Избраха новото правителство на Република Северна Македония

Премиерът Димитър Ковачевски е бивш заместник-министър на финансите в кабинета на Зоран Заев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еничари

Много добре. Сега трябва да ги пратят вкупом при Александър Македонски на очна ставка в Райските селения.

на кой му пука????

Само цигани, албанци и шиптъри.

И господин Кире да не си забравиш американско-северномакедонският си разговорник, щото в Харвард се говори само на американски.

Да не вземе да говори за "куролации", защото може и да го разберат погрешно. Ще се откажат от ЕС.

Да му е честито на адаша! И да му мисли как ще подпише документа за присъединяване към България без да ядоса сръбските шпиони около него.

утре Киро ще мине да ги провери

бат' Кире обещай по един апартамен со гараж в европскиот град София на всеки нордическомаседонски министър и 65% от територията на Норд маседония е наша.

Наша или ваша?

Каква е разликата между бесарабски българин и македонец? Единия на чист руски ти обяснява че е българин, другия на чист български че не е.

Населението на БГ територията бързо намалява и вече се говори за демографска пустиня, а вие сте се загрижили за сърбеещите се българи в северната част на област Македония, които даже не искат да са българи.

Един бюлук потни юнаци и две арно изкъпани момета.

Къде се намира тази държава, ако изобщо това е държава, та чак и правителство??

Нашиот со трен ли ще оди до Скопие или со цепелин.

Със самолет и двадесет магарета.

Забележете какъв точен тайминг, първата визита на нашия Кики Маус се отложи поради някакъв измислен Ковид. Уж карантина след това казва, че ще отиде на 18-ти, след което на 17 македонците са с избрано ново правителство и нашия измислен герой отива на следващия ден да целува задници… Няма какво да се обърка….

А Кирчо кога ще ходи да иззуе гащета там

Утре!

Само толкова ли са?! Че то само съветниците на Просто Киро - армията му за шантажи е колкото цялото македонско правителство.

ЩЕ НАЕБАТ ВАШИНГТОНСКО-МАСКОВСКАТА ГУБЕРНИЙКА , КОЯТО НИКОЯ ВЕЧЕ НЕ Я БРЪСНЕ ЗА НИЩО И САМО ЕДИН АВАТАР НА КАРТАТА!

"Военни осигуриха ток на Кобрата и други спортисти в Белмекен Те предоставиха на базата агрегат за ток с капацитет 180 kW/h" Бецален Р0бе, айде, Понеделник е, Налузвайте Маските и марш на Тръстиката в Плантацията, че някой трябва да заработи тока на БогоИзбраните...

ще работите по лозята…

гарантирам ти, че съм по-Образован от тебе!

който се пише Боримфчка хахахахаха

Накъде ти са лозята ,бе пудел..

В македонското правителство има повече българи, отколкото в българското.

Хахаха

Коментра, че САЩ ще ни се карат ме кефи! САЩ ни забеха нож в гърба! А тега и с премиер канадец(Кирчо) нещата взеха да смърдят! Оказа се, че САЩ ни предадоха, а ние ги мислихме за съюзници!

Самозабравили се Българи!

бе..научете малко история

Точно, защото си знаем историята, си мислим, че грешиш.

А туй дебелото с роклята какво е?

като фчгледам на еднакви кила са

Няма ли да престанете да ни занимавате с тези? От сутрин до вечер РСМ, та РСМ. България има далеч по-важни проблеми от враждебната и сърбизирана бивша част от нея, която в крайна сметка е с населението на София град, барабар с 40-те процента албанци. Престанете да се занимавате с тях, там всичко е изгубено. Затворете посолството в Скопие и изгонете техните дипломати. Безмислени усилия в грешна посока са всякакви опити за диалог.

Не трябва да престават да ни занимават с РСМ! Тези крадат историята ни! Тези ни злепоставят в чужбина! Трябва да се следят и ясно да им се покаже, че тези кражби трябва да спрат.

Мислиш ли че на света им пука за две пропаднали държави с общо население от 8млн

че приятелите ви от САЩ ще се карат.