Каракачанов: Ако искаме F-35, трябва да започнем с F-16

"Нови самолети" означава всеки самолет, който може да излезе нов като оферта, коментира министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Ако искаме F-35, трябва да започнем с F-16 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата..."

"Патриотите" повече приличат на продажници и ЦРУкомпаньонки.

КОЙ ГО КАЗВА, ПЛАТЕНАТ ШЛЮХА НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО.

А ти навярно си любител на американски задници..

ако искаш началник, почни от прасенце ..

Що бе Краси !?!? Направо Ф- 35 щото комисионните там ще са по-тлъсти , по ще ти ходят щото ще си казвате !?!?!?

започни с на баба ти фърчилото, па тогаз давай акъл

Всички наши "СЪЮЗНИЦИ" от ЕС и НАТО са били винаги против България По тяхна инициатива се свиква Берлинския конгрес, който разкъса България. И сега Бойко, като верен васал на враговете на България, заявява - "Македония да бъде ... независима държава с ясна евроатлантическа перспектива." Независима от българите и колония на нашите врагове!!! Браво Краси ! Ако твоите деди са били българи, вече са се преобърнали в гроба си от срам за теб !

- изтребители колко' си сакаш! могат да се избират по цвят, цена и ръжда... к'вот вий кеф! купуваме най-евтините! пребоядисваме ги! удряме зелен печат, че са добити правилно! и айде пред КАТ да си ги регистрираме ... после си литкаме налево понекогиш надесно... ма най си литкаме напред-назад! нагоре -избегваме, за да не паднем! Безсмилени припирни! Реших ли ви проблемчето ;) найс а!?

Каракачанов за тебе и Б2 може да е стратегически, че там парчето е по 2 млд. по 10 % - коремче и половина!

За да вземем B-2 първо трябва да минем през F-117, нали така, Каракачанка, Плевня, Цвъцко и т.н., айде да не казвам какви, че не искам да си цапам устата излишно.

Между F-16 и Ф-35 някои хора трябва да се заемат сериозно с икономиката, пазарите, нивото на подготовка (обучението), създаването на условия за задържане на българското население в рамките на страната.

Втасахме я! И тоя се оказа "разбирач"!

Кой самолет ще защити България най-добре, в случай на нужда. Това е изходната точка. А не "F-35 не е за бюджета на страната" или е за бюджета. Просто да се купи нещо си.. да се знае, че и ние имаме самолет с такава цел... Ако има средства да се купи най-доброто, да се купува, а ако няма да не се купува. Това не е официален костюм, който трябва да имаш по-евтин или по-скъп за тържеството. Господ да ни пази това се молете. А самолетите, или попитайте Румен Радев и още един двама СВЕТОВНИ експерти а не тези от НС или вложете парите на огризана България в полза на хората, за тяхното здраве и благоденствие. Същата работа, нали с тези самолети целта е да се опазва живота на българите, ако се помни де. Ех царска България, нали затова те разрушиха. Погледнете архивите какво е било тогава, първата сила в света, която ползва самолет във време на война.

виц наденя "ф35 е много добър самолет" Но да не забравяме че на пилотите им е забранено да обсъждат самолета , за да не му пада цената л....

Всички пенсии на куп за един брой.

и с на баба ти хвъчилото

Тоя дебил , Успя да излъже целокупния Български народ, казвам да излъже , за ББ и ЦЦ нямам думи , три пъти , три пъти неразумни юроде , гласувате за тия дебили , асфалт ли ядете , в Кембридж ли ще Ви пратят децата , избяга половин България , вижте им мутрите ББ ЦЦ ВС на квадрат и КК, няма такива тъпунгери , които да управляват цял един народ . Тримата лъже патриоти , се усукват от години да докопат кокала , сега жални Ви майка , ще се изкупи и продаде , сичкото боклул на тъпите хамериканци и де що има из ЕС втора ръка ,като воденичен камък на шията Ви .

Е това не го очаквах от военния министър ! Че то Ф-16 е по-боеспособен от Ф-35 :) Гледах и четох няколко видеа и няколко статии, в които се казва, че САЩ са на ръба на финансов крах. Трябват им малко над 17 трлиона долара, за да си оправят дълговете, от там на сетне и още за да си стъпят на краката. Шансовете им са или да продават оръжие на поразия, или да предизвикат огромна война. Сещайте се как драпат да си продадат боклуците :))) И най-лошото е, че нашите ду*едавци им се кланят ! България трябва да излезе веднага от НАТО и да си гледа собствените интереси ! Дори целият ЕС трябва да се оттърве от САЩ и НАТО, или скоро няма да има независим ЕС, а една евроколония на САЩ !

Такъв върл натовец като каракачанов и евро лобист -не сме имали За 1 месец от славянофилски патриот и аха аха да се присъединим с възстание към русия---- се превърна в генерал Пиночет-дясната ръка на САЩ

Су-35

Това е най големия резил на краварите-Руските имат по добри параметри има сравнителни схеми.

руските няма как да имат по-добри параметри при положение че не съществуват.

То и баща ти не съществува, копелдак

Та да си дойдем на думата-наложиха ви Ф-16.Браво послушковци...!

Метаморфозата на Каракачанов бързо се завърши! Не си личеше, че е толкова лесен!

Олигофрени,а линейки за хората,които ви плащат данъци,кога??? Кой ви застрашава изобщо мизерната кочина??? Комисионните ще ги обявите ли??? Прост народ,слаба държава и олигофрени,които се водят политици!!!

комисионни говориш! Все едно да вземеш комисионна от шеафа си, да видим как ще стане? Наште и потупване по рамото няма да получат, щото са безгръбначни и на запад го знаят много добре. Нали знаеш, само тъпчене с крака за насекомите.

може направо да почнем с няколко велосипеда и така да караме по- полека.

Рабочая лошадка.Ето това ни трябва. И Грипен е точно това. И ще ни различават визуално ако се наложи недай си Боже!

Каракачанов, ченге ли си, тъпак ли си, ненаситен търбух ли си... Или пък комисионната ти затваря очите? Ми, Грипен е естественият избор, защото: - Ф-16 - трета ръка, живот 10-ина години (нима си въобразяваш, че за 10 години, толкова ще забогатеем, че ще можем да си купим Ф-35?!) - Юрофайтър - Австрия се отказа от него, щото поддръжката била в пъти по-скъпа от договорената и сега се съди с фирмата. Пък и той е с по-кратък живот, щото е втора ръка... И това са само някои от по-дребните неща.

Давам ви пример със самия себе си.От малък исках да стана министър и затова още когато ме приеха в Комсомола станах доносник на Държавна сигурност.Така че да знаете от мене - към висините се върви отрано,неотклонно и стъпка по стъпка!

....Kара-кaчето наи-добре да си малчи ...защото когато се напане да каже нещо то просто си е пална глупотевина !

Браво на лизача, от кандидат за президент, се превърна в мазен плужек за който никой вече няма да гласува!

Не разбирам как може да сте отвратени от Каракачанов?Той е толкова строен,слаб и елегантен,а неговият чар направо е неотразим!Не е ли по-добре да ръководи Министерството на спорта? А,без малко да забравя - ще го попитам какво диета спазва!

Поласкан съм от твоето внимание,Джули!Моята диета е елементарна - ежедневно наблягам на кюфтета,кебабчета и бира,а за десерт нагъвам само торти и сладкиши.

Да започнем с това да ИМАМЕ АРМИЯ и ВОЕНЕН МИНИСТЪР! За самолетите - като ще се "засилваме" - нека започнем с дирижабъл!!

F-16,F-35 ала бала....руснаците сложиха ново поколение двигатели на Миг-29,гледайте какво прави......

С произведени само 3 прототипа понеже никой не го купува. Военните не пасат трева, за разлика от зрителите на ТВЗвезда и РТ.

Премъдри ,руснаците спряха СУ-47 беркут в полза ма ПАК-ФА50,ти искаш да развиват модел от 80-те год......хе хе П.С.Абе, след като съветски изтребители не са съвместими, то чисто новите шведски май ще е зор работа да се съвместят.....Щото нали алтернативата на шведските са ... американските. Втора ръка.Нали така каза US посланника: Вие трябва да вземете суверенно решение, ама новият ви изтребител трябва да е съвместим с НАТО.

нямат 'ново поколение' двигател. Така нареченото изделие 30 (за ПАКФА) бе за пръв път тествано на стенд преди месеци. Чакат го години и години разработка..

Прав си няма,затова НАСА ползва за ракетите си, руски двигатели, произведени началото на 70-те години. Разбираш ли за какво става въпрос. Америка, със цялата си финансова и интелектуална мощ, не може да създаде толкова ефективен двигател 50 години, повтарям, ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ, по-късно.

СРЕЩУ КОГО ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ Ф16 , Ф35 ИЛИ ГРИПЕНИТЕ??? ... ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА ПАЗЯТ РОМЛЯНСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И ПАТРИОТКИТЕ ???

Ф35 или най-модерният руски самолет, никой няма да ни продаде, ако го направи, ще бъде орязан (спънат). А и ние нямаме пари нито за покупка нито, за поддръжка на такъв самолет. Така, че забравете. Грипен е най-добрата реалност, за нас. Унгария и Чехия вече са го умували това и са взели решение в полза на Грипен. Друг е въпроса, че може да се поръча не по стария модел а най-новия Грипен -Е както казва Премиера като, ще е нов самолет да е най-нов самолет!

Ако искам да имам Мерцедес , първо трябва да започна с шестици в училище ...

НАЙ - ГОЛЯМАТА ЛЪЖА ОКОЛО ВМРО ??? АМИ ЧЕ СА ПАРТИОТИ ... ДА ВЗЕМЕМ ЛИДЕРА ИМ - КРАСЬО ШКЕМБЕТО - РОДЕН В РУСЕ - СИНА НА ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР НА ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ НА БЗНС В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ (БАЩА МУ Е РОДЕН В ГАБРАВСКО) ... СЕМЕЙСТВОТО ИМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО НЕЩО ОБЩО С МАКЕДОНИЗМА ИЛИ ИСТИНСКОТО ВМРО .... ОСВЕН ЧЕ КРАСЬО ДЕБЕЛИЯ Е РАБОТИ 6-ТАК ПО ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА БОРБА СРЕЩУ ВМРО "ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ":)))

Какво толкова, важното е да е македонец по душа.

Ф16 от Портогалия ''нов като оферта'' то и аз преди време си купих чорапите втора ръка от циганския пазар и сега ги предлагам за продажба изпрани закърпени... абе като нови!!! На двойна цена... А що се отнася до Ф35 от него вече се отказва Австралия в САЩ също не го долубват ама кво да се прай все някаде производителите трябва да го пробутат...!

Не се пише Портогалия,а Португалия,макар че има град Порто.Вероятно затова умствено ограниченият 33 се е заблудил.

'от него вече се отказва Австралия' Сигурно ли си, пиле шарено? :)

Почне ли комунист да обвинява в корупция , приеми обратното , че е взел подкуп , той самия. За Грипените се водят и са водени разследвания за корупция в Австрия, Швеция , Англия и Брзилия, има разследване и на шведска телевизия. БАЕ Системс като агент на Грипен е платил 400 милиона долара на САЩ и 500 хил долара на Англия , за да спре разследването срещу тях за корупция и измами по сделките с Чехия и Унгария .Граф Мансдорф Пули е осъдрн за документално престъпление в Австрия като агент по сделката за Грипените в Чехия и Унгария. В бележника са запиасани 5 получатели на суми в Унгария и 20 получатели на суми в Чехия. В Бразилия в момента тече разследване срещу президента Люли за сделките с Грипен. Въобще Грипенът навсякъде мирише на корупция, за Чехия и Унгария сумата на подкупите е 12.6 милиона.

Под вола теле! Тук Президент и Премиер, ще са гаранция, за сделката. Грипен или друг (нов самолет ), няма значение всичко, ще е точно, защото едните дебнат другите, да не кривнат нещо.

Ф-35 дава постоянно някакви проблеми, така че още работят върху него, самите кравари си го казват. Ф-22 се оказва, че е успешен модел, но прекалено скъп и спрян от производство. Така че след руските самолети най добрият избор е Грипен. Шведите работят качествено!

В момента има много страни които сменят ф16 с ф35 и се опитват да продадат ф16. Значи има голямо предлагане и възможност за големи комисионни, които не са налични ако се купят нови самолети от сааб.

Също така това че трябва са ф16 "ако искаме" ф35 са някакви бабешки глупости на които само полуидиоти им се връзват.

Нали имаше комисия от специалисти...Нали декласираха F-16. Нали Борисов започна преговори с шведския мин.предс. Сега ЗАЩО всичко отначало? Може би заради автора на фразата "вие избирайте, не се влияйте отвън...."

Това със 'нова - значи нова' е голяма психоатака към българчетата. То всеки българин знае, че нова кола - значи нова стара от автокъща - на колко чиляка им стигат парите и смелостта направо да улезнат у магазина ? Та - с други думи - бате Бойко вчера каза - вижте , земете новоте ф16-ки. Ама завоалирано, та да не може да бъде обвинен. Пусти комисионни ще ни докарат до субафриканско гето. Егати народа сме , какво позволяваме..

Не искаме F-35! Първо не е готов, второ - не е доказано, че изобщо става, трето - безбожно скъп е! И последно - крайно време е да спрете да се мислите за най-хиртите и така просташки да се опитвате да ни манипулирате! Вашите комисионни не са наши комисионни!

симо

тпуууу!!!!обилно....

Абе боклук, какво ни баламосваш? Язък, че гласувах за теб продажен соросоидски боклук такъв! Ами че ти с нищо не си се бил различавал от останалата клика бе! Какви самолети , какви пари за въоражнение спрятате пак бе? Или ще налапате едни милиони комисионни на гърба на обеднелия до крайност БЪЛГАРИН! Пту...продажни боклуци такива...дано да се задавите с парите дето ги откраднахте и хир да не видите...паплач продажна! Продадохте БЪЛГАРИЯ за жълти стотинки...

Точно така!Пълна гнус са и тоя дебелак също.Сега ще тупкат топката ,ще отлагат ,избраха комисия за да баламосват хората и накрая пак ще изберат таралясниците,за да си вземат комисионните. А ние ще плащаме.Толкова жалки продажници,само за далавери мислят!!!!!

Кара не ни задявай - щот тогава няма да сте на власт! И к'во ви пука... ... сега да грабнето от ластиците... Видно е, че хората доста са ви набрали!

Нещем американски дараци, нито стари, нито нови. Това, че ви натискат зад врата го знаем. До сега се биехте в гърдите, че сме европейци. Е докажете го. И без това ще купим 4 бройки колкото да не сме капо. Но вие сте продажници и това праеителство ще падне скоро, много скоро.

Ми ... нещем F-35 искаме нормално работещи икономика, здравеопазване, образование, селско стопанство, туризъм, да няма битова и организирана престъпност ...... да изброявам ли още ? F-35 ба ..... на гол тумбак чифте пищови ......

ЩО НЕ ПИТАТ ПИЛОТИТЕ СТАРИ ЛИ ИСКАТ ИЛИ НОВИ,НАЛИ ТЕ ЩЕ СЕ ТРЕПЯТ С ТЯХ ПОСЛЕ ? ...СТРАННО ЗАЩО НАШИТЕ ХРАНТУТНИЦИ НЕ СИ КУПУВАТ ЗА ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСТВАТА СТАРИ КОЛИ А НОВИ ? ..И КАК ТАКА ТРЯБВА ЗА ДА СИ КУПИМ НОВ Ф 35 ТРЯБВАЛО ДА ЗАПОЧНЕМ СЪС СТАРА БАРАКА ....СЕГА НИ ВЗЕМЕТЕ СТАРИТЕ БОКЛУЦИ ДА СЕ ПООТРЕПЕТЕ С ТЯХ, А ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ, ЩЕ ВИ КУПИМ КОЛЕЛО,АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ !

Някой може ли да оспори, че американските продукти са най-качествени? Некви примери, моля!

Някой може ли сега около себе си да види нещо американско в близките 10 секунди?? И ако да-чак пък и да го хвали...

Всичките електроуреди в грозното ти жилище са измислени в САЩ, тъпако!

В ЮОСЛАВИЯ АПАЧИТЕ ИМ НЕ МОЖАХА ДА ИЗЛЕТЯТ ЧЕ БИЛО КАЛНО. ХАМЪРИТЕ ИМ И ТЕ ! СЪРБИТЕ ИМ СВАЛИХА НЯКОЛКО ОТ СУПЕР НЕВИДИМИТЕ ИМ СТЕЛТОВЕ ! ПУШКИТЕ ИМ И СЕГА НЕ МОГАТ ДА ДОСТГНАТ НИВОТО НА ПРОСТОТА И НАДЕЖНОСТ НА КАЛАШНИКА !

М-14 е най-точната пушка, малоумнико, а тъпия ти "калашник" е оръжие за близък бой, на 100 метра нищо не улучва. А това, че сърбите със случайна стрелба улучиха Стелт, не е доказателство, че някъде произвеждат по-добри Стелтове.

Не помня Сърбия издържа ли две седмици. Те от ИДИЛ оказаха повече съпротива от "легендарната" сръбска армия със савецката техника.

Ех, и аз искам Ф-35 ама...мечти. Ф-16 нов е супер. Грипен също.

СТОКИРАЩИЯТ "ПАТРИОТ" ПРИМИТИВ НЕ ЧАТНА ЛИ,ЧЕ ТИЯ ПУСТИНЯЦИ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА.

Искаме пълна прозрачност и допитване до избирателите какъв самолет да закупи България.Рашаващо да бъде мнението на НПО.