България първа изпрати помощ за пожарите в Израел

92 български пожарникари пристигнаха в Израел, за да помогнат в овладяването на огнената стихия, която отне живота на десетки хора край град Хайфа.

Обратно в новината

Коментари - България първа изпрати помощ за пожарите в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог си знае работата, мое да забавя, но не забравя. За Израел всичко предстои. За носителите на злото трябва да започнат да си ядат попарата, която са си надробили.

Лесно разгадаем пиар ход на Тиквата. От една страна - международен престиж - мята се първи и помага на всеки. От друга страна се грижи за съсловието си и трупа авторитет пред пожарникарите - ще го благославят, че ще станат хаджии на аванта и ще изкарат пари не по зле от рейнджърите. А колко ще струва на държавата и на нас този негов пореден фойерферк? Няколко милиона - без никаква обществена полза насреща. Как да не го обича човек този фюрер.

България да вземе първа да изпрати помощ за собствения си народ. Стига сме се кланяли все на чужденците докато в същото време чужденците избиват българи в собствените си страни. Удушена българка от грък, пребит българин в Италия или Испания беше и т.н. А ний все помощ ще им пращаме.

Цитат:"Вчера израелският премиер Бенямин Нетаняху поиска помощ от четири държави" Питам за да разбера: До кои държави е пратил молба за помощ израелският премиер? Смятам въпросът за уместен защото ние плащаме разходите на авиоотряд 28!

Предполага се, че това са Иран, Палестина, Египет и Сирия...:)))

ПАЛЕ ш/сТИ нци - случайни съвпадения:-) .... българският език е езикът с най- старите корени в света и неслучайно е езикът натоварен с най- много пряка фонетична информация - т.е вибрационно влияние

Напълно ясно е, че не си нацис, а нарцис и то неграмотен нарцис ....

хехехе квото са посяли това ще янат изреалтяните господа.когато колиха и убиваха хората наред в палестина никому не искаха помощи.сега помощи на помиярите.нека да горят.господ забавя но никога не забравя.,дано цялата дарява да се изпепели.това е в замяна с палестинска пролята крав през последните ш0 години..несам нацис и несамнито кам единте нито кам другите но господ винаги враща тапкано.

И после какво ще правим с бежанците оттам? От тоя район каквото претендира, че се е появило отам- и христянство и еврйство и братчедите им араби все глупости и ограниченост носи :)

Тя простотията по хората ходи, не по животните. Дано се справят по-бързо с пожара и браво за пореден път на нашите момчета.

ти ли си Господ ,ти ли се радваш на чуждо нещастие,евреите са най-изстрадал народ който иска мир ,но простите палестинци/които са доведени до просешка тояга от техните хизбулати,така по-лесно се управляват/ се държат напълно неадекватно,израелци от пустинята градина направиха.Ти май и си доста неграмотен, затова си под влияние на разни атаки и глупости.

Та и кой реши и налага, че в израел са най-изтрадал народ? и кой спонсорира хамаз? и кой има интерес да има външна заплаха та да се провокира обединение в израел? и кое храни милионите евреиски търтеи извън израел?

ТОЗИ КОЙТО ПАЛИ ТЯХ ЩЕ ПОДПАЛИ И НАС. НИКОГА НЕ СЕ РАДВАЙ НА ЧУЖДА МЪКА,АМА ТИ МАЙ СИ ДОСТА ПРОСТ.

малоумник ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А защо купихме онези Спартан ли кви са, като навсякъде пожарникари, спасители и военни ходят с правителствения Еърбъс?