Сигнали за ”кметове фараони”, Кирил Йорданов бил лидер на престъпна група

Организирана престъпна група, начело с кмета Кирил Йорданов, има в Община Варна. Между 8 и 10 сигнала за "кметове-фараони" има във временната комисия за проучване на факти за корупция по високите етажи на властта, съобщи пред журналисти в парламента председателят й Яне Янев.

Обратно в новината

Коментари - Сигнали за ”кметове фараони”, Кирил Йорданов бил лидер на престъпна група | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"са си осигурявали обществени поръчки и едни и същи фирми са ремонтирали пътища, извършвали са и други ремонтни дейности. Имало и данни за търговия с влияние с цел облагодетелстване" - Янето още малко ако се порови и като види, че зад всички тези ''фирми'' стои ТИМ, ще млъкне на момента

ЕЛАТЕ НА ВИДИТЕ КАКВО СТАВА В ПОПОВО.НАШИЯТ МНОЖОУВАЖАВАН КМЕТ СЪЩО КОМАНДВА ВЕЧЕ ПЕТИ МАНДАТ.ИЗБИРАТ ГО ОПРЕДЕЛЕНИ СЕЛА,КЪДЕТО ЖИВЕЯТ РОМИ И ПОДРЪЖНИЦИ НА БСП.НЕГО ВСЕ ГО ОПРАВДАВАТ СЪДИЛИЩАТА ЗАЩОТО ДЕЛАТА СЕ ВОДЯТ ОТ РАЗГРАДСКИ И ТЪРГОВИЩКИ СЪД.И ТОЙ КАТО КИРЧО ГО ПОДКРЕПЯТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ.НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ХОДИ КАТО ЗАМАЯН ДОКАТО ГО ПРЕИЗБЕРАТ,ЗАЩОТО ИМАШЕ ПБАЛОТАЖ И ТОЙ НЕ ГО ОЧАКВАШЕ,НО ЦИГАНИТЕ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА.ТАКА ЧЕ И ПРИ НАС ТРЯБВА ДА СЕ ПОРАЗБУТА И ТО МНОГО ЩЕ МИРИШЕ...

НУЖНА! Навсякъде- във всички нива в Управлението на Държавата! Всички управлявали след 89 г. са навързани във престъпления, всички те , са вредни! Нужни са нови личности, достойни, с висок морал, почтени, справедливи, знаещи, можещи и разбиращи неволите на Народа! Да ги открием край себе си -по местоживеене, райони, секции - там където живеем ! Да ги предложим, изберем ! НЕКА ТЕ- ДА БЪДАТ НОВИТЕ СТРОИТЕЛИ, НА НОВА БЪЛГАРИЯ!

яне, по-корумпиран и променлив политически от теб - няма! Ти продължаваш да укриваш пристъпниците и да точиш пари от където ти падне. Ти си политически цирей, който скоро трябва да бъде изчистен, за да не зарази наоколо. Ти си въртиопашка. Ти си най-големия мафиот на когото трябва да ти разследват имотите, наред със бързото забогатяване на цецо апартаментите и на боко милиардите. Ако всичко ограбено от вас се върне в държавата - тя ще бъде богата и българите - също.

има ли още някой, който се връзва на тази политическа к.рв. ...

Яне ли говориш?

Ако ритнат монтанския кмет ще дам банкет.

Кметът на Хасково е нещо много по-лошо от Кирил Йорданов на Варна - това е местен феодал от селски тип, който владее и българи, и турци, и цигани!!!!!

Абе, Янев, всичко това го знае цяла Варна! Доказателствата са за прокурора, не са за медиите! Даде ли доказателствата или само призова!

Тука въпроса е защо тоя ближегъ...к чак сега го казва.Яне мн си жалък еееей

Ама защо липсва кмета на Бургас с неговия зам. кмет по строителсвото и те се налапаха добре от приближените им фирми

Бургас е най-добрият град за живеене! Е , за няколко човека, близки до кмета...

На кметските избори Борисов и Цветанов заявиха, че ако не гласуваме за Кирил Йорданов ГЕРБ ще превърне Варна в село със затихващи функции затова питаме: Кой е главатаря на организираната престъпна група ? ? ?

Проверете и кмета на р-н СЕВЕРЕН в ПЛОВДИВ - ново жилище на името на жена си /приятелка/, "час пром" с фирми по инвестиционни намерения с приятелите от държавните служби в които е работил преди. Няма кои да му откаже. Той е властта. Интересуват го само парите.Ами фирмата на Карловско шосе.... Кога спечели и я направи

Идват избори - всички в ла-на, само подлогата Янев в бяло.

Национално отговорните граждани от 23 години предупреждават овчето стадо, наречено народ, титуловащ се десен, макар и беден, че страната е в ръцете на мафията. Че държавните органи - от централните в лицето на мутрата Буда до отделните феоди, е в ръцете на неграмотни, с манталитет на пандисчии, алчни и брутални примитиви. Че десните им идеи компроментират истинската десница, пред които дори левите изпитват уважение. Че са внесени в живота ни принципи на джунглата, на диващината, че държавата е котило на завършени айдуци и типове - хиляди и хиляди. Че са създанени паравоенни формирования на мафията - с униформи, тежко оръжие и настървени за кръв садисти. Че най-тежкото още не е дошло. Че фашизмът чука отново на вратата ни. Че хората са слепи, слаби и нерешителни. Че такива като кмета на Варна трябва да бъдат линчувани, а имотите им - национализирани! Че дребнобуржоазната нерешителност ще ни доведе до задънена улица. И повторение на мизерията и черните дни.