РЗС прогнозира размирици, трусове и фалити до една година

РЗС определи изборите като връх на политическия разврат за целия преход и видя пирова победа на четирите партии, които влизат в НС. Партията на Яне Янев прогнозира до 1 г. размирици, трусове, фалити и политическа нестабилност.

Обратно в новината

Коментари - РЗС прогнозира размирици, трусове и фалити до една година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яньо от един дупилизец на боко тиквата и партията му сбирщина ибрикчии е нормално да останете извън парламента

1."Когато от политиката се откажат ОТВРАТЕНИТЕ , в политиката остават ОТВРАТИТЕЛНИТЕ"! 2.Думи много!Хора-малко!

Сашо Диков му каза, че е политически труп. На Янето не му се вярваше.

Янето така и не разбра, че вместо той да уволни Бойко Борисов, Бойко Борисов го уволни от политиката. Янке, за посмешище си лека жено... :)))

Е те за "тази" Янев ми е голяма радост, че изпадна от хранилката:)

Един п*раст по-малко в политиката, но определено ни разсмиваше

lu4ka

Я да видим, кой отпадна от лапаничката!?

Не е ли време да престанете да ни тикате в носа този политически шут! Мястото не му е в медиите! Стига толкова сте цапали медийното пространство с това леке!

Ами, като те послушам, от къде ще изкарам пари за видело(гас за газеничетата), за шекер, за олио, за сол, кибрит и др. Трябва от нещо да имам голямо производство, пък някъде трябва да мога да го продам! Ти си майтапчия! Ама, глупав майтапчия!

До прогнозите на Яне Янев ли опряхме? Егати!

Браво!Един луд по-малко в Психото на жълтите павета на "Позитано"20.

lu4ka

На "Позитано" няма жълти павета, но във форума има идиоти, които не могат да свържат злобните си думи в смислено изречение. Душа, липсва ти интелектуален потенциал и, затова пишеш тъпи коментари.

Научи към кои партии гравитира ЯЯ и тогава коментирай, а иначе има нещо жълто около него, но това е книжката му за лудницата.

Сега ще има трусове и сътресения даже, прав е човека. Когато жена му ще го налага заради фалита в портфейла му. Време е Яне да се захване сериозно с работа и да си основе нова партия.

Единствения положителен резултат от тези избори е, че ще се оттървем от Лудото яне!

Боже, Боже, колко мъка по тази земя. Какво направихме бе, хора! Досега Янето ходеше всяка седмица на фризьор в х-л Вега с лимузина и трима бодигарда, а сега милият, заради нашата лошотия, без партийни субсидии хипар ще стане. Боже, Боже...

Ще се тресе я. Стая коалиция БСП-ДПС

Евала на БСП-то, че съобщиха за тази северно-корейска полицейщина ! Яне Флашката се ската като мишка, въпреки, че е разполагъл със същата информация !

Яне Янев и Марешки си говорят: Яне: Айде ще се видим след изборите, на заседанието на Парламента. Марешки: Къде ще го гледаме? У нас или у вас?

Янето отново ще търси с кого да си легне!!! А това, че остана вън от парламента е доказателство, че политическата проституция вече не е на мода в България. А този на снимката зад него е един полуграмотен Хасан- "достоен" Янев сподвижник!

...Урни. Битка. Матриал. Яне. Марешки. Парцал. Лято. Избори. Сефте. Бюлетина. Ром. Кюфте.

Янето вече е осъзнал, че следващият парламент ще го гледа пpез крив макарон и прави отчаяни напъни да привлече малко внимание към гнусната си особа, изпускайки типичната си смрад !!

Яне бегай си бързо към Сандански и започвай да отглеждаш марихуана! И повече не идвай в големия град лумпен царвул

Яни Янев подкрепи ГЕРБ,след като Атака се отказа от подкрепата си спрямо тях и добре направиха,защото ето,че от Атака са в парламента,а на Янев партийката ,отива да заминава :)

Янето той можеше да събере повече гласове, ако не бе този слугинаж за Тиквата ! "да не бе с Бойко стояло би Парламент видяло !"

Сега чакаме и оставката.

Гроздето е кисело. Чудя се Наско Семов, какво прави при тия лизачи чукундури. Бай, бай.

Само Янето е железен, той оставка не подава:)))) смешник

Ей сега без Янето затънахме до гуша в корупция !

Хем войвода хем Гей нещо не ми се връзва тоя !

Той Гейчо такива като теб като ви подхване, ще видите голям зор:)

Нещо да не сте се оправяли взаимно та знаеш?

Дооовиждане, доооовиждане, дооовиждане!!!!!

НЕ Е НУЖНО ДА СИ ПОЛИТИК ЗА ДА ГО ПРОГНОЗИРАШ! ТАЗИ ФОРМУЛА ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ!!!

Яне, пий си хаповете и не плаши хората! Ако нещо хубаво се случи вчера, то е, че теб вече те няма в Парламента.

Яне, Командира подаде оставка, а ти ???

Смешник.

Уйдурмите на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ не са за подценяване - вижте само съботната уйдурма... А иначе ето ви 2 сценария за развитие на ситуацията: Вариант 1. БСП и Атака правят Правителство, подкрепени ОТЗАД от ДПС. За ДПС остават 3 министерства - където има най-много пари за КРАДЕНЕ-български пари, защото европейските ще бъдат НЕЗАБАВНО ЗАМРАЗЕНИ. Та това Правителство възобновява БелеНЕ и тегли огромни кредити, за глупостите на Волен. Изпукват парите, приходите в бюджета ПАДАТ ДРАСТИЧНО(КРАДЦИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!) и приказката свършва за 5-6 месеца. И Волен е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП! Вариант 2. БСП и ДПС правят Правителство! Как? На втория ден, след като стане ясно кои ще са депутатите на Атака, шефовете на Енергийната Мафия отиват с по 1 млн. евро при всеки един от тях... Така си купуват 10-15 депутати, а Сидеров се бори да си запази групата. По тоя начин вече мнозинството е сигурно и ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА - 20% ОЩЕ ОТ 01.07..., против БелеНЕ и против Бургас-Александруполис - особено в Бургас, БАЯ БОЙ ЩЕ ОТНЕСАТ. Такова Правителство може да се задържи и цяла година, но колкото по-дълго стои, толкова повече РАЗЛИКИТЕ С БОРИСОВ ЩЕ СЕ ОТКРОЯВАТ и има вероятност Борисов да бъде МОЛЕН да се върне във властта. Сега това е УТОПИЯ, защото хората са ошашавени, но скоро няма да е така...

Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме! цитат на Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ. Ликуйте, роби! Вие, които сте слепи за демокрация, свобода на духа, свобода на позицията и изпитвате мазохистична страст да ви мачкат, да ви ругаят, да ви подслушват, да ви унижават и да ви държат на каишка като кучета, на които подават пържолки за да квичите угоднически

Вариант 3 : На ДПС от Истанбул им нареждат да се прегърнат с ГЕРБ по линия на НАТО и фашизоидните ценности..

От твоите сценарии ни се повръща. Победи БУДА и трябва да си доволен. Опростачването на нацията е факт. Сега, още четири години ще гледаме как се режат лентички и мин.председателя как тича като коч из футболното поле.

БРЦК

Пълне шменти капели. Нито Волен нито Местан са политически самоубийци ,че да се коалират. Няма как да стане при положение ,че протестите чукат на вратата на кое да е правителство. Никой няма да направи кабинет. След 6м нови избори ще има. Дано тогава ДПС и БСП да не успеят да съберат и по третинка от сегашния си резултат.

Замръзени щото са наричани с обидни думи ПЕС? Затова ли бе копелдак? Никога повече ГРОБ! Ослушай се да чуеш какво вика народът нищожество! Няма вече аванта от писанията ти по форумите. Отивай да миеш чинии.

Кой народ ? Стотина платени лумпена пред НДК, или онези на протестите, на които им беше платено да си закрият лицата и да се конфронтират с полицията ? Тоя народ ли ? Щото общо са не повече от 200 души.

Кю-ту, изборите минаха, що квичиш? Да не са ти платили авансово и за няколко дни след изборите? Ако не са, недей драска на вересия, ще те метнат и няма да ти платят!

Я! Яне станал бабка-гадателка! Тоя ще ми вземе хляба ... :)

МЯСТОТО НА КОРУПЦИЯТА НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА- ТЯ Е В ЗАТВОРА! Първото ти желание се изпълни,не си в парламента - сега остава да се осъществи ВТОРОТО!

ЯНЕ АМА ТИ СИ БИЛ ТУК?АМИ КЪДЕ Е др.КУНКА-БРЪМКА?НАЛИ ЩЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?КАКЪВ ТАЛАНТ САМО НЕ МОЖАХМЕ ДА ИЗБЕРЕМ?

То това много го прогнозираме! Яне, ще ти вземем хляба!

Яне и Бареков да направят партия : Ред Законност Платежоспособност.Така всеки,който има компромат за някой да псещава офис на партията им,след което да попълни форма,да заплати сумата,която според категорията на високопоставеност,ще варира от лев до няколко такива.Най-скъпи са мероприятията :Размирици,трусове,фалити и "Имаме новина",защото изискват наемането на цяла трупа професионалисти...

Знаете ли,може на изпроводяк да се окаже прав,ако останалите политически чакали не престанат да се бият за кокала,който са изтръгнали от устата на народа...

Kalin

Има нещо хубаво в тази новина-този дебил лизач слагач клоун луд......повече няма да ни торомози от екрана или от парламента или.....започва прочистване и това е добре.След Костов,Яне......има и още за чистене и най вече сред тези които влязоха в парламента.

Напълно съм съгласен, още има да се чисти, стига сме им давали лесни заплати!

Да не бързаме с радостите - точно от такива фурнаджийски лопати някои партии имат нужда. Може някоя да го "осинови" ...

Янето не го мислете - лапна пак държавната субсидия и ще има следващите 4 години заплата.

Разкритието -Янев Сделки за милиони, в следствени кашони! Димката поредна, хич не е последна. В приказки- акула, резултата нула. Виден Мухобойко не размаза Бойко. Купена консерва, На властта е стерва. Курсът е учебен, в цирка ни плачевен.

Имаш право, Соломоне ! (Абе що не свържеш Яне със Милош ? та да Си Изчистиме Дома от всичкото галош !)

Радост Е да Видя, че си се оттърсил от тракторово-марешките залитания, Яне ! (Прогнозите-Ви са Ненужно-омекотени.)

Просто хората послушаха ЯНЕТО , корупцията вън от парламента. Ето резултата РЗС е вън.

:)))Точно в десетката! Не, че онези, които влизат са цвете, ама тоя...

ТАКЪВ СРАМ И ПОЗОР НИКОГА НЕ Е БИЛО.ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СИ СЛУГА В ЧУЖБИНА ОТКОЛКОТО ЖЕРТВЕНО АГНЕ В БГ. ЗАМИНАВАМ И НИКОГА НЕ ИСКАМ И ДА ЧУЯ ЗА БГ.СРАМ МЕ Е ДА КАЗВАМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН.