Затварят улици в София заради посещението на Нетаняху

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и водената от него правителствена делегация пристигат днес на работно посещение в България по покана на Бойко Борисов. Заради визитата се въвеждат ограничения на движението в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Затварят улици в София заради посещението на Нетаняху | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кажи откъде дават хонорари!Явно знаеш!

Нищо добро не вещае това посещение. Не съм чувал за народ, извлякъл някаква полза от взаимодействието си с това проклето от Бога племе!

Не желая ничие генетичното ноу-хау в селското стопанство (селекцията е друго нещо)! Не желая да се продава на чужденци земя от държавния фонд! Намирам за полезно съдействието на Израел само в областта на технологиите за напояване и проекти за земеделски земи. Това е моя гражданска позиция отправена към управляващите в България и няма нищо общо с някакъв вид негативизъм към еврейския народ и неговите ръководители.

Генетично ноу-хау се казва на ГМО.

Евреите са много успешни в разностранни направления, трябва да се учим от тях, освен това някога сме били в границите на една държава, по време на османското присъствие, било е нещо като днешния шенген, османските турци са присъствали едновременно и там и тук и навсякъде в този регион.

А бе ти определено си спал по време на уроците по история в училище. До преди 100 години не е имало нито Израел, нито заселени евреи на мястото на сегашния Израел. След първата световна война богатите евреи започват да изкупуват земя в Палестина (което сега правят с българската земя). После са започнали да заселват купените земи с евреи. Първите заселници са били от Русия. Европейските евреи не са искали да се заселват и затова богатите евреи издигнаха Хитлер за да ги разгони. А държавата Израел е създадена след Втората Световна Война. Какъв Шенген, какво османско присъствие?

Ако ти си историк то ясно е на какво ниво е паднала науката в България. Израел е имало още когато пра-пра дядо ти е подскачал от клон на клон и е хрупал шишарки. Израел е разрушаван е и е строен отново и отново. А колкото до кой ще купи българската земя, дай да се обзаложим че това ще са турците,както започнаха с гръките острови.

Според американския историк Bryan Rigg, около 150 000 (сто и петдесет хиляди) евреи са служили във вермахта по време на Втората световна война.

Катрин JEAN LOPEZ: Какво е толкова специалното на Израел? Дан Сеньор: Израел днес представлява мястото с най-високата концентрация на иновациите и предприемачеството в света: най много стартиращи фирми на глава от населението, най-висок процент от БВП, инвестиран в Изследвания и Развитие; Израел има повече компании на NASDAQ (борсата за хай тек фирми) отколкото всички от Европа, Корея, Япония, Индия, и Китай, взети заедно, и страната е най-голямата дестинация за световния капитал вложен в рискови инвестиции на глава от населението. Израел събира 2.5 повече рисков капитал отколкото САЩ, 30 пъти повече от Европа, 80 пъти повече от Индия, и 350 пъти повече, отколкото Китай и тези числа са от 2008 г., когато светът е в разгара на икономическа криза. Израел, избегна тежката криза, която вършееше из икономиките навсякъде другаде.

Стига лъга бе, ако не ви наливаха стотици милиарди и САЩ и Германия и маса страни от ЕС, както и кражбите от сорта на Гад Зееви и Балкан, ще си умрете от глад. Всичко което си написал е пране на пари, превъртане на гореописаните пари.

Наи-много милярди (на глава от населението) в света се наляха досега на арабите в Газа. Доста наляха и на гърците и какво постигнаха ? За сведение парите от Германия са компенсация а не помощ, ако можеш да направиш разликата, а помоща от САЩ се равнява на около 2,5% от годишния бюджет на Израел.

България вместо да се възползва от доброто историческо наследство и топлите чувства на 50 000 български евреи живеещи тук и да завърже тясно сътрудничество водещо да просперитет, се ослушва и е на път да загуби тази възможност. Пример за това е Турция- видя се докъде ги доведе сближаването с Израел. Затова сега Ердоган се чуди как да слезе от клона на който се покачи.

Това може само да ни радва. Махайте се, не сте желани в България. България може да изгуби само възможност да ни крадете. Потрябвали сте ни. Защо се бутате в нашата страна без да сте канени. Ние не се натискаме да ходим в Израел, вие си нямате работа тук. Няма народ по света да не е пропищял от вас и да не ви е гонил. Защо ли?

Щях да кажа, "Прочетете тук и там", ама знам, че все по-малко хора въобще четат. Разбира се, че Израелци ще ни посещават да ни дават ноу-хау в различни области на икономиката. Докато света се бъхта с рецесия и аха депресия, те усетиха забавяне за около половин година и сега пак са в подем. След САЩ, няма страна в света, която да има повече компании листвани на борсите в Ню Йорк освен Израел. Ако искаме да се учим за иновации - мястото е Израел.

Значи за теб "листване на борсите в Ню Йорк" е мерилото за напредък и успех? Горкия - колко си заблуден. Не знаеш или пропускаш да напишеш, че "подемът" на Израел в последните години се дължи изцяло на иновации във военните технологии и системите за сигурност. Тоест това е подем в индустрията на убиването и отнемането на човешката свобода. Колкото до селското стопанство - наистина имат добри технологии там, но силно надценени в сравнение с тези на пустинните им съседи - нещо за което медийната пропаганда доста допринася.

Досега комай не се е чувало/виждало толкова голяма ( Че и разнородна ! ) група от доказани експерти да направи посещение където-и-да-е по тази планета ! Ха на добър бизнес и взаимоизгодно устойчиво дълготрайно развитие да е !!! ( И полека с разточителствата, бате Бобчо ;-) ... А като те питат -- отговаряй кратко, точно, измеряемо ; ако-ли хал хабер си нямаш -- просто го кажи . Успех !!! )

От Вашите уста в Божийте уши, дет се вика!

Благодаря Ви !

Да, бизнесът ще бъда добър за нас. За тъпите българи избрали продажник като ББ, ще е фатален, но какво ми пука.

Едва ли един/една Зви би и погледнал(а) бизнес, който да не е взаимоизгоден . ( , просто защото то не е бизнес ) ... А бате Бобчо -- със сигурност ще има много да го питат, пък и да му казват ; Дано са му добре-отворени ушите и премерено-говореща устата !

ами като си избирате боклуци да ви управляват, какво са ви виновни евреите дето вече ни няма в България.

А кой плащаше на медиите да правят дсет години пийар на ББ? Да не би да не са вашите хора?

какви медии, какви 5 лева, кои те бръсне тебе за слива по света бе приятел. жабата в локвата и тя си мисли че плува в морето и е центъра на света.

В дотук написаните коментарии няма капка разум,а само злоба и простотия,характерни за неудачници и комплексари.Идете в Израел да им видите селското стопанство,градовете с паркове и цветя,как от шепата пустиня са направили градина.Хората са усмихнати и освободени,а не като тук с мрачни и зомбирани физиономии. Така че,тъпи промити мозъци,млъкнете най-сетне!!!!!!!

Идете в Израел, да видите Берлинската стена!

построихме си я тази "Берлинската стена" да се пазим от дивите и агресивни пълчища. утре и вие ще плачете за такава стена ,ама късно ще бъде.

Ами, върви си там бе Мария. Ние не искаме да последваме съдбата на палестиниците. Където са се заселвали вашите хора са носили само войни и смърт.

Яхък ! Че баш-тоз, знахар ли беше ( Що ли ?! ) -- е-ееее дето `някои` българин го направиха и сега `твори` срамотия след срамотия из земите на партньорите ни от ЕС ( И то вече като българин ! ) -- тоа ли вагабонтин да ни бъде пример я ?!

Права сте Мария. За съжаление ние сме един малък, но много прост народ.

Да, прост народ сте, щом се оставяте да ви крадем така елементарно.

Я МАРО СИ ОТИВАЙ ТАМ И СИ ЖИВЕИ ТАМ...БГ НЕ ВИ ИСКА ТУК...МЪРШИ..НЕ СЛУЧАИНО ПАЛЕСТИНЦИТЕ ВИ УБИВАТ И ИМА ЗАЩО.....ГАДИНИ ПРОСТИ...

Толкова ,много идиотски изказвания прочетох че наистина мисля че народът почва да деградира. Дойдоха по молба на правителството да ви помогнат бе нещастници. Страната с най-модерното селско стопанство в света с най-многото патенти и съвременни технологии, дето научи половината свят, може да ви научи ама вие първосигнално реагирате на някаква глупост. Жалко за България.

Ако като са толкова велики отиди си там при вашите хора, какво правиш тука? Ние не искаме да ни изкупувате земата и да я превръщате в Палестина.

Млади момко, недей се изхвърляй толкоз. Нека само ти припомня приказката на един ваш "съплемнник", Кисинджър, та той каза "Да, евреите са дали много на света, но Израел е дал само войници и селяни." Нещо да ти говори това? Така че спести си приказките по повод величието на твоята държава, още повече, че съществува благодарение на "чичко Сталин", дал доброто да си имате държава след две хилядолетия разпиляване по света. Древните римляни са били умни хора, знаели са какво правят, ама що по-съвременните хора забравят историята? Оревахте орталъка за вашите жертви във войната, сякаш вие сте се били срещу Хитлер и пасмина, а удобно забравихте, че войната я изнесоха други народи с много повече жертви и загуби от вас.

Вие сте една напаст, плъзнали сте по целия свят и само сеете омраза, корупция, смърт. Е това сте вие, ако ви нямаше, светът щеше да е по-добро място. И вече никой не ви съжалява за геноцида, защото така както постапвате с палестнците е геноцид на 21 век.

На всички пишещи тук, необременени от идеята, че евреите и Израел са виновни за всичко, препоръчвам книгата Start-up nation. Останалите може да се почерпите по един дюнер в района на Женския пазар.

ха ха ха ,направо ме разсмя:))))

Вземи, та първо я прочети и тогава се смей!

А тя резедентурата е ясна на Мосад. В "Байнет" примерно шефа за България е действащ разузнавач, преди него шева който сега им а фирма "Натнет " беше същата работа. ходят дават рушвети в БДЖ, в БТК и т.н. и правят някакви безумни решения за източване на пари. Последно се опарих а"Сектрон " и СОТ 161. Които не вярва да пита фирмите които съм цитирал

Абе толко ли няма резиденции на майна си в гората да ги карате там тия катили, всеки селяк дето дойде и аре затваряме улици, това го няма никаде по света пууу!

Както следва от списъка на българската "делегация", всъщност Нетаняху ще се срещне с резидентурата на Мосад в България!

Гледайте какво близане и какви предателства спрямо България се очкават!

Това правителство ще обрече задълго целия народ по възможно най-тъпия и продажен начин, но така е с келемета link

Ясно е, че пошите и летище София ще отидат при авиокомпания "Балкан". А може би и още нещо?

Много общо имаме с братския израелски народ, умни, работливи и дисциплинирани сме, дълги векове сме били заедно под надеждния покрив на османския съюз.

Само където те за били палачите и бирниците над българския народ. Един от пашите който е избил най-много българи - Сюлейман паша, всъщност е Соломон и е от тези наши "братя".

Абе къде в България видяха "стриктните високи стандарти"? Щото ние вече 20г не можем да видим ??

А пък в Тел Авив колата на Нетаняху се движи далеч по-културно и спира на червен светофар, независимо, че сигналната и лампа свети.

Представителите на най-интелигентния и умен народ в света са винаги добре дошли у нас!Много мъдри народни представители ,а и самият цар ,още преди 09.09.1944г.са направили много за добрите отношения между двата народа,и сега ако сме по-умни,можем да берем добри плодове!

А сега тичай да си вземеш хонорара платени писачо.

КОМЕНТАРИТЕ НАМИРИСВАТ НА ЦИНИЗЪМ И АНТИ СЕМИТИЗЪМ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

когато убивате хора и крадете света с тази изкуствена криза-това е в реда на нещата-така ли....?? нормално е тихомълком да ни принуждавате да продаваме имотите си за да оцелеем ....и после да кажете-тук е Израел..нормално е да вдигате цените и да обирате хората....а НИЕ ДА СЕДИМ И ДА ВИ СЕ УСМИХВАМЕ....ЗАРАДИ ТОЗИ ГЕНОЦИД ТЪПКАНО ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ...БГ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ...И НЕ САМО АТАКА СЕ БОРИ СРЕЩУ ВАС...А И ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК,КОИТО НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ..НИЕ НЯМА ДА ЖИВЕЕМ-НО И ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА....

Аз не съм срещу евреите! Живея и работя с евреи. Моят баща е спасявал цели еврейски семейства от фашистката власт преди 9.Септември. Аз съм против сегашното правителство на Израел! Правителство от доказани терористи и убийци, желаещи не мир, а война!

Бееее..., вие за шабак чували ли сте?Ха ха ха ......, който знае му е ясно,останалите да пишат глупости. P.S. има и други - ......

За шебек съм чувал, ама за шабак - не. Нали затова са форумите, напиши каквото знаеш, за да научат и другите.

АТАКА говори тук във форума и това е България. Указанията са лично от нашия велик Волен Фотографа.

терористи-ще дойде и вашия ден..скоро...не може само да убивате и да си живеете спокойно...

от дир.бг всички са евреии -не пускат никакви коментари .и другя вариант да са платени червени кратуни.

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху е един най-обикновен убиец на палестинци - мъже, жени, деца, старци! Този престъпник и терорист няма какво да търси в България!

Ако наистина Бойко Борисов ще продава държавна земя на евреите, трябва да бъде съден. нашите смотани управници искат да ни организират втора Палестина. Евреите трябва да се махнат от България и не трябва да бъдат допускани по никакъв начин. Те са били основния източник на злини за България. А това правителство очевидно е едно безродно и антибългарско правителство. Да се обвързващ със Израел е велика глупост. Тези хора ги избягват навсякъде по света. Тяхната цел е да заграбват. И трябва да си Премиер-пълен глупак за да подлагаш така народа си, който те е избрал.

На мен ми е еднакво свидно да се продава българска земя или да ни внесат ГМО, без значение дали това са евреи, турци, руснаци или американци. Навремето, когато НДСВ разрешиха на чужденци да купуват земя от собственици, излезе ми херпес от мъка. Може би, защото бях в чужбина, а там тези неща се изживяват по-драматично. Сега Мирослав Найденов казал на израелския министър, че България разполага с държавни земи, които в кризата държавата не може да ги управлява добре и възнамерява да продава част от имотите на Държавния поземлен фонд. А евреите ще гледат говеда и ще ги изнасят за Израел. Новината е от 4.06.2011 Не знам къде да се дяна от нерви и безсилие.

За такива приказки в нормална държава Мирослав Найденов трябва да бъде уволнен. Цитат:"България е предмет и на още една специална разработка, наричана от някои план Мойсей -2" (Талит-4"), която според анализите предвижда разчистване на жизнено пространство" (чрез редуциране на населението" и евентуално заселване в България на 2 милиона евреи от Израел, в случай на война там и невъзможност за живеене. Тоест този план предвижда превръщането на страната във втора Палестина", с всички негативни последици за българите от това!...". ГМО е подходящо средство за редуциране на българското население. Не спете българи. Просто трябва да има граница в делата на Бойко Българопродавеца.

Не искаме никакво генетичното ноу-хау, не искаме да се продава земята ни! Какво да направя? Ако отида с един плакат в центъра на София ще ме арестуват, преди някой да го е видял.

Що да те арестуват? Ако не обиждаш явно никой и не пречиш на движението, просто изразяваш гражданска позиция.

НЕ ДОПУСТИМ Е ТАКЪВ УЛИЧЕН ТОН КЪМ ТАКЪВ ВИСОКОПОСТАВЕН ГОСТ

Тоя "високопставен" гост е дошъл да превърне България в Палестина. Там където са се заселвали евреи, идва и войната.

Очевидно от тона не е желан, да се маха и той и вие. Какво се мълнете тука. По друг начин как да ви се каже. Какво напирате като кърлежи. Елементарното ввъзпитание изисква, когато някой ти каже, че не си желан, да се ометеш в посока дома си.

Какво генетично ноу-хау, какви 5 лв.?!? България имаше читаво земеделие, каквото днес наричат БИОЛОГИЧНО, с прекрасни сортове домати, краставици, ябълки и т.н. напълно естествени, вкусни и в изобилие, изнасяхме ги къде ли не. На нас НЕ НИ ТРЯБВАТ ГМО, да си ги отглеждат израелците в техния гаден пустинен климат ! Народе, не можем да бъдем безучастни към безумията, които вършат некадърните ни и продажни политици!

Тъкмо и аз това щях да напиша, но ти си ме изпреварила. Абсолютно! Какво генетично ноу-хау. Малко са останали читавите храни в БГ, сега и тях да развалим...

Мда. Абсолютни безумия. Човек с ум не би бил такъв клоун и блюдолизец като нашите продажници.

Кво ще им продадете сега за 5 лева?Аерогара София ?

В Израел нашите уговориха да продават на едро държавната земя на любезните еврейски инвеститори. Сега вероятно ще подпишат. Няма ли скоро да има избори за НС? Но и за кого да гласувам, като са масон до масона!?

Това за продажбата на държавната земя е такова безумие, че ако е истина, отговорните лица трябва да бъдат изправени до стената и - с картечницата. Нещастници безумни, да не сте собственици на Родината ни, че ще я продавате парче по парче. Преди време на китайци мислеха да продават земеделска земя в северна БГ. Хора, тези полудяха ! Да излезне Мирослав Найденов заедно с ББ пред медиите и да кажат безродниците му недни какво кроят!

Ами в началото на юни вървеше по новините: виждате ли хора, държавата е лош стопанин, земята буренясала и ще я продадем, защото чуждият инвеститор проявява интерес. Много ми е милно! Ако държавата ми подари 5-10 дка буренясала земя ще напусна работа и ще отида да я копая с голи ръце, но няма да я дам.

Какво генетично ноу-хау бе, нашата страна да не ви е опитно поле. Кой знае какви злини са дошли да накроят.

Така е! Той онзи с фамилията Айсберг и Титаник потопи!

Добре, че нямам път натам - много неудобства се създават на хората с тия затваряния на улици