Четвърт век от закуската на Франсоа Митеран

Трима президенти на България участваха в закуска по повод 25 години от посещението на френския президент Митеран у нас и неговата закуска с 12 интелектуалци.

Обратно в новината

Коментари - Четвърт век от закуската на Франсоа Митеран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази закусчица бе използвана за топъл обмен на мисли, кратка делова среща м/у герберския комсомолоид Плевнелиев верния пудел на Боко Бандита и Първанов АБВ-то, в унисон с другарското Герберо -АБВ-ейското сътрудичество.

...на Митеран,бе само ордьовър,към голямото плюскане след това и последващото тотално осиране на МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!...

Комсомоския боклук Плевнелиев сутринта продава България на Франция, след обед на Албания, а в начлото на седмицата на Китай. Да изгоним продавеца и фарисея от България.

Трима предатели на Родината участвали в закуската...

Да смениха Париж с Пазарджик още 1991 година като станаха свободни пътуванията.И особено 2007 като влязохме в EU. Завист ли е не знам

Един човек е голям колкото мечтите си,нито повече нито по малко

И някои родни тарикати и тарикатки веднага замениха Париж с Пазарджик. Всеки нормален човек може да прецени че в Париж е много,много по добре отколкото в Пазарджик. Париж е мечтата на стотици хиляди,да не казвам милиони хора по света

На 7 декември 1988 година е речта на Горбачов в ООН в която обявява значителни едностранни съкращения на войските в Европа. Тази реч се счита за идеологически край на Студената война. Закуската на 20 януари е част от процеса на затопляне на отношенията със запада. Това е имал Тодор Живков да предложи и това е предложил. От състава на участниците в "Закуската" е видно какви са били възможностите за различно мислене в държавата. ; )

За 24г демокрация всички избори (парламентарни) до сега показват една и съща тенденция. Който управлява добре, винаги губи следващите избори.:)

АХ, КАКЪВ КЕФ КАТО ЧЕТА ЧЕРВЕНИЯ ПЛАЧ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГНИДИ ПО СОЦИАЛИЗМА, ХАХАХА. СОЦИАЛИЗМА НЯМА ДА ВИ ГО ВЪРНЕ И СЪСЕЛЪТ, И 20 ГОДИНИ ДА Е НА ВЛАСТ, ХАХАХА.

За "уникалния" си коментар, печелите закуска с Франсоа Митеран.

Една тъжна годишнина!!! Българите могат само да си мечтаят през следващите 50 години да достигнем това, което сме биле в България през 1989г. За сега това е положението....

А това което сме били през 39г след 100г.

Колеги не допускайте комсомолския шпионин Плевнелиев в посолството.

14 Юли 1789 година "Liberte,Egalite,Fraternite" "Свобода,Равенство,Братство" Париж,Франция

париж-2030 година!!! аллах-акбар!!!

Какво прави там комсомолския румнаджия Плевнелиев, бореца срещу вредното западно влияне на изгнилия капитализъм, верният син на ДКМС на БКП.

ЗАКУСВА

той друго и не прави и то зле.

"прочутата закуска на 20 януари 1989 г. с български интелектуалци и дисиденти в резиденцията на френския посланик" какви дисиденти са били по време на режима Жельо и компания, след като не са били нито в затвора, нито в лагерите? Кажете ясно, да се знае, че Жельо е човек с твърде ограничено и повърхностно мислене, който от политическата позиция, която имаше направи едно голямо нищо.

Това момче е уплашено от Огън,Змей и Куче. Огъня се гаси с вода,кучето го е страх от Лъва и Тигъра ,а Змея...???

За съжаление след ЗАКУСКАТА народа остана гладен защото бившите "другари" ограбиха всичко и му станаха ГОСПОДАРИ!

Група имбецили се представили като еманацията на българската аристокрация, наред с тях и един дебил от Франция, довел френския народ до демографска криза, икономическа криза и морална катастрофа.

Глупаци като хванем по една тояга и да бия наред глупаци с глупаци

А 14 юли е Национален празник на Франция.От 1791 година.

Цитат на Алан Фостър Дълес, произнесен през 1947 година. Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

това е цитат от опорна точка на Позитано, никога Дълес не е казвал подобно нещо.

Къде да били Волен Сидеров и Бареков, каква е тази цензура. Защо двамата не са били поканени ????

Виждам една черна Земя,хората ги няма,останали са само сенките им.Не го допускайте.

Това са фишеци за тези, които им се връзват. Договорили са се с другарите от БКП и ДС, да не ги закачат след прехода, а другарите са се съгласили, защото към този момент държавата е във фалит. Пред преспективата Милошевич другарите са избрали да гушнат парите и да идат в задкулисието. А що се отнася до Желко, Вагенщайн и тем подобни, това е чист опит за обличане на нещата в героичен вид. После последва, прехода, приватизацията, един дето даде списък на агентите ни в турция, създаване на ДПС, крахът на отбраната и емиграцията на 2 000 000 българи. А честита закуска и да не ви приседне мармалада..

с едната закуска си останахме... любопитно ми е, кои' измежду 12-те е бил доносникът и след закуската е изтичал да докладва?

25 години демокрация, мизерия и невежество... време е танковете да идват

Ще бъде измислено лекарство срещу рака.От орел,костенурка и ...? Но ще мине много време

с едната закуска си останахме... лiuбопитно ми е, кож измежду 12-те е бил доносникът и след закуската е изтичал да докладва?

Ще стане много горещо на Земята,нетърпимо.Тогава ще дойдат делфините...

Ще дойде на този свят най-древната религия.Ще спрат войните на верска основа.Но още не е паднала Сирия

Предателииииииииииииииии.

Хората ще станат зли,завистливи,отмъстителни...

четвърт век и ние юбилейно сма избрали отново леваците , знаково за българите , ама пенсионери събудете се щото ще си гледате внуците и синовете само по скайпа и ще плащате данък пенсия , данък паричен превод от децата в чужбина , данък за това че говорите с внуците и данък памперс за това че се усрахте на изборите с гласуването си за светлото бъдеще

И като се събудим,какво трябва да правим?Какъв е твоят съвет към нас,след ставане от сън?

(това е свободно пресъздаване на честушка, дочута да се пее от "професионални десиденти", които, ако не ловят риба с ръце у селския вир, пишат трудове. Белким да има риба и повече да ловят и по-малко да пишат, ама надали) Десиденти на талази ни полазват. Педерасти се въртолят там! БеСеПари, СеДеСари, Гербаджии и царисти - просто нямат срам! Луд човек Атаката предвожда! Дрът архонт се бори да го спре! Нема костов, нема и Надежда! Даже Капка нейде се завре! Днес съм депутат в твойта група. Утре ти ще бъдеш в мойта депутат! Ние ще се ветрим из Европа, а пък тук нека ги е яд! Срещнах вчера Меркел в коридора и закусвах пак със Митеран! После май изпиках се на двора, щото ,спомням си, от Плевен съм избран! "AБВ" - отново сричам бавно... Нов морал май тук се появи! Не, не ми е никак туй забавно! Щото Южния поток в душата ми гори!

ГОРКО НА ПОБЕДЕНИТЕ. Ньойския договор през 1919 г постави България на колене пред западните акули. "Закуската" на Митеран с т.н. "дисиденти" преди 25 години окончателно съсипа хубавата ни държава. Не ги корете нашите дисиденти, те просто не са знаели какво вършат, затова сега просто трябва да замълчат и да се извинят за глупостта, която извършиха.

Много точно казано !

Интересно къде ли са били по това време днешни величия като СерГейчо? Вероятно са го учили в някое школо на КГБ как се лъже и мами цял един народ.

В КГБ, а преди НКВД, още по преди ЧК, не е можело да се работи, ако не си от избрания народ..... С едно щракване на клавиатурата може да видиш поименно кои са управлявали ТОТАЛНО руската държава след т.н. Велика Октомврийска революция и колко милиона са изклани издавени и избити като кучета от водача на Свтовната революция Лейба Давидович Бронщайн Троцки, най- големия касапин в човешката изтория.

Закуската беше бутафория. Всичките "дисиденти" бяха одобрени по списък от ДС. Някой от истинските мъченици на режима бяха арестувани за 24ч. /като Николай Галев/, докато Митеран е в България, за да не се обърка нещо. Защо не беше поканен Илия Минев или някой от дългата редица политически затворници. ЛЪЖЦИ!!! Какво чествате днес???

Не мислимо е да заемаш президентски пост, при каквито и да било съмнения. При Плевнелиев съменията са хиляди, а доказаните факти и пресъпления стотици. Вие във Франция какво правите с такива, със сигурност не ги каните на закуска и то по демократични поводи..

Самия факт, че тази т.н. закуска е опорочена от комсомолеца изманик номер 1 Плевнелиев, е доказателство, че никакъв демократичен преход не се е състоял, а бандитски.

Ако от България изчистим комунистите, агентите на ДС и мутрите ще живеем по-добре, но на територията на страната ще останат само...турците и ромите! Ужас!

Съвсем се объркаха французите, Плевнелиев не от демократичните промени, а долен комсомолец от бандитската костинбродска фалшификация.

се объркали, просто други НЯМЯ! А покажи ми един, откак умрха г-н Стефан Савов и г-н Дертлиев!

Събитието тогава беше срещата на Митеран със студентите в 292 аудитория на СУ. Там нямаше дипломатични заигравки и жестове от куртоазия. Студентите показаха на Митеран, на присъстващите журналисти и на слухтящите агенти на ДС какво им е мнението за властта. Ясно и без заобикалки! Добре би било слугинажната журналистика да си спомни и за това събитие и да го излъчат по някоя телевизия. Няма как да не е снимано поне от няколко перспективи поне от агентите на ДС.

ха ха ха! на днешната смешна закуска са присаствали още по-големи смешници: - комуниста-агент на ДС Георги Първанов - ГОЦЕ; - безумно простоватия Желю Желев - зависимия от мафията, олигарси и тъмни групировки Росен Плевнелиев! ТОВА ЛИ СА НИ ДЕМОКРАТИТЕ бе франсета?!

В неделя стани рано и закусвай с Митерану! Ако пък не станеш рано пак гласувай за Първанов! Омммм

Не си позволявай .. .подобно поведение

Лицето Росен Плетеният - през 1989 г. платен щатен комсомолски секретар син на комунист -завеждащ сектор в Окр. комитет на БКП, самият той комуняга по онова време - че и сега, какво прави на тази закуска

Закусва, щото Плевнелиева го не такова да му пражи палачинки, камо ли да му пИче курасани. Та хапва човека и пести парите на данъкоплатците, щото надявам са франсетата черпят! Кво ли ще искат за това черпене - не ми се мисли!

Въпросната закуска е направена за да легитимира т.нар. опозиция, създадена изкуствено, за да прави параван, докато се разграбва държавното имущество. За 25 години преход се виждат резултатите от промените. А те са, че страната така и не стана демократична, а олигархична. Основите на нормална страна продължават да отсъстват - стабилност на собствеността, законност и ред, свобода на предприемачеството, социална справедливост. Тук по уникален начин се нарушават едновременно интересите и на наемния труд и на нормалния бизнес. Това е принос в световния опит и свидетелство за злонамереност.

Плетеният прлез 1989 г. комсомолски секретар Росен Плевнелиев, син на комунист от Окр. комитет на БКП, самият той комуняга по онова време - че и сега, какво прави на тази закуска

копринка, шелудко, вагенщайн, светлин русев...продев???...тия номенклатурни хамелеони и приспособленци-дисидентите на България!!! а истинския страдалец и ДИСИДЕНТ Илия Минев-оставен в схлупената си къщичка на гара септември да умре забравен! ей, затова такъв жалък е днешният ни ден, затова такъв грабителски и лъжлив е "преходът" ни-защото такива са ни били "дисидентите", че и хентелектуалци се писали, на това отгоре. даже в Русия си имат Сахаров и Солженицин-пък тука... копринка и продев! жалка история!