Иван Евстатиев: Невинен съм, нищо не съм направил

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев, който е обвинен в изнасилването на 16-годишна ученичка, заяви, че е невинен и не е направил нищо.

Обратно в новината

Коментари - Иван Евстатиев: Невинен съм, нищо не съм направил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У дома девойката са я питали: / Ти що влезна у хотела? / Какво прави там? / Ако некой те е видел?

На този работата му никак не е чиста. Със сигурност през годините има множество други случаи, които са били потулени. Голям късметлия е, че живее в България, в страната на всеобщата невинност. В Америка за подобно действие щеше да излезе от затвора на 90 години.

Ама тоя едва ли ще бъде осъден,сега ще му изкарат епикриза че е болен,мисля че има и други подобни случеи с тоя човек,явно може и майката да е минал,но интересно какво прави в хотела тая девойка с тоя убавец

Някой спомена Белнейски! Този е бил кмет на Пазарджик тогава! Искал след това да става главен прокурор на Пазарджик! Това е БСП ! Такива като този дърпат България в калта!

Дърт смръдлив г.з

до скоро този случай миришеше . сега вече вони , до ден два ще засмърди !

Кметеее -"шампанско и сълзи ее живота ни..........деевойчице.. деевойчице ".. Поживя си еий.! Стегни вратовръзката и в ареста ! Бъди мъж !-знаеш какво те чака...Кажи на жена си -съжалявам :).." любофта без която не можем...не ее лесно "

любоВта

Иринка тръгнала на зъболекар, щото я болели забите. Обаче, ооопс, видела чичото на балкона на хотела и забравила за къде е тръгнала. Забите спрели да я болят. След това, станало квото станало! Това си е направо за Досие Х, паранормално явление! Абсолютно!

Комунистическия нерез, русофил и педофил е лице на партията си. Такива бяха и са тези изроди, еха и крадяха всичко, което им падне, само бесило за тях.

Този не е ли член на ГЕРБ? Доктор по право, но в Симеоново.

А Студентски град,политиците и баровците???

Че то в Студентски град прави ли се секс? Аз бях там шест години и веднъж чух от коридора в една стая да правят секс.

Сигурно е взел доста рубли за паметника на Жуков? ! Нереза няма да види бял ден. Въпросът е до кога България ще допуска такива в политиката. Независимо ,че само по малките населени места тези още вървят, сред бабичките, трябва никога повече да не ги допускаме на власт!

...Той признава, че е правил секс с момичето, но твърди, че било доброволно, предаде БНТ. Настоява също, че не го познава, макар че майка му е секретарка в общината...E как не я познава след като по телевизията казаха че момичето е работило в предизборния му щаб.Бил пробутван от Янаки Стоилов.

Нерезът от БСП много добре е познавал детето!? Този гад лъже като БСП на избори!

Не я познава, защото когато я е виждал преди е била малка и се е променила. На купона е спал с друга и като са го обвинили веднага е признал, защото не е разбрал за коя става дума :) Ирина е била пияна и не помни, значи е бил с нея друг или няколко други.

Tоя, ще го,.. "Oпраскат"!! ;))

Аз пък да попитам всички ревностни демократи, които бързат да изтъкнат какъв бесепар и русофил е Естатиев, как за 25 години ефективна демокрация не успяхте да изкорените злия комунизъм? Колко време е нужно според вас, за да въведете окончателно демокрацията и справедливостта по българските земи и да изкорените вредните практики от социалистическо време?

Момето е требвало е да изтегли малко кеш преди зъболекаря, обаче банкомата не е бил зареден с банкноти. Много скъпи станаха зъбарските услуги, и те така сега!

Този нерез русофил да не ти е шеф та го защитаваш!?

Нито него, нито хурвето! Това че ти търсиш политически ефекти си е твой проблем. Тоя е типичния полит-боклук. Дали е бсп, гербераст или какъвто и да е друг е без значение. Такава е цялата политическа шайка.

Този е бил кмет на Пазарджик тогава! Искал след това да става главен прокурор на Пазарджик! Това е БСП ! Такива като този дърпат България в калта!

докъде е докарахме България ! Да вадиме интимния живот на една 16г./девойка не е подходящо/ с повече сексуален опит от Кмета с 2 деца. Сигурно когато е бил такъв в чекмеджето е имало стотици кондоми а е използвал 1-2 за секлецарката. Парите са отивали за пиене,пощипване и подобни комсомолски забавления но не и извращения. На финала на кариерта му е гръмнал капака от демокрация и -ХОП,ТРОП

а маиката на момичето е била тази секретарка, за която говориш

Кератата прилича на Леонид Брежнев ! И да, кадър е на БСП-то; да сте очаквали друго ?!

Няма обаче да се учудя ако не й е за пръв път с дедото. Явно тоя път е казал че няма пари за дрешки и ... те ти на ситуация. А че преди това е оправял и майката секретарица - вън от съмнение.

Интересно ми е цялата случка. Но най-много ми е интересно какво прави младо момиче в стаята на два пъти по-възрастен мъж, с алкохол? А този с кое извинение точно я поканил в стаята си? А това че майка й работи в общината има ли общо? Да не му е плащала услуги пък да се е отметнала после?

не два пъти а 3 и половина пъти. тоя е 5ш годишен и сигурно е по дърт от баба и.

Нямаше ли 100 лева за една по свежа мацка? Секс се продава навсякъде.

Абе може и да е имал, ама да им са малко.

Че на Иринчето кво и е? За стотарка на вечер си е яка оферта. Поркането отделно.

Има много такива пожари на всякаква възраст. Цунат ли 3 ракии и цела групова оргия не може да ги оправи. Ненаситна работа, по чудо съм се откачвал на няколко пъти, щото знам какви проблеми може да има после. Но мнго тъпаци има по света а те не мислят за после. Това тъпо чиче явно е от тях.

по бай Тошово време като дърта номенклатура, щяха да го пратят аташе я в Либия я в Сирия, докато народа позабрави случката. Момичето щяха да го оженят набързо за някой пандизчия. Само че сега в Сирия не е за препоръчване. По-добре да изчака утихване на бурята до входната табела на Пазарджик.

Ако ставаше въпрос за поругана девственица, обаче. Тук кифлата няма какво да губи, може да е взела някой лев, а и си е траяла. Проблемът идва от махмурлука, също 100% са я набили вкъщи.

И този е хипи - прави любов а не война .

Момичето е имало назначен час при зъболекар в същия час, на същия ден. На път за там вижда Евстатиев на терасата на хотелската си стоя и отива сама при него. Момичето изпива 300 г. ракия, оножда Евстатиев и си тръгва. Останала недоволна девойката решава да го вкара в затвора. Седейки и гледайки в тавана си представих, какво щеше да се случи , ако "детето" беше отишло при зъболекаря ? Намерих отговора на въпроса. Ами тази вечер вместо Евстатиев в полицейската джипка щеше да се вози доктора.

че само седиш и гледаш тавана . Остави мисленето на нас .

си гнусния дядка,отврат!Горкото момиче!

Ако беше красавец, щеше да е ок, нали.

Не става въпрос за физически белези,деянието е гнусно,надявам се да получи максималното наказание гадния дърт шопар!

nqma znachenie dali e dobrobovolno ili ne, fakta che e pod 18 e dostatychen kmeta da go duha na sykiliinika si

ако е доброволно не е подсъдно в българя, ако не е платено.

Такива нерези да бъдат наказани,като бъдат пратени на мигранти загорели манафи.

Малката пеперуда се е метнала на мама от малка. Обаче тоя от Бързи Страшни Пенсий ако е русофил заслужава още по-тежко наказание. Казвам го защото БСП не са- фили , а кариеристи и мошеници

Признал си ,че е правил секс с детето, обаче не го познавал! Русофилът не знаел,че е дъщеря на секретарката си, така казва!

Нали му е била секретарка отдавна. Да не са били семейни приятели, алоо. А и тука става дума за работа и живот, преподавателска дейност в 3-4 града. Все едно да помни всичките си студенти. Кой знае как му еднаквеят.

Червените тролове като видяха, че този боклук е от тях скочиха да го защитават. Трябва да си наистина комунистически безбожник, за да вземаш страната на такъв извратеняк.

Ние сме за Волен :) успокой се, мухахахаха

Те всички комунисти така викат, ама си остават престъпници. Така е било винаги и така ще бъде.

тука няколко човека настояват, че щом тя си е искала, няма проблем дето я е минал под ножа. Само за тях, защото могат да попаднат в беда, едно просто примерче. Ако се случи да попаднете насаме с Крисия и гол кючек да ви играе, и любовни песни да ви пее, колкото и да ви моли не посягайте. Щото после ще обясните подробно вашите теории на прокурора, как тя си искали и вий сте се жертвали. В закона пише- малолетен и непълнолетен. Само със съгласието на родителите на момичето може да става квот ще става. Без тяхно съгласие и в колата не може да я качите.

?

Крисия е антивирусна програма на Касперски. Проверява и за бад сектори по диска.

мисля че ако е шестнаисет не е незаконно ако не е нежелано.

Явно този бивш кмет е за затвора, но и всички русофоби, кретеноиди и долни педерасти сте за там щом от едно съвкупляване го направихте на политически проблем, а не на физически. ДА СЕ ЗНАЕ

Колкото и минуси да ми сложите ми е през оная работа ,аз не си изкарвам доходите от коментари, минуси или плюсове, но явно, който слага минуси е от тези по горе изброените.

Компаньонка в Софийски чакат го с любов :)

Всички руснаци от форума скочиха да защитават нереза! Вижте и се уверете! Гадове.

Гредам, руснаците са повече от вас :)))))

15-16 изнасилил не я има закон който забранява полови сношения с непълнолетни. Щом се е оплакала и има свидетелства. ВИНОВЕН! Това е закон на който не му харесва в АЗИЯ там еб.ш и те е.ът!

Това ли ти е "приносът" към образователната система? И на какво я научи? Впрочем, преди час съобщиха, че си си признал нещо, а? И на кое да вярваме сега?

Или прави държавата на глупава? Ти си престъпник- това е малолентно момиче. Тази физиономия.... а как се е стигнало до доброволен секс? Тя е помолила красавицът! Вън от държавна работа.

Русофил номер едно. Всички които го познаят знаят! Издиган от БСП за кмет на Стрелча! Миков или някой от БСП няма ли да каже нещо по въпроса? Тези от БСП как приемат другаря си? Ще го измъкнат ли от затвора?

Няма проблем.Да го изнасилят и въпросния кмет 20 избиратели и да си кметува.Даже може и да му хареса.

Руски възпитаник , от БСП. Това е профила на този нерез, който си признава, че е правил секс с дете! Работил в Коми, след това правил паметник на Жуков! Верен на Русия до гроб!