”Форд” падна в 4-метров изкоп за топлопровод (снимки)

Лек автомобил „Форд“ пропадна в 4-метров изкоп за магистрален топлопровод във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - ”Форд” падна в 4-метров изкоп за топлопровод (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, водач?! Мислех, че е жена. Браво на колегата! Само така! И по-добър ще ставаш!

първоначално помислих че това е реклама за форд

Не е паднал, собственика му го е хвърлил.

Е, така е с купени книжки и коли S класа ! Жалка работа !

това ако беше някое от прехвалените немски каруци бумемве, емцедес или уади, сигурно щеше да е намачкано до неузнаваемост и пътниците да са в болницата

Как да не кажеш на водач-ът на форд-ът: Абе, бай х.., ти, кьорав ли, бре?

Тоя глупак на острова застрахователите така ще го чарджат,че ще му е по евтино с такси.

0 Типични велико търновски строители на пътища. няма предупредителни знаци и ако ги видите трябва да се върнете обратно, защото те не са поставени на точното място.Те ви карат да карате на 500 метра и тогава виждате, че пътят е затворен.Защо не се отървете от хората, които работят за пътната инфраструктура. правилните знаци липсват, които нямат нищо общо със ситуацията. От този път, където се случи злополуката, се намира дупката, която близо до Кауфланд прави магазин на няколко метра наляво. Вероятно те заемат знаци, за да направят своята война. шофиране в еднопосочни пътища само защото няма признаци Ремонтите като това трябва да са напълно затворени и автомобилите не трябва да карат до дупки, които са безполезни.Ние са шибаните ченгета, за да се улесни трафика те пристигат след злополуки, за да ви накажат, или останете на няколко метра, за да ви умилостиви и да проверите документите си. Тази страна бавно умира, но завинаги.

Какви глупости пишеш? Всеки ден минавам покрай този ремонт, с учебен автомобил при това!!! Знаците са поставени абсолютно ясно и очевидно дори за новобранец в кормуването. Друг е въпросът за водачите, които смятат, че знаците не се отнасят за тях.

Община във велико търново третира гражданите си като лайна Пътищата са в ужасно състояние, когато карате в града, вие и искате да излезете, няма знаци Ако имате кола и искате да го разрушите, идвайте тук. Шофьорите са съдили общината поради дупките и лошите пътни инфраструктурни шофьори губят колелата си по време на шофиране и дупките все още са там.

Не познавам района, но на заден ли е карал когато е паднал в дупката или снимката е от друг случай ?

Снимките са от този случай. Спускал се е надолу, изкопа се пада точно срещу него и ... така. Леко се е гмурнал.

Народа е гламав бе, тъп и залупен, материала е много лош - за нищо не става. Хайде кажете как с такива хора ще възраждаме България?

Че ние България не я ли възродихме бе? 1990-та година? Или като влязохме в Европата, чак Паси се разплака... Стига сме я възраждали, че хептен се осрахме май...

Ама разбира се. Изкопа е обозначен по всички европейски правила. Даже и по две перуански! Виновен е единствено форда, ... ъъъ щото шофьора оцелял.

Будала куче и вързан човек ще го ухапе.

Не се спазват знаци, ограничения.... Но понякога обезопасяването на участъците е СЕМПЛО. Ако има втори случай на "гмуркане" , особено нощем, значи вината е в Баш майсторите !!!

Изключваш да има двама нагли идиота?

Добре че е имало изкоп, а не пешеходец или работници...........

форда е железен, няма ранени

Ето това е типичния нашенец. Хората сложили знаци, табели, ама той все гледа да е тарикат и да не се мине. Но някой път не минава и тогава ...

dobrin

отнася си последствията...