Изправят пред съда млад мъж, напуснал работа, за да разпространява марихуана

Предстои Варненският окръжен съд да насрочи дата за разглеждане по делото срещу обвинения, който работел в Бяла, но през февруари напуснал легалната си работа, за да продава незаконно от наркотика

Обратно в новината

Коментари - Изправят пред съда млад мъж, напуснал работа, за да разпространява марихуана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама в същото време тровите хората с алкохол и тютюн, които са високо пристращяващи вещества и в топ десятката на причините за смърт.

Човека! От разпространението се печели, от работа се губи!

Е, сменил си професията, човека.

Ако решите да продавате коноп, стига да не напускате работа всичко е ок.

Мъж на 25 години, живеещ в Бяла, е предаден на съд за това, че без надлежно разрешително държал марихуана с цел разпространение, съобщиха от прокуратурата във Варна. Давам 10К евро/долара да ме осведомите лично откъде мога да си изкарам НАДЛЕЖНО РАЗРЕШИТЕЛНО, за да мога да разпространявам легално и законно марихуана в България?!

Веднага ще ти кажа, но отговорът няма да е това, което очакваш. Индустриален коноп може да се отглежда, скоро и медицински. Пак си е марихуана, просто не за пушене. И пак ти трябва разрешително.

Хванали те някакъв кокошкар, като хваните тарторите тогава се хвалете.

Хахаха иззети били и хартийки за свиване на цигари. Уникални милиционери си имаме :)

А тук ,кога????? Нидерландия Съществуват страни, където притежанието на марихуана в малки количества или дори търговията с нея в малки количества под стриктен контрол на определени за целта места не се преследва, което е довело на практика до декриминализация. Най-свободната в това отношение европейска страна е Нидерландия. САЩ През декември 2012 г. американските щати Колорадо и Вашингтон официално легализират употребата на марихуана. От януари 2014 г. започват да се отварят магазини за продажбата на марихуана. Уругвай На 10 декември 2013 г. Уругвай става първата страна в света, която легализира отглеждането, използването и продажбата на канабис.

А в центъра на Прага е пълно с магазинчета с реклами Канабис