17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега съдиите в ареста на мястото му!

БСП то ще бъде тотално атакувано ,да се увеличи рейтинга на другото БСП

Партията се грижи за спонсорите си.

Винаги съм го казвал.На комунисти никога не вярвайте.

Много скоро червените тролове ще изкарат и Нинова човек на ГЕРБ.

Явно ти си трол и затова все тролове са ти в главата. Не ме интересува чии брат е, интересува ме защо изпълнителната власт го пусна да мине границата, поредния избягал от правосъдието??? Обаче вие понеже сте навързани като свински черва и веднага се рови коя и каква му е родата на поредния разследван.... Хайде на простите гербаджии да им стане ясно, че не все който не ги харесва харесва БСП.

трол съм. да.

Лично Бойко го е пуснал през границата. Ей там кротичко си е кютал в кабинката, докато мине той през него. После е отишъл да отреже една лентичка.

Изпълнителната власт е в ръцете на ГЕР вече 9 години. Шефа на митниците е техен човек, предполагам никой не се съмнява. И при положение, че става въпрос за разследван човек, който със сигурност няма право да минава границите на България, да реват, че ги е минал и да се опитват да лепнат вината на друг, айде моля ви се... кой ми сра в гащите?! Нали затова ви е избрал народа, не е избрал БСП, защото излъгахте хората, че ще се справите с корупцията и с конфликта на интереси. Защо не си вършите работата, защо 9 години по-късно няма никой осъден? Защо пуснахте и този човек да мине границата? Обаче накрая все някой друг ви е виновен.

да питам. На ГКПП-Калотина БСП ли пази границата? Нали има граничари и митничари. Те също ли са от БСП? Като знаят и датата защо не го хванаха с парите, па и да вземат да филмират залавянето и да го пуснат в медиите.

АБЕ ТОЗИ ДЕПУТАТ ТОЛКОВА ЛИ Е ЦЕНЕН ,ЧЕ ГО ТЪРПЯТ С ТАКОВА ПЕТНО ,КОЕТО БРАТ МУ ЛЕПНА

ся. Човекът носи парите за ЧЕЗ. Нали искахме да участваме с % в ЧЕЗ.

Как пък всички от БСП-то , бягат или на юг (Веска Меджидиева , Братя Галеви и т.н.) , или на Запад !? Един не избяга при нас на североизток !

Вижте си само заглавието! Избягал! Човека да не тича пеша през границата, има си Мерцедес! Те от БСП отдавна не бягат, те си карат скъпите коли, бягайте Вие за здраве.

Батко и Братко 2. Но аз вярвам, че брат му не е социалист. Те Ауди не карат. Само Ролс и Бентли.

Корни, кажи нещо. Излез и поеми отговорност. Много станаха червените олигарси които нямат нищо общо с партията - нали все така казваш.

Поемам само куфарчета, не и отговорност!

Леле,това БСП заприлича на Али Баба и 40-те разбойници! Няма един свестен човек в тази партия!

Курни баба и 40-те разбойници!

щеше да е добре. Обаче са много повече, за съжаление.

Кой бяга от БГ правосъдие бе хора ? Просто подготвя пачките за нужните хора от властта. Също като ветковците,миньовците ,бирите и други дейци на гордото ни управление

Трябва да отпадне депутатския имунитет май?

А дали братът депутат в БСП не му е бил чадърчето? Много чадъри в това БСП бре... Сега и президент си имат за чадър над всички. Чист,неопетнен,но ще ги пази докато може... Така беше и с Първанов и той стана милиардер!

Да не е отишъл на СПА,бе?!

Отказвам да повярвам! От БСП са само честни бизнесмени, милионери, които никога не биха избягали от народа си, кака К.... така каза!

Пак проблеми за Курни!!! Нещо оставки, няма ли да има или изготване поне от групата???

Няма спасение от мафията на червената пасмина. Десетилетия наред злини за народа от тежкото цоциалистическо наследство. Няма напредък с цоциалисти изкуствено превърнали се в капиталисти.

брата на депутата от бсп георги стоилов-илия стоилов избягал! хубаво! ама под снимката пише пламен стоилов! кой кой е в тая галимация??

Сега да отидат и да арестуват съдиите, дето са го пуснали с подписка. Да ги държат в пандела, докато го намерят тоя. Тогава да ги разменят - тоя в пандела, съдиите обратно да работа. Да видим дали ще пускат пак така ...

А не ми закачайте момчетата! Всички ние, комунистите, сме чисти като планинска вода... Айде, че тръгвам по срещи с червените бабички! Да живее БКП!!! Поздрави от мен: Корнелия

Обрал е мандра ? От къде ги има тези пари комунягата?

Това е клевета. Не е бягал, шофирал е и багажника му е бил пълен с пари от КТБ за из път. Последното изречение е изключително "смислено"!

Как е напуснал страната? Няма ли забрана за преминаване на границите? Хайде, за Чехия не му трябва паспорт, стига и лична карта, но нямат ли система за проверка на лица с наложена забрана да напускат страната? И щом е в Прага, би трябвало да пуснат веднага заповедта за арест и чехите ще го задържат, те не са като нашите.

Добри биснесмени с голям чадър, най честните хора са в парламента. Да са живи и здрави. Кенефа на Европа. - цигани, цигани, цигани, пълно е с цигани ! за тях съд няма, нито закони!!

Комунист !

Червените престъпници взеха да гърмят един след друг

Би било чудесно, ако наистина гърмяха...но те продължават да си разцъкват далаверите, а ние тук само се намираме на приказка...

Уверението на един достоен комунист тежи повече от всичко....еххх...и аз съм уверен, че почти всеки ден в една сграда в центъра на София се събират по 100-150, до 240 помияра...ама като не съм достоен комунист, кой ще ми повярва?

яка чистка на червени боклуци! Трябваше още Костов да я почне, ма се оказа комунист!

най-голямата грешка за последните 30 години!

Има и по-голяма грешка! Нарича се, Желю Желев. Той ги спаси от чистка