Коментари - Израелски бойни самолети удариха Хамас в Газа | dnes.dir.bg
назад

Израелски бойни самолети удариха Хамас в Газа

Израелски бойни самолети нанесоха ракетни удари срещу военни позиции на Хамас в северната част на Газа тази сутрин в отговор на ракетен обстрел срещу Израел.

Обратно в новината

Коментари - Израелски бойни самолети удариха Хамас в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Попривърши кризата в Сирия и фащ палнаха нова война. Нормално.

Та какво се е случило? 1: Арабеските са пуцали с ракети по израелска територия. 2: Юдеите са се ядосали и са опуцали арабеските със самолетна атака. Къде е проблема? В арабеските. Каквото търсили, това и намерили.

В 21 век геноцид на живо. В един концлагер. Израел е нужно да бъдат изключени от всякакви международни организации.

Израел е пример за отношение към терористи - бой, бой и само бой ....

Израел правят геноцид над палестинците от време уно и никой не иска да им каже нищо, защото чичо Сам им седи зад дупето, ама то колелото се върти....:)

на Израел!

Преместването на американското посолство в Йерусалим беше планирано отдаван, както и ефектът от това действие! Хамас имаше планове да създаде обучена армия, с която да атакува Израел и затова изпращаше свои войници се бият на страната на ИД и да добият боен опит! Само, че тия от МОСАД 'не ядат доматите с коловете" и умишлено предизвикаха тази криза с посолството, за да имат повод да ударят и разбият армията на Хамас! И както се развиват нещата - вероятно ще успеят!

От Газа нищо не остана, няма ток, няма вода, няма къщи. Хамас стреля с ирански боеприпаси, Израел отвръща с американски. Всички имат мерак да воюват, но на чужда територия.

това са то бойците на "светлината", на която се кланят всички дегенератии булгаристанският подгъзурко отиде да ки поздрави вчера!

пърдонье, държава създават тези които я искат, в случая еврЕИте. арабите не искаха държава, те искаха евреИте да ги няма. Това е положението от 1948! Едните си построиха държава, и си я пазят. Другите само губи нападат, и после звучат като ги опердашат

Както винаги точни са евреите Няма грешка при тях. Ето това е армия а не като нашата сбирщина

пърдонье, държава създават тези които я искат, в случая еврЕИте. арабите не искаха държава, те искаха евреИте да ги няма. Това е положението от 1948! Едните си построиха държава, и си я пазят. Другите само губи нападат, и после звучат като ги опердашат

МНОГО ЛОБУТ ЩЕ ЯДАТ АРАБЕСКИТЕ И ПОДДЪРЖАЩИТЕ ГИ ВАТНИЦИ ОТ РУСКИЯ КЕНЕФ.

Посочените селища не се намират в Южен Израел.

на злото . Из-раел.

Абе, от толкова години не съм чувал за жертва от тези ракети, на "палестинците". Много удобни, ракети. За израелците.

Ракетите са руски

На мен много ми напомнят на други случаи - когато от ид или от "сирийската" "умерена" "опозиция", когато са на зор, стреляха по Израел, а от Израел в отговор стреляха по позиции на сирийската армия.

Някой ден, господа, и при нас ще е такова положението. Ако народа се раздели. Ще има цигани националисти, борещи се за своя държава - алтернатива на косово, умерена опозиция кюрди с бягащи от турция искащи да населят по тези земи и сащ да бомбандират София, както са правили, понеже режима на последният ни диктатор няма да е удобен. Палестинците като цяло са дезориентирана и неука нация, слабо ниво на технологично развитие, което им коства реален холокост с реални милиони жертви. На този етап приличаме много на палестинците, не че им симпатизирам.

В чутурата ти е пълна каша, не се ли усещаш колко си гламав, та се пънеш да се изказваш ???

96 е прав, а ти си продажен соросоид, да се задавиш дано!

loyola

Досега ромляните не са се справяли с толкова сложна задача! А последните 30г (откакто спряха интеграцията, почната от комунистите) вече и с четенето никакви ги няма. Малко преди войната в Югославия и у нас щъкаха инструктори от ЦРУ, но не им се получи. Само в Югославия успяха да разбунтуват населението.

Имаш грешка! Циганите няма да се борят за своя държава, защото те вече я имат. Българите май вече нямаме държава, ама нас ни няма в "боренето". Силни сме да пишем коментари :)