РЗС няма как да бъде дублирано, Яне Янев също

Така коментира лидерът на РЗС в предаването "На светло" по Нова телевизия, цитирано от КРОСС, сравнението между него и Николай Бареков и неговия нов политически проект.

Обратно в новината

Коментари - РЗС няма как да бъде дублирано, Яне Янев също | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЗС - РЕЖИ ЗЕЛЕ ЗА САЛАТА

наистина рзс и янето не могат да бъдат дублирани тъй като такива идиоти като яне се раждат на сто години веднъж

Ха, лудото Яне се реанимирало! Ма това милиционерски кречетало беше започнало да ми липсва!

А стига бе - нямало как да бъдат дублирани. Те Биг брадър дублираха с всевъзможните протести на интелигентни и техните контри, та янето да не дублират. А как той самия дублира Воленчо?

Ха ха - "милиционери от всички партии - обединявайте се " ! А неговото име Яне или Яна е ? Май Яна по му отива - и на поведение, и на сексуална ориентация и на политически възгледи !

Яне изпълзя от дупката си, за да похвали ГЕРБ. Голям смях, тия нещастници от кликата на БУДА до там затъват, че отново се надяват на някой да каже добра дума за тях и извикаха Янка. Тя не може да откаже, защото е зависима, това го видяхме и се убедихме като претърпя метаморфозата от краен критикар до краен защитник на БУДА, Цецо Лъжеца и ГЕРБ. По стар ченгеджийски начин на Яне са му спретнали компроматче, което чака той да стъпи накриво и той го знае това нещо. Той е като проститутка- на повикване.

Янка е на каишка...къса!!! Цеко има кадро, где Янка е фаната на калъп със себеподобен пeдepyнгел!!!

Яре изпълзя бре

Димката отново задимя, запуши, че чак размириса. За да бъде забелязан. Поплюва на ляво и надясно, изперчи се като петел на разсъмване и изкукурига няколко пъти. След това сведе покорно глава и се върна в кокошарника/ГЕРБ/.

прав е яне янев! гибел очаква булгария! но и герб не е решението..

Браво много е прав г-н Янев!!!

Не си права како Янке! Такива партийки като РЗС, създадени от ДС, има поне дузина. Работата е там, че полит-траверстити като теб, како Янке Будева, немогат да родят ...

Хей 0007 много си тъп човече не пиши нищо ти като не слушаш чалга много си умен че пишеш такива простотии ти да си наполовината умен колкото Янев щеше да си човек с покритие

Казах ти и да не повтарям повече- тъпа к.фла и куха лейка си . Ходи си чопли там маникУра , занимавай се там с перхидролената си главица и се пръждосвай от форума . И си вземи Янка Янева под ръка .Вие сте никои . Нямате и 0.00001 процент на изборите .

Не ми трябват умни политици, а честни и морални......Ако умът им беше критерии, трябваше да съм член на ДПС е луд фен на Доган.честните и морални политици са илюзия. За да има честност и морал в политиката, трябва да има отзоваване на депутати, но такова няма и няма да има,сиреч кръгът е затворен:)))) Българските политици създадоха перпетуум мобиле:))))

dimitrez79@yahoo.com

Мнозинството искат честни и морални политици. Бедността принуждава хората да мислят и протестират и за това смятам че рано или късно ще се пречупи този кръг и промени модела на управление.

Пфу беше ми омръзнало от тоя педал , сега пак изплува от ямата опръскан с фекалии!!!!

ЯНЕ ЯНЕВ - ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПУДЕЛ НА БОЙКО БОРИСОВ , ДОСТА ВРЕМИ НЕ ГО БЯХА ПОКАЗВАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДОРИ СЕ ОПАСЯВАХ ДА НЕ СА ГО ЗАТВОРИЛИ В НЯКОЙ КУЧКАРНИК НО ЯВНО СЪМ СЕ ЛЪГАЛ

Жалко че не оставиха Яни Янев да си свърши работата в комисията щеше да излязат много неща които хората искаха да разберат какво са правили тия политици и олигарси

Ма , малииии ,много си проста и заблудена , ма .Сигурно слушаш чалга , гледаш турските сапунки и се възхищаваш на дебелите и нискочели мутри , а . Янка Янева , заедно с Боко Тиквата са най- смешните и жалки политици в цялата ни история.Янка Янева е клоун ,гей , който само създава пушилка без покритие .

ЖАЛКО, ЧЕ НЕ ОЩВИХА ЯНЕТО В КОМИСИЯТА........

След като най-много плюят и комунистите и реаниматорите срещу ГЕРБ ,значи ГЕРБ заслужават най-много уважение.След управлението на Олигархски,много хора ще мечтаят за управлението на ГЕРБ.

"После камъньете, най-обичам да рупам чакъл:)))))"искаш да кажеш:))))))

:)

Ванкоооооо ,пак си прекалил с некачествения материал снощи . Смени дилъра и спри пиенето .

ХАПЧЕТАТА!!!! Сменяй хапчетата, Иване!!

Тази новина са е налазили най-много лумпенизирани атакисти, следват ги червените боклуци? Е и какво сега? Мед ли ви тече от тъпите зурли докато писахте глупости само и плюхте? Надявам се, че ще спите спокойни, че сте омаскарили един човек, който е казал много истини и тези истини могат да ни погребат държавата? Помислете за новината тъпаци, а не кой е казал? Толкова тъпи хора на едно място ми е много чудно? Чак не е за вярване?

Изтръпнах от откровения ти патос:)))))))Лъжата винаги се опира на част от истината, а съвършената лъжа е изопачената истина:)))))Дерзай!

Развиваш се - вече си на нивото, при което всички са срещу теб, а ти си най-умният ! Усещаш ли, как оставаш сам - с платените герберасти ? Свиквай другарю милиционер - на изчезване сте ти и другите неграмотни избиратели на мутренската партия герб !

Лудото Яне гълтал!

А от вашият отбор само плюете.

Вчера гледах как Дикoff интервюира Бареков. Показа му едни знаменити кадри, как Бареков честити изборната победа на Борисов преди 4 години с букет гербери. Поднасяйки цветята на Борисов, той му наговори такива ласкателства, че чак на мен, един редови телезрител, ми стана неудобно. Когато го ласкаеше, Борисов не го нарече "Капут", а мъркаше доволно, размекнат от хвалебствията. Три години и половина по-късно, Борисов говореше за Бареков, като за "оня капут". Кога всъщност Бареков е извършил трансформацията си от свестен човек в капут? Какво накара Бареков да се превърне в Капут? При Янето историята е друга. Отначало той беше "капут" защото искаше да уволнява Борисов. След това изведнаж, рязко и неочаквано смени политическия курс и спря да бъде капут, според някои изтълнати наши политически анализатори. Тук нещата обаче се заплитат. Ако питаме Бареков преди 3 години, какъв е Борисов, той би ни отговорил - "Как какъв? Това е най-великият ни политик!". Ако го питаме сега, ще каже, че борисов е абсолютен капут. Тук също по-наблюдателните читатели ще забележат една много рязка трансформация - от най-велик политик в капут. Янето пък, отначало мислеше, че Борисов е "капут", а след това изведнаж реши, че е голям политик. Това си е като латиносериал. Очаквам с интерес бъдещото развитие на персонажите.

За жалост, няма политически Оскари за режисура, за да дефилира там Доган:)))))

Доган е в друг жанр. Не знам как точно се нарича. Трябва да е нещо от сорта на тежка корупционна драма имаща странни и трагични обрати за някои участници.

яяя, тоя плужек пак изплува след 92 дни... Боклука, който, щеше да уволнява Рапоня и инициира "протестите" с платена паплач от гробаджийската клоака, за да върне същия Рапонь на власт, сега какво ли е получил като задача? Честно казано - няма да чета новината - не си струва вниманието ми!

Не плужек, а по-скоро ХЛЕБАРКА. Защото те са неизтребими!

дали ще позная-Ку(рва)лезич е поканила лудия Яне. Не съм гледала предаването? Но като знам че тази гербарска слугинка се тресе от истерика че любимците й не са на власт правя товма предположение. Но по от нейното предаване гледах разговор с един млад комунунистоосоциист с просташка мутренска физиономия. 1:0 за него. Ку(рва)лезич съскаше от яд като задаваше въпросите-коментар, че не го успя да го притисне.

Личи си, че този не си взема редовно хапчетата,недей така бе момче, лекувай се, в България има много добри лекари,,,

Има и още по добри вампири.

Единственият шанс на Янето на следващите избори е да влезне в коалиция с някоя друга партия. Вероятно това е причината да се подлага на Борисов. Не е невъзможно Цветанов да е достигнал до схемите му за пране на ДДС и да го стиска за топките.

Спасението на България е в смяна на системата, защото старата се е изчерпала! Част от управлението по най-важните въпроси трябва да е с референдуми, защото властта е на народа съгласно Конституцията на Република България, а трите представителни власти, избрани пряко от народа, трябва да са разделени и правилно балансирани, така че да не може никой безнаказано да бърка в "кацата с меда"! Трябва ни демократична и справедлива система на управление с три разделени балансирани власти - три колони на народната власт, които се избират пряко от народа - законодателна от депутати само законотворци в двукамерен парламент, съдебна от независими съдии, които справедливо съдят според закона и изпълнителна от президент с екип от професионалисти, които изпълняват каузата и стратегията на България. Всички власти трябва да служат на българския народ и да работят за каузата България. Разковничето е в разделянето и правилното балансиране на трите власти, като се включи и четвъртата власт! Ние можем да прибавим към модела на американците (който е с елементи на римската демокрация, най-старата след атинската) съвременни швейцарски елементи на управление с референдуми и да се гордеем всички, че сме българи! Една нация, един български народ, една държава Република България! България на всички българи! На всеки трябва да е ясно, и особено на политиците, че това е България и всички тук са българи, както в САЩ всички са американци, както е и в другите държави (Германия, Англия, Франция, Русия, и др., в т.ч. и в Турция) за да не разделят народа на етноси и да не съсипват България! Французите са го направили по време на петата република, американците в началото, австрийците също използват подобен модел. Германците са си германци и нямат проблеми като нашите. Ние сме българи и обичаме родината и свободата си, като нашите деди, които са ни завещали тази земя и държава завинаги! Да пазим България чиста и свята република и за нашите деца и те да се гордеят, че са българи!

Типичен политически булшийт.

Не мисля, че нещо липсва на България , за да функционира като нормална, демократична, европейска държава, освен МОРАЛ. Всичко останало, на което сме свидетели, е последица от острия дефицит на морал в нашето общество.

Янка е на каишка...къса!!! Цеко има кадро, где Янка е фаната на калъп със себеподобен пeдepyнгел!!!

Боци удари едно рамо на личния си пудел и пудела оживя на екрана на БоциTV. В интерес на истината знаех, че този екземпляр е политически труп, но напоследък -нека ми е простено си мислех, че и дефакто е ритнал камбаната. Липсваще ми култовата реплика: Ще уволня аз Бойко Борисов! Мястото му на водещ политически шут остана незаето -в политическия театър дубъли наистина няма!

На Боци сега не му е до Янето, защото сам самин, изоставен от Реформаторския блок, се е вдигнал на епохална борба срещу БСП и ДПС - ще се бори с тях като свиня с тикви. Но дори да включи Янето в борбата, после ще трябва да дели победата, а Боци не обича да дели. Обича всичко да е за него.

Забравяш, че Янето отдавна свали политическия си "суверинитет" пред Боци и му осигури най-запомнящите се свирки!

Янев е в пъти по достоен Българин от капута бареков

Кой от тия два капута е по-достоен, трудно може да се установи. Може би някой експерт ще си каже компетентното мнение. Всъщност нека оставим историята да отсъди след време, когато страстите са отшумели, кой от двамата е бил по-големия капут.

Писна ми........................ :Д

Мноооооого болно момче,което май не е успяло да порасне..........

ВЪРВИ НА М.ЙНАТА СИ С ТВОЙТА ЯНКА ЯНЕВА И БОКО ТИКВАТА , к.пут нещастен

До ЯКИ : АХ ТИ ЯКИ АХ ТИ КОМУНИСТЧЕ ДОЛНО !...

Имам си правило-с простаци не споря.Те са като латерни-ръсят нон стоп помия и простотия.

Заблеяло ми е ялънце на Бойкови кошари.

На тоя боклук няма ли кой да му каже че е такъв!

А ти за какъв се мислиш?

ми тоя палячо от къде се довлече пак ,аз си мислех че е изчезнал от хоризонта пък той ей на излезе нна бял свя ама сигурно с някаква поръчка от бойко той му е кукла на конци накъдето го дръпне нататък клони , едно време говореше че тоя корумпиран че оня корумпиран ,че тук има корупция че там има а сега той върви пред корупцията ,леле колко нагаждачи имало на тоя свят.

Това момче е абсолютно изперкало !Признава си всички грехове доброволно с оправданието "в Б-я е така ..."!И за каква Държавна Сигурност говори ?Вероятно всичките и генерали и полковници на ДС отдавна са покойници!А бе въобще пълен въздух под налягани !

Според Янев в момента има само една стабилна партия и това е ГЕРБ. Бравос !!!!!! Тоз пе.ал май щеше да уволнява някого, сега пък продължава да тегли лигави езици. Тъкмо бяхмо го забравили и таз курволезич в коя миша дупка го намери?

Янето може да е п-е-д-а-л, но е прав! Онова прасе Пеевски още първия ден на този парламент се беше наежил срещу ЦЦ, след това се оказа кандидат за шеф на ДАНС! Всичко се връзва. Но като разбра негативната реакция на хората, предпочете да се скрие и да дърпа конците задкулисно!

Мен никой не мой мъ достигне!!!Девет манафа ма любят.

Атебе колко та любат?

Яне Янев започва да ми харесва все повече.

Яне Янев няма кой да го дублира, но за сега той е готов да дублира всеки, от когото би имал полза. За това до обяд той се прави на Яне Сандански, а след обяд на Янка Рупкина.

:)

Не ни занимавай повече с аутсайдери.

Тоя палячо много добре знае, че е политически труп..остава му да си лапка субсидията.

Тази пеперуда си събуди от сън в края на лятотоо!

Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го. Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода. Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй. Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси

Властта е дадена и всинца сме гладни, жадни, голи и боси, освен они! Но не ни страхуват, бре!

при социализма имаше по-малко гладни, боси и изоставени, нещастници такива! Явно вие сте се родили по-късно!

А ти, умнико, явно бъркаш минало и настояще, нали така! По-лошо от тоталитаризма (защото строят си беше такъв), са последиците от него. Сега сърбаме тази чорбица! И да ти е честито намалението на тока. Със спестяванията можеш да си купиш капачки за буркани.

Да де, само че за сега комунистите са тези, които построиха 90% от България. Останалото го построи Брендо и компания.

Да бе да.Построили го комунистите.Да си видял комунист да бачка.Всичките до един бяха по бюрата.Построиха го абдал бригадирите и бабичките в ТКЗС -тата.А те само агитираха по партийните събрания за светлото комунистическо бъдеще където всички ще бъдат равни.Е те сега се равняват един друг кой по вече милиони има.

Също така, има една много добра сентенция: "Ако не си бил комунист до своята 20-та годишнина, значи нямаш сърце, ако си комунист след своята 20-та годишнина, значи си голям глупак." Със сигурност, това не се отнася за социал-капиталистите, точещи остри червени зъбки за държавната баница.

Това може би най-вече се отнася за Бойко Борисов! Защото при него беше точно така!

Ей, това полуобразованите лумпени са голяма напаст - сигурен съм, че не знаеш кого цитираш , да не говорим че "сентенцията" ти е напълно изопачена и неточна...Айде, да те образовам малко, безплатно...Тези думи се ПРИПИСВАТ на У. Чърчил, но той никога не е казвал, или писал нищо подобно. Спори се дали "сентенцията" в ПОДОБЕН вид е използвана от Клемансо, или Бриан (друг френски министър-председател), но СЪС СИГУРНОСТ оригиналът е от началото на 19 в. и в него не се споменава НИЩО за социализъм, камо ли комунизъм - Оригиналната мисъл е на френския политик Франсоа Гизо (1787-1874) В превод гласи, горе-долу следното: "Който не е бил РЕПУБЛИКАНЕЦ на 20-ина години, няма сърце, но който продължи да бъде такъв през 30-те си, няма глава". Става въпрос за времето на Френската революция и изборът РЕПУБЛИКАНЕЦ или МОНАРХИСТ. Това естествено не пречи на полу-грамотни лумпени като теб да ръсят мъдрост и да раздават акъл по форумите и прочее медии. Съвсем типично за лумпените, впрочем.

Привидното многообразие в българската политика, всъщност е система от фирми/партии/ , част от строен политически холдинг с една единствена цел - стригане на глупавите овце:)))) Статуквото е неизменно:))))

Ех! Дано повече хора разберат това, което си написал. Може би тогава ще дойде времето на истинските протести.

Яни Янев,Кире Либерало,Митьо Пищола,Жорж Ганчев,Волен Сидеров...плеяда политически въжеиграчи с психични отклонения.

С такива мъже че чакаме прираст друг път.

Они че раждат деца, бре!