Поне 14 души загинаха след терористични атаки в Израел

Най-малко 7 души загинаха, а 26 бяха ранени, при три терористични атаки близо до южния израелски град Ейлат, до границата с Египет. Седем нападатели са убити при последвалата престрелка с полицаи и военни. Израелският премиер Бенямин Нетаняху се закани виновните да бъдат наказани.

Обратно в новината

Коментари - Поне 14 души загинаха след терористични атаки в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

засраметесе антисимити расисти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как да съм привърженик на пустинните народи, когато те от както е създадена България, са като "марокански" скакалци. А както се знае, скакалците са Божия Напаст - Бичът Божи. Не срам, а откриване и поправяне на грешките е необходимо, за да не се оттегля Божието Благоволение и Покровителство над българският народ. "Кризата" в отношенията на племената на евреите и арабите заплашват Европа, в последните години. А както вече е съвсем забравено, ЕВРОПА = БАЛКАНИТЕ. Стражът - бариерата във военно отношение, някога е била Велика България. Днес тази дейност трябва да се извърши на Духовно Ниво, от българският интелект и дипломация. Историята с цар Иван Шишман се повтаря в днешните дни. Българите са били тогава и днес "разложени" духовно от пустинното племе - евреи. Изводите, посоката на действие е Любов, а не омраза. Те не са в състояние да се променят от племе в народ, но ние може да ТРАНСФОРМИРАМЕ своя индивидуализъм и най-сетне, с Божията Помощ да изпълним завета на Кхан Кубрат.

Велика България има само в твоята глава когато забравиш да си приемеш лекарствата. Историята с цар Иван Шишман такава каквато си я учил в училището е невярна. Българите са били и са разложени духовно поради манталитета и специфичната психика: дребнавост, завист, омраза към сънародниците си. С това са дали на турците да завладеят без борба слабите разпокъсани държавици дърлящи се една с друга и приели да са османски васали ( като Иван Шишман ) за да могат да отмъстят с тяхна помощ на съседите си. Исторята се повтаря и днес.

Не е ли очарователно, че помежду си се избиват привърженици на безнационален световен ред под знамената на Йехова или на Аллах??

Наистина, много е очарователно да се избиват цивилни, ама като подобно нещо дойде при идиот като тебе , друга песен ще запееш. А това ще дойде много по-скоро от колкото си мислиш.

Ей, това човечество, докато не докара Апокалипсиса няма да се спре...

СЕГА ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НА ОСТАНАЛИТЕ ПОДСТРЕКАТЕЛИ НА ПАРТИЗАНИТЕ...

Познавам от първият път!!! Подстекателите, създали някога в Палестина Арец Израел, сега ще настояват да получат обещаното от правителството на Бойко Борисов. На съвместното заседание на двете правителства в София, са проведени разговори, които за нас са секретни, но не и за "подстрекателите". Няма нищо случайно. Например сценката на Волен Сидеров на 19 май т. г., пред "Баня Башъ". Сценарият отново се разиграва, НО?! Този път, плановете на всички ще претърпят такова фиаско, че ум ще им зайде. Сметките са направени без Кръмар. Човек предполага, Господ разполага.

Ами вече се случи. Няколко часа след терористичната атака организаторите ги гръмнаха. Дълга е ръката на "цахал" ( в превод : армия за защита на Израел)

Аха когато палестинците убиват цивилни това са зверски терористични актове извършени от страхливци. Когато гърмят военни пак са зверски терористични атаки. Но когато израелците обсипят палестинските гета с ракете се ръкопляска.

......в PAX AMERICANA.

да стреляш с противотанкова ръкета срещу лека кола и автобус пълни с цивилни изглежда че според теб е голямо геройство!