Задълбочаваме сътрудничеството с Япония

Икономика, енергетика, култура, спорт и образование са сферите, в които сътрудничеството между България и Япония може да се задълбочи.

Обратно в новината

Коментари - Задълбочаваме сътрудничеството с Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Японците си викат, хора дето са си избрали ТАКЪВ да ги представява, си заслужават да ги смучем както падне.

Народът скоро ще демонстрира уменията си върху това некадърно правителство.

Боко Боклуко знае ли какво прави в Япония?

Втората по големина икономика от 3-4 месеца е Китай, не Япония.

Да го попитат там знае ли за Акутагава Рюноске...

Тоя клоун къде се появи по света само ни излага и тая простотия с каратето и копчето.......голямо зближаване.

Хаха, Бойко отишъл на посещения, обещал подобряване на някакви несъществуващи отношения с въпросните държави и разни лапетии тука му се вързали вече...имиджа на една страна не се подобрява от делегации, а от това, което нацията й произвежда като култура, наука, спортни постижения и т.н. Области, в които ГЕРБ показаха точно колко са компетентни.

НАЛИ ОФИЦИАЛНОТО ПОСЕЩЕНИЕ ЗАПОЧЯВА ОТ ДНЕС? ОТКЪДЕ СЕ РАЗБРАХА ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ? ОТ БАНКЕТА СЪС СУМИСТИТЕ ЛИ?

ШМЕНТИТЕ КАПЕЛИ А БОКО ТИКВАТА.

Той ни сближава с велики държави-Бразилия, Япония, САЩ. Лансира всичко българско и бдига имиджа на България. Предните дори не са и помисляли за това, увлечени от далавери и кражби!... Ако съпоставим предишния Станишев с Борисов, първия е политическо лилипутче пред Гъливер. Давай смело, Борисов, готви се за още 2 мандата!... Той би могъл да спомогне да се активизират търговските отношения с втората по големина икономическа сила в света - Япония, и с присъствието си да гарантира, че няма да има корумпирани политици, каквито бяха предишните от триглавата ламя, които, за да дадат разрешително за строеж на завод или голф-игрище в България, получаваха милиони за комисионни!... А някои хора в България, особено пенсионерите и младите семейства, трябва да се лишават и от най-необходимото, за да свързват двата края!... Този соларен парк ще ни източи мощно джобовете през субсидията за еко енергия!... След като ще им подарим 4-6 млрд. лв., това е най-малкото!... Добре ще бъде да се популяризират в България филмите на световно известния режисьор Миязаки, както и на неговия син - прекрасни произведения!... Да вземат да ни оправят железниците, ще е супер! Да пуснат по един влак-стрела София-Варна и София-Бургас!...

Няма начин - примерно веднага ще започнем износ на компютри за Япония. Я вижте след ходенето до Бразилия какъв див стокообмен започна, а. Сигурно по половин милиард на месец.

Фирмата Х от Япония, идва в БГ да прави соларен парк. Взима на заем от Банката много милиони, БГ дава от нашите данъци остатъка и парка е готов. После продава зелената енергия по 1лв а ние си я плащаме като зелена добавка щото е зелена. Тъпите селяни ахкат колко е готин Бойко. Накрая се въртят едни пари от нашите джобове към нечий чужди. Поздрави :)

Мирослав Найденов е достоен съперник,особено ако му се разреши да говори,преди Бойко да му е приложил някоя хватка. Тогава Миро със съгурност ще отърве боя,както го е правил много пъти в други подобни ситуации.Кой не го гонил с тоягата- и животновъди и земеделски производители и ветеринари и агрономи....Но Миро си е жив и здрав - сигурно е баламосал нещо Бойко и е отървал някое тежко натъртване...

Чудя ви се на писанията.Браво Бойко, напред ,ще гласуваме за теб.Добре.Поздравления.Но вижте на същата страница какво пише.Повишават се цените на олиото, захарта, брашното.Нашият Премиер в Япония.Ми още никой сериозен не го приел..Прием на Японско- българско дружество.Отишал да гледа някакъв турнир по сумо.Е колко дни ще стои в Япония.Нали не искаше правителствени самолети.Беше в Бразилия,сега в Япония.Не разбрах какъв го дири там и каква полза за Вас пдето така весело го подкрепяте.И от там той се провикна против Президента.И аз гласувах за него.Надявах се ,че един Български Генерал ще направи нещо добро.Но моля Ви.Омръзнаха ми скандали.Много лоши са му саветниците.Отишал в Япония да се бори с М.Найденов.Ами да се бори на някоя ливада.Аз лично днес се страхувам от това което става в Бългаярия.

джеров, аз се намирам в америка. и тук цената на оилиото и захрта се е вдигнала. както на птичето, телешкото и всички видове масла. боико не може да влияе на международните цени на храните, както и вурху глобалното затопляне и климата на земята, които сформират цените на храните. а сущо и увеличеното световно турсене. нот ои би могал да спомогне да се активизират туговските отношения с втората на голъма икономическа сила в света_ япан. и с присуствието си гарантира, че няма да има корумпирани политици, каквито бяха предищните от троината коалиция. които за да дадат разрешително за строеж на завод или голф игрище в булгаря са получавали милиони комисионни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама с една заплата можеш да си ги позволиш, а някои хора в българия, особено пенсионерите и младите семейства, трябва да се лишават и от най-необходимото, за да свързват двата края.

Може, можеее! Бойко може всичко!

Dear Peter, ти пък ако мога да попитам, от къде тези изводи... Стой си в америката и не ни учи кой какво гарантира. Щом Бойко се обажда на шефа на митниците да спре проверка на свой бизнесмен - за какво изобщо става дума??? И преди да ми опонираш - уволнения заместник на Танов потвърди разговора...

за милионите комисионни вече всички разбраха.през 1995 година принудиха BMW да си отидат,защото не им дадоха нищо.после виденов каза,че модела,които произвеждали е стар,а в англия по това време още караха този модел.

И какъв ще бъде ефекта за България от сближаването с "втората" май вече третата икономика в света. Само от соларните паркове, японците ще измъкнат около 8 милиарда евро български субсидии. И ти му викаш браво. Предните може да са били корумпирани, но не продаваха така България.

...Своите умения по карате премиерът пък демонстрира върху земеделския министър Мирослав Найденов....hahahahahaha....

С Бойко винаги е весело.Но Миро май заслужава да му приложат няколко прийома от карате...

и само като си ги представя не с кимоно за карате,а с шорти като Чарли Чаплин,направо да се скъсаш от смях.

Този полуграмотен лумпен отиде чак в Япония да излага нещастната си държава. Вижте го само как се е облякъл - с черно сако и сива раирана тениска...и това на официално посещение в държава, в която консервативният и стриктно делови стил е абсолютно задължителен за всички!!! Пълна простотия и дивотия!

Ще си изберем Борисов за Президент, сегашния Гоце не ни обръща внимание на нас, бедните цигани.

Той ни сближава с велики държави-Бразилия,Япония,САЩ.Лансира всичко българско и прави имидж на България.Предните дори не са и помисляли за това, увлечени от далавери и кражби...Ако съпоставим предишния Станишев с Борисов, първия е политическо лилипудче пред Гъливер.Давай смело Борисов,готви се за още 2 мандата.

То се вижда по резултатите. Благодарение на това "сближаване" чужденците ни крадат като стой та гледай, и безработицата и цените се увеличават, но не и доходите на хората.

След като ще им подарим 4..6 млрд това е най-малкото.... този соларен парк ще ни източи мощно джобовете през субсидията за 'еко' енергия.

Добре ще бъде да се популяризират в България филмите на световно-известния режисьор Миязаки, както и на неговия син- прекрасни произведения.

Да вземат да ни оправят железниците, ще е супер!

Бойко ще ти оправи железниците,всичките !

Ей го дей...

Смех г-жа Петрова банкянски смех....