Ирина Бокова: За мен е голяма чест да бъда номинирана за ООН

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова казва в изявление, че за нея е голяма чест да бъде българската номинация за поста Генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Бокова: За мен е голяма чест да бъда номинирана за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази червена вещица няма нито срам, нито чест и достойнство. Била е пред импичмент в ЮНЕСКО за назначаване на калинка с фалшива диплома, доведе тази организация до колапс, сега се натиска да съсипе и ООН. Тези червени изроди си вярват, че са незаменими. Проклети да са!

излиза, че знаенето на езици е решаващо - тъпотии. За мен важно е СОЯ, произхода. Това да си дъщеря на Гьобелс, да живееш до 40 си година с привилегиите - да ходиш по свет, да учиш където искаше, а другите?. Била невинно дете на комунисти, да бе да - дете на 40 години със събствени деца

MОГО ТЕЖКА И НЕПОПРАВИМА КОМБИНАЦИЯ Е ГЛУПАВИ И ЗЛОБНИ. ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ. НЕ МОЖЕМ ДА СЕ НАДРАСТНЕМ. ЗАТОВА ЩЕ СМЕ СИ ВИНАГИ ПОСЛЕДНИ И ВИНАГИ ПУТИН И РУСИЯ ЩЕ СА НИ КРИВИ.НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??????

На края на статията се цитира мнението на Реформаторският Блок, че номинацията а КриСталинка Георгиева е била по-добър избор! Това им мнение за сетен път показва, че РБ е маша на политиките на САЩ в България! Често, по тази причина изпадат в смешни твърдения и н астоявания, като това за КриСталинка! Причината е че в Държавният Департамент на САЩ, материалите и политиката за България, най вероятно се изготвят от най-слабите специалисти в департамента, поради заетост на другите с по-важни държави!

Tо за цялото й котило е чест. Мръсни комунисти.

Бокова е за русия, това което е Лютфи Местан за Турция.

ДА Я НОМИНИРАТ В ИЗТОЧНА АНАДОЛА

someone

по принцип и пожелавам да спечели, но дори да спечели оон е такава организация, че няма почти нищо общо с живота на обикновенния българин. отделно няма никаква гаранция, че като е българка ще защитава интересите на българия там.

А за нас Българите е голям срам тази номинация. Не, че оон е нещо смислено като организация-сбирщина от хора, получаващи заплати за никаква работа свършена за добруването на човечеството. Работят само за свръхбогатите, наднационални компании.

Мисля, че за нас, българите номинацията на Бокова не е срам, защото това не е българска номинация, а Путинска.(съветска)

Много грешиш тази номинация е еврейско-усарска комбинация. Всички международни организации ес-мвф-нато-мб-оон са в ръцете на евреите. Никой , който не им е удобен, не би бил номиниран.

Ирина Бокова е една добра визитка на България. След показаната от нас Румяна Желева, Европа мисли, че всички българи сме като нея. Некомуникативни и малограмотни. Освен това министрите ни винаги пътуват с преводачи и затова са винаги в изолация по време на съвещания. Ако прегледате протоколите , с много малки изключения се изказват. Н това сме си ние. С тази кандидатула показваме, че и ние имаме подходящи за международна дейност хора. Честито!

Токлова е доморасло, това което се вихри в България по темета Боков, че буди умиление. На никой не му е до България и "нейната" комунистческа кандидатура-карикатура.

Другарката Бокова не се усеща , че я плъзгат на динена кора.Само ще си умре с надеждата да стане шеф на ООН.Ако я подкрепът о тпостоянните членки на ООн , то ще е само Русия.

Няма да има никой против. А на бас!

Според устава на ООН, другарката Боква няма право да заема и респективно да кандидатства за друг пост, поради заемания от нея директорски пост в структура на ООН каквото е ЮНЕСКО. Толкова е проста, а никой не се сеща да го каже открито.

Е,неее бе, тая не мога да я гледам, решил някой още да я бута напред! Нека си прави кариера сред световните евреи, но не искам аз и изстрадалия български народ да й плащаме скъпата кампания, която ни обещаха вече!А тя щяла да бъде много скъпа! С какви пари, питам?! Не съм съгласен нито стотинка от държавните ни пари да отидат в тая бездънна каца - Бокова изборна кампания! И какво тоя народ получи от тая женица за толкова години начело на ЮНЕСКО? Какво? Тая кранта с брат си до 1989г. бяха първи гаулайтери,гаврещи се с бедния народ и наричащи тая гавра "социализъм" и даже "комунизъм", а след като смениха самите те системата, за да грабят още повече, се разплуха в богатство и плъзнаха навред! Тая женица е една от виновниците за унищожението на българския народ и има наглостта да иска подкрепата на тоя народ като той да й плати тлъстата сметка!

Честито на всички истински българи! Една от малкото личности призната в целия свят заради професионализма и успешното си управление! Успех !

Като погледнах индикативния списък- предложение на България за световното културно наследство на Юнеско,се оказа ,че отнася до обекти предложени още през 1984г.,за материално културно наследство,и по малка част други през 2004г.,като има одобрени преди тях 9 други през 1979-83г.от времето на Людмила Живкова.Оказва се ,че тези от списъка предложения, още не са одобрени,като обекти с "изключителен принос "за човечеството,това е основното.Възможно е да не представляват такъв или държавата да не може да се аргументира,но се вижда че не се работи в тази насока!Тъй като условието е държавата да предложи и докаже приноса , имам предвид и нематериалното културно наследство,традициите,обичаите,особено писмеността е странно защо държавата спи,а много от тези обичаи се предават от поколения и е възможно да изчезнат,например кукерските фестивали,също и "писаните булки" в родопите и други разбира се,които са самобитни и мистични,но наши!Добре е ,че нестинарството вече е факт и обичая "сурва,но не е достатъчно!Министерството на културата защо не си върши работата,защото всяко одобряване на обект предполага и финансова помощ за опазването му,както туристически интерес!

А къде беше тук Бокова? Тя българка ли е?

като толкова я ценят у нас и в чужбина, като освен нея друг достоен няма, като я номинирахме защо трябва да трошим пари , защо ѝ трябва екип от поддръжници и колко ще ни струва - всичко на наш гръб. Ами да си продаде апартаментите в Ню Йорк и да си плаща сама масрафа за реклама.

къде единствено в бившите социалистически страни нямаше лустрация? Ето защо у нас ни управляват комунисти. Бокова е не само дъщеря на убиец-комунист. Тя самата е отявлена комунистка - била е близо 40 годишна когато уж падна комунизма. Помните ли как Тато не даваше освен неговото семейство друг да не си развява коня. А сега колко милиона,милиарди, колко скъпи апартемвента имат бившите В кой концлагер да ги затворим както правеха бащиге им. Вземат им всичко и - на лагер или в затвора. А сега - почести и високи служби.

номинацията Ирино, а виж форумците. Как си, чувстваш ли се честита като ги четеш?

в манхатън са ти бащино-комунистическо наследство?или взети от убитите чрез мародерство?

С номинацията ще си останеш ма оуууу!!

Тая да се погледне в огледалото.

Тази жена дълги години гради кариера в ООН, от там и плащат заплатата, а тук и завидяха и я оплюха. Типично по бай-Ганьовски. Ако беше някоя от калинките на Боко, краката щяхте да и целувате.

Ей, рубладжийки гъзолизец,какво общо има този когото наричаш Боко със случая ? Колко ти плащат комунягите ?

За мен и за всички нас -българите е ГОЛЯМ ПОЗОР! Тая комунистическа патка с милионите обрулени от нашата държава си развява байрака, а ние да го духаме, ето до тази крива круша стигна държавата на комунистическите боклуци, издигайки един явен комунист- Троянски кон в сърцето на Ню Йорк, ако и това не е цинизъм ???

За тебе чест, за нас - срам!!! По-големи наглеци от комунягите няма! Дано поне в ООН се усетят за каква червена напаст става дума и я отсвирят другарката Бокова, където й е мястото - да си поема вината с мезета на бунището на историята! Ама хак ни е, като допуснахме 70 години ченгета да ни скачат по главите, вместо да ги натъркаляме по затворите...

Абе, Ирино, чакай малко, нали до онзи ден крякаше, че Китай и Афганистан ще те подкрепят, защото в България не те искат? Сега пък, чест ти било, че някой роден червен термит те е предложил. Ей, дявол да го вземе, няма угодия на вас комунистите. А баща ти, какво ще каже, ако те чуе от гроба? Той изби маса "врагове" на комунизма, а ти сега се гордееш, че дясно правителство те номинира. Прокобата над България няма да изчезне - тук само комунисти виреят.

Никъде вече руските кавали не се котират

и успех! Не обръщай внимание на лузърите, те друго не могат, освен да плюят!

За нас пък е голям срам тази номинация и не е никаква чест. Тя няма да мине, за радост, но срама ще ни остане. Да ни е честито! Това ни е най-доброто, което можем да номинираме. Бог да пази България! Най-вече от българите.

НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗАЩО НА КАЗАНА В АДА ДЕТО БИЛИ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ПАЗАЧИ. ХА НЯКОЙ Е ЗАПОЧНАЛ ДА СЕ ИЗКАЧВА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДРУГИТЕ САМИ ЩА ГО ВЪРНАТ. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. КОМУНИСТИТЕ СА СИ БИЛИ НА ВЛАСТ, НА ВЛАСТ СА И СЕГА. ДАЛИ СА ЧЕРВЕНИ , СИНИ, ЗЕЛЕНИ, ЖЪЛТИ, ПАК НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. КРИСТАЛИНКА/СТАЛИНКА/ Е СЪЩОТО ЗЛО КАКВОТО Е И БОКОВА. САМО ЧЕ ТУК ИНТРИГАТА Е ДРУГА. ПРОБЛЕМА НЕ Е КРИСТАЛИНКА, НЕЯ Я ИЗПОЛЗВАТ В СЛУЧАЯ ЗА ПАРАВАН. НЕДОРАЗУМЕНИЕТО НИКОЛАЙЧО МЛАДЕНОВ СЕ ГЛАСИ ЗА ЗАМ. ГОЛЯМ ПОСТ ПРИ ТЕЗИ ЧИНОВНИЦИ , А НЯМА КАК ШЕФА И ЗАМЕСТНИК ДА СА ОТ ЕДНА ДЪРЖАВА . ТОВА Е ГОЛЯМАТА ИНТРИГА, А НИКОЛАЙЧО /ПАК КОМУНИСТИЧЕСКО ДЕТЕ/ БЕШЕ СДС , ЗАМЕСТНИК НА УБАВОТО НАДЕ, МИНИСТЪР ОТ КАБИНЕТА НА Б.Б. И ЗАТОВА ТЕ СЕ ОГЪВАТ Т.Е. ТЯ ДА НЕ СТАНЕ ШЕФ, ЗА ДА СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА НА НИКОЛАЙЧО ЗА ЗАМЕСТНИК. И АКО ВИДИТЕ СЕГА КОИ СКАЧАТ - РЕФОРМАТОРИТЕ , А ТЕ СА ХОРАТА НА КОСТОВ И НАДЕТО. ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ НЕ СЕ ГЛЕДА КОЙ Е ДОСТОЕН ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ, А "НАШИТЕ" ДА СИ СЕ ОПРАВИМ, КАК АЗ ЩЕ СЕ ОПРАВЯ , АКО ТОЗИ Е ТАКЪВ ИЛИ ОНАКЪВ. ВСИЧКО СИ Е ПО СТАРОМУ, НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. ЖАЛКО ЗА ГОЛЕМИТЕ НИ НАДЕЖДИ.

Планът Ротшилд е в действие.Тези,които създадоха болшевикитеунищожиха Руската Монархия и интелигенцията поддържат комунистическата измет.

Бокова няма да бъде одобрена за ООН, но от всичко това има и полза, защото гръмна герберския балон с Сталина Гергиева, надуван главно от недоразумението Плевнелиев.

Бокоа си мисли, че ние рупаме доматите с колците. Ехоуууу червена бабушкернице, това беше някога, но вече сме готови да ти забием колеца от доматите в зъркела еи така за разкош да си го носиш на към то ООН. Народна любов. Какво да ти кажа. Идвайки от ЮНЕСКО не мисли че незнаем каква е истинскта роля на тази илюминатска сателитна организация. Мдаа, Вие пазите, но пазите места с ценности невидими от пръв поглед и ги пазите от хората защото на тези места има мнооооого по интересен бекграунд от находки и артефакти нужни много на масонските ви шефове за пъклените им магически ритуали с цел влияние на световните човешки енергиини потоци и т.н.

Е БРАВО СМЕНИЛИ СМЕ ЧЕРВЕНАТА РУБАШКА С БЯЛА ЧИСТИЧКА ПРЕМЯНА. Е ИМА И КАМУФЛАЖНИ.

ти нямаш чест, крадло нагла. номинирана е другарката с комунистическите привилегии по тошове време. какво да се очаква от деца на гадняр, които поемат "вината с мезета". тия изчадия срама нямат, ще грабят и лъжат докато пукнат

добре че няма да я изберат, но излагацията е за България

това е цинизм и подигравка с всички балгари и тези които са били по лагери анд бороли за свобода от комунисма.бокова ако имаше морал сам щеше да се оттегли таи като името и символизира машина която е убивала стотоци хиляди *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колко е разделен народани и затова вина имат политическите партии, бълват глупост след глупост, вече колко години разграбват страната, унищожиха всичко, един завод или фабрика не е построена за толкова години, вместо да сме единни за издигаането на авторитетна и международно призната, ние оплюваме всичко, срам за страната ни е това оплюване, затова и никъде не ни искат и никои не ни уважава

Е БРАВО ЧЕРВЕНАТА РУБАШКА Е СМЕНЕНО С СВЕТЛО КОСТЮМЧЕ.

По времето на Виденов, като министър е събрала доста пари от закуски. Сега, който иска с нашите пари да си купи пост в ООН е голям идиот.. Тази група хора заслужават още един път да бъдат ограбени,....

споко периодично ни ограбват: 1996 г - всички банки, хипер инфлация 12 пъти; 2014 г - катебе барабар с държавните пари в нея, едни я източиха от първия ред в т.н. народно събрание и всички плащаме НОВ 16 МИЛЯРДЕН ДЪЛГ,лихвите дори не коментирам; присвоените евро фондове и калпавата работа също не коментирам; - сега подготвят нова банка чрез която да ни оберат за пореден път

Нерде ООН, нерде Виденов....

А ужким щяхме да правим лустрация?!

"От Реформаторския блок обаче смятат, че номинацията на Кристалина Георгиева е щяла да бъде по-добър избор." Интересно, защо РБ обижда Кунева, направо да бяха казали че последната би била единствената успешна кандидатура на България. помислих

е над всичко и той не беше защитен ни най-макло от директорствуването на Боква в ЮНЕСКО, както и комисарстването на Георгиева в ЕК. Помислете за това.

= комунисти в ООН

Прост народ - слаба държава! Какво ще спечелят българите, ако българка не стане Генерален секретар на ООН? Глупостта е безкрайна!

Отлична самокритика. Продължавай в същия дух и ще попаднеш в книгата на Гинес като ненадминат глупак.

Радвам се на успехите по света на българите, а не да завиждам!

децата ѝ да са в Русия.Недай Боже може някой да помисли, че защитава руски интереси. Абе не се наядоха - преди писах откъде има Бокова милиони долари за два апартамента в елитната част на Ню Йорк, но сега като разбрах, че и вицепрезидентшата и тя има милиони, та той и Гоце с милиони купи хотелчетата на синовете си повече не питам. Отворили едни уста - ще лапнат света. Ами да лапат - дано се задавят и пукнат.

от редови партиец до върха на елита на БКП има разлика от небето до земята. УБИВАХА - така се държат в страх хората Я стига 49 - имаха приливегии та и досега. Само питам - защо съпругът й на тая две педи от земята баба е в Лондон, а децата й в САЩ. Абе ходете си в Русия.

Ерменков - и той ченге от класа - ама бил защитник на интересите на България - дрън-дрън.Когато подписваш декларацията пише, че ще работиш за БКП и КПСС. Та каза, четя като дете на елита на БКП и няма вина. Абе я трай. Тя на 89 г. е била на 36 г. и самата е имала деца. Завършила е заедно с Лавров - външен министър на Путин Института за международни отношения - гнездо на шпиони.

аха ясно, за това Лавров веднага щял да ѝ вдигне телефона ! за Путин не била сигурна, дали ще ѝ вдигне . И за апартаментите в Манхатън си каза, че било естествено да ги купи. Заплатата ѝ като ген сек на Юнеско ѝ позволявала това.

- И, ще спасяваме и жените, не ставащи за "опраскване". Заклехме се ! Така завършва Клетвата на пожарникарите. Вече разбирате, защо номинират кумониска?

А то има ли някой от всичките тези на хранилката на народа, дето да не са били родителите им комунисти - дори "Генерала"? Преди 10.11.1989г за да имаш просперитет - задължително трябваше да си член на БКП, ... та всички са от майката БКП, ... а не може да се отрече и постигнатото през този период - както е имало хубави неща за народа, така и много залитания, което сега не е така - сега има свобода на чалгата, на рекета, на безнаказаността!

та тя вече я допусна за този пост. Точно тихата дипломация я тика натам. Дано международната дипломация не я допусне.