, сони-мони и пр.

Руснаците не вземат а си връщат островите които са били загубили преди това!

Питай американците за Пърл Харбър, който японците превърнаха в кенеф излъчващ миризма подобно на твоята...

Пърл Харбър е преди повече от 70 години, а хората живеят с настоящето и бъдещето си. Ти с миналото ли общуваш ? Там ли си се заровил, тъпако ?

Защо няма нито един ред от вчерашното изказване на Могерини в което призовава Русия, заедно с ЕС да се противопоставят на Тръмп. Кремъл и отговори, налагате санкцииь а искате съюз ?

Съжалявам Японци, но нещо доста вашите деди са оплескали през ВСВ и бъдете доволни на това, което имате. Островите на Американски бази няма да се превърнат. Това го е казал най-влиятелния лидер на света Путин.

Ти не си българин, веднага се разбира, както се разбира и колко си тъп. Туй руснаците сте кански тъпи и агресивни. Още се смея на тъпнята, която си произвел.

въпросните острови когато са били японски нямало даже руска държава на картата на света

Шило

Е, времената се менят, нали?

Да не са нападали втората световна. Никой не им е виновен. Просто да си ги купят от Русия. Те за известни с това че продават родната си земя за долари. Ето на... Аляска за някаква си 7млн я продадоха. Така и не казаха за колко доларчета дадоха на Китай онези 1.1млн декара.

Щерев, че си прост си личи. Но и нищо не може да ти се набие в тъпата глава. Японците са пришълци. Те не са местно население.

ПУТИн 3 часа са го КУРили

А Путин три часа си го е ПРЕкурил

абе шефе... шефееее... шефе бе... пак си забравил да си сложиш токчетата...

колкото Крим е на Русия, толкова тези острови са Китайски. Хайде стига глупости. да не са се вдигали на война. Губиш - плащаш. Това е.

поправка. имам в предвид - Японски, не Китайски.

Не знам дали от дир.бг разбират, че с формулкировките си, например "спорните Курилски острови" всъщност поставят под съмнение резултатите от Втората Световна Война. Навярно за да се понравят на батковците в ЕС и Америка. Но не е зле да си помислят малко а после да приказват, защото ако и на Балканите започне да се подлагат на съмнение резултатите от Втората Световна Война, ще пламнем като купа сено...

А Германия ще си прибере половин Полша, а Полша ще си прибере половин Украйна - кеф!!!

Значи руските слуги може да обиждат България и народа ни,и дир.бг да не ги заличава, а ако отговориш по същия начин те заличават.В каква държава живеем.

В каквато я превърнахте прозападните мухляри.

Руските слуги са наказани от съдбата да нямат родина. Живеят и са се родили в България, но я мразят, а в русия никой не ги знае. Даже и рубли не получават за денонощните им драсканици. Никой не дава пари на предатели. В ДИРа има 5- 6 човека буквално пишещи денонощно.

Визираш соросоиди като теб ли? С доста големи подробности знаеш изкуството на троленето!

Тази територия за Русия е нищо , а за Япония е безценна.

Бо Бо

Путин към премиера Шиндзо Абе: Ще ви дадем Курилските острови, само ако присъедините и Русия към Япония.

не мислех че Гнома е толкова нисък. Ето от това му е Наполеоновия комплекс. Що се отнася до това кой от какво има полза Япония по никакъв начин не зависи от Русия. От нищо, даже и от доставки на суровини - тя може да си ги достави откъдето си иска Русия зависи от Япония. И от технологиите, и от някои специфични продукти, и най-вече от висящия въпрос за Мирен договор след ВСВ. Япония го е отнесла. И сега тя няма никакъв интерес да подписва кавото и да било. И докато не се уреди въпроса с Курилските острови тя няма да подпише нищо. А Путьо пак ще си тръгне с празни ръце

Русия зависи от Япония, пък японците се молят на Путин... Еми... или японците са идиоти, или ти.

Джуджето е в Япония, за да се моли, а не , обратното. Когато Ердоган отиде в Русия се молеше, същото е и сега с гнусния руски лилипут.

ида драскате и да се зъбите то там сие руско и ни наи малко ще стане краварско !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо не направят референдум и да попитат айнамите( коренното население) какви искат да са - японци или руснаци. Въпросът ще бъде " Искате ли да бъдете живи руснаци или воюващи японци". Путин има опит от Крим.

Срещу опцията за съвместни дейности на Южните Курилски острови - Япония може да предостави на Русия територийка за една малка военна базичка някъде близко до Окинава !?

Джуджето на колене пред японския император.

Дали можеш да цитираш името на японския император без да гледаш в гуглето? И толкоз по въпроса...

ДИРник, ти нормален ли си, бе?! Дали би могъл да цитираш "обидата", "цинизмите" или "накърненото име"?

Сигур си казал нещо обидно за САЩ ?!

Вярно е това. Нарекох ги американци, което вече си е обида. А да видим дали ДИРникът ще загрее, че в този коментар нанасям две обиди...

здрасти умник !!!!!!!!!!!!!!!!!ти да знаеш че е била 2 световна воина !??????или си от тези дето са родени в демокрацията от костов??????????????

Според путопроституцията и когато съвсем си е оакал Путин пак е велик! Съдии е Япония,,завладяна"от американците?Къде са островите окупирани незаконно от ненаситните за земя руснаци?!Япония е водеща икономическа сила,а руските Курили западнала пустиня

Курилските острови са японски разбира се, но японците изобщо не трябва да преговарят. Путин търси начин да излезе от затрудненото положение и санкциите. Японците трябва да не обръщат внимание на руснаците. Те си получават суровини от цял свят и са добре.

Едно псе така не обърнало внимание на ТИРа, летящ по магистралата...

Нашия говири, на Ердогана, полегнал му като кротко ягне, на дивана!

ще се възползват! Е ми това е - Путин им е казал инвестирайте, печелете, ползвайте, но територията си е Руска и няма да я дадем да я пуснете за американски бази под носа ни!

На единия от двата спорни има японски съоръжения за провеждане на ядрени опити или нещо от сорта. Веднага след войната Айзенхауер моли Сталин да му отстъпи този остров, Сталин иска в замяна един от Алеутските острови, но всичко остава "на книга".

Шило

Дир, уточнете, че Курилите са група острови, а споровете са за малка част от тях. Японците претендират за 4 острова, като руснаците са съгласни да им предадат два. С две думи, спора е само за два острова. И това е спор от много години. Както е написано се остава с впечатлението, че спора касае цялата група.

Шило

Ех, тоя тролски инстинкт. Веднага минус...Ами прочетете го бе, хора.

"... съвместни действия за южните Курилски острови ... " Чети , бе, неграмотен кретен! Чети и не се прави на много умен, защото не си.

Ако Русия даде Курилите, значи да суспендира резултатите от ВСВ, нали така, тъпите соросидни платени пудели? Кога си мислите, че това ще се случи? Другите победители, те каво ще върнат? Нещо платените празноглавци съвсем се сбъркаха от вчера, параноята здраво ги разтресе и почнаха с откровените идиотизми.

Един урок по историята! В продължение на 300-400 години Западните Велики сили (това включва и Русия - уточнявам за по-тъпите) са непобедими. Но през 1905-та една никаква смятана за изостанала държава Япония така наказва една от най-великите Велики сили - Руската империя, че и до ден днешен им дрънчат главите!

Това дето "дрънчи" е в главата ти. И по-скоро хлопа.

И на тебе тучаляка ти дава урци 500 години, и до сега ти ги дава, седнали са ти в правителството и те командват{:-(((

Имам далечен роднина умрял в тази война на страната на руснаците.

Може да ти идва малко спирта ама правилно хортуваш.Порнали са им гайдите на блядовете

Е ми не си споменал за една база дето се казва Пърл Харбър, май там нещо също беше дръннало, ама сигурно някой господар те е наритал, че си пропуснал да го споменеш

Не се кахърете, силните ще се договорят помежду си! А след като се договорят, ще ни покажат къде ни е мястото в кочинката. Така че, занимавайте се с дяволии, докле не са се договорили ...

Следва Аляска.

какво стана с международната изолация? И какви са тия съвместни проекти? Сал една България ли ще крепи транснационалната демокрация със санкции срещу Русия?

Новия господар на Света бе посрещнат с високи почести от Премира на Япония Абе ! Тъпите и не умните го мразят и злословят по негов адрес , бе да забелязват в каква кочина България живеят !

Ние, ако живеем в кочина, то тогава Русия все едно живее в бронзовата ера. Какви почести, какви пет лева? Шинзо си взима островите и Путчо си отива.

stan_posta@

Каква страст за изява, само и само да кажеш нещо. Смешно, нелепо, немислимо, лъжливо - само и само да кажеш нещо ...

Новият господар на света !?!?!?! -ха,ха,ха,ха,ха. Това е най-новия виц-"Путин - господар на света". Смях!

Курилите, следва Крим и Донбас на Украйна, Приднестровие, Абхазия, Ю Осетия и тн Цялата Московия се е развила за сметка на заграбване на земи от съседите си

Следва да се върне България на Турция, все пак турците са я владели 500 години! Не ти ли се струва така а? Ти ако беше съветник при някой държавен глава до сега щяха да те обесят на площда, толкова си тъп!

Може, но нет правилна. Болгария следва да се върне на последния притежаващ я Русия ;с табелката пред нея СССР; Ета правилна; самъй въшливъй из людоези; понял.

По-скоро на обединение на земи. И колонизация на безлюдни пространства. Не е както америка, където шепа по шепа са насипвали пръст в океана, докато се получат сегашните велики щати.

Имате запазен час в "Свети Наум", бул.Г.М.Димитров, ет.2, ст.216 във вторник 20.12 от 11 часа, д-р Серафимов, тел. 0877328112. Заповядайте. Моля, кажете на регистратурата, че имате запазен час.

Ще ги дава островите, няма къде да ходи.

Тва дане ти е като да се дават български теритоии безплатно за американси бази!

Кремъл и чекистът, който го ръководи, провеждат активна подривна дейност срещу западните демокрации. А в социалните мрежи чакат безчет наивни доброволци, които разпространяват главозамайващите измислици на Москва

Тя пък една демокрация да ти каталяса магарето на прага на Европа!!