17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Това не е лечение, но състоянието на пациента се подобри значително. След положителния тест за коронавируса преди десет дни последва прилагането на комбинацията от лекарства, като резултатът от теста за вируса четиридесет и осем часа по-късно беше отрицателен", каза д-р Крянгска Атипорнваниш, белодробен специалист в болницата."... не било лечение, но вирусът изчезнал ....тия са луди

Не случайно прага кат чуят пандемия, нов вирус и всички са сещами за ФАЩ. От дет е СПИНА от там е и короната.

Спина е от Африка бе шемет

няма човек , няма проблеми, няма вирус

Не ви ли писна от конспирации ? Все някой друг ви е виновен и целта на всички е да ни избият ...

Това ми звучи като мечтата на био терориста - СПИН комбиниран с грипен вирус и се разпространява по въздушно-капков път.Няма измъкване

Здр4авната каса няма да хареса тази новина. Антивирусните и срещу спин? Та това са десетки хоялди лева премии!!!!!

Интересно е, каква е терапията за грип, тъй като грипът не е болест! Пимислете за ХИВ и коронавируса, какво са реално!

какво са реално ?

Грипът е най-много състояние! Няма ваксина, няма имунитет, лекарствата не решават проблема... Задавайте въпроси "Защо?"!

Tulip Rizwana Siddiq MP FRSA е политик на Британската лейбъристка партия, който е член на парламента (депутат) за Хемпстед и Килбърн от 2015 г.

кажи ни де, какво ни изпитваш

Кво да ти каже , достатъчно неадекватен е , че да не разбере как всъщност не се говори за спин ами ХИВ ....

Грипа е вирусно заболяване, а състояние е простотията ти.

Само паника... А смъртността - под 3%, или да сме по-точни - около 2.09% до момента. Няма място за паника, то всяка болест има риск от смъртност.

аз слятам, че е най правилно да се пие сода за хляб. Освен това, може да се зарови цяло яйце в саксия. Да се посади расад от домат в саксията. След като цъфне, се прибират близалца от цдоматените цветове. Половин килограм цветове се кипва, прави се настойка в саке, чака се 18 дни след начало на пълнолуние, и се маже вечер.

розови барутни смески е по-добре- виж, хората са се излекували.

Забравл си да добавиш, че се спазва определена диета - яде се само варен щъркел и се пие фреш от праз лук и пресовани мушмули престояли една нощ в килера с туршиите.

""Това не е лечение, но състоянието на пациента се подобри значително. След положителния тест за коронавируса преди десет дни последва прилагането на комбинацията от лекарства, като резултатът от теста за вируса четиридесет и осем часа по-късно беше отрицателен", каза д-р Крянгска Атипорнваниш, белодробен специалист в болницата." Тоя текст нещо куца. Хем крайния тест е отрицателен, при положение, че първия е бил положителен, хем не било лечение? А какво трябва да се случи за да се счита за лечение? И тези "48 часа по късно" не ми стана ясно спрямо кое са по късно, като първия тест е бил преди 10 дни.

Това не е лечение???ама състоянието се подобрява и вируса изчезва????? Поредната дъвка по всички медии без даже да са наясно с проблема...

А ако САЩ им върнат 15 млн руснаци и Европа още толкова - ко ша ги правят?

Сибир е просторна територия. Там винаги има място, за още някой друг милион.

Значи короната и спина са от една лоболатория !

Перла в короната

Госпожа редакторката дали прави разлика между ХИВ и СПИН? Май не....

Mи то то няма разлика едното е на английски HIV-human immunodeficiency virus а другото е болестта на български-синдром на придобита имунна недостатъчност/като следствие на инфектиране с този вирус.

Да се чете британците ще продават антителата - лекарство.

Създавайте вируси за да продавате лекарства. Затова вече професията лекар означава бизнесмен.

А руснаците ги лекуват в сибир, поне няма да пламне епидемия при тях. КАто гледам са на косъм ако дигнеш 37 градуса да те застрелят :)

Зарежете тази наука. Никой не инвестира в наука. Инвестира се в демокрация, демократизиране, кражба на ресурси, сваляне на неудобните режими, търговия с оръжие. Все неща, от които човечеството има огромна полза. На кого са му притрябвали здравеопазване и образование, когато може да има войни и бежанци?

Какво стана с нАучният експеримент, при който вирусът се лекува с кокаин и даже служи за превенция.

Смениха дилъра

оказа се , че не могат да смогнат на производство :)