Снежни бури връхлетяха североизточните райони на САЩ (снимки)

Снежни бури връхлетяха североизточните райони на САЩ, донасяйки обилни снеговалежи и отменяйки хиляди полети. Ню Йорк и Ню Джърси обявиха извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Снежни бури връхлетяха североизточните райони на САЩ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимките снега е благодатен но идва нещо лощо по този повод съвета ми е да се пуснат повече в отпуска особенно младите до 60 години.Да си увеличат хранителните запаси и топлите дрехи и завивки и под Юргана

Аналогичен случай имаме и ние у наше село. У местността Мечи гъз падна такъв снег,че затрупа овчерете барабар с кучетата.

ами тук в уса се живее добре погледнете се вав бг сте до учите вавсобствените си фекалии . не плачтете на чуждите гробове зачтото няма кои да плаце на вачите гответе си на устаклените тераси и си траите . писнало ми е от тарикати дето знаят всичко и не могат ничто *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знаеш ли кое те прави по-лош от тях? Забравил си началото и си продал душата си на дявола. Откога ние сме ние, а вие сте вие? Но щом си щастлив в родината на корпоративния тероризъм.... Само колко гордо звучи - koko USA. Ти си символ на падение и позор, но си прекалено глупав за да го осъзнаеш. Дано дедите ти не са били фронтоваци, та да са пролели кръвта си напразно.

И природата не обича хамериканците. При предишното застудяване 40 хамериканци умряха от студ. Няма ток, няма бензин ... леле мале

да, обаче умряха бедни хора, кухчо, така че не злорадстваи, ако беше умрял от студ някои дебел, богат евреиски шопар,тогава щяха да му спретнат национален траур, дано сега да имат повече "щастие" любимците на света

Егати , колко съм бил проЗд, да не разбирам от зима. И какво толкова? Ша съ оправят, и бензин си имат и нафта си имат. Къде е нашата зима?

В Чикаго валя 3 дена без да спира,очаква се още толкова от утре да вали,а те пишат за Ню Йорк и Джърси,там заваля вчера..

Предлагам , веднага да стягаме ромите с лопатите и метлите, да ги товарим на самолетите и корабите и да отиват да им помагат на братята американци .

идеа си нямате каква е организацията сас снегопочистването.вчера до 5 следобяд валя,днес главните улицхи са на асфалт.много е студено-20градуса наван,но в кащите и магазините е топло.на о'харе продаляват да приемат и излитат самолети,просто живота варви.

При тях демек зимата си върви нормално. Хайде сега една такава бурийка в Пампорово, че съм си купил вече зимната ваканция барабар със паса и нещо започвам да се притеснявам.

Леле, каква новина. Русофилите сигурно са се изпуснали от кеф

Не сме изпукали - само се кефим!

Ял си май от жълтия сняг.

тея са се всоциалистичели ... ще стане температурата еди си колко ... само обещават :)

Цялата работа е от изненадата нали така медийки "умни" Америка ги изненада това е целята работа неподготвени са ЗАЩО? КОЙ не пуска снегорините да чистят защо не е опесачено? КОЙ? ЗАщо? а А ААА

Поредната пропагандна новина. 100 милиона американци били страдали. таратанци. В Русия всяка зима изпукват по 1000 човека от студ

"изпукват"пияните на снега, защото заспиват, дурак - иди и виж ка круснаците се подготвят за зимата и не хленчат като ония, че имало голяма зима, и в скандинавието е така - хората са подготвени за лошо време почти целогодишно

Какво му дреме на Бай Ганьо за "Хамерика" Нали в РАССИЯ всичко е наред !

праильно.в Рассии все на 6 ))

Аз: -Чукча, верно ли е, че у Вас е -40. Чукча: - Не е вярно - у нас е само -20. Аз: -Ама така казаха по телевизията. Чукча: - Е навън може и да е -40 :))))))))))))

От снимките ... пак повтарям - от снимките въобще не личи да има каквато и да било буря, а просто хубава зима - със сняг повече от 10 см. 60 см. сняг си е нещо нормално за хубава зима. Нищо им няма.

Относно "лошият" климат в САЩ , само да напомня че столицата на Аляска - Анкоридж , се намира на същата геогр.ширина като Стокхолм , Осло и Санкт Петербург. Така че спокойно няма да умрат от студ хамериканците.

Две ракети от Камчатка ще стигнат ли да им стопят снега ?

сериожа, пак си прекалил с водку! събудится :)

Bah ти и новината, като гледам жените дори не са си обули ботуши, що за новини са това, някой си нядъде си катастрофирал !?

Руиз

Всяка година съобщават за снежни бури, виелици, заледявания в САЩ. Изглежда ,че тази огромна страна е подложена на природните стихии. Предпочитам мекия климат и изглежда ,че в САЩ е приятно само във Флорида и Южна Калифорния що се касае до по-високите температури. Ще спомена само ,че има страни, където зимите са сурови и животът си тече без съобщения за извънредни ситуации.

Снежната покривка на места достига около 60 см сняг, засеганети са около 100 милиона души ........... ДА ПОМОЛЯТ РУСИЯ ЗА ПОМОЩ! ЖИВЯЛ СЪМ В МОСКВА - ТАКЪВ СНЯГ НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.

То навремето и в България такъв сняг не правеше проблеми, лошото е , че вече го няма снега...

Те руснаците един кораб с моряци не можаха да спасят. Добре че китайците и австралийците се намесиха....

Дано да им завалят и камъни на тези терористи.

Нейде из света посред зима паднал 60 см. сняг. Разбирам да е станало в съседния град или държава, та да се появат няколко реда в регионалната секция, ма то на другия край на света. А да знаете в Китай сигурно пак стотина работници са скочили от последния етаж на фабриката на Apple, да вземат обещетения; в Индия мотопед прегазил свещенна крава, а в Ирак пак има кланови бунтове.... къде къде по-интересни новини. Абе, да не сме станали 51-вия щат?

еее, не си ли гледал филма-51щат е Liverpool.

При тях времето си е нормално за зимата! При нас не е нормално, защото няма и 1 см сняг, но важно е да се радваме на нещастието на другите!

А тука? Тука сняг? Кога?

Февруари - или поне се надявам. Малък Сечко обикновено си е зимен та поне той да ни позарадва със сняг.

Всъщност бурята е добре доша за снегопочистващите фирми - надницата е 27 - 30 долара на час ... ... Казаха че оттатък в Канада рязането на клоните от дърветата струвало струвало 30 милиона долара ... Че то в Канадската тайга дето е думата няма 30 милиона дравчета

Доколкото разбрах - екипите на BC Hydro, AB Hydro, Hydro ON и Hydro QC - са Вече при вас Навсякъде. ---- Канадианците - Не се шегуват. Било вчера под -30 там. Преди фактор вятър и влажност. ... И! - Всичко си бачкало типтоп. На 02 Януари !

Може да им предложим да "изхвърлят" снега на Витоша/Банско - срещу заплащане разбира се

Климатът на Северна Америка е отвратителен, за което допринася и замърсяването на атмосферния въздух. Да не забравяме и това, че САЩ не подписаха нито един международен документ за намаляване на вредните емисии. И друго - по-далечната перспектива за България е приток на европейци от Зап. Европа именно поради климатични изменения.

аланкоолу, ти да си чувал нещо за ефекта на големите езера, равния релеф, полюси и въртене на земята?

Приток на европейци ахахаах Абе умник по-добре да има сняг, отколкото да няма. Времето при тях си е нормално при нас не е!

В общия случай на американците не им дреме за замърсяванията, важното е те да благоденстват, нали има разни държавици с население по 5-8 мил. души които могат да не експлоатират 70-80% от територията си за да се поддържа общия баланс и да се покрива благоденствието на такива като дебелите и мазни американци.

умник, в Eвропа замърсяването е доста по-осезаемо, всичко е претъпкано, а в сев. америка има места дето не е стъпвал човешки крак. Cняг трябва да има, не да няма, защото осигурява топлина и влага на посевите. Aма отде акъл да помисли малко.

Абе разбирачи какво се радвате на трудностите на американците? Те ще ги преодолеят както винаги, а на Вас един живот няма да е достатъчен, за да се справите с вашите!

Снежната покривка на места достига около 60 см сняг. Егати и нещастниците тези.Ало хамериканците,вие някога сняг виждали ли сте?Елате в България да видите как сами се справяме и с метър снежна покривка.

И как се справяме?

Последно кога си виждал 60 см сняг в България? То тука ако има толкова цял месец ще трябва да си седим вкъщи!

Ей, българинът умира да иззлобее над нечие нещастие... Хеле пък, ако е американско, оргазъм може да получи... Не ги мислете тях. Дни наред ги информираха кога ще се развие бурята, с какви продукти от първа необходимост да се запасят, кога да имат готовност да преместят колите си от паркинга, за да бъде изчистен, кои са спешните телефони при нужда... Там и след метър сняг, на следващия ден пътищата са чисти и сухи... Затварят за ден магазини и учреждения и извозват снега, за да е удобно на данъкоплатеца да живее безпроблемно! А, вие се радвайте на това, че уж е станало, като тук...

После псувайте България, тиквеници ! Американците имат печатница за долари и пак не могат да се оправят с 36 см. сняг, а вие ревете, че в България не можете да карате Голфа из Балкана с летни гуми при подобни условия !

Американците по принцип не могат да се оправят със сняг. Когато падне сняг никой не ходи на работа и се обявява snow day. Много градове нямат оборудването да чистят сняг и да третират настилките правилно. Същото важи и за Великобритания. Иди в Швеция и виж за какво става въпрос.

Това норвежко чудо съм го виждал в Шотландия, зимата на 2010/11 : link

FUCK usa

Това ще да е заради Голямото Затъпяване пак!

Гледах он лайн камери от улиците на Ню Йорк.Тия не е.ават да си чистят изобщо улиците- все едно Янчулев им е отишъл за кмет!!!

да. там както гледаш мнага сняг и никой не чисти и изведнъж минава техниката и е чисто. и още нещо - там като чистят затварят магистралите и шосетата, и докато снегорина не си свърши работата не ги отварят. и има логика - ако пътя е отворен и ти изпревариш снегорините, няма как пред тях да е почистено. а да караш зад тях с 60 пак не е работа...

Стефчо, недей да коментираш неща, които никога не си преживял, нито видял! По същия начин се коментира времето на социализма от хора, които НИКОГА не са живели в този строй....

По тези земи не е имало цивилизация никога точно поради тежкия климат .Дори индианците са избягали от тези места още преди 2000 г...

по принцип по тези земи е имало индиански племена , но малобройни и без високо ниво на развитие дори и при идването на белите заселници.

по принцип на твоето, му се вика празно брушолевене. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май ще гледат "След утрешният ден" на живо.

в бг няма да го гледаме този филм че при валеж от 2 см. сняг и -3 сме си умрели.

Колко са зле. И е само нощ. И колело трудно се кара. А у нас е рай.

Най-виновните за глобалното затопляне първи усещат полъха му. Да се готвят и сателитите...

Явно не са те ритали достатъчно, че да поумнееш. А какво ще кажеш за Китай?

на о,хеър да четат книгата летище и да не се офлянкват. иначе -32градуса си е яко- тука ще изпукат тръбите и картинката ще е чудна. не е лошо и при нас да завали сняг до 20см.- зимата се оказва много суха.

смешници

"бяха затрупани от 36 см сняг" Не е малко, ама чак пък затрупани....да бяхте написали: погребани живи под два пръста сняг....

Много ревем за американците и предизвикваме у тях ПРИСМЕХ.Говорете с българи които живеят там как ние сме съпричастни с тях а живеем КАТАСТРОФАЛНО.

Господ си знае работата.. нас ни мори кризата предизвикана умишлено от тях, тях ще ги мори ТОЙ..заради кризата.....

...един да знае истината за кризата. Ама дай конкретно, факти, може би с документи, кога е решено и от кого и най-важното защо. И досега ми е чудно защо изчезна от града ни завода за редосеялки и как се оправя света без нашата техника.

За какво ти трябват документи - я се огледай.Ти с пътен лист ли ходиш до тоалетната?

Олелее колко много сняг! Направо не ги мисля като натрупа 15 см.

жестоки бури врахлетяха североъуга на росс- федерацията.водката е на сваршване,няма и картошка...лошо...цнн,роътерс и други водещи агенции са изпратили кореспонденти на място за увековечаване на гледката!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аве...нещастнии,малки,смешни...просто тук,на оня свят си е малко студено,и кво?то да не е кнея или дулово???снегат е разчистен преди да завали!!!олеле,зимата ни изненада...хахахахаха!!!линк ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

глупак