Израел: Западът капитулира пред Иран

Сделката за ядрената програма на Техеран представлява "историческа капитулация на Запада пред оста на злото, предвождана от Иран".

Обратно в новината

Коментари - Израел: Западът капитулира пред Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам изсраел могат да се обединят в омразата си към Иран,със......Саудитска Арабия .... Има 2 дявола на земята: изсраел им саудитска Арабия......Америка, горката за пръв път изрази някаква свободна воля.....да не би да се преборят с еврейското робство....

Ислямът и христянството са еврейски идеологии. Израел пък е плод на ционисткото движение - евреи, които категорично вземат библията за исторически документ. Те се възползват от христяните, които също я вземат за реална история. В момента Израел губи не срщу Иран, а ционисткото лоби губи от релгиозните евреи, които не обичат показността. Едните ( ционистите) са по-показни и искат всички да се убедят сами, че Израел като държава е първа и силна във всяко едно отношение. Релгиозните ( с черни кафтани в Израел но и вече масово в Джу Йорк и големите градове в САЩ и зап. Европа) пък изчакват всички по света до доузреят за идеята, че трябва да се подчинят на божия народ. Общо взето тази припирня е между лобита, а инструментариумът са държавите.

Крадецът вика дръжте крадеца. Изкуствено създадената ционистка държава Израел скоро няма да я има на картата. Тия гнусни племена кой ли не ги е гонил. Като се почне: Египет, Вавилон, Персия и накрая Рим успява да ги изсели перманентно. Никой никога не е обичал това племе което е правело геноцид навсякъде по земите по които е минавало. А Израел като проект е смехория. Чист евреин няма вече. Не може 2000 г. да се скиташ навсякъде по света да си мешаш кръвта с кой ли не и да твърдиш, че си "чистокръвен" - каквото и да значи това. Ако тъпите англичани не бяха толкова уплашени да загубят Първата световна, сега ционистите щяха да са или в Биробиджан, или в Мадагаскар.

Ако Иран е оста на злото, на майка ти оная работа е дупката на злото!

могат да си обявят война на иран, на ли са независими до бога?!

тия нали имат атомна бомба ко ривът????

добре ще е евреите да накарат всички световни ядрени сили да си унищожат оръжията, а да останат само техните и на чичо сам, е тогава ще настъпи раят на земята, как мислите?

еееееееееееееееееее вас евреите все вие страх,все се оплаквате,все плачете,като гурзите сте.зелят свят ви пази и лапате яко от всякуде и все сте недоволни.ами не сте само вие на тази земя,макар да ви се иска...

и унищожете иранските реактори така, както преди време сте направили това с реактора на Сирия и сега се фукате с "геройството си" като излъчвате възстановки на събитията по гледаните в цял свят телевизионни канали! Няма как! Рано или късно идва времето когато и Израел трябва да седне на дирника си и да миряса, защото в този случай на Иран се преопределя ролята да се разправи с ИДИЛ и подобните му, които са като трън в задниците не само за страните от близкия Изток, но и на много западни страни!

САЩ-страната на войнстващата демокрация само до преди няколко години щеше да започне война с Иран. Какво се случи та сега нейните марионетки подписаха споразумение? Много просто-сега всички сили се съсредоточават срещу непослушната Русия и Иран остава на втори план.

той не остава на втори план, а се включва срещу Русия в гръб. Американците са готови да гръмнат цялата земя, да влязат в съюз и с дявола, само и само да прецакат руснака.

тука има доста арабески май :))) светът бил пален винаги от християни???????? КАКВО???? персия чингис хан рим александър македонски атила китай индия египед османската империя .......... все християни :)))))) иран ся са мирни щото англичаните им начукаха канчето на великата персийска империя и не смеят да мръднат :))))))))))) но иран действат сега подмолно с атентати по цял свят! дори и наскоро в България!!!! израел не е правил атентат тук иран го направи! така че си затваряйте лъжливите ислямистки усти

Кирпич, какво е ЕгипеД?

египет написан бързо други съществени въпроси????

Как пък реши, че Иран е направил атентатът в Бургас ?!? Вярваш на "антикомунистическото" правителство на ГЕРБ в което всички са свързани с БКП и ДС?! Самият ти си противоречиш без да се усетиш, а това не говори добре за умственият ти багаж.

someone

мисля, че ислямска държава ще купи ядрено оръжие от иран, достатъчно пари имат, или поне химическо, и тогава жална и маика на европа. ще търсим бункерите, дето ни ги показваха през комунизма.

А кога и дали, мислиш, шефчето от десния флаг ще допусне експертите от МААЕ на своя територия?

...прост, арогантен ционист! Недей да мислиш - не ти се отдава!

ima otkat на околната среда срещу западни шпиони в Иран стимулиращи замърсяване на региони с особенно опасни маркиращи и целеуказващи на жестоки врагове отпадъци..Нетаняху да поиска срочно отзоваване на тези чужди з а иран шпиони конфронтиращи остро региона...

Tози чичко,.. иска всички банки, всички пари, всички ядрени ракети на света и въобще всичко да е тяхно?!... и след това,... пак ще иска още! ;))xaxaxa...

Истината е,че на тези ислямисти изобщо не трябва да им се дава да създават ядрено оръжие,защото те са толкова малоумни,че току виж запалили половината свят...

съгласен, ама трябва да омислим и за съюзника на сащ- пакистан

е пакистан е много повече съюзник на китай отколкото на сащ :)

Света вече е пален и то не веднъж. Винаги от християни. Но най-интересно в статията е: "Иран ще получи джакпот, кешов бонус от стотици милиарди долари, което ще му позволи да продължи агресията и терора си в региона и в света. Това е тежка грешка от исторически мащаб". Та къде точно му е агресията, която ще продължи? Чифутлерията мисли, че ние нямаме сетива и не можем да мислим ли?

Чудя се и се мая, като чета коментариите ви, дали един германец в миналото не е бил прав! Да ме прощават!

Кой е този германец? Щото имам чувството, че намекваш за Хитлер, който е бил австриец.

Подробностите около сделката са горе долу следните : Cъвета за Сигурност на ООН отменя санкциите по отношение на Република Иран, в отговор на това Иран се отказва от всякакви опити да придобие или създаде ядерно оръжи. Какви са пак тези статии ???

Край-петрола и газа тръгват надолу!Браво!

Като заредиш на по-ниска цена ми кажи,за да отида и аз...

Денят, в който тази измислена терористична държава, тормозеща целия свят, изчезне от лицето на земята, ще бъде обявен за празник на човечество!

Тази измислена държава е победила римската империя докато прадедо ти е спял върху коня или в изкопана с ръце землянка.

Как я победихте-като си пръснахте сами червата в Масада ли?

Пасах за иран. Ако имаш предвид другата съм съгласен!

Бенямин Нетаняху Трябва да разбере че евреите не са богоизбрани и заслужават всички благини на света !

Всъщност, истината е, че те са тези, които "агресията и терора си в региона и в света" .. не само с банкит еи кредитите, измислени и налагани от тях, но и всички войни, които предизвикват.. не само срещу държавата, която земя завсеха - Палестина, и чийто народ избиват от години.. но и срещу всички останали.. Но уви, наглостта и лицемерието при тях са начин на живот!

"А имената на дванайсетте апостоли са тия: първият Симон, наричан Петър, и Андрей, негов брат, Иаков Зеведеев и Иоан, негов брат, Филип и Вартоломей, Тома и Матей митар, Иаков Алфеев и Левей, наречен Тадей, Симон Кананит и Иуда Искариот, който Го и предаде" (Ев. Мат 10:2-4). "А когато настана ден, повика учениците Си и избра от тях дванайсет, които и нарече апостоли: Симона, когото и нарече Петър, и брата му Андрея, Иакова и Иоана, Филипа и Вартоломея, Матея и Тома, Иакова Алфеев и Сифона, наричан Зилот, Иуда Иаковов и Иуда Искариот, който и стана предател" (Лук. 6:13-16). "[Иосифа и Матия] хвърлиха за тях жребие, и жребието се падна на Матия; и той биде причислен към единайсетте апостоли" (Деян. 1:15-26).

Значи апостолите са евреи...

Ти още ли не си разбрал, че Русия е по-силно "еврейска" от САЩ и би довършила това, в което САЩ се провалят? Заради такива като теб евреите ни смятат за добитъкр и имат право в 99% от случаите.

Русия е доста далеч от еврейството. Особено последните 25 години пяна от безсилна злоба им излезе на евреите от дива русофобия. Целия черен пиар на Русия и Путин е организиран от тях. Сигурно защото Русия е еврейска. Някой друг път. Кръстоносният еврейски поход на евреите срещу Православието не е завършил.

Споко. Измежду идеологическите им оръжия каквито се явяват и де факто и де юре ислямът и христянството, разновидността на христянството, която се нарича "Източноправославие' е най-успешна. Защото хората с любов и абсолютно безкористно и любвеобилно духовно се подчиняват и влизат в руслото. А и по канон източното православие е най- близо до юдаизма. Песнопения, практики, облекло ( с изключение на черните раса), каноничното офромление с олтар и отзад светая светих (килера на попа) в църквите е практически същото като старите синагоги. Да не говорим за митовете, кото всички разказват и втълпяват. Бжежински и равини са споделяли, че завиждат за патоса, с който източноправославните вярват. Ако така можеха да го приложат и за самите израелци и останалите народи. Духовното робство е най- страшно. Неприятелите не винаги са агресивни. Даже обратно. Най- големите лъжи силните на деня предпочитат да поднасят с благост. А когато заробените заобичат лъжите още по- лесно става. А казионните опозиции са най-удобни. Да смяташ, източното православие може и се противопоставя на юдаизма е като да смяташ, че клонът на черешата и черешките, могат да изместят дървото и корените му, защото са нещо противопоставщо се и различно различно от стъблото и корените на дървото.

Какво ви дреме кое е от полза за САЩ или Русия, важното е какво е от полза за нас. За нас да паднат санкциите срещу Иран е добре, най-малкото, защото пътят Иран -Европа минава през България. Заради идиотията в Ирак и Сирия и санкциите срещу Иран ние загубихме значение. Бяхме в тупик. Минаваш през България , стигаш Турция и край, бариера. Сега поне едното направление се възстановява.

Никаво направление не се възстановява. ИД контролира цялата граница между Ирак и Иран.

Пътят Техеран София не минава през Ирак, а само през Турция. Преди да пишеш глупости виж картата .

Западът капитулира пред евреите още преди да има понятие "запад". Сега войнственото крило на евреите иска да командва финансовия тръст така както милиционерската мафия у нас иззе функциите на икономисти и финансисти, взе властта и ги изтласка от играта. В крайна сметка ефекта е същия - външния водач властва, раята да се оправя. За разлика от нас евреите имат силен вътрешен коректив и са в състояние да жертват групировката Израел в името на висшата им цел.

Нелошо предположение. Ориентират се към Русия нещо напоследък,май сабрите наистина ще ядат пясъка на Негев.

Чел е и затова беснее. Щото той не пуска инспекторите да припарят в Израел, а Иран ще ги пуска. И единствените държави с неясен ядрен потенциал ще останат Северна Корея и Израел. Колко си приличат само, нали!

нетаняху е чел всичко, просто си играе политически мрусни игрички *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Израел е единствената ядрена сила в Близкия изток, която не е подписала Договора за неразпространение на ядрено оръжие." Много, ама много уместна забележка. Редно е да се извърши пълна проверка на всички ядрени израелски програми. И пълен контрол и премахване на всякакво ядрено оръжие. И е редно, това да бъде изискано от ООН. Ако Израел не се подчини, трябва да бъде изключена от всякакви международни организации и всякакви авоари да бъдат замразени.

Тези игри на добро и лошо ченге са ни известни. Израел и евроатлантиците искат да колонизират Иран, в момента по-важно е противопоставянето срещу БРИКС, целта е когато паднат санкциите петрола да поевтинее и сринат най-големия противник Русия, след време ако спечелят ще се върнат отново да завладяват Иран.

Какъв БРИКС те гони?! Една по-измислена и от ЕС, абстрактна структура, без общи граници, език, икономика, валута и т.т. ценности. Измислена и инициирана от рашките да плашат гаргите и се успокояват, че не са сами в Света.

Много измислена, като ви гледам как се мъчите да я обезличите и как доларчетата са в страхова невроза, дали ще да е толкова измислена. Според американските икономисти, БРИКС окончателно ще погребе долара. Те дори не се питат дали, спорят само кога да се очаква смъртта на долара. А ние в България ядем бананите небелини. Глупак!

Аз не искам да имам общи гей, педофилски и содома ЕС ценности, езика ми е българския и не ми трябва общ език, Евро не ми трябва особено ако го печата един фашист и при нужда не то дава, а ти си закрил своята печатница(случая с Гърция). В началото ЕС беше само търговки съюз, в последствие мутира в това царство на терора и колониализма. Затова БРИКС успява, взаимно изгодни търговски съюз, без налагане и тоталитаризъм, за всяко предложение може да се разберат или не, без извиване както е в ЕС.

Религията е нещо тъпо - да се плашиш и замеряш с ядрени бомби на религиозна основа е още по-тъпо!!!

Т.е не одобряваш съществуването на теократичната държава без конституция Израел?

Пародия

Много държави нямат конституция - не одобрявам религията и замерянето с ядрени бомби по религиозни причини......

Опааа, хайде веднага готовата схема. И тези готови схеми пък са най- характерният елемнт на религийте. Комунизмът е не по-малко еврейско учение от христянството и исляма. Комунизмът още повече заробва хората, защото по дифолт предполага, че всичко друго е ясно и остават САМО материялните и икономическите отношения между хората. При комунизмът се отнема ЦЯЛАТА лична възможност хората да имат собствен ресурс, с който да произвеждат благата си и оттам да са независими и оттам свободни. При КОМУНИЗМА - от КОМЪН т.е ОБЩ на английски няма лична собственост за производство. Де факто партийният елит заживява и живее и се държи като господар в робовладелско общество. Отделно обаче парите се запазват като измерител за богатство. Комунизмът не ги заличава като елемент в осмислянето нито има такава цел. А парите са като религията и лъжата - ако не вярваш в тях те нямат стойност, не съществуват. Комунизмът изгражда илюзии, пази ги с оръжие и се отнася с хората некомунисти/непартийци така както религиите с нетяхните. не от наЩе. Туй че Израел дали ще е теократична или не държава все тя докато управляващите делят на нши и ваши. Така както комунизмът прави същото.

Този, който плаши да замеря с ядрени бомби е Израел, Иран дори ги нямат, как да плашат с тях.

Пародия

Всеки заплашва всеки - и лошото е че това се приема за нормално.... Наскоро Русия заплашваше Дания - тя също няма ядрени бомби......

никой по добре от евреите не познават врага си. Иран е най- страшния. Те не са араби, нито са страхливи като арабите, те са упорити, целеустремени. С коя ли световна култура и империя са влизали в тежък конфликт- с Атина, с Александър Македонски, с Византия, с Османската империя. И в крайна сметка са губили, но това с АТОМНАТА БОМБА е друга приказка. Опасна, защото е насочена с-у Израел. А това значи с-у цивилизацията.

Израел е цивилизацията ? Мислиш ли ? Ционистите кога станаха цивилизация точно ?

Нямаш понятие от история.

Хахаха, Израел и цивилизация. Това са горе-долу противоположни понятия. Няма друга такава дивашка, кръвожадна и варварска държава в 21 век. Няма по света друг такъв концлагер като Газа, за такъв мащабен геноцид. Израел трябва да допусне инспектори да бъдат инспектирани всички ядрени съоръжения и оръжия, както направи Иран. Моше, пропагандата ти е твърде глупава, лъжите са ти твърде плитки, не става.

Я сподели, знаеш ли защо "цивилизацията" не допуска инспекторите от МААЕ на своя територия?

надушвам поредната сапунка....

Някой май е на път да оцапа гащите.

преди да плюете крайно израел направете си труда малко да прочетете историята на арабите и персите :) в тая история няма прав ираел са прави да си искат държава и да се пазат от арабите и иран иран са прави да искат да напредват америка са прави да искат да осигурят евтин петрол за гражданите си нещата са много по-сложни от тва както си ги представят полираните ви русофилски мозъци

накрая ще астане само един. Тва достатъчно сложно ли ти е?

Много си плитък в лъжите си. Евреите се опитват а се настанят на чужди земи след 1900г, план Алия Бет. Искаш малко история, как са били изгонени от Египет, като големи мошеници? Да оставим настрана захаросания еврейски маркетинг.

Е, сега еврейте ще трябва да сядат на масата за преговори, за да преговарят с арабите! А иначе - лесно! Не играеш ли по мойта свирка - бомби! Край на такова нагло поведение! И въобще в политиката трябват наистина хора, можещи да бъдат толерантни, да защитават и своите интереси, но и тези на опонента, независимо от размера на държавата им. Пример са самите Израел - малки, но с атомно оръжие и с това се съобразяват всички. Но те май на места загубват мярката! Е, сега няма да има как! А Северна Корея също е пример! Малка държава, със собствен път на развитие, но дори и Щатите не смеят да съ бъзикат с тях, с изключение на тъпи пропагандни филми и манипулирани СМИ. И толкова!

Така е Северна Корея е пример за успяла държава..... Вечер няма дори осветление, но произвеждат смартфони за населението си 99% от което няма достъп до интернет!!! Приземиха човек и на Слънцето - разбира се през нощта - така казаха по националната им телевизия..... А лидера им - носят се слухове че Леля му го е родила щото никой не смее да му е.е майката..... Каква държава..... бих ти пожелал еднопосочен билет за там :)

Да, но Северна Корея е в пъти по-нормална държава сравнено с Израел. Жертвите там са нищо като брой, сравнено с убийствата и терора, който извършва Израел. Това си е направо сатанистко творение.

Не съм фенка на евреите, обаче в случая са абсолютно прави - на арабите не трябва да се дава никаква възможност да разработват ядрено оръжие. Стане ли това, за цивилизования свят се очертава зловещо бъдеще.

Исторически погледнато,никога араби на са предизвиквали световни войни,нито са използвали атомно оръжие срещу мирни жители. Израел има над 400 ядрени бойни глави и не дава инспекция на никой на своя територия.Иран просто иска от "същото"за себе си.

Колко голяма е историческата ти перспектива? няма и 1 век. Повтарям, ИСЛЯМИСТИ + ядрено оръжие = непредсказуеми последици за цивилизацията. Нали всеки ден научаваме БЕЗ ядрено оръжие какви ги вършат? Или това е малко?!?!

Поправям се - перси са, не араби, обаче 79% ислямисти, а това е най-важното. Ислямисти НЕ ТРЯБВА да се допускат до ядрено оръжие!!!

Според твоята логика трябва да се накара и Пакистан да унищожи ядреното си оръжие и Индия. Сакън само евреите да не се пипат.

Ми като ти е такава идеята, защо не си написала: Израел да се разоръжи а Иран да не му се позволява да произвежда ядрено оръжие.

Араби? Някой май не е ходил на училище, а се опитва да се прави на умен. Тролчо, персите са с хилядолетия по-древна цивилизация от евреите. В Иран има перси и други ирански народи. Вземи се ограмоти, преди да ръсиш простотии, за които ти дават някой и друг шекел (долар).

Можеше и без обиди, ако беше наистина толкова велик ;) Неволна грешка. Перси са живяли по тези земи, в момента - ислямисти с промити мозъци. Ядрено оръжие в техните ръце и толкова близо до България е НЕПРИЕМЛИВО!

Блажени са незнаещите. Какви араби в Иран, направо ме смайваш. Абе не пиши като не си проверил. Около 51% от населението на страната са перси, 24% - азери, 8% - гилянци и мазандарани, 7% - кюрди, 3% - араби, 2% - лури, 2% - белуджи, 2% - туркмени, 1% - от други националности.

Ципи Хотовели ми звучи като Шота Руставели...

Страните с ядрено оръжие са десетки. Една по-вече или по-малко е без значене.

От къде знаеш, че Иран няма ядрено оръжие. Скоро пък Изсраел използва такова в Йемен.При това няма нищо общо с Йемен.

Невероятно е, че управляващият Израел обвинява някой друг в тероризъм! Този, който заедно с ционистките му приятелчета от ЦРУ създадоха Ислямска държава- най-жестоката терористична организация, която, о'чудо, изби хиляди мосюлмани, и нито един евреин!

като ви набият нещо в тъпите глави и няма излизане! наскоро имаше скандал с терористичен акт извършен от израел в аржентина през 1994г. загинали са над 80 човека иранците са платили на аржентинци да прикрият следите прокурор обвини президента на аржентита в това прикриване откриха прокурора мъртъв!

поправка атентатът е организиран от иран не израел

Някой знае ли кои са точките, свързващи оста на злото, споед Нетаняху? Едната точка е Иран, а другите? Или тази ос се върти като ветропоказател в зависимост от изборните резултати в Израел или от настроението на премиера?

Много е лошо когато смешни конфликти на религиозна основа от едно време се пренасят в съвременната епоха на ядрените бомби....... лошо за всички......

Уф,пак ли ти? Първо,нищо не знаеш за капитулациите,но тепърва ще научаваш все повече и повече по темата. Второ- отдавна не си бомбардирал палестинци. Преди месец твоите хора от ИД заплашиха дори откачалниците от Хамас,че не правели достатъчно за вярата. Това намек ли беше? Трето- май си изтърваш нервите?

е САЩ - Израел. Нито една арабска държава не е нападнала друга, докато всички войни в Близкия изток за започнати от евреите

положението е 6 милиона евреи срещу стотици милиони араби и персийци първата арабско-израелска война е започната от арабите веднага след обявяването на израел за държава! учете по-малко пишете най-малкото евреите са ни дали библията и 10те божи заповеди а арабите и персия да не ви обяснявам!

Ти последно подкрепяш сделката с Иран и евтиния петрол или подкрепяш мнението на Бени и си против сделката с Иран и евтиния петрол?

Не че защитавам чалмите, но те са по-малкото зло. 1. Ти няма ли да започнеш война, ако някой реши и определи Пловдивска област за държава на някаква алчна и зла група от хора. 2.След като са ни дали 10те божи заповеди щеше да е добре поне малко да ги спазват.

Не ни обяснявай . ти прочети за 6 дневната война кой , как и защо . ние също четем . персите са дали много повече на света от евреите . за библиятя можем да поспорим кой я е писал и защо . библиятя не е само старият завет . може и да напишем за палестинците , за ежедневните финансови инжекции от щатите ....айде не на нас тия .

Вече дори не ми се коментира ционистката сган която управлява света, само се моля да има възмездие.

русофилските ми идиотчета :))) петолът бавно тръгна надолу рублата бавно тръгна надолу :))))