Коментари - Изправиха пред комисия в Конгреса прокурора, установил слабата памет на Байдън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е точно по темата, но е свързано. Прочетох една статия във Фокс на д-р Марк Сийгъл (ако така се произнася) в която той се пита "колко стар е твърде стар за президент". Дава пример с Кисинджър който на 99 е бил абсолютно адекватен, но и с Бил Клинтън който е произнесъл СОТУ речта си по памет през 1994. Разсмя ме, че дава пример с баща си, който е на 100 и носи шапка с надпис "Отне ми 100 години за да огледам/обмисля това добре" и който му е казал, че ако стане президент, първата му заповед ще е да позволи вноса на кубински пури :-)

да установи слабата психика на Тръмп, и са квит.

Че той публично го е показвал поне няколко пъти. И как говорил с някой, който бил починал или бърка човека. Не че Тръмп е по-млад. Може да прекръстят белия дом на старчески дом. ;)

старческа деменция ку ку

Паметта не е важна , важно е как анализира информация .

Искаш да кажеш, че не е проблем, че е казал, че президентът на Мексико е Сиси, който е президент на Египет? Или че е говорил на скоро с Митеран и Кол?!?

Не можеш да анализираш информация, която не си запомнил.

Аха , ако в резултат на анализ реши, че трябва да се изпепели Пекин и заповяда удар по Париж- няма проблем, така ли ? Оооо Свещенна ПРОСТОТА

По принцип е забавно - яко разузнаване, контра-разузнаване, хакери, АИ, всичко работи за да се докопат до информация... и някрая цялата информация е в гаража в кашони... :-)

Републиканците ще искат специалният прокурор публично да заяви, че на втория етаж Байдън хич го няма. Това мисля, че публично се прожектира, за да може американците да си го видят. Политически игрички преди изборите. То за целия свят е публична тайна, че президентът на Щатите главата не го слуша.

Добре де, ама нали ако не беше казал това трябваше да го подведе под отговорност за секретните документи. Кофти ситуация за прокурора, ни да кажеш, че царя е гол, ни да кажеш, че е виновен.

Ами заради Тръмп и оглупяващата америнаканска нация неща който се смятаха не некултурни станаха абсолютно нормални.

Ето заради това Америка е най демократичната страна.Не се поколебаха да кажат че президента им е с влошено здраве и има старческа деменция.Докато у нас Киро си ги плещи едно към гьотаре и му се радват.Пример ,,Куролация,, сицилиева долина,тридесет плюс тридесет е равно на .четиридесет и много знайни и незнайни бисери

До там сме я докарали, затова Демократите ще загубят, защото не са нормални