Изправят пред съда млад мъж, напуснал работа, за да разпространява марихуана

Предстои Варненският окръжен съд да насрочи дата за разглеждане по делото срещу обвинения, който работел в Бяла, но през февруари напуснал легалната си работа, за да продава незаконно от наркотика

Обратно в новината

Коментари - Изправят пред съда млад мъж, напуснал работа, за да разпространява марихуана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тук ,кога????? Нидерландия Съществуват страни, където притежанието на марихуана в малки количества или дори търговията с нея в малки количества под стриктен контрол на определени за целта места не се преследва, което е довело на практика до декриминализация. Най-свободната в това отношение европейска страна е Нидерландия. САЩ През декември 2012 г. американските щати Колорадо и Вашингтон официално легализират употребата на марихуана. От януари 2014 г. започват да се отварят магазини за продажбата на марихуана. Уругвай На 10 декември 2013 г. Уругвай става първата страна в света, която легализира отглеждането, използването и продажбата на канабис.

Хахаха иззети били и хартийки за свиване на цигари. Уникални милиционери си имаме :)

Хванали те някакъв кокошкар, като хваните тарторите тогава се хвалете.

Мъж на 25 години, живеещ в Бяла, е предаден на съд за това, че без надлежно разрешително държал марихуана с цел разпространение, съобщиха от прокуратурата във Варна. Давам 10К евро/долара да ме осведомите лично откъде мога да си изкарам НАДЛЕЖНО РАЗРЕШИТЕЛНО, за да мога да разпространявам легално и законно марихуана в България?!

Ако решите да продавате коноп, стига да не напускате работа всичко е ок.

Веднага ще ти кажа, но отговорът няма да е това, което очакваш. Индустриален коноп може да се отглежда, скоро и медицински. Пак си е марихуана, просто не за пушене. И пак ти трябва разрешително.

А в центъра на Прага е пълно с магазинчета с реклами Канабис

Е, сменил си професията, човека.

Човека! От разпространението се печели, от работа се губи!

Ама в същото време тровите хората с алкохол и тютюн, които са високо пристращяващи вещества и в топ десятката на причините за смърт.