17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно и също. Винаги, когато изчезне малко дете, винаги идиотите обвиняват родителите, че не могат да си гледат детето, защо го раждат като не могат да го опазят и не знам си още какви безсмислени тъпизми по адрес на родителите. Като, че ли те им гледат детето, та само приказват. По тяхната тъпа логика никой няма право да ражда деца, така ли!!!!!???? Да се раждат деца не е престъпление и няма закон, който да осъжда това, ако искат много да знаят тези тъпаци!!!! Глупавите хора след като не знаят какво да кажат е по-добре да си мълчат. Никой няма право да забранява на хората да раждат деца и точка!!!! Писна ми от тези глупави ограничения!!!! Писна ми от тази престорена загриженост на хората към децата. Все се правят на много загрижени за децата - "Горкото детенце, загубило се е, защото лошите му родители не са го пазели" и не знам си още какви преструвки. Изобщо не им пука за детото, че е било изчезнало, това са просто преструвки. Хората нарочно така говорят, за да обвиняват и обиждат родителите и да им забраняват да раждат деца. Те освен да съдят и да обвиняват за друго не стават. Те да не са господ, че да кажат кой има право да ражда и кой не. Живеем в общество с грешни порядки и много ограничения. Искам да оставят хората най-сетне намира да си живеят живота, както искат, да раждат когато и колкото деца искат и да си гледат децата както искат. Писнааааааааа мииииии от този тормоз и тези ограничения!!!!! Искам да живеем в свободно общество!!!! Добре, че са изписали детето от болницата, нека да е живо и здраво и всичко с него да е наред, а злобните идиоти да си гледат работата и техния живот, а не да говорят против родителите му, защото и без това само и единствено родителите обичат детето си най-много, а не тъпаците, които ги обвиняват.

Злобен народ!

тамън се чудех какво става с мехмедчо, новата риали звезда ... на оцеляване в гората ... и ето цяла новина ... не съм я чел, признавам. Ама за този мангал малък, къде тръгнал сам на разходка ... и да не беше се върнал все тая .. имаме си бил, повече от нужното, а скоро и повече от нас БЪЛГАРИТЕ ... жалко, но явно да проспериращ в тази държава на свръх развитието от заеми, трябва си МАНГАЛ

На едно място чета 20км, на друго - 2км. Въобще и журналистиката ни е като държавата - жива да я оплачеш. Да е живо и здраво детето, добре че е завършила благополучно историята.

По пътя е 20км,през гората 2км.Поне така казват журналята.

Да набучат на кол малката Ислямска змия- Мехмед. Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямисти трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии.. Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

Абе ...не беше лошо да запишат майка му и баща му за година поне в училище, ако има тамо ...

ДИР, кога ще спрете да пишите глупости, които не интересуват никого ??????

Майката да е жива и здрава явно е много тъпа,само като и чуеш изказа и разбираш за какъв дебил става въпрос.Тези създават поколение ,ама кой ще го възпитава и образова не знам.Маргинали и лузъри-това е бъдещето .

Някой го е отвлякъл ,не може дете на две години да престои в гората цяла нощ и никакво диво животно-чакали ,лисици,диви котки ,мечки да не го набара.Вдигна се много шум и този който го е отвлякъл го е оставил на пътя и после е изчезнал.Не е само въпросът в километрите ами как е прекарал нощта на открито в гората.Съветвам някой възрастен да прекара една нощ в гората да види какво е.

Longines

а дали се е изакал малкия помак?че не мога да заспя!

А знаеш ли, че помаците са насила помохамеданчени българи. И тъй като не са се мешали, може да се твърди основателно, че те са древни българи?

Longines

Знам,че са вероотсъпници!И други са ги насилвали,но не са се помохамеданчили!Т.е,те не са древни българи а предатели!

Вярно там живеят изключително само помаци, но по вида и мюсюлманската фамилия съдя че това са чисти цигани, поне дядото. Помаците са бели, говорят книжовен български, имат мюсюлмански малки имена и странни фамилии, които звучат странно на фона на малките имена.

Абе в турската преса нищо не споменават за Мехмедчо, защо така?

ТОВА Е ТОП НОВИНАТА НА ДЕНЯ!!!!!!!!!!!!!

Здраво дете на две години е ходило 3 километра. Абе да е живо и здраво и на майка му да и мине уплаха.

Има и трета версия. Семейството е крайно бедно. Двугодишния Мехмед е второто от 4 деца. Може пък някой от семейството да е направил опит да го продаде, само че се е уплашил и не е довършил плана.

Трето дете е, а версията е четвърта.

Ако беше беше българче, до сега да са го взели и настанили в циганско приемно семейство.

Господи, добре че се намери детенцето!

Да се оправя работата, пък Мехмедчо го очакват успехи в спортното ориентиране. Хайде, пък хаирлия да е!