Играта ”Монополи” вече с версия за измамници

Нова версия на известната от десетилетия игра "Монополи" поощрява играчите да мамят. Ако бъдат хванати обаче - следват белезници.

Обратно в новината

Коментари - Играта ”Монополи” вече с версия за измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ДОЖИВЯХМЕ И В ИГРАТА...

Като искат да е реално, трябва като те хванат да мамиш да си платиш на "когото трябва" и не влизаш в затвора или ако влезеш те пускат "да се лекуваш"

Кое ви кара да мислите че има МНОГО компании ? Основните стоки се търгуват от определени компании. А "играта на бизнес" спомага да се канализират социалните напрежения и недоволства и да се насочат навътре към обществото ...

Трябва и измамна версия с Bitcoin.

Значи, Християнина Византиийския император- Василий Втори убива 10 хиляди Българи- Християни и ослепява още толкова, през 1014 г. През 1205 г, цар Калоян победава Католиците- християни- Кръстоносци които преди това решили да завземат Византия, вместо да убиват араби и турци. Християните са прсото група хора с определени ПРАВИЛА, подобни на всяка партия и дори на Кръчмите.. Това че в България има пияници- алкохолици, не означава да оставим арабите- пияници да ни вземат държавата ... и да сме отново роби...

За да я има България, трябва да ЗАБРАНЯТ всички Телевизионни предавания и филми, Хвалещи извършването на Престъпление срещу Българи- кражби и други... Тия, на които РАБОТАТА им е да КРАДАТ, взимат Подкупи, убиват са Предатели, и трябва да ги избием... БИ могло да се разреши само ако някой убие такива Предатели, и им вземе част от парите( те ще са му наградата). Но тоя човек трябва да върши някаква нормална работа, не да се издържа от убиване на предатели... Може да крадат САМО от Враговете- араби и негри, или ако отидат в Азия и Африка и там убиват араби, за да НАРАСТВА България.

Не ревнувай на злодейците, не завиждай на ония, които вършат беззаконие, 2. защото те като трева ще бъдат скоро покосени, и като зелен злак те повяхват. 3. Уповавай се на Господа и върши добро; живей на земята и пази истината. 4. Утешавай се с Господа, и Той ще изпълни желанието на сърцето ти. 5. Предай пътя си на Господа и Нему се уповавай, и Той ще извърши 6. и ще изведе като светлина твоята правда, и твоята справедливост - като пладнина. 7. Покори се на Господа и Нему се надявай. Не ревнувай на оня, който успява в пътя си, на човек, който лукавствува. 8. Престани да се гневиш и остави яростта; не ревнувай дотолкова, че да правиш зло, 9. защото тези, които вършат зло, ще бъдат изтребени, а ония, които се уповават на Господа, ще наследят земята. 10. Още малко, и нечестивеца не ще го има; ще погледнеш на мястото му, и - няма го. 11. А кротките ще наследят земята и ще се насладят с много мир. 12. Нечестивецът замисля зло против праведника и скърца зъби против него, 13. а Господ се надсмива над него, защото вижда, че денят му иде. 14. Нечестивците вадят меч, изопват лъка си, за да повалят бедния и сиромаха, за да прободат ония, които вървят по прав път; 15. мечът им ще се забие в тяхното сърце, и лъковете им ще се пречупят. 16. Малкото у праведника е по-добро от богатството на много нечестивци, 17. защото мишците на нечестивците ще се сломят, а праведниците Господ подкрепя. 18. Господ знае дните на непорочните, и тяхното притежание ще пребъде вечно: 19. в усилно време няма да бъдат посрамени и в гладни дни ще бъдат сити; 20. а нечестивците ще загинат, и враговете Господни като агнешка тлъстина ще изчезнат, в дим ще изчезнат. 21. Нечестивецът взема в заем и не връща, а праведникът се смилява и дава, 22. защото благословените от Бога ще наследят земята, а проклетите от Него ще бъдат изтребени. 23. Господ укрепи стъпките на такъв човек и благоволи към неговите пътища: 24. кога да падне, не пада, защото Господ го поддържа за ръка.

то ме уби с тия глупости

Словосъчетанието 'като агнешка тлъстина ще изчезнат' ме изкефи, останалото - тотален брак.

23 ). Давидов псалом. Господ е Пастир мой; Няма да остана в нужда. 2 На зелени пасбища ще ме успокоява; При тихи води ще ме завежда. 3 Освежава душата ми; Води ме през прави пътеки заради името Си. 4 Да! и в долината на мрачното сянка ако ходя Няма да се уплаша от зло; Защото Ти си с мене; Твоят жезъл и Твоята тояга, те ме утешават. 5 Приготвяш пред мене трапеза в присъствието на неприятелите ми, Помазал си с мира главата ми; чашата ми се прелива. 6 Наистина благост и милост ще ме следват При всичките дни на живота ми; И аз ще живея за винаги в дома Господен.

Да те чуе Господ в скръбен ден, да те защити името на Бога Иаковов. 3. Да ти прати помощ от светилището и от Сион да те подкрепи. 4. Да си спомни всички твои жертвени приноси и твоето всесъжение да направи тучно. 5. Да ти даде (Господ), каквото ти сърце желае, и всички твои намерения да изпълни. 6. Ще се зарадваме за твоето спасение и в името на нашия Бог ще издигнем знаме. Да изпълни Господ всички твои молби. 7. Сега познах, че Господ спасява Своя помазаник, отговаря му от светите Си небеса с мощта на Своята спасяваща десница. 8. Едни - с колесници, други - с коне, а ние с името на Господа, нашия Бог, се хвалим; 9. те се поколебаха и паднаха, а ние станахме и стоим прави.

А кога ще има версия за наште политици и ало измамници

Най-сетне играта е станала реалистична. Но в реалноста за измамниците, особено тези на едро, не само не следват белезници, но им се раздават постове и допълнителни облаги.

Възпитателна игра, в духа на модерните ценности. После се вайкаме, че има малолетни престъпници.

Какво рИвеш бе, като че ли пистолета не е най - популярната детска играчка