Измамничка се представя за шеф на кабинета на Манолова

Повече от година едно лице обикаля България и злоупотребява с институцията на омбудсмана, представяйки се като ръководител на кабинета на Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Измамничка се представя за шеф на кабинета на Манолова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите, които си присвояват, се оправдават,че някой ги измамил,блаженни са вярващите!

Човекът, който с "техническа грешка" удължи договорите с американските Марици от 20 на 25 години алармира за измама! Мила родна КЪРТИнка..

Ами че самата Мая Манолова е измамничка, спомнете си костинбродската афера с бюлетините. Тая червена партия ражда само такива - Манолова, Курнелия, Йончева. Вият на умряло.

Поредният феминистки суджук.. Как така без смъртни присъди?! Какви са тия социалистически извращения?! Вие неможете да ми кажете на мен какво може и какво неможе.

Всъщност, Манолова се опитва да прикрива злоупотребитена шефа на кабинета си, като казва, че не била тя. Питайте я и нея, Манолова, дали яде суджук.

безобразието продължава вече 73 години...от 44та насам то просто не е спирало.

Съжалявам , НО: С ВАШИТЕ КАМЪНИ , ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ !

Госпожо Манолова , това е плод и на вашето управление , няма държавност в България , дори да бъде заловена , то тази измамничка няма да бъде осъдена , а ''АКО'' бъде осъдена , то тя ще осъди България в Страсбург ... Все пак сме в държава в която ЦИГАНИЗИРАНИ ПОЛИТИЦИ , ЦИГАНИЗИРАХА ДЪРЖАВАТА . СЪРДЕТЕ СЕ И НА СЕБЕ СИ ! МЕРСИ!

Вътрешният министър е пратил "полицията" при едни 300 кучета като се върнат живите от тях (полицаи) ще ги изпрати да търсят измамничката. Дано не е в махалата, че там циганите ще ги дотрепят и ще останем без "полиция".