Човек на ГЕРБ обвинен за измамата на 226 души с почивки

Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение на бизнесмена Венелин Качаков за измама в големи размери, след като вчера се разбра, че фирмата му е излъгала с обява в сайт за колективно пазаруване 226 души.

Обратно в новината

Коментари - Човек на ГЕРБ обвинен за измамата на 226 души с почивки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като ГЕРБ е партия съставена от престъпници,следва да се забрани със закон.

За "Петкан" а Вие как искате?Да ги защитават,както БСП техния мошеник от Варна ли? За "pipi " поне да бяхте научили как се пише "прост" !

Тоя нищо не е, един друг бизнесмен с престъпно минало измами милиони.

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

Жалко,4е не са написали в обявата 4е промоцията е само за депутати,висши полицаи и магистрати.Тогава щяхме да се посмеем добре.

По-лошото е,че тоя пловдивски Остап Бендер преди се е подвизавал в строителството

Те много от офертите на груповото пазаруване са фалшиви. Пишат някаква надута цена и я задраскат, после уж намалено... Или са толкова окастрени услугите, че няма накъде...

В.Качаков бас държа,че преди това е бил член на НДСВ.Сигурен съм също,че съдът ще го оневини в крайна сметка по никакъв начин не може да бъде свързан с измамата освен празните думи на ромите.Чудя се на акъла на така наречения управител Георги Христов,който утре се връщал в БГ.Не се ли досеща,че той ще опере пешкира.Според мен го чакат средно 10г. затвор които ще получи по бързата процедура.

НЯМА САМО НАШИТЕ ХОРА ДА ДОПУСКАТ ГРЕШКИ

Нищо чудно. Цялата маса на измисленото формирование на Тиквата са калинки, башибозуци и отпадъци от други изгърмяли партии, жадни като него самия за постове, лапане и далавери. Хубаво би било чалга-племето да проумее това за идващите избори и да отреже мераците на надулия се примат за още мандати и власт.

...повод да си спомним за Веска Меджидиева някъде от Западна България, понастоящем в ЮАР...А като обобщение- всички са крадци и такива ще бъдат и занапред.

Известните на полицията лица Цоко и Боко не са съпричастни към деянието, но са приведени в известност.

И все пак моето лично мнение е, че Грабо трябва да поемат някаква отговорност за големия гаф: сега твърдят, че тур агенцията била се представила като нова, а под описанието на офертата си са написали, че е на пазара 12 години :) Някой просто е спал и не си е мръднал пръста да ги провери тия измамници! Имах наскоро един малък "проблем" с техен доставчик на услуга и от сайта заявиха, че не отговарят за качеството на услугите и пари не връщат! Още тогава ги помолих учтиво просто за бъдещи сделки да си проверяват добре търговците понеже негативните реакции ще застигнат и тях! А и ако не се лъжа-глупаво е да се твърди, че сайтът е само "посредник" без задължения, все пак когато парите се плащат на твое име и получаваш комисионна за всяка "разграбена" оферта е нормално да бъдеш считан за участник в търговски отношения. Няма да коментирам тия дрън-дрън-Холидейз-то се вижда ясно колко "европейски" са се нагушили с парите на разни наивници! И да-хора, правете малко проучване преди да превеждате суми от 3-4 хиляди!!! Освен ако не са ви излишни :)))

Когато идват такива новини, музиката трябва да свири "туш"! Невиждано е до момента да се арестуват "спонсорите"(разбирайте КРАДЦИ) на отделните партии. Вижте само главния "спонсор"(разбирайте КРАДЕЦ) на БСП в същия град - Пловдив. Единия - на ГЕРБ - в ареста, а другия май беше основна кандидатура на БСП за Президент... Какво да му коментираш повече, с тоя подход 3-4 мандата на ГЕРБ не им мърдат... Айде со здраве на платените плювачи, нека ПЛЮЕНЕТО започне СЕГА!:О)))

От 2009 до днес е бил член и активист на ГЕРБ-Пловдив. ПРЕДИ ТОВА КАКЪВ Е БИЛ ? СДС ? БСП ? бкп ?

естествено че е бил син червен или друг политически боклук,тия в герб да не са дошли от луната

Не се учудвам. Очаквам още от "активистите и учередителите" да си покажат истинската същност. Само използват партията на ББ за да осъществят плановете си! Това е положението!!!!

и какви са тия полицейски шефове, които могат да отделят хиляди за екскурзии по острови и не знам къде ? И те трябва да се разследват май...

ГЕРБ -лъжци и крадци.

Има ли са излишни пари - дали са.Да ги лъжат.

калинките на ГЕРБ...

"Защото го заслужаваме"

4/ Откъде е ясно, че не той а туроператора получава директно парите на клиентите? 5/ Ако той не проверява услугите и продуктите, които предлага, то това е предпоставка за още измами 6/ Нарушен е закона за туризма - ако няма лиценз за ТА, той не може да посредничи при предлагане на подобни услуги. По този начин всеки може да предлага тази услуга, а лицензионния режим не е толкова леснодостъпен. Кой си затваря очите? управителя, който би трябвало да е наясно как да си върти законообразно бизнеса или "други органи", малко мирише на автобусите с табели - случаен превоз може и други, но като за начало е достатъчно

И аз това казвам-глупаво е Грабо сега да се оправдава, че нищо не знаели-що не са проучили фирмата навреме??? Пък и доколкото знам парите на доставчика се превеждат чак след като клиент заяви ваучера при доставчика и той подаде инфо към дадения сайт:срещу конкретния номер ваучер се изплащат суми след удържана комисионна ( която в някои случаи достига до 50%!!! )

прос народ слаба държава кой още не е разбрал че хубаво евтино няма хубавите неща било апартамент телефон почивка или даже парфюм са скъпи

имам следните въпроси: 1/ В туризма освен връщане на пари, има и парични обезщетения за пропуснати ползи. Кой ще плати обещетенията? при издаден ваучер се описват подробно тези условия. Дали сайта е издал или предал такъв при заплащането? 2/ Сайта е посредник, между туроператора и крайния клиент. Има ли редовен договор а да предлага неговата услуга? ако няма, то той си е за бой и санкции 3/ Ако посредника предлага дадена услуга, той носи солидарна отговорност за това. Ще бъде ли санкциониран? ......

Сайтовете за колективно пазаруване са просто платформа за реклама.Като си пуснеш телевизора и виждаш реклами 90% от които са просто измама.Като си закупиш продукт заради тези реклами после да не си търсиш парите от телевизията.

tansel, не си прав тъй като не плащаш на телевизията, когато закупуваш даден рекламиран продукт, нали? :) Както казах-щом сайтовете участват като субект при разплащането и получават % от реализираните ваучери това ги прави отговорни! ( поне при избора си на контрагенти )

Давайте още пари на циганите, множете ги и плодете ги. Насърчавайте ги хем да не спазват законите, хем да си търсят правата. После се питайте как така стана, че един крадец е обрал друг, по-голям крадец. Е, стана! То рано или късно идва часа и на някой п.е.д.е.р.а.с.т облечен във власт. И хоп - всички институции заработват. Бре да му се не види, значи можело, но само когато изгори някой п.е.д.е.р.а.с.т. За моралните критерии - нямало как да се познават, защото членската маса била многобройна - трябва господине, това си е ваш проблем. А на всичко отгоре бай мангал не е бил обикновен член, а учредител и активист. Да не би да намеквате, че не познавате моралните критерии на учредителите на ГЕРБ?

ЩО ЛИ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАНА!!! ЩО Е ГЕРБЕР ВСЕ Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ!!!

ГЕРБ все повече се връща към първообраза си БКП. И едно време като сгафиш нещо и те хванат първата стъпка беше да те изключат от партията

Прав си , ама Гербавите все още са много далеч от първообраза си БКП ! Само да припомним , че Янчо Таков ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА , заради два Корекомски кожуха ! А баща му все пак се казваше Пеко Таков ! А тогава това ИМАШЕ значение ! Де го сега ТОГАВАШНОТО правосъдие ...

Ееееех , ГЕРБераст да си на тия времена ! Всичките им номера минават ! Дано не е за дълго ...

Прав е човека,взема пример от Боко ,Цоко,Фидоска и други знайни и незнайни боклуци.

Напълно съгласен с теб.

А ТАКА ЗНАЧИ ДЕПУТАТИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЛЕВА И ТАМ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ - ОТ КЪДЕ БЕ МАМКА ВИ ....... АЛО НАП?!?!?!?

Партия ГЕРБ имала хиляди членове. Същите тия хиляди бяха в СДС, после в НДСВ, а след 2 години кой знае къде? Папагали.

Важното е да има келепир

А сайта на Еврохолидейз ЕООД си стой - чекнете в гугъл.

А хора на БСП (подпомогнати цинично от ДПС) източиха държавата. Знаем конкретно имената им, те активни в партиите си. Първите в списъка са Станишев, Първанов, Доган. Дълъг е списъкът на помагачите и облагодетелствали се с над 6 милиарда за изтеклите години управление. Но Партиията не може да следи за морала на всеки от членовете си, за това избягва да следи морала на кой и да е от тях - за да има равноправие и... 'защото са социалисти!'.

Приказки в стил -А вие защо биете негрите?На тези брътвежи се наслушахме от времето на ранният герберизъм.Факти -нищожно малко.

да ,прав си ,ние и3мамените с по 20000€ от строители -да пием по вода,а те3и тапи депутати ,че не стигнали на малдивите , веднага прокуратурата!!!ало софя,в3еми пример от пловдив!!!исмамниzата госhева се подви3ава сега в англя и вие го 3наете....

егати партията герб занчи аки си мощенник членуваш в нея затова галасуваите против гроб на изборите или ще ви вземат всичики пари по еврипейските програми

евала на собственика на Грабо, че ще върне парите на хората...

Селяните се юрнали на маслините. Вместо в Мичурин, таз година на Малдивите. Смех,.

Как може богати хора да са толкова прости, или са реститути или парите са им лесни. Човешката лакомия няма край. Та ако можеше за тези пари да отидат, точно те ли щяха да са най-големите тарикати? Много добре е станало, другия път пак да търсят евтиното!

Какви са тези валчери за по 2700 лв.??? /600 000 лв. от 226 човека./

Такива дето си мислят че от ваЛчера вали нещо, а то било ваУчер - съвсем различно нещо.

Измамените са се надявали за 999 лв. да прекарат една седмица в 5-звезден хотел, пълен пансион на Малдивите...

е какво ги издирват, нали единия е виден деятел на ГРОБ, да го търсят в партийния клуб...

Имали - дали......